תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 01:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עידן חדש לאדומים- עידן לוי לועד המנהל של האדומים.
הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 09:29 
בוקר לפני סוף שבוע של דרבי טוב לכולם.

אז אחרי שאנחנו עובדים בפייסבוק, אני רוצה להזמין את חברי הפורום להתרשם ממני מהחזון ומהמצע שאני מביא עימי לעמותה.
אלה הם עיקרי הדברים, השאר בדף המתמודד שלי בפייסבוק ובאתר העמותה. כמובן, אתם מוזמנים לפנות בכל שאלה ובירור אני אשמח לענות.

רק טוב,

עידן.

עידן לוי, עו"ד - תושב שער 7 מעל 20 שנה.
בעברי המקצועי הדרכתי נוער יהודי בחו”ל, התמחיתי בפרקליטות מחוז ת”א, עבדתי בתפקידים ניהוליים שונים בחטיבת הביטחון של רשות שדות התעופה. עבדתי כמנהל ביטחוני בטיסות אלעל בעולם, ממקימי ועד עובדי הביטחון בחברה. עבדתי כיועץ - דירקטור בחברה בינלאומית לייעוץ ביטחוני וכעורך דין.
הפועל ת”א בשבילי היא לא רק קבוצה, לאהוד את הפועל ת”א עבורי זה לא רק לאהוד קבוצה. גם לי אמרו שהחולצה האדומה היא לא מציאה אני חושב אחרת !

הועד המנהל -

לתפישתי, הועד המנהל הוא המנהיג של עמותת האדומים, אני מתחייב בפני בוחריי להשקיע מזמני, יכולותיי ומרצי לטובת העמותה וקהילת האוהדים. לתרום מיכולותיי ולהקפיד על ניקיון כפיים מוחלט ושקיפות מלאה מול חברי העמותה, הציבור והרשויות.

החזון שלי -

חברי עמותת האדומים השקיעו מכספם ומרצם בהקמת העמותה. על הועד המנהל הנבחר לשרת את אוהדיי הקבוצה וחבריי העמותה לטובת קבוצת הכדורגל. העמותה תשים את הקבוצה והאוהד במרכז העשייה. העמותה תפעל ליצירת נוחות לאוהד, תפעל לחיבור הקבוצה לקהל ולקהילה ע"י פתרונות פשוטים, יעילים וזולים לאוהדים. תפעל להשקעה בפעילות חינוכית והתנדבותית במחלקות הנוער והילדים ולטיפוח דור האוהדים הצעיר. כל זאת במקביל לפעילות להגדלה מתמדת של חברי העמותה וקביעת יעד של לפחות 6,000 חברי עמותה בשנתיים הקרובות. העמותה תפעל לשיווק ומיתוג הקבוצה לגיוס משקיעים ולשמירת צביון הקבוצה והאינטרסים שלה. העמותה תפעל לשיפור תדמיתו של הקהל האדום. זה אפשרי.

ככה נעשה את זה-

"פיתוח וגיוס משאבים" - כשהעמותה תעשה למען האוהדים, האוהדים יעשו למען העמותה. אפעל להגדיל את משאבי העמותה ע"י הגדלת מס' החברים האדומים ל- 6,000 חברים. בנוסף, הועד יפעל באופן אינטנסיבי לגיוס משקיעים בארץ ובחו"ל על ידי פעולות יזומות (מדיות, מיתוג, כנסים) ושיווק של הקבוצה. אני מאמין שחברי הועד המנהל, ואני בתוכם, יכולים לייצר תכנית ארוכת טווח לשמירה על פעילותה הכלכלית התקינה של העמותה ולהגדלת הכנסות העמותה.
"קהל וקהילה" - לאוהד הפועל ת"א צריך להיות נוח. העמותה תפרסם מבעוד מועד את מועדי המשחקים ומחירי הכרטיסים. העמותה תדאג למערכי הסעות לאוהדים למשחקי חוץ (מערך הסעות שיתופי, סבסוד הסעות מאורגנות) הפנינגים לילדים במשחקי הבית, קבוצות ילדים ליציעי בלומפילד, חיבור הקבוצה לקהל הקבוצה בפריפריה, איסוף כרטיסים ממשרדי העמותה ומנציגיה במגרשים, הוזלת העלויות לאוהד בין היתר ע"י רכישה מרוכזת של כרטיסים לחיסכון בעמלות גבוהות, ועוד. אני מאמין שהקהל האדום הוא הכוח שמניע את הקבוצה ועל הועד המנהל לשמור עליו, לדאוג לנוחותו ולשפר את תדמיתו.
"ילדים ונוער- ספורט וחינוך" - קבוצות הילדים והנוער מהווים את ליבת המועדון ודור העתיד שלו. יחד עם חברי הועד אוביל מהלך של התערבות העמותה בהקמת מערך חינוכי בקבוצות הילדים והנוער (פעולות חינוכיות לשחקני הקבוצות על ידי מדריכים חברתיים, פעילות התנדבותית לחיזוק הקשר של השחקנים הצעירים עם הקהילה, אירועים חינוכיים (סיורים, הרצאות חינוכיות) ועוד. יש ביכולתי לקדם מהלך כזה שישפיע על מעורבות שחקני הילדים והנוער בעתיד בקהילה ובקבוצה.

כל שנותר זה לבחור, עידן חדש לאדומים.

בקרו אותי בפייסבוק: http://www.facebook.com/idanhadashlaadumim?ref=hl

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עידן חדש לאדומים- עידן לוי לועד המנהל של האדומים.
הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 19:24 
סמל אישי של המשתמש
קנית אותי עם הפריפריה.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 19:30 
אשתי זאת הפילגש שלך כתב:
קנית אותי עם הפריפריה.

נשיקות לאישתך. שתפסיק עם הצ'יפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
ממש לא הייתי מעורב בענייני בחירות העמותה ומה לא..

מה התכנית של ועד המנהל בנושא הבעלות ואיך הוא מתכוון להוציא אותנו מהכאוס והזוועה הנוכחית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
ממש לא הייתי מעורב בענייני בחירות העמותה ומה לא..

מה התכנית של ועד המנהל בנושא הבעלות ואיך הוא מתכוון להוציא אותנו מהכאוס והזוועה הנוכחית?

אתה מודע לזה שעוד שבוע יש בחירות, כן?
ככה שלכל היותר למועמדים יש תוכניות. התוכניות של הוועד הנוכחי לא בהכרח רלוונטיות, כי עוד שבוע חבריו מסיימים את תפקידם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 08:49 
בוקר טוב,

מה שכתבתי על הדף שלי לקראת שבת.

על עשייה, נתינה והצבע האדום.

אתמול בערב, התקיימה פגישה של כל המועמדים לוועד המנהל ולוועדת הביקורת של עמותת האדומים בבחירות שייערכו ב 25/0413- 29/04/13.

בפגישה קיבלו המועמדים סקירה קצרה על מצב העמותה כיום, על פעילות הוועד המנהל הזמני והעמותה והסבר על תהליך הבחירות הצפוי.

יצאתי מהפגישה ונסעתי הביתה, בדרך חשבתי על זה שבפגישה היתה כמות מכובדת של אנשים שמשקפת נאמנה את ציבור אוהדי הפועל תל אביב וביניהם מכנה משותף בולט - הקבוצה חשובה להם.

אחד העקרונות המרכזיים להצלחתו של ועד מנהל הוא הגיוון באנשים שמרכיבים אותו ואכן אתמול נכחו בחדר אנשים מקשת רחבה של תפקידים: עו"ד, רו"ח, עו"ס וכאלה בלי קיצורים כמו מנהלי מכירות , שחקן עבר, בנקאים, מנהלים, עצמאים ועוד.

לא יכולתי שלא להתפעל מהעשייה עד כה של החבר'ה שהרימו את כל העסק הזה שנקרא עמותת האדומים, ומשקיעים ה מ ו ן זמן מכוחה של אהבה אדומה.

אין ספק שהמציאות מספקת המון אתגרים לוועד המנהל ולוועדת הביקורת שיבחרו, יש המון מה לעשות, יש המון רעיונות מעולים וצריכים שם אנשים טובים.

אז מה המסקנה? בעלי זכות בחירה, נצלו את הזכות שלכם, ביום חמישי זה מתחיל, תצביעו זה חשוב, זה חשוב כי העמותה זה אנחנו האוהדים ואנחנו רוצים שם אנשים שייצגו אותנו, שיודעים ומבינים מה אנחנו צריכים, אנשים שרוצים להיות שם.

גם מחר אני אהיה עם החברים שלי מחוץ לאצטדיון ובשער 7 למעלה, בואו לקחת פלאייר, לשאול ולהתעניין.

אה, ועוד משהו, עידן לוי לוועד המנהל- עידן חדש לאדומים.

שבת שלום.

https://www.facebook.com/idanhadashlaadumim?ref=hl

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 10:22 
בן אדם, אין לי זכות הצבעה ואני לא משתתף בבחירות, אבל תרשה לי לתת לך עצה ידידותית..זה כולה בחירות לועד מנהל של עמותה, לא לרשות מונציפלית וכל הססמאות הפלצניות כגון "אין ספק שהמציאות מספקת המון אתגרים" לא עושות רושם על אף אחד. אני לא יועץ תקשורת , יועץ פוליטי או משהו כזה, אבל אני כן מכיר יחסית את הקהל של הפועל ולא נראה לי שקלישאות פוליטיות זה מה שיעזור לך לגרוף קהל אוהד, עדיף לך לדבר בגובה העיניים ולהיות מחובר למציאות מאשר לירות ססמאות בצרורות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 10:38 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
בן אדם, אין לי זכות הצבעה ואני לא משתתף בבחירות, אבל תרשה לי לתת לך עצה ידידותית..זה כולה בחירות לועד מנהל של עמותה, לא לרשות מונציפלית וכל הססמאות הפלצניות כגון "אין ספק שהמציאות מספקת המון אתגרים" לא עושות רושם על אף אחד. אני לא יועץ תקשורת , יועץ פוליטי או משהו כזה, אבל אני כן מכיר יחסית את הקהל של הפועל ולא נראה לי שקלישאות פוליטיות זה מה שיעזור לך לגרוף קהל אוהד, עדיף לך לדבר בגובה העיניים ולהיות מחובר למציאות מאשר לירות ססמאות בצרורות...

נשמע כמו משהו שהיית יכול לכתוב לו בפרטית..
אלא אם אתה מרגיש יותר טוב עם עצמך עכשיו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: עידן חדש לאדומים- עידן לוי לועד המנהל של האדומים.
הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 10:49 
אדום נחמד כתב:
שחר כתב:

סבבה, בפעם הבאה שארצה לכתוב משהו בפורום אשאל אותך אם לכתוב את זה באופן פרטי או פומבי...
לגופו של עניין, הודעה פרטית לעניות דעתי הוא טקסט שאני מעוניין שרק מקבל ההודעה ידע ממנו, מה שלא נכון במקרה הזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
אדום נחמד כתב:
שחר כתב:

סבבה, בפעם הבאה שארצה לכתוב משהו בפורום אשאל אותך אם לכתוב את זה באופן פרטי או פומבי...
לגופו של עניין, הודעה פרטית לעניות דעתי הוא טקסט שאני מעוניין שרק מקבל ההודעה ידע ממנו, מה שלא נכון במקרה הזה...

לא אמרתי את זה כי לי מפריע לקרוא את ההודעה.
אמרתי את זה כי אם אני הייתי במקומו, היה קשה לי להאמין שאדם שטוען שרוצה בטובתי (עצה ידידותית וכו') יכתוב את זה.

אבל זה רק אני, ואתה כמובן מוזמן לעשות מה שמתחשק לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 11:11 
אדום נחמד כתב:
שחר כתב:
אדום נחמד כתב:
שחר כתב:

לא אמרתי את זה כי לי מפריע לקרוא את ההודעה.
אמרתי את זה כי אם אני הייתי במקומו, היה קשה לי להאמין שאדם שטוען שרוצה בטובתי (עצה ידידותית וכו') יכתוב את זה.

אבל זה רק אני, ואתה כמובן מוזמן לעשות מה שמתחשק לך.

אם לא הייתי רוצה בטובתו הייתי מתעלם מהעבודה שהוא מפזר ססמאות פוליטיות זולות והורס לעצמו כל סיכוי להבחר..
ואם אני מוזמן לעשות מה שמתחשק לי, אז אתה מוזמן להפסיק להגיד לי מה לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 11:46 
שחר כתב:

אהלן שחר, שבת שלום.

תשמע, אני מעריך את הכנות שלך בעניין הזה, באמת נראה שאכפת לך. יחד עם זאת יש לומר לך כמה דברים.

אני מכיר היטב מול מה ולמה אני מתמודד, ואין לי כוונה להתמודד לבחירות לרשות מוניציפלית.

פתחתי וכתבתי שאני מעלה את מה שכתבתי אתמול על הדף שלי, קצת אחרי הפגישה בה נכחו כל המועמדים ותאמין לי ששם גילינו שהמציאות מספקת אתגרים, חבל לי שבחרת לראות את זה כמו שראית.

אני בטוח שאם תכנס לעמוד שלי ותקרא את החזון שפרסמתי ואת המצע שלי, תגלה שאני אוהד, קודם כל אוהד שמגיע מהיציע, משער 7, אבל בוחר להתייחס לעניין הזה ברצינות הראויה לו, או אם תרצה, כמו בחירות לרשות מוניציפאלית. למה? כי זה חשוב. אחרת כל עניין העמותה לא היה קורה בכלל.

באשר לגובה העיניים והחיבור למציאות, זאת המציאות כפי שאני מבין אותה, ושוב, אם אתה רוצה בוא נדבר על זה באופן אישי, בסופו של יום לי ולך יש את אותה מטרה.

וד"א, אתה עדיין יכול לרכוש מניה ולהצביע ביום חמישי.

יום טוב,

עידן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
אם לא הייתי רוצה בטובתו הייתי מתעלם מהעבודה שהוא מפזר ססמאות פוליטיות זולות והורס לעצמו כל סיכוי להבחר..
ואם אני מוזמן לעשות מה שמתחשק לי, אז אתה מוזמן להפסיק להגיד לי מה לעשות.

כפי שלך יש הזכות לבקר אותו בצורה בוטה כמו שעשית, ולא אני לא קונה את זה שרצית בטובתו (איך טובתו היה שזה יהייה לעיני כל ולא בפרטית? אם כבר זה עשה לו נזק), אז לי יש הזכות לומר לך שלדעתי זה לא היה במקום.

שבת שלום ויאללה הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 13:48 
סמל אישי של המשתמש
1. חמור מאוד שיש מתמודדים שגילו רק השבוע שהמציאות בעייתית ושיש בפני העמותה אתגרים. :SMOKE: (אני לא באמת בטוח שלא ידעת את זה קודם, אבל זה מה שכתבת)
2. אני מסכים עם שחר. כולם יודעים שהמציאות זה דבר מאתגר, השאלה היא מה הפתרונות שאתה מציע לאתגרים שעומדים בפנינו או לאלה שאתה מקווה שיעמדו בפניך כחבר הוועד המנהל.
סתם להזכיר שיש אתגרים זה קלישאה נבובה סטייל ביבי נתניהו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 20:34 
teknoboy כתב:
1. חמור מאוד שיש מתמודדים שגילו רק השבוע שהמציאות בעייתית ושיש בפני העמותה אתגרים. :SMOKE: (אני לא באמת בטוח שלא ידעת את זה קודם, אבל זה מה שכתבת)
2. אני מסכים עם שחר. כולם יודעים שהמציאות זה דבר מאתגר, השאלה היא מה הפתרונות שאתה מציע לאתגרים שעומדים בפנינו או לאלה שאתה מקווה שיעמדו בפניך כחבר הוועד המנהל.
סתם להזכיר שיש אתגרים זה קלישאה נבובה סטייל ביבי נתניהו.

שמע, חמור? אולי, עובדה, בפגישה שמעתי דברים שגם אני לא הכרתי.

מה הפתרונות? אז ככה, הפיתרון המרכזי הוא להצליח לגרום לכך שבעלי החברות בעמותה יחדשו את החברות שלהם. ולגייס חברים חדשים לעמותה.

זה יביא לתקציב שהעמותה תוכל לפעול למען קהל האוהדים ואני מפרט את עיקרי הדברים בתחילת הדף.

חשוב מאוד להבהיר, אני לא מתמודד לשום תפקיד בהנהלת הפועל תל אביב, חד וחלק! התפקיד הוא הוועד המנהל של עמותת האדומים. נכון, שנציגי הוועד יושבים בדריקטוריון הקבוצה אך זאת לא העשייה המרכזית, העשייה המרכזית היא להפוך את החיים של האוהד לקלים יותר בדיוק כפי שאני מפרט במצע, העשייה היא לשמור על האינטרסים של האוהדים בתוך ההחלטות שמתקבלות וכמובן לעשות הכל, לטובת הקבוצה, לפעול לכך שמשקיע רציני ישקיע בעמותה או בקבוצה. לנסות ולטפל בעמלות המיותרות של מחירי הכרטיסים, לפעול לקרב את האוהדים בפריפריה למגרשים ולטפח דור אוהדים חדש בהמון דרכים ופעולות וזה אפשרי.

ולגבי הקלישאות הנבובות שציינת, אני מעדיף לא להתייחס.

בכל מקרה, אם יש לך נושא ספציפי שאתה מעוניין שאני אתייחס אליו, בבקשה.

שבוע טוב, עידן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
הדבר הראשון שאתה צריך לעשות אם תבחר,זה להשפיע על חיים רמון להעיף את אמיר לובין ואולי עוד כמה שם.
מכאן הכל מתחיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
הנושא היחיד שחשוב לי באמת הוא דעת המועמד לגבי מעמד העמותה במבנה הבעלות של המועדון.
אם אני מבין נכון אתה לא מאלה שחושבים שעל העמותה לשמור בכל מקרה ובכל מצב על אחוזי בעלות, ואינך מאלה שרואים בבעלות אוהדים אידאל שיש לשאוף אליו.

מעבר לזה סליחה אם הניסוח שלי היה קצת אכזרי או מרושע.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 21:07 
teknoboy כתב:
הנושא היחיד שחשוב לי באמת הוא דעת המועמד לגבי מעמד העמותה במבנה הבעלות של המועדון.
אם אני מבין נכון אתה לא מאלה שחושבים שעל העמותה לשמור בכל מקרה ובכל מצב על אחוזי בעלות, ואינך מאלה שרואים בבעלות אוהדים אידאל שיש לשאוף אליו.

מעבר לזה סליחה אם הניסוח שלי היה קצת אכזרי או מרושע.

החזון של עמותת האדומים כפי שהוגדר ע"י האוהדים עצמם מדבר על טובת הקבוצה!

העמותה/האוהדים מהווים היום בעלים (מיעוט) בקבוצה ויש להם זכות וטו להחלטות.

לדוגמא: כל עוד העמותה היא חלק מהבעלים, הפועל ת"א לא תשנה את הצבע האדום, משחקי הבית יהיו בבלומפילד ועד עניינים עקרוניים.

אני גם משוכנע, שכשיגיע אותו משקיע רציני, ותתקבל החלטה שהוא הנכון לקבוצה ולא בא לעשות סיבוב או לקבל פרסום, כ ו ל ם כולל כולם יבינו שזוהי טובת המועדון וגם על העמותה יהיה להתגמש, אולי לפעול במסגרת אחרת ולעשות למען האוהדים כפי שנהוג בהרבה מאוד קבוצות בעולם.

אני חושב שבעלות אוהדים בקבוצה זה דבר מבורך, עובדה במקומות אחרים באירופה זה מצליח בצורה בלתי רגילה. אני לא חושב שזה משהו שצריך להיות בכל מחיר.

והכל בסדר,גם אני סחוט ממים ולא מבין איך שוב שוב הפועל קיבלה 4.

שבוע טוב,

עידן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 22:08 
לא רציתי לפתוח אשכול חדש ואין לי באמת מושג איפה לשאול את זה.
אז נשאל אותך ואת שאר האנשים פה ומאחר ואתה מתמודד לועד המנהל והיתה לכם ישיבה וכו'.
מי הבעלים כיום של הפועל ת"א?
אני אחדד את השאלה שלי - מי הוציא כסף מכיס ושילם לטביב (אם אני לא טועה שילמו לו כבר 6 מיליון ש"ח).
הריי רמון לא הוציא שקל מהכיס שלו.
מאיפה הגיעו ה6 מיליון ויותר מזה מי מתכוון להוציא מהכיס שלו עוד 6 מיליון ש"ח לטביב?
אם חיים רמון לא הוציא שקל מהכיס מדוע הוא הבעלים והמחליט?
מדוע לא לתת למישהו שמבין כדורגל לנהל את הקבוצה ולהיות אחראי עלייה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 09:16 
לירון האדום כתב:
לא רציתי לפתוח אשכול חדש ואין לי באמת מושג איפה לשאול את זה.
אז נשאל אותך ואת שאר האנשים פה ומאחר ואתה מתמודד לועד המנהל והיתה לכם ישיבה וכו'.
מי הבעלים כיום של הפועל ת"א?
אני אחדד את השאלה שלי - מי הוציא כסף מכיס ושילם לטביב (אם אני לא טועה שילמו לו כבר 6 מיליון ש"ח).
הריי רמון לא הוציא שקל מהכיס שלו.
מאיפה הגיעו ה6 מיליון ויותר מזה מי מתכוון להוציא מהכיס שלו עוד 6 מיליון ש"ח לטביב?
אם חיים רמון לא הוציא שקל מהכיס מדוע הוא הבעלים והמחליט?
מדוע לא לתת למישהו שמבין כדורגל לנהל את הקבוצה ולהיות אחראי עלייה?

אהלן לירון האדום, שבוע טוב.

קראתי את השאלות שלך ובדקתי את הנושא.

אני חושב שאלו שאלות שיש להפנות לוועד המנהל הנוכחי. מאחר וחלק נכבד מהדברים לא פורסם, אני לא רוצה לתת לך תשובה לא מוסמכת שעלולה להטעות אותך.

אין ספק, שהוועד המנהל החדש שייכנס לתפקיד יצטרך ללמוד את הנושא הזה על בוריו.

תודה ויום טוב,

עידן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2013, 22:54 
לילה טוב אדומים.

כשהחלטתי לרוץ לוועד המנהל, ידעתי שיש דברים שאותם אני רוצה לנסות ולשנות ועוד דברים בהם אני רוצה להשפיע.

בחודש האחרון ניסיתי להעביר את החזון שלי לעמותה, את התפישה שלי לגבי העמותה ומה היא צריכה לעשות כאשר יבוא משקיע.

שוחחתי, עניתי על השאלות, חילקתי פלאיירים מתוך אמונה שאני יכול לעשות טוב ולהשפיע.

מחר יש בחירות לוועד המנהל, אני אשמח מאוד לקבל את האמון שלכם.

יאללה, רק טוב.

עידן.

נערך לאחרונה על ידי שער 7 למעלה בתאריך 24 אפריל 2013, 23:07, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2013, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
שחר כתב:

אמר זה שמכנה אוהד מאוד ספציפי טמבל באופן שיטתי+ קורא לו להתאבד

לא ניראה לי שאתה יכול להעביר ביקורת על משהו כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2013, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
ואו..
קנסו זה לא פה חביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2013, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
ואו..
קנסו זה לא פה חביבי.

אדום נחמד כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2013, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
:bang:
מקרה אבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2013, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
:bang:
מקרה אבוד.

מרגיש עם עצמך יותר טוב עכשיו?
תשחרר..זה נובע מלחצים פנימיים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 11:27 
שבת שלום.

כל מי שבחר להצביע לי, תודה על האמון.

מי שעדיין מתלבט, אני מזמין אותך לדף שלי בפייסבוק וכמובן להפנות לי כל שאלה.

https://www.facebook.com/idanhadashlaadumim?ref=hl

שבת שלום,

עידן לוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
שיהיה לך בהצלחה.
מגיע לך הקרדיט לפחות לנסות לתקן ולהושיע אותנו מהשכונה והשוק שהם מנת חלקנו.
מקווה שלא תיקח אישית את ״פלוטו״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2013, 09:05 
עזרא (טיסונה?) היקר.

אני מניח שבמידה ואבחר, אנסה לגייס את כל יכולותיי להבין איה הוא פלוטו.

ובנימה רצינית, אני מודה לך. אני מקווה שאוכל להשפיע.

יום טוב.

עידן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 23:14 
ערב טוב.

לפני שעות ספורות קיבלתי את תוצאות הבחירות ע"י ועדת הבחירות המרכזית בה התבשרתי כי לא נבחרתי לוועד המנהל של עמותת האדומים.

כתבתי לכלל המועמדים והודיתי להם על מערכת בחירות הוגנת ומעשירה שתרמה לי המון וכמובן איחלתי המון הצלחה לוועד הנבחר, יש שם אנשים מצויינים.

אני רוצה להודות כאן לכל מי שלקח חלק ותמך בקמפיין, לכל מי ששאל, התעניין, שיתף ועשה לייק. זוהי היתה ירית הפתיחה וכמו שאמרתי לחברי העמותה אני לא הולך לשום מקום, אני מתחייב לעזור ולהשפיע איפה שרק אוכל כדי להביא "עידן חדש לאדומים".

וכל זה, עד הפעם הבאה.

רק הפועל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: