עוד אשכול בחירות והפעם גם אאוטינג...
קוראים לי אריאל יודצ'ק ואני מתמודד לוועד המנהל של עמותת 'האדומים'.
אני מניח שחלקכם מכירים אותי בעיקר מפעילות העמותה ואולי קצת משערים 5 או 7 ומשחקי מחלקת הנוער.
את המצע שלי אפשר לקרוא בהמשך, אבל בגלל שהגבילו אותנו (המועמדים) במקום, עתיד העמותה כפי שאני רואה אותו מורכב הרבה יותר ממה שרשמתי מטה.
אשמח לענות פה לשאלות ואני מאחל לכולם בהצלחה. תודה
המצע שלי שפורסם גם באתר של העמותה:---------------
בן 31, נשוי וגר בתל אביב (במקור מקיבוץ חצרים).
אוהד הפועל מתקופת יוסי מדר וקז'ימיש מוסקאל, בה המקום החמישי ותיקו בדרבי היו הישגים. בשנים האחרונות מנוי לשער 7.
בעל ניסיון ניהולי ופיקודי רב במגוון תפקידים בצבא ובחברה בה אני עובד כיום. בוגר קורס חובלים של חיל הים, שירות קבע ארוך במגוון תפקידי לוחמה פיקודיים, ביניהם פיקוד על סיירת ספינות בט"ש. רס"ן במילואים. כיום משמש כראש תחום ים בחברת "פאזל פרוג'קטס" – חברת הנדסה מבצעית הפועלת במסגרות שונות של פרויקטים טכנולוגיים מתקדמים בתעשייה הביטחונית, בארץ ובחו"ל. מנהל צוות של כעשרים עובדים בפרויקטים בינלאומיים בשווי מאות מליוני דולרים. במקביל משלים תואר במנהל עסקים באוניברסיטה הפתוחה.
מתנדב בעמותת 'האדומים' עוד משלב "נפנופי הידיים" התכנוניים במקומות מפגש מפוקפקים ביפו. פעלתי רבות לצד מתנדבים יקרים אחרים בעמותה להקמת אתר האינטרנט ומועדון ההטבות ממנו נהנים היום אלפי חברי העמותה. הקמתי את הצד הלוגיסטי בגיוס הכספים ותפעלתי את מערך השיווק והמכירה בפנייה לקהל הרחב להצטרפות לעמותה. מאחורי הקלעים, נטלתי חלק במספר פעילויות לגיוס משקיעים למועדון, אשר לצערי הרב לא צלחו עד כה.
במידה ואבחר, אני רואה עצמי פועל רבות במסגרת העמותה לעמידה באתגרים רבים:
עתיד המועדון -
- טובת הפועל תל אביב מעל הכל, כולל העמותה.
- סיוע למועדון ולעומדים בראשותו כיום, באיתור וגיוס בעלים אמיד, ישר והוגן שיבטיח את עתיד המועדון לשנים רבות.
- בכל תצורת בעלות על המועדון, על העמותה להבטיח שקיפות והידברות אל מול קהל אוהדיה, תוך שמירה על צביון הקבוצה מ-1927 ולתמיד.
- העמותה צריכה להוות משענת ברזל צרוף עבור המועדון, ולסייע ככל שתתבקש ובכל תחום.
הרחבת בסיס האוהדים בעמותה וייצוגם -
- עמותת 'האדומים' צריכה לייצג את כלל קהל האוהדים של הפועל תל אביב בכדורגל ולא רק את החברים בה.
- העמותה תהווה שופר עבור הקהל ותשמור על האינטרסים שלנו אל מול יתר הגורמים הרלוונטיים – ההתאחדות לכדורגל, שאר קבוצות הליגה, חברות הכרטיסים ועוד.
- לימוד מהניסיון המצטבר הרב בעמותת 'הפועל אוסישקין', תוך שיתוף פעולה נרחב בשיווק ופניה לאוהדים בעונת הפעילות הבאה.
- הקמת "ועדת כרטיסי חוץ" ויישום מנגנון הוגן למכירת כרטיסים למשחקי חוץ, על בסיס אוהדים מתמידים.
מחלקת הנוער ו"הבית האדום" -
- הגברת הזיקה בין העמותה לבין מחלקת הנוער.
- גיוס תמיכה כספית במחלקה וב-"בית האדום", מעבר לתקציב המועדון.
- ייזום פעילויות התנדבות וחינוך במפעלים החשובים הללו.
עמותת 'האדומים' קמה מתוך משבר ניהולי גדול שעבר על המועדון ואיים על העתיד והמורשת רבת-השנים. את מועמדותי לוועד המנהל, אני מציג מתך אמונה שאכן ניתן לעמוד בכל האתגרים שפירטתי לעיל, ולהבטיח את עתיד המועדון לתמיד.
תודה רבה,
אריאל יודצ'ק
ליצירת קשר –
Ariel@puzzlepro.co.il