תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 18:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 30 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אריאל יודצ'ק לוועד המנהל של עמותת 'האדומים'
הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 17:03 
עוד אשכול בחירות והפעם גם אאוטינג...

קוראים לי אריאל יודצ'ק ואני מתמודד לוועד המנהל של עמותת 'האדומים'.
אני מניח שחלקכם מכירים אותי בעיקר מפעילות העמותה ואולי קצת משערים 5 או 7 ומשחקי מחלקת הנוער.
את המצע שלי אפשר לקרוא בהמשך, אבל בגלל שהגבילו אותנו (המועמדים) במקום, עתיד העמותה כפי שאני רואה אותו מורכב הרבה יותר ממה שרשמתי מטה.

אשמח לענות פה לשאלות ואני מאחל לכולם בהצלחה. תודה

המצע שלי שפורסם גם באתר של העמותה:
---------------
בן 31, נשוי וגר בתל אביב (במקור מקיבוץ חצרים).
אוהד הפועל מתקופת יוסי מדר וקז'ימיש מוסקאל, בה המקום החמישי ותיקו בדרבי היו הישגים. בשנים האחרונות מנוי לשער 7.
בעל ניסיון ניהולי ופיקודי רב במגוון תפקידים בצבא ובחברה בה אני עובד כיום. בוגר קורס חובלים של חיל הים, שירות קבע ארוך במגוון תפקידי לוחמה פיקודיים, ביניהם פיקוד על סיירת ספינות בט"ש. רס"ן במילואים. כיום משמש כראש תחום ים בחברת "פאזל פרוג'קטס" – חברת הנדסה מבצעית הפועלת במסגרות שונות של פרויקטים טכנולוגיים מתקדמים בתעשייה הביטחונית, בארץ ובחו"ל. מנהל צוות של כעשרים עובדים בפרויקטים בינלאומיים בשווי מאות מליוני דולרים. במקביל משלים תואר במנהל עסקים באוניברסיטה הפתוחה.

מתנדב בעמותת 'האדומים' עוד משלב "נפנופי הידיים" התכנוניים במקומות מפגש מפוקפקים ביפו. פעלתי רבות לצד מתנדבים יקרים אחרים בעמותה להקמת אתר האינטרנט ומועדון ההטבות ממנו נהנים היום אלפי חברי העמותה. הקמתי את הצד הלוגיסטי בגיוס הכספים ותפעלתי את מערך השיווק והמכירה בפנייה לקהל הרחב להצטרפות לעמותה. מאחורי הקלעים, נטלתי חלק במספר פעילויות לגיוס משקיעים למועדון, אשר לצערי הרב לא צלחו עד כה.

במידה ואבחר, אני רואה עצמי פועל רבות במסגרת העמותה לעמידה באתגרים רבים:

עתיד המועדון -
- טובת הפועל תל אביב מעל הכל, כולל העמותה.
- סיוע למועדון ולעומדים בראשותו כיום, באיתור וגיוס בעלים אמיד, ישר והוגן שיבטיח את עתיד המועדון לשנים רבות.
- בכל תצורת בעלות על המועדון, על העמותה להבטיח שקיפות והידברות אל מול קהל אוהדיה, תוך שמירה על צביון הקבוצה מ-1927 ולתמיד.
- העמותה צריכה להוות משענת ברזל צרוף עבור המועדון, ולסייע ככל שתתבקש ובכל תחום.

הרחבת בסיס האוהדים בעמותה וייצוגם -
- עמותת 'האדומים' צריכה לייצג את כלל קהל האוהדים של הפועל תל אביב בכדורגל ולא רק את החברים בה.
- העמותה תהווה שופר עבור הקהל ותשמור על האינטרסים שלנו אל מול יתר הגורמים הרלוונטיים – ההתאחדות לכדורגל, שאר קבוצות הליגה, חברות הכרטיסים ועוד.
- לימוד מהניסיון המצטבר הרב בעמותת 'הפועל אוסישקין', תוך שיתוף פעולה נרחב בשיווק ופניה לאוהדים בעונת הפעילות הבאה.
- הקמת "ועדת כרטיסי חוץ" ויישום מנגנון הוגן למכירת כרטיסים למשחקי חוץ, על בסיס אוהדים מתמידים.

מחלקת הנוער ו"הבית האדום" -
- הגברת הזיקה בין העמותה לבין מחלקת הנוער.
- גיוס תמיכה כספית במחלקה וב-"בית האדום", מעבר לתקציב המועדון.
- ייזום פעילויות התנדבות וחינוך במפעלים החשובים הללו.

עמותת 'האדומים' קמה מתוך משבר ניהולי גדול שעבר על המועדון ואיים על העתיד והמורשת רבת-השנים. את מועמדותי לוועד המנהל, אני מציג מתך אמונה שאכן ניתן לעמוד בכל האתגרים שפירטתי לעיל, ולהבטיח את עתיד המועדון לתמיד.

תודה רבה,

אריאל יודצ'ק
ליצירת קשר – Ariel@puzzlepro.co.il

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אריאל יודצ'ק לוועד המנהל של עמותת 'האדומים'
הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 17:58 
סחטיין על האאוטינג.
שיהיה בהצלחה.
(ותודה על הטיפים על ניו זילנד, אם אטוס לשם- עוד נשתמע. ;) )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 18:45 
סמל אישי של המשתמש
דבר ראשון, בהצלחה.
דבר שני, מה דעתך בנושא הקשר של הקבוצה עם לאן?
דבר שלישי, מה דעתך בנושא הקשר (שאינו קשור לקבוצה) של העמותה, שלהזכירך אמורה להיות הגוף המייצג של האוהדים, עם לאן?
דבר רביעי, מה המחשבות האופרטיביות (במידה וניתן יהיה לגייס תקציב) ליצירת מנגנון האוהד המתמיד? להזכירך בכדורסל מדברים על זה בתחילת כל שנה, כולל אנשים שמבטיחים לרשום בכל משחק חוץ מי מגיע, אבל בסוף לא...
דבר חמישי, מה תגובתך על הקטע הבא? http://www.youtube.com/watch?v=AOqIYxIq9lo

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 19:13 
סמל אישי של המשתמש
בהצלחות רבות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 20:05 
המון בהצלחה אריאל :ROSE:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 20:14 
סמל אישי של המשתמש
אתה מוכן לפרט איזה ניסיון ניהולי ופיקודי?

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
עושה רושם של מועמד מאוד ראוי.
למרות שהשקפתי לגבי תפקיד העמותה שונות מהקו שמציג המועמד , בגלל כרטיס הביקור שלו אני מאחל לו הצלחה מכל הלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 20:52 
שאלה לך וכל מועמד.
למה להצהיר כל הזמן על כך שאם תבחר אזי תפעל למציאת בעלים/ספונסרים וכד.
מה מונע מבעדיך לעשות זאת כבר עכשיו.
למה צריך להיבחר כדי לעשות זאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 20:52 
שאלה לך וכל מועמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 20:54 
yanivme11 כתב:
שאלה לך וכל מועמד.

קראת את ההודעה שלו?

פישונט כתב:

מתנדב בעמותת 'האדומים' עוד משלב "נפנופי הידיים" התכנוניים במקומות מפגש מפוקפקים ביפו. פעלתי רבות לצד מתנדבים יקרים אחרים בעמותה להקמת אתר האינטרנט ומועדון ההטבות ממנו נהנים היום אלפי חברי העמותה. הקמתי את הצד הלוגיסטי בגיוס הכספים ותפעלתי את מערך השיווק והמכירה בפנייה לקהל הרחב להצטרפות לעמותה. מאחורי הקלעים, נטלתי חלק במספר פעילויות לגיוס משקיעים למועדון, אשר לצערי הרב לא צלחו עד כה.
.....
תודה רבה,

אריאל יודצ'ק
ליצירת קשר – Ariel@puzzlepro.co.il

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 21:01 
קראתי, גם קראתי, ידידי ושכני..
עדין לטענתי, כל אוהד שמכבד עצמו, צריך לשאוף כל הזמן לחפש משקיע/ספונסר, ללא קשר לקמפיין כזה או אחר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 21:02 
סמל אישי של המשתמש
yanivme11 כתב:
עדין לטענתי, כל אוהד שמכבד עצמו, צריך לשאוף כל הזמן לחפש משקיע/ספונסר, ללא קשר לקמפיין כזה או אחר..

אתה מכבד את עצמך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 21:08 
yanivme11 כתב:

מה איתך? הצלחת למצוא כבר רוכש?
עם מי דיברת עד עכשיו? כדי שנדע אנחנו לא לדבר איתו שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 21:28 
לירון האדום כתב:
yanivme11 כתב:

מה איתך? הצלחת למצוא כבר רוכש?
עם מי דיברת עד עכשיו? כדי שנדע אנחנו לא לדבר איתו שוב.

תאמינו לי שהוא ניסה ומנסה... :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 22:30 
אין ספק שאריאל הוא אחד המועמדים היותר ראויים להיבחר לוועד המנהל.
אריאל לא ירשום את זה על עצמו, אבל אני חייבת לציין שבלעדיו העמותה לא הייתה מתפקדת.
אריאל פעל ימים ולילות למען העמותה
גם כשהיה בירח הדבש שלו באוסטרליה הרחוקה (או ניו זילנד, שכחתי), הוא לא הפסיק לעזור ואנחנו לא הפסקנו להתייעץ ולהציק לו בכל מיני נושאים.
לא היה רגע אחד שאריאל לא היה פעיל בעמותה.
מקווה שחברי העמותה יצביעו עבורו, כי באמת מגיע לו לייצג אותנו בוועד המנהל.

כמות הדברים שהוא עשה בהתנדבות למען העמותה/קבוצה מעוררת הערצה לבחור.
שמחה שזכיתי להכיר אותך אריאל (בזכות טביב ;) ).. שמחה לעבוד איתך ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
אחד שתרם ועוד יתרום המון למועדון, מוריד בפניך את הכובע. :ROSE:
את הקול שלי קיבלת ממזמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 23:02 
ביום שבו הכריזו על המועמדים שמחתי לראות את אריאל ביניהם. יש מועמדים רבים ומעולים אך היו שניים שרציתי לראות אותם בהנהלה האחד שמחתי לראותו מתמודד (אריאל) והשני לא הצלחתי לשכנעו (kobster). אגב במפתיע דומים מאוד במאפיינים.
לכבוד יהיה להנהלת העמותה אם אריאל ימנה עם הנהלת העמותה. כל אוהד שאריאל ייצג אותו בהנהלה ידע שיש מי שמייצג אותו.
אין ראוי מהאיש והתקופה בה הכרתי אותו היא מתחילת ימי המחאה ובניית העמותה.

נערך לאחרונה על ידי קודם ניקח גביע אחרי זה בתאריך 19 אפריל 2013, 00:07, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 23:31 
אני מכיר את אריאל ואת תרומתו. כוונתי היתה באופן כללי למועמדים שמציבים בראש הקמפיין את החיפוש אחר רוכשים...
(במקרה הגבתי באשכול שלו).
ותאמינו לשחר :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2013, 00:11 
אם רק היה אפשר לשכפל, לצבוע באדום ולפזר ברחבי בלומפילד.

במסירות בלתי נגמרת ואמונה במטרה, הוא השקיע כ"כ הרבה שעות ואנרגיה למען העמותה והפועל.
מכיר כמעט כל פרט ומהלך שנעשה בעמותה. מאותם האנשים הבודדים שלא מחפשים את הקרדיט
אלא אך ורק את העשייה למען הפועל.

:ROSE:

נערך לאחרונה על ידי omered בתאריך 19 אפריל 2013, 01:07, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2013, 01:50 
אריאל הוא שותף אמיתי לדרך ארוכה וקשה.
המון בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2013, 08:53 
ראשית תודה רבה על התמיכה...
אני חייב להוסיף שמאחורי כל הישגי העמותה (שניתן להתווכח עליהם), עומדים מתנדבים שפועלים רבות מאחורי הקלעים וצריך להסיר בפניהם את הכובע. הרבה מאוד דברים שאולי נראים לנו מובנים מאליו, כמו מכירת כרטיסים במתחם בחודורוב ללא עמלת אינטרנט או דאגה שמחירי המנויים והמיני-מנויים לאירופה לא ירקיעו שחקים, עומדים מאחוריהם הרבה אנשים יקרים שפועלים לטובת האוהדים שעות וימים בהתנדבות מלאה ובדרך כלל לא זוכים לקרדיט אלא רק לתלונות. על זה מגיע להם תודה, לפחות בשמי.

אנסה לענות לשאלות שנצברו באשכול, לאט-לאט...

ItaiH6 כתב:

מה דעתך בנושא הקשר של הקבוצה עם לאן?
מה דעתך בנושא הקשר (שאינו קשור לקבוצה) של העמותה, שלהזכירך אמורה להיות הגוף המייצג של האוהדים, עם לאן?
מה המחשבות האופרטיביות (במידה וניתן יהיה לגייס תקציב) ליצירת מנגנון האוהד המתמיד? להזכירך בכדורסל מדברים על זה בתחילת כל שנה, כולל אנשים שמבטיחים לרשום בכל משחק חוץ מי מגיע, אבל בסוף לא...

לגבי הקשר של הקבוצה והעמותה עם 'לאן'- תשובה ארוכה ומורכבת.
אני מניח שכולם יודעים שיש חוזה חתום בין הפועל ת"א ל'לאן' לכן הקשר צריך להיות לפיו עד שמתקבלת החלטה אחרת או שתוקפו פג. לא עיינתי בחוזה הזה אך לדעתי יש מקום לאנשי הוועד המנהל הנבחר של העמותה לעיין וללמוד אותו, בטח לאור השפעתו על אוהדי הקבוצה. אולי אפילו זה כבר קרה עם הוועד הזמני (לא שידוע לי). לפי מה שפורסם, הכספים ש'לאן' מעמידים לטובת המועדון בקיץ מאפשר לפעול בפגרה טרם הוצאת המנויים למכירה. כמו שכתבתי במצע, טובת הפועל צריכה להיות מעל הכל ולכן אם בשקלול התנאים שמטיבים עם המועדון אכן אין אפשרות אחרת מלבד אותה העמדת כספים, כך צריך להיות. את השקלול הזה צריכים לעשות אנשי המועדון ולא אנשי העמותה, בכל מקרה.
שלא בניגוד למה שרשמתי לעיל, יש כמה דברים מאוד ספציפיים שניתן וצריך לשפר בממשק עם 'לאן', וכבר נערכה פגישה של נציגי הוועד המנהל הזמני עם נציגים שלהם בסוף השנה שעברה שהולידה כמה דברים חיוביים כדוגמת מכירת הכרטיסים במשרד בחודורוב ללא עמלת אינטרנט, הסדרת אופן מכירת הכרטיסים לדרבי חוץ ועוד. בעתיד וכל עוד הם משמשים כמשרד הכרטיסים של הפועל מתוקף החוזה, העמותה צריכה להמשיך לפעול לשיפור מס' סוגיות עימם: - בראש ובראשונה, מעבר למנוי בצורת כרטיס מגנטי במקום ניקוב (בשעה טובה יש כוונה להתקין בקיץ שערים אלקטרוניים בבלומפילד). יאפשר לתת פתרון לאוהדים שאיבדו מנוי, יאפשר מעקב אחר רכישת כרטיסי חוץ ועוד. - מכירה מוקצבת של כרטיסים לאוהדים לפני משחקים עם ביקוש גבוה על מנת למנוע מהם להגיע לידי ספסרים. - כרטיסים לדרבי חוץ יימכרו רק על ידי העמותה כפתרון שיוצע לכלל האוהדים כחלק ממנגנון האוהד המתמיד. - שליחת מנויים בדואר רשום מספיק זמן לפני תחילת עונה.
חשוב לי להוסיף שבניגוד לדעת דברים שרשמו מועמדים אחרים במצע שלהם, אני לא חושב שהעמותה צריכה להפוך להיות משרד הכרטיסים של הפועל או שהמועדון צריך להפוך להיות משרד כרטיסים בעצמו. אין לעמותה או להפועל את הטכנולוגיה (שרתים, רכזת טלפונים) או כוח האדם כדי לתחזק מכירת כרטיסים מסדר גודל כזה (לצערי גם ל'לאן' כנראה שאין, והם עוד החברה הגדולה ביותר בת"א בתחום).

לגבי מכירת כרטיסים למשחקים עם ביקוש גבוה, על בסיס אוהדים מתמידים- כמו שכתבתי במצע, קודם כל העמותה צריכה להקים 'ועדת כרטיסי חוץ' שתקבל החלטה בנושא, כשצריך להתבסס על הניסיון שנצבר ב'אוסישקין' מהשנה שעברה. ברגע שתוקם הוועדה הזו, אני מתכוון להגיע ולהציג בפניה כמה פתרונות אופרטיביים אפשריים שגיבשנו בחודשיים האחרונים קבוצה קטנה של 4-5 אוהדים ואני בינם. על קצה המזלג (אם תרצה ארחיב לך בפרטית), בין הפתרונות שגיבשנו היא שבמידה והמנויים/כרטיסי חבר עמותה יהיו מגנטיים, יתאפשר לקרוא אותם על ידי נציגי עמותה עם מכשירי "קורא שפתיים" לפני כל משחק חוץ. אפשרות נוספת מבוססת על העברת אחריות המעקב לאוהדים, על ידי שליחה אונליין של פרטי הכרטיסים שרכשו במשחקי החוץ, באמצעות אפליקציה באינטרנט. הרעיון מבוסס על כך שמרביתנו כיום מחזיקים סמארטפונים שמאפשרים לעשות זאת, ושעלות פיתוח אפליקציה כזו תהיה במחיר סביר (כבר איתרנו חברה שמוכנה לפתח לנו את התשתית). אגב, יש מצב טוב שכל מה שכתבתי לא רלוונטי לאור המעבר המבורך של מכ' חיפה לאצטדיון החדש (33 אלף מקומות) וכן המעבר המבורך עוד יותר של מכ' ת"א לאצטדיון בפ"ת או בר"ג.
נקודה מרכזית חשובה - לדעתי כרגע אין לעמותה מנדט לקבוע למי ימכרו, לדוגמה, כל 1,500 הכרטיסים לדרבי חוץ. כדי שזה יקרה, כל נושא מכירת הכרטיסים צריך להיות פתוח ופונה לקהל האוהדים הרחב ולא רק למי ששילם דמי-חבר עמותה. אני לא חושב שצריך לקום מועדון אוהדים נפרד מהעמותה, כמו שכתבו בכמה מקומות, אלא לאפשר מעקב אחר אוהדים מתמידים לכל מי שירצה בכך.

לגבי הנקודה הרביעית שהעדפתי לא לצטט - כבן-דוד לשני חברי 'לה-דוסה' של בוקה, לא הייתה לי באמת אפשרות לבחור אחרת לכן נותר לי רק לברך שבחרתי בקבוצה שלא לפי צבעי החולצה.
תודה

נערך לאחרונה על ידי פישונט בתאריך 19 אפריל 2013, 09:10, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2013, 09:26 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
אתה מוכן לפרט איזה ניסיון ניהולי ופיקודי?

בחברה שאני עובד בה בחמש השנים האחרונות, אני חלק מהנהלת החברה ומנהל כעשרים עובדים בפרויקטים בינלאומיים, בעיקר מבית היוצר של התעשיות הביטחוניות בארץ. מדובר בפרויקטים במאות מליוני דולרים שהצוות שתחתי אחראי על איפיון צרכי הלקוח, הנדסה מבצעית של הפתרונות הטכנולוגיים, הטמעה והדרכת הלקוחות ועוד.
לפני כן שירתי שבע שנים בחיל הים. בתור בוגר קורס חובלים, שירתי במספר תפקידי לוחמה ומטה: פיקדתי על ספינת בטחון-שוטף במשך שנה וחצי, לאחר מכן הוצבתי בתפקיד ראש מדור במטה חיל הים בקריה, ולבסוף חזרתי לפקד על סיירת הספינות ש"גדלתי" בה. תפקיד זה כלל פיקוד ישיר על כ-15 קצינים ונגדים וכ-60 לוחמים, תחת מפקד יחידה בתקן סא"ל. כיום אני משרת במילואים באותה יחידה, בדרגת רס"ן.
תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2013, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:

חשוב לי להוסיף שבניגוד לדעת דברים שרשמו מועמדים אחרים במצע שלהם, אני לא חושב שהעמותה צריכה להפוך להיות משרד הכרטיסים של הפועל או שהמועדון צריך להפוך להיות משרד כרטיסים בעצמו. אין לעמותה או להפועל את הטכנולוגיה (שרתים, רכזת טלפונים) או כוח האדם כדי לתחזק מכירת כרטיסים מסדר גודל כזה (לצערי גם ל'לאן' כנראה שאין, והם עוד החברה הגדולה ביותר בת"א בתחום).

השאלה היא לטווח הארוך. האם העמותה (או אתה כאדם שרוצה להיות בוועד המנהל של העמותה) חושבת שזה נכון שמערך הכרטיסים ינוהל על ידי הקבוצה?
הגיוני מאוד שהקבוצה תגיד שעלויות הקמת מערך כזה הן גדולות מדי, אבל אתה לא מסכים שצריך לקבוע יעד (ומצדי שיהיה עוד 20 שנה אם זה הדבר הריאלי ביותר) שבסופו זה יעבור לידי הקבוצה?
להכריז על זה כמטרה?

אני תמיד בעד שיתופי פעולה. יש לא מעט קבוצות ברחבי אירופה עם קהל בסדר הגודל שלנו שמפעילות מערך שכזה, ואפשר ללמוד מהם.

בכל מקרה, אני מצטרף למחמאות שנאמרו כאן על אריאל. היו ויש לא מעט מתנדבים לעמותה, ומבלי לפגוע באף אחד מהם (הרי כל תרומה היא מבורכת), אריאל שייך לקבוצה המצומצמת של המתנדבים שהעמותה לא הייתה קמה או מתפקדת בלעדיהם....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 00:16 
lihi כתב:
אין ספק שאריאל הוא אחד המועמדים היותר ראויים להיבחר לוועד המנהל.
אריאל לא ירשום את זה על עצמו, אבל אני חייבת לציין שבלעדיו העמותה לא הייתה מתפקדת.
אריאל פעל ימים ולילות למען העמותה
גם כשהיה בירח הדבש שלו באוסטרליה הרחוקה (או ניו זילנד, שכחתי), הוא לא הפסיק לעזור ואנחנו לא הפסקנו להתייעץ ולהציק לו בכל מיני נושאים.
לא היה רגע אחד שאריאל לא היה פעיל בעמותה.
מקווה שחברי העמותה יצביעו עבורו, כי באמת מגיע לו לייצג אותנו בוועד המנהל.

כמות הדברים שהוא עשה בהתנדבות למען העמותה/קבוצה מעוררת הערצה לבחור.
שמחה שזכיתי להכיר אותך אריאל (בזכות טביב ;) ).. שמחה לעבוד איתך ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 08:20 
red in blood כתב:
פישונט כתב:

השאלה היא לטווח הארוך. האם העמותה (או אתה כאדם שרוצה להיות בוועד המנהל של העמותה) חושבת שזה נכון שמערך הכרטיסים ינוהל על ידי הקבוצה?
הגיוני מאוד שהקבוצה תגיד שעלויות הקמת מערך כזה הן גדולות מדי, אבל אתה לא מסכים שצריך לקבוע יעד (ומצדי שיהיה עוד 20 שנה אם זה הדבר הריאלי ביותר) שבסופו זה יעבור לידי הקבוצה? להכריז על זה כמטרה?
אני תמיד בעד שיתופי פעולה. יש לא מעט קבוצות ברחבי אירופה עם קהל בסדר הגודל שלנו שמפעילות מערך שכזה, ואפשר ללמוד מהם.

קודם כל אכתוב את זה שוב - דעת העמותה או דעתי כמועמד לגבי ניהול מערך הכרטיסים לא רלוונטית לצורך העניין, אלא דעת המועדון וטובתו. אם ההסכם עם 'לאן' כפי שהוא היום, טוב למועדון (העמדת תקציב תפעול ורכש בקיץ וכו') אז שיימשך כך לנצח. זו שאלה שצריך להפנות למנכ"ל המועדון ואולי גם לרו"ח.
אז איפה כן דעת העמותה יכולה להיות רלוונטית? אמנם לא עיינתי בהסכם עם 'לאן', אבל אני בטוח שלא מוגדרים שם כל הפרטים הקטנים שהיום מפריעים לנו כאוהדים בהתנהלות של 'לאן' - מתי ואיך לגבות עמלות אינטרנט, כמות כרטיסי הנוער, שליחת המנויים בדואר, המכירה לדרבי חוץ ועוד. פה בהחלט יש מקום לעמותה לפעול לטובת כלל הקהל של הפועל.
להכריז על מטרות ויעדים לטווח הארוך בלי לדעת את כל העובדות ולשמוע על ההסכם עם 'לאן' יהיה לא נכון. אגב אשמח ללמוד על קבוצות אחרות באירופה שמנהלות בעצמן את מערך הכרטיסים. בזמנו כשחיפשתי באינטרנט משהו דומה לא מצאתי דוגמאות טובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2013, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
שוב שלום לך אריאל.
התייחסת יפה לסוגיית הקשר בין הקבוצה ללאן. אין ספק שאם הקשר הזה נותן לקבוצה אוויר לנשימה אז הוא צריך להירשם.

עכשיו בהנחה שפעילות העמותה לא צריכה לעקוב בשלמות אחרי פעילות הקבוצה האם לדעתך אמור להיות קשר ישיר כלשהו בין העמותה עצמה, להזכיר לכולנו שהיא הגוף שאמור להיות מייצג האוהדים ולא מייצג הקבוצה, לבין אותו גוף שהפגיעה שלו באוהדי הפועל (שנזכיר שוב שהם הקיום של העמותה) פחותה אך ורק מהפגיעה של אויבים כמו חולדאי, טביב, שאול ושמעון, ובעיני לא מעט אוהדים אפילו גדולה יותר או לפחות באותו סדר גודל?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 01:02 
סמל אישי של המשתמש
היום פגשתי את אריאל לראשונה ויצא לנו קצת לשוחח.אני נותן לו את הקול שלי,וגם כמובן מהסיבה שהרבה אנשים טובים ממליצים עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 01:13 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
red in blood כתב:
פישונט כתב:

הגיוני מאוד שהקבוצה תגיד שעלויות הקמת מערך כזה הן גדולות מדי, אבל אתה לא מסכים שצריך לקבוע יעד (ומצדי שיהיה עוד 20 שנה אם זה הדבר הריאלי ביותר) שבסופו זה יעבור לידי הקבוצה? להכריז על זה כמטרה?

קודם כל אכתוב את זה שוב - דעת העמותה או דעתי כמועמד לגבי ניהול מערך הכרטיסים לא רלוונטית לצורך העניין, אלא דעת המועדון וטובתו. אם ההסכם עם 'לאן' כפי שהוא היום, טוב למועדון (העמדת תקציב תפעול ורכש בקיץ וכו') אז שיימשך כך לנצח. זו שאלה שצריך להפנות למנכ"ל המועדון ואולי גם לרו"ח.
אז איפה כן דעת העמותה יכולה להיות רלוונטית? אמנם לא עיינתי בהסכם עם 'לאן', אבל אני בטוח שלא מוגדרים שם כל הפרטים הקטנים שהיום מפריעים לנו כאוהדים בהתנהלות של 'לאן' - מתי ואיך לגבות עמלות אינטרנט, כמות כרטיסי הנוער, שליחת המנויים בדואר, המכירה לדרבי חוץ ועוד. פה בהחלט יש מקום לעמותה לפעול לטובת כלל הקהל של הפועל.
להכריז על מטרות ויעדים לטווח הארוך בלי לדעת את כל העובדות ולשמוע על ההסכם עם 'לאן' יהיה לא נכון. אגב אשמח ללמוד על קבוצות אחרות באירופה שמנהלות בעצמן את מערך הכרטיסים. בזמנו כשחיפשתי באינטרנט משהו דומה לא מצאתי דוגמאות טובות.

ברור והדבר קשור לטובת הקבוצה, וברור שצריך קודם לקרוא את ההסכם, כך שיתכן והשאלה הזאת היא תיאורטית.
ועדיין - טובת הקבוצה היא דבר סובייקטיבי. ייתכן בהחלט שמצד אחד מדובר בהשקעה גדולה וההסכם עם לאן עוזר להעמיד תקציב גבוה וכו', ולכן מדובר כאן בטובת הקבוצה,
ומצד שני, אחרי כמה שנים אפשר לכסות את ההשקעה ואז כל שנה אפשר להרוויח יותר ממה שהרוויחו עם לאן, ולכן מדובר כאן על טובת הקבוצה.

אני כבר נתקלתי בעבר בקבוצות כאלו, ואפשר לחפש שוב ולהעביר את המידע.

בכל מקרה, זה לא דיון על לאן, אלא על להכיר אותך ואת הדעות שלך, ואפשר להגיד שאני די תומך בך (מספר האנשים שאני תומך בהם גדול ממספר האנשים שאפשר להצביע להם, ולכן אני לא סגור לגמרי, אבל אתה בהחלט "עלית לגמר" מהבחינה הזאת), אז אני אשאיר את הבמה לאחרים....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 07:43 
סמל אישי של המשתמש
לגבי מחירי המנויים, מי שיהיה בהנהלת העמותה יצטרך להסביר להם שבלי תמחור שונה לגמרי המצב יהיה קשה מאד.
מה זה תמחור שונה?
למשל, בשער 8 תהיה ירידה דרסטית בעונה הבאה בלי שינוי תמחור והפיכתו בפועל לשער משפחות.
ל-3 ול-12 לא ימכרו מנויים, אבל צריך להסביר להם שאי אפשר להמשיך לדרוש מחיר של שער 2 על כרטיס במקום לא אטרקטיבי. אפשר גם להמליץ להפוך את הגוש הרביעי בכל יציע ליציע לא מסומן במחיר רגיל. כנ"ל לגבי ה"מראה חלקי" בשני היציעים הללו.
ולגבי שאר השערים, חובה שהמחירים מהעונות האחרונות ירדו, כולל הנחות נוספות לחברי עמותה ולמחדשים.
בכל מקרה תהיה ירידה במספר המנויים, אבל בלי השינויים האלה או אחרים מספר המנויים יירד בחצי בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2013, 07:50 
סמל אישי של המשתמש
מקווה שאנשים יצביעו עבורך למרות שכללתי אותך ברשימת המומלצים שלי באתר שקוראים אותו כמה אנשים אני מניח :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 30 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: