ראצ'ו כתב:
בני12 כתב:
סלח לי, אבל כתבת הרבה ולא כתבת כלום.
אני מבין את הצורך של מתמודדים לשמור על עמימות כדי שלא יתפסו אותם במילה אבל אנחנו (אני לפחות)
רוצים לשמוע דברים ברורים.
זה לא אומר שהכל יתממש (בכל זאת בועד יש 7 אנשים) אבל רוצים לדעת לאן כל אחד יכוון.
אנא השלם את המשפטים הבאים:
אני חושב שדמי החברות בעמותה צריכים להיות כ-_______ לאדם בוגר ו-___________ לנוער/חיל.
אני חושב ש-_____ אחוזים צריכים ללכת להשקעה ב-__________
לאחר מכן ______ אחוזים להשקעה ב-______ ו-_______ אחוזים להשקעה ב-_______
אם יוותר כסף אני חושב שיש להשקיע אותו גם ב-____________ וב-___________
תודה.
אני חושב שזה ממש לא נכון לבקש מהמתמודדים לקבוע דברים כאלה עכשיו בלי שהם מכירים את כל העובדות.
הם צריכים לדעת מה המצב הכלכלי המדויק של העמותה, כמה כסף חסר להשלמת הליך הרכישה מטביב. להגיד שצריך להשקיע 80% בנוער לצורך העניין בלי שמבינים לאן הכסף הולך ומהי מטרת הפרויקט זה לא רציני. חברי הוועד המנהל יצטרכו לעשות עבודה מאוד יסודית כדי להכין תכנית כלכלית לשנה הבאה ולא להסתמך על התחייבויות שנתנו בפורום. לכן זה הרבה יותר נכון שידברו בקווים כלליים.
שלום בני,
ראשית טוב לי באופן אישי לדעת שהנושא קרוב אליך ומעניין אותך,זה עניין מאוד חשוב לכולם בגלל שיש בו גם אינטרס לדאוג לעמותה וגם בגלל שאף אחד מאיתנו לא מליונר.
שנית, אני לא חושב ש"כתבת הרבה אבל לא כתבת כלום" מתאר את התגובה שלי, אני מזמין אותך לקרוא אותה שוב, אני בטוח שתמצא שם תשובות.ומכל מקום, לענייננו:
זה לא יהיה מקצועי או רציני לנקוב עכשיו במספרים או בעלויות או ב"מה יהיה גודל ההשקעה בנושא א' או ב'" מבלי שלמדתי את החומר ואפילו לא קראתי דו"ח כספי אחד או צפי הכנסות.
כמובן, שכל מה שאני מתכנן או חולם לעשות יהיה במגבלות תקציב.
כתבתי שאני חושב שדמי החבר צריכים ל
היות שווים לכל נפש, אתה מוזמן לבחור מספר- 50, 100, 200, 1000 אני כמובן שלא יכול לייצר מספר כזה, מה עוד שאני בעצמי עדיין לא יודע מה התחייבויות העמותה במידה ויש כאלו ובחישוב כללי מתחת לאיזה סכום העמותה לא תוכל להתקיים.
לגבי מה מידת ההשקעה בכל פרוייקט שאותו אני רוצה לקדם, כמובן שגם כאן זה לא יהיה רציני לקבוע מספרים לשם המספרים, קודם כל רואים מה יש, מה קריטי לשלם ואח"כ משקיעים את היתרה בסדר עדיפויות שנקבע בוועד המנהל, זה מנהל תקין.
אני מאוד אשמח אם תבקר בעמוד שלי בפייסבוק,
http://www.facebook.com/idanhadashlaadumim?ref=hl שם אני מתאר בפירוט מה אני מתכנן לעשות ובכלל זה, כמשימה ראשונה, את העלאת מספר חברי העמותה. לתפישתי זה מצב לא נורמאלי שרק 1/3 מהמנויים הינם חברי עמותה ולדעתי יש מה לעשות עם זה, אני מסביר בעמוד שלי איך אני מתכוון לעשות את זה.
אתה מוזמן להפנות אליי עוד שאלות ואענה בשמחה.
עידן חדש לאדומים.