בוקר לפני סוף שבוע של דרבי טוב לכולם.
אז אחרי שאנחנו עובדים בפייסבוק, אני רוצה להזמין את חברי הפורום להתרשם ממני מהחזון ומהמצע שאני מביא עימי לעמותה.
אלה הם עיקרי הדברים, השאר בדף המתמודד שלי בפייסבוק ובאתר העמותה. כמובן, אתם מוזמנים לפנות בכל שאלה ובירור אני אשמח לענות.
רק טוב,
עידן.
עידן לוי, עו"ד - תושב שער 7 מעל 20 שנה.
בעברי המקצועי הדרכתי נוער יהודי בחו”ל, התמחיתי בפרקליטות מחוז ת”א, עבדתי בתפקידים ניהוליים שונים בחטיבת הביטחון של רשות שדות התעופה. עבדתי כמנהל ביטחוני בטיסות אלעל בעולם, ממקימי ועד עובדי הביטחון בחברה. עבדתי כיועץ - דירקטור בחברה בינלאומית לייעוץ ביטחוני וכעורך דין.
הפועל ת”א בשבילי היא לא רק קבוצה, לאהוד את הפועל ת”א עבורי זה לא רק לאהוד קבוצה. גם לי אמרו שהחולצה האדומה היא לא מציאה אני חושב אחרת !
הועד המנהל -לתפישתי, הועד המנהל הוא המנהיג של עמותת האדומים, אני מתחייב בפני בוחריי להשקיע מזמני, יכולותיי ומרצי לטובת העמותה וקהילת האוהדים. לתרום מיכולותיי ולהקפיד על ניקיון כפיים מוחלט ושקיפות מלאה מול חברי העמותה, הציבור והרשויות.
החזון שלי -חברי עמותת האדומים השקיעו מכספם ומרצם בהקמת העמותה. על הועד המנהל הנבחר לשרת את אוהדיי הקבוצה וחבריי העמותה לטובת קבוצת הכדורגל. העמותה תשים את הקבוצה והאוהד במרכז העשייה. העמותה תפעל ליצירת נוחות לאוהד, תפעל לחיבור הקבוצה לקהל ולקהילה ע"י פתרונות פשוטים, יעילים וזולים לאוהדים. תפעל להשקעה בפעילות חינוכית והתנדבותית במחלקות הנוער והילדים ולטיפוח דור האוהדים הצעיר. כל זאת במקביל לפעילות להגדלה מתמדת של חברי העמותה וקביעת יעד של לפחות 6,000 חברי עמותה בשנתיים הקרובות. העמותה תפעל לשיווק ומיתוג הקבוצה לגיוס משקיעים ולשמירת צביון הקבוצה והאינטרסים שלה. העמותה תפעל לשיפור תדמיתו של הקהל האדום. זה אפשרי.
ככה נעשה את זה- "פיתוח וגיוס משאבים" - כשהעמותה תעשה למען האוהדים, האוהדים יעשו למען העמותה. אפעל להגדיל את משאבי העמותה ע"י הגדלת מס' החברים האדומים ל- 6,000 חברים. בנוסף, הועד יפעל באופן אינטנסיבי לגיוס משקיעים בארץ ובחו"ל על ידי פעולות יזומות (מדיות, מיתוג, כנסים) ושיווק של הקבוצה. אני מאמין שחברי הועד המנהל, ואני בתוכם, יכולים לייצר תכנית ארוכת טווח לשמירה על פעילותה הכלכלית התקינה של העמותה ולהגדלת הכנסות העמותה.
"קהל וקהילה" - לאוהד הפועל ת"א צריך להיות נוח. העמותה תפרסם מבעוד מועד את מועדי המשחקים ומחירי הכרטיסים. העמותה תדאג למערכי הסעות לאוהדים למשחקי חוץ (מערך הסעות שיתופי, סבסוד הסעות מאורגנות) הפנינגים לילדים במשחקי הבית, קבוצות ילדים ליציעי בלומפילד, חיבור הקבוצה לקהל הקבוצה בפריפריה, איסוף כרטיסים ממשרדי העמותה ומנציגיה במגרשים, הוזלת העלויות לאוהד בין היתר ע"י רכישה מרוכזת של כרטיסים לחיסכון בעמלות גבוהות, ועוד. אני מאמין שהקהל האדום הוא הכוח שמניע את הקבוצה ועל הועד המנהל לשמור עליו, לדאוג לנוחותו ולשפר את תדמיתו.
"ילדים ונוער- ספורט וחינוך" - קבוצות הילדים והנוער מהווים את ליבת המועדון ודור העתיד שלו. יחד עם חברי הועד אוביל מהלך של התערבות העמותה בהקמת מערך חינוכי בקבוצות הילדים והנוער (פעולות חינוכיות לשחקני הקבוצות על ידי מדריכים חברתיים, פעילות התנדבותית לחיזוק הקשר של השחקנים הצעירים עם הקהילה, אירועים חינוכיים (סיורים, הרצאות חינוכיות) ועוד. יש ביכולתי לקדם מהלך כזה שישפיע על מעורבות שחקני הילדים והנוער בעתיד בקהילה ובקבוצה.
כל שנותר זה לבחור,
עידן חדש לאדומים.בקרו אותי בפייסבוק:
http://www.facebook.com/idanhadashlaadumim?ref=hl