תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 18:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 129 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המועמדים לבחירות בעמותת האדומים
הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
לא יודע יותר או פחות מאחרים שרושמים פה או מכל מועמד שמבטיח הבטחות.
המושכים בחוטים הם יותר חזקים מ-20% שליטה במועדון הפועל ת"א.
לא יהיה שינוי במדיניות הכרטיסים כי הפועל ת"א כבולים לחוזי ענק עם לאן שימשיכו עוד שנים קדימה (כי כן יש בזה כדאיות כלכלית לבעלים).
לא יהיה שינוי במחירי המזנון כי הפועל רוצה לשחק בבלומפילד וזה התנאים שהאצטדיון מציב.
לא יהיה שינוי במחירי הכרטיסים כי הפועל ת"א זה מועדון שניזון מכרטיסים ומנויים ואין משקיע, אז גם את זה אתם רוצים לקחת?
לא יהיה שינוי ביחס לקהל מבחינת המשטרה והסדרי הביטחון, כי אלו חזקים יותר מ-20 אחוז, וגם מה-100 אחוז הכללי, גם אם ירצה.
לא יהיה שינוי בארגון הקהל, כי הוא איננו כזה, בעלי מנויים ירגישו מרומים כיוון שלא יקבלו יחס מיוחד, כי הם יהפכו לסוג ב', כיוון שאין ביכולתם להשקיע עוד 500 שקלים בשנה.
לא יהיה שינוי כי ביום שיבוא בעלים הוא לא ירצה שהיציע ינהל את המועדון, כי למעשה אין מה לנהל. כאשר יגיע איש מקצוע מסודר הוא ינהל את מדיניות הרכש ואת מחלקת הנוער, כאשר אלו יניבו הצלחה גם הקהל יחזור לתפקידו המקורי, קונה מנויים וכרטיסים, תומך ומקלל כשצריך.

אבל בסדר, אם רק תאמינו. בהצלחה.

יכול להיות שינויים במדיניות הכרטיסים. הפועל כבולים בחוזה ללאן, אבל זה לא אומר שאין מה לשפר בתוך מגבלות החוזה, לשבת על לאן שיקיימו כל פרט קטן בחוזה (לא ראיתי אותו, אבל יש לי הרגשה שהם לא מקיימים אותו במלואו), ולמצוא מתי הם מפרים חוזה ולנצל את זה כאפשרות להפר את החוזה. ואין בזה כדאיות כלכלית לטווח ארוך, אלא רק פחות הוצאות בטווח המיידי. תחשוב על זה ככה - אם זה עובר לידי המועדון, כבר יש אפשרות (ואני לא אומר שחובה לנצל את זה) להעלות את המחירים ב-10% והאוהדים לא ירגישו בהבדל.
יכול להיות שינוי במחירי המזנון. יש כאן מו"מ. למי אכפת שזה התנאים שהאיצטדיון מציב. מכבי רוצים לעזוב את בלומפילד. אם גם הפועל מאיימים, לבלומפילד אין זכות קיום. גם לנו יש תנאים, יש לנו הרבה כח במו"מ מול הנהלת האיצטדיון.
יכול להיות שינוי ביחס המשטרה. ראינו את זה ב-2 הדרבים האחרונים, שהמשטרה שינתה את אופן הפעילות הנורמאלי בהתאם לדרישת הנהלת מכבי. כנראה שזה אפשרי. יש גם לא מעט אופציות לשמור כאן על עמדת כח.
יכול להיות שינוי בארגון הקהל. כרגע אף אחד לא רגיל, ומן הסתם אנשים לא אוהבים שינויים. גם אני לא אהבתי בזמנו שהפכו את שער 5 לסגור למנויים בלבד והרגשתי שהופכים אותי לסוג ב' רק כי אין לי מספיק כסף בתחילת שנה למנוי, זה לא אומר שהצדק היה איתי. ולא מדובר כאן על 500 שקל בשנה, אלא ב-200 שקל בשנה (החל מהשנה השנייה). ואפשר לשלב את זה עם הנחה בקניית מנוי (לא יודע מה המשמעות הכלכלית של זה, או האם זה צעד נכון בכלל, אבל הוא בהחלט אפשרי), ואז זה השקעה קטנה בהרבה או אפילו בכלל לא.
יכול להיות שינוי. גם כרגע היציע לא מנהל את המועדון, ואף אחד לא רוצה שזה יקרה. רוצים שהקהל יקח אחריות על עתיד המועדון.
גם למי שיש לו 20% מהמועדון יש אופציה להשמיע את קולו בנעשה וגם להשפיע בפועל, באופן יחסי כמובן. אז הקול הזה יושמע בנושאים שחברי הוועד יפעלו אליו.
יושקעו 100% מאמץ בקיום המטרות הללו, ובערך-20% יוגשמו. מצויין בשבילי.

בקיצור, יכול בהחלט להיות שינוי.
מי שמונע שינוי זה אנשים כמוך שרק מחכים שהעמותה תכשל.
לא שאתה לא רוצה בטובת הפועל, אלא שבמציאות אתה מונע אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
yos כתב:
בני12 כתב:
נושא אחר הוא שאני לא מבין הוא למה כולם רצים להשקיע ב"נוער,נוער,נוער".
אני חושב שההשקעה בנוער זה תפקיד של המועדון ואין שום סיבה להסיר ממנו את האחריות לכך.

אני חושב שאם זאת עמותת אוהדים הרי שאשמח שהמטרה של מישהו מהמועמדים תהיה הקמת מאגר
ממוחשב של אוהדי הקבוצה, החל מהמעגלים הקרובים (חברי עמותה ומנויים) ועד למעגלים שניים (אוהדים של כמה משחקים בשנה) ומעגלים רחוקים (אוהדי כורסא).
התפקיד של העמותה הוא להעביר אנשים ממעגלים רחוקים למעגלים קרובים יותר (מנויים להיות חברי עמותה ואוהדים של
כמה משחקים בשנה להפוך למנויים) הן ע"י שיפור של הקשר של העמותה עם האוהדים, של המועדון עם האוהדים ודחיפה
לשיפור תנאים של האוהד (הסעות, נוחות הזמנת כרטיסים, משטרה וכו').

אמת ויציב. המשימה המרכזית של עמותת אוהדים היא להגדיל את כמות האוהדים ולדאוג לאינטרסים שלהם.
הניהול הכלכלי של המועדון, לרבות מחלקת הנוער, צריכים להיות באחריות הנהלת המועדון.
אני מבין שאנו בשלבי הקמה, שיחרור מטביב וכאלה, אבל צריך לזכור שזאת 'מלחמת השיחרור', ולאחריה צריכה לקום כאן מדינה מסודרת.

כמובן שמסכים איתכם. זו האג'נדה של מועדון אוהדים ...לדאוג לאוהדים , להרחיב את מעגל האוהדים, לדאוג לאינטרס של כלל האוהדים על כלל גווניהם.

אבל ישנה התלהבות יתר. רוצים להיות מעורבים בניהול, להשפיע על הניהול, רוצים שייתייעצו איתם , רוצים לחפש משקעים ועוד דברים שצריכים להישאר בתחומה של ההנהלה ורק של ההנהלה.
העמותה כיום כולל כל המועמדים עסוקים בלשכנע שהם עושים בשביל הפועל. וואלה יופי.
העמותה או כפי שאני קורה לפעילותה מועדון אוהדים, צריכה לדאוג לעצמה קרי לאוהדים החברים בה. תפקיד ההנהלה לידאוג להפועל, לא תפקידה של העמותה.

שניה, אם לעמותה יש נציגים בדירקטוריון הקבוצה, זה לא אומר שהיא חלק מההנהלה?
למעשה 20% מההנהלה?

אז זה יהיה החלק שמתעסק בעיקר בהגדלת הקהל, אבל גם בדברים אחרים כשצריך.
ההשפעה תהיה יחסית לחלק שלנו בתוך ההנהלה, כמובן, אבל תהיה השפעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 21:01 
סמל אישי של המשתמש
יקירי,
אני חושב שהעמותה צריכה לדאוג לאוהדים. לא לקבוצה.
לפעמים אפילו יכול להיות לה אינטרס מנוגד מאשר להנהלה /לבעלים.

זו דעתי וזה אירגון האוהדים שהייתי שמח אם היה קם. מניח שהייתי חלק ממנו- חבר בו.
מותר לך לרצות או לאהוב את העמותה במתקונתה הנוכחית שהיא גם בעלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
האדס כתב:
לא יודע יותר או פחות מאחרים שרושמים פה או מכל מועמד שמבטיח הבטחות.
המושכים בחוטים הם יותר חזקים מ-20% שליטה במועדון הפועל ת"א.
לא יהיה שינוי במדיניות הכרטיסים כי הפועל ת"א כבולים לחוזי ענק עם לאן שימשיכו עוד שנים קדימה (כי כן יש בזה כדאיות כלכלית לבעלים).
לא יהיה שינוי במחירי המזנון כי הפועל רוצה לשחק בבלומפילד וזה התנאים שהאצטדיון מציב.
לא יהיה שינוי במחירי הכרטיסים כי הפועל ת"א זה מועדון שניזון מכרטיסים ומנויים ואין משקיע, אז גם את זה אתם רוצים לקחת?
לא יהיה שינוי ביחס לקהל מבחינת המשטרה והסדרי הביטחון, כי אלו חזקים יותר מ-20 אחוז, וגם מה-100 אחוז הכללי, גם אם ירצה.
לא יהיה שינוי בארגון הקהל, כי הוא איננו כזה, בעלי מנויים ירגישו מרומים כיוון שלא יקבלו יחס מיוחד, כי הם יהפכו לסוג ב', כיוון שאין ביכולתם להשקיע עוד 500 שקלים בשנה.
לא יהיה שינוי כי ביום שיבוא בעלים הוא לא ירצה שהיציע ינהל את המועדון, כי למעשה אין מה לנהל. כאשר יגיע איש מקצוע מסודר הוא ינהל את מדיניות הרכש ואת מחלקת הנוער, כאשר אלו יניבו הצלחה גם הקהל יחזור לתפקידו המקורי, קונה מנויים וכרטיסים, תומך ומקלל כשצריך.

אבל בסדר, אם רק תאמינו. בהצלחה.

יכול להיות שינויים במדיניות הכרטיסים. הפועל כבולים בחוזה ללאן, אבל זה לא אומר שאין מה לשפר בתוך מגבלות החוזה, לשבת על לאן שיקיימו כל פרט קטן בחוזה (לא ראיתי אותו, אבל יש לי הרגשה שהם לא מקיימים אותו במלואו), ולמצוא מתי הם מפרים חוזה ולנצל את זה כאפשרות להפר את החוזה. ואין בזה כדאיות כלכלית לטווח ארוך, אלא רק פחות הוצאות בטווח המיידי. תחשוב על זה ככה - אם זה עובר לידי המועדון, כבר יש אפשרות (ואני לא אומר שחובה לנצל את זה) להעלות את המחירים ב-10% והאוהדים לא ירגישו בהבדל.
יכול להיות שינוי במחירי המזנון. יש כאן מו"מ. למי אכפת שזה התנאים שהאיצטדיון מציב. מכבי רוצים לעזוב את בלומפילד. אם גם הפועל מאיימים, לבלומפילד אין זכות קיום. גם לנו יש תנאים, יש לנו הרבה כח במו"מ מול הנהלת האיצטדיון.
יכול להיות שינוי ביחס המשטרה. ראינו את זה ב-2 הדרבים האחרונים, שהמשטרה שינתה את אופן הפעילות הנורמאלי בהתאם לדרישת הנהלת מכבי. כנראה שזה אפשרי. יש גם לא מעט אופציות לשמור כאן על עמדת כח.
יכול להיות שינוי בארגון הקהל. כרגע אף אחד לא רגיל, ומן הסתם אנשים לא אוהבים שינויים. גם אני לא אהבתי בזמנו שהפכו את שער 5 לסגור למנויים בלבד והרגשתי שהופכים אותי לסוג ב' רק כי אין לי מספיק כסף בתחילת שנה למנוי, זה לא אומר שהצדק היה איתי. ולא מדובר כאן על 500 שקל בשנה, אלא ב-200 שקל בשנה (החל מהשנה השנייה). ואפשר לשלב את זה עם הנחה בקניית מנוי (לא יודע מה המשמעות הכלכלית של זה, או האם זה צעד נכון בכלל, אבל הוא בהחלט אפשרי), ואז זה השקעה קטנה בהרבה או אפילו בכלל לא.
יכול להיות שינוי. גם כרגע היציע לא מנהל את המועדון, ואף אחד לא רוצה שזה יקרה. רוצים שהקהל יקח אחריות על עתיד המועדון.
גם למי שיש לו 20% מהמועדון יש אופציה להשמיע את קולו בנעשה וגם להשפיע בפועל, באופן יחסי כמובן. אז הקול הזה יושמע בנושאים שחברי הוועד יפעלו אליו.
יושקעו 100% מאמץ בקיום המטרות הללו, ובערך-20% יוגשמו. מצויין בשבילי.

בקיצור, יכול בהחלט להיות שינוי.
מי שמונע שינוי זה אנשים כמוך שרק מחכים שהעמותה תכשל.
לא שאתה לא רוצה בטובת הפועל, אלא שבמציאות אתה מונע אותה.

אני לא בטוח כמה זה צעד כלכלי נכון להתנתק מלאן, ואני חושב שאילו זה היה כלכלי זה היה קורה ממזמן. אם אני מכיר את העסקה כפי שאני חושב שאני מכיר, היא נותנת להפועל באלנס כלכלי טוב גם אם מכירת המנויים לא מצליחה (מה שבהחלט יכול לקרות בשנה הבאה). בכל אופן לעלות מחירי כרטיסים זה הדבר האחרון שאני חושב שצריך לעשות, אלא להפך. אין לי מושג איפה נציגי העמותה בשעות האלו של הפלייאוף בהם הפועל צריכה את הקהל כדי להשיג כרטיס לאירופה, וכרטיסים נמכרים במחירים מופקעים ואין שום רצון לגרום לקהל להגיע לתמוך בקבוצה (וגם ליצור עוד סוג של הכנסה, אה ותחסוך ממני את זה שהם לא מעורבים, כי כשמכרו מנויים במחירים אטרקטיבים לאירופה-שאפו-הם כן לקחו חלק, ועכשיו הם ישנים?)

כן? להפועל יש יכולת לעשות מו"מ על בלומפילד? בלומפילד מחזיק בתוכו בני ערובה שנקראים אוהדי הפועל, כאלו שגם בעלי השליטה באצטדיון יודעים שישרפו את המועדון לפני שיתנו לקברניטי המועדון לעזוב אותו. מעניין מה יקרה אם מחר בבוקר חיים רמון יגיד שעוברים להרצליה כדי להוריד מחירי נקניקיות. בטוח הקהל יקבל את זה בהבנה. ובגלל שכבר הבנת שהדבר אינו נתון למו"מ, להתיימר לומר שדברים כאלו ישתנו או יכולים להשתנות זה בולשיט.

כשדיברתי על יחס המשטרה ממש לא דיברתי על סדרנים שמכניסים או לא מכניסים אוהדי מכבי לשער 8 ו-13, זה ממש לא העניין, אלא יותר העניין של התערבות במקרי אלימות כאלו או אחרים ולקיחת החוק לידיים.

לא הבנתי איך אפשר להתרגל לזה שאתה בתור מנוי מאבד את ההטבות שהיו לך בעבר, הנוסחה היא מאוד פשוטה, ברגע שהמנוי יאבד את הערך שלו, והפועל תהפוך לקבוצת אמצע טבלה בגלל אי קניית מנויים, אנשים ירשו לעצמם להגיע למשחקים המעניינים ואת השאר הם יקנו ב-40 שקלים לחודש על הספה בבית. זה מאוד קשה לבנות קהל גדול, אבל זה מאוד קל לאבד אותו. לדעתי אף אחד לא חושב על זה. חיים רמון וחברי העמותה בטוחים שכל שנה יהיו 8000 מנויים רק כי הם יבקשו. אז הנה WAKE UP CALL, זה לא יקרה במצב הנוכחי של הפועל. מישהו צריך להתחיל להביא כסף מהבית, וזה לא הקהל.

לא הצלחתי כל כך להבין מה זה להשפיע על עתיד המועדון, סוג של ביטוי אמורפי חסר משמעות? אם לא, אשמח שתסביר לי במה זה שונה מהדברים שאני רשמתי.
צריך מנכ"ל נקי מאינטרסים שינהל את המועדון, תחתיו איש מקצוע שינהל את מחלקת הנוער בשיתוף עם הצוות המקצועי שינהל את קבוצת הבוגרים ואת הרכש. כל השאר זה ברבורי מוח.
אני מחכה בצד שזה יכשל? ממש לא. אני מגיע לבלומפילד בשבת, מעודד את הקבוצה, על הדרך מקלל את אלירן דנין אם בא לי ולסיום הולך הביתה.
אתם אלו שנכשלים, אני לא עושה שום דבר בשביל להפריע לכם, ואם הביקורת שלי בפורום שקוראים בו ברגע השיא שלו 900 משתמשים היא זו שמערערת את יכולת העמותה אז זה אומר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2013, 00:29 
סמל אישי של המשתמש
שכחת לציין שאתה גם חוזר הביתה ואומר שהיציע מנהל את המועדון. אתה יודע טוב מאוד שההחלטות לא מתקבלות ע"י היציע, ועדיין אתה בוחר להדגיש את זה.
העמותה יש לה כח רק אם עומדים מאחוריה האוהדים. אתה עושה משא דה-לגיטימציה מתמשך לעמותה ופועל לזה שהיא תכשל.
וכן, אתה יכול להשפיע ולהפיל את העמותה. זה גם הרעיון של העמותה - אוהדים יכולים להשפיע.

התנתקות מלאן זה צעד כלכלי נבון לטווח הארוך. בטווח הקצר צריך להשקיע יותר. כל גורם יגיד לך שהעלות הגדולה היא רכישת הציוד, ואילו העלות השוטפת היא נמוכה.
אז נכון, יכול להיות בשנה ספציפית נקבל יותר כסף מלאן מאשר במערך עצמאי, אבל לטווח הרחוק זה בהכרח כלכלי (אחרת לאן לא היו נכנסים לעיניין).
למה זה לא היה קורה ממזמן? כי אף בעלים לא חשב על טובת הפועל לטווח הארוך. אף אחד לא היה רוצה להשקיע הרבה ושבעלים אחר יקטוף את הפירות. בדיוק כאן העמותה נכנסת - יהיה גורם בהנהלה שדוחף לקבל החלטות שיהיו נכונות לטווח הארוך.
אתה גם שוכח שאופן רכישה וחלוקה של כרטיסים נוחה יותר זה גם שירות יותר טוב לקהל, דבר שיעזור להגדיל את כמות האוהדים.
לא אמרתי שצריך להעלות את מחירי הכרטיסים. העלתי כדוגמא (ולא אמרתי שזה צעד שבהכרח צריך לעשות, אלא שזה אחד מהצעדים שעלה לראש) את זה שהקהל ישלם אותו דבר, אבל ה-10% הנוספים על מחירי הכרטיס ילכו למועדון ולא ללאן.
אני אקבל אם יגידו שכעת אין אופציה כלכלית להתנתק מלאן, אבל שיקבע יעד (עוד שנה/שנתיים/חמש/20) שבסופו יתנתקו מלאן ויקימו מערך כרטיסים עצמאי, ויקבעו גם מטרות ביניים.
והנה שוב אתה עושה דה-לגיטימציה לעמותה כאן. מראש אמרו שעד שהבחירות יתעסקו רק בהקמת תשתיות העמותה ולא יגעו בשום חלק של ניהול המועדון, אלא אם יבקשו זאת מהם.
אבל היה לך חשוב כאן לדחוף את זה שהם לא עושים כלום לטובת הקהל.

הפועל לא יעזבו את בלומפילד בגלל מחירי נקניקיות. לא באמת.
אבל הנהלת בלומפילד לא תסגור את האיצטדיון בגלל מחירי נקניקיות. לא באמת.
זה המשמעות של משא ומתן. לכל צעד יש עוד אופציה, וזה משחק של מי ימצמץ קודם.
יכול להיות שבמשא ומתן ישיגו תנאים מסויימים, ואבל מחירי המזנון בסוף ישארו אותו דבר, אבל בהחלט יש כאן מה לפעול בנושא.
אף מתמודד לא הבטיח שהמחירים ירדו, אבל אמר שיפעל עוד בנושא.

העיניין הוא שעד הדרבים האחרונים כולנו אמרנו שהדברים הללו זה הכל החלטות של המשטרה ולהנהלות אין מה לעשות בנושא. והפלא ופלא - כשהנהלה מתעקשת ומציבה רגל מול המשטרה, המשטרה הרבה פעמים מתקפלת.
מה עוד אפשר לעשות? לדאוג שקב"ט המועדון יקבל כל משחק עותק של מצלמות האבטחה. במקרה של שוטרים אלימים - זה יועבר לתקשורת.
וכמו שאמרתי מקודם, זה לא בהכרח הצעד הנכון, אבל זה צעד אפשרי. ואם אני ב-1 בלילה מצליח לחשוב על רעיון כלשהו, אני בטוח שצוות של 7 אנשים יותר מנוסים ממני יצליחו ביותר זמן לחשוב על רעיון טוב בהרבה.

מי אמר שמנוי מאבד את ההטבות? כל אחד מהמתמודדים הציב כיעד את הגדלת מספר חברי העמותה. בתוך זה יש גם כמות גדולה של חברי עמותה שהם בעלי מנוי. הקדימות יכולה להגיע אליהם. וזה לא שזה יעלה להם הרבה יותר - כמו שאמרתי, עם הנחות זה יותר אותו דבר או רק קצת יותר. אז לטווח הקצר זה יעלה להם עוד ולטווח הארוך זה ישתלם. כמו מנוי. זה גם יגרום להם להתחייב להפועל לטווח יותר ארוך - מה רע בזה

צריך את כל זה, וצריך מישהו מעל זה עם יד על ההדק שדואג שהם יהיו נקיים מאינטרסים ושהחשיבה שלהם תהיה לטובת הפועל לטווח הארוך, ולא רק בעל הון שיושב מעליהם וחושב על ההצלחה המיידית של המועדון ולא מה יקרה אחרי שיעזוב.
מה זה אומר? לדוגמא, להשקיע הרבה גם בשכבות היותר צעירות של מחלקת הנוער. כאלו שיקח להם 9-10 שנים עד שיגיעו לשחק בבוגרים, ולא רק בקבוצת הנוער.
צריך שהעמותה תדאג שהקבוצה תשרוד גם אחרי שהבעלים יחליט לקום ולעזוב. זה לא אומר שצריך למרר לו את החיים כשהוא כאן ולשבת לו על הוריד - ההפך. אבל כן חייבים לפעול להבטחת עתיד המועדון.
צריך שהעמותה תדאג שלא יהיה אף אחד שגונב כסף מהמועדון.
אז נכון, לא כל בעלים זה טביב או גאידמק. מצד שני, גם אף אחד לא היה גאידמק לפני שגאידמק הגיע, ואף אחד לא היה טביב לפני שטביב הגיע. בהחלט יכולות להגיע סכנות אחרות, וצריך להתכונן גם למצב כזה.
הפועל חשובה מדי בשביל שנסתכן באפשרות שאולי הבעלים שיגיע יהיה אדם שחושב על טובת הפועל וכאשר יעזוב ידאג שהפועל תהיה במצב טוב ושמי שיקח אותה גם יחשוב על טובת המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
https://www.facebook.com/bikoretzadberg
עידכנתי את הדף שלי בפייסבוק, בואו לראות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2013, 17:02 
סמל אישי של המשתמש
אלירן בינמן :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2013, 01:28 
סמל אישי של המשתמש
שלום לכולם,
בעוד שבוע יתקיימו הבחירות לוועד המנהל ולוועדת הביקורת של עמותת האדומים.
לאחר המפגש היום ראיתי כי באמת כולם מגיעים עם כוונות טובות, ויש רשימה מכובדת וראוייה .
מהיכרות אישית, אבחר להמליץ בכל זאת על מס' מועמדים אותם אני מכיר :
לוועד המנהל:
אסף אלוויה, אמיר פורת, גיא זקס.

לוועדת הביקורת:
גל סוקולובסקי, שי זנדברג.

שוב, אין לי דבר כנגד המועמדים האחרים , אך אשמח אם החברים המתכוונים לבחור בי יבחרו גם במועמדים אלו, על סמך היכרותי האישית איתם.

מזה כ16 שנה אני כותב בפורומים השונים של אתרי הפועל תל אביב אך ורק תחת שם המשתמש הזה, "ציטיאט", החל מאדום עולה אדומאניה ופנחס הקטן אי שם בסוף שנות התשעים ועד לגלגולו הנוכחי של הפורום.
לכן, אני בוחר להתעלם מטוקבקים אלמוניים באתרים ובפורומים שמכפישים מועמדים לבחירות ואני ביניהם, פשוט כי הם לא ראויים להתייחסות אותה הם משוועים לקבל. ממליץ לכולם לנהוג כך.

שיהיה בהצלחה לכולם
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2013, 01:45 
סמל אישי של המשתמש
ציטיאט כתב:
שלום לכולם,
בעוד שבוע יתקיימו הבחירות לוועד המנהל ולוועדת הביקורת של עמותת האדומים.
לאחר המפגש היום ראיתי כי באמת כולם מגיעים עם כוונות טובות, ויש רשימה מכובדת וראוייה .
מהיכרות אישית, אבחר להמליץ בכל זאת על מס' מועמדים אותם אני מכיר :
לוועד המנהל:
אסף אלוויה, אמיר פורת, גיא זקס.

לוועדת הביקורת:
גל סוקולובסקי, שי זנדברג.

שוב, אין לי דבר כנגד המועמדים האחרים , אך אשמח אם החברים המתכוונים לבחור בי יבחרו גם במועמדים אלו, על סמך היכרותי האישית איתם.

מזה כ16 שנה אני כותב בפורומים השונים של אתרי הפועל תל אביב אך ורק תחת שם המשתמש הזה, "ציטיאט", החל מאדום עולה אדומאניה ופנחס הקטן אי שם בסוף שנות התשעים ועד לגלגולו הנוכחי של הפורום.
לכן, אני בוחר להתעלם מטוקבקים אלמוניים באתרים ובפורומים שמכפישים מועמדים לבחירות ואני ביניהם, פשוט כי הם לא ראויים להתייחסות אותה הם משוועים לקבל. ממליץ לכולם לנהוג כך.

שיהיה בהצלחה לכולם
:hapoel:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 129 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: