תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 01:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 129 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המועמדים לבחירות בעמותת האדומים
הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
מערכת הבחירות למוסדות העמותה מעלה הילוך.
אתם מוזמנים להכיר את כל המועמדים ואת מצעם בדף הבחירות המיוחד באתר העמותה
http://bit.ly/13huoKw

בשבוע האחרון הסירו את מועמדתם מס' חברים, ומן הסתם הם אינם מופיעים בדף הבחירות (לעומת רשימת המועמדים הראשונית).

אנו מקווים כי הפרטים החסרים של כמה מהמועמדים יושלמו במהלך הסופ"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 19:04 
סמל אישי של המשתמש
מקריאה ראשונית של מצעי המועמדים, ההתלבטות שלי תהיה בין המועמדים שהזכירו במצעם את החשיבות של מציאת רוכש או הצהירו שלא יהוו מכשול בפני אחד כזה: אסף אלוויה, נועם ברנדר, מולי הולצמן, און טלמור, אריאל יודצ'ק, יותם מנדלסון, רוזי קדר ובועז שובל, ולהם אני מוסיף את גיא זקס ועופר ציטיאט שהם אוהדים אמינים ומוכרים ואני סומך עליהם.

לוועדת הביקורת אני מייחס פחות חשיבות. שלושה אנשים שכנראה אצביע להם הם סוקולובסקי וציטיאט, בנוסף לתמי גנות שהרזומה שלה והרצון שלה לתרום ולהתנדב הרשים אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 19:53 
סמל אישי של המשתמש
בינתיים השלושה שהרשימו אותי וככל הנראה אצביע להם הם ציטיאט, נועם ברנדר ומולי הולצמן.
מועמדים שקורצים לי - יובל לידור, שרה מוזס ואלירן בנימין.
אני עדיין מחפש מועמד עם ניסיון בשיווק (אני עקרונית לא בוחר מועמדים לפי משבצת, אבל דווקא בתחום הזה אני חושב שחייב שיהיה חבר וועד עם ניסיון).

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 21:02 
סמל אישי של המשתמש
קצת מטופש שאתם מדווחים למי אתם מצביעים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 21:47 
למה זה מטופש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
קראתי את כל המצעים בעיון והחבר'ה ראויים כולם.
אני מאוד הייתי רוצה וועד מנהל מגוון שיהיה מורכב מאנשי חינוך לצד כלכלנים ועורכי דין.
ההתלבטות ללא ספק קשה.
אגב,התאכזבתי לראות שמספר אנשים שמבחינתי שהיו יותר מראויים לוועד המנהל וכבר היום מתנדבים שעות רבות לטובת הקבוצה בחרו שלא להתמודד,אני חושב שכאשר ייגמרו הבחירות מחובתינו כקהל להוקיר את פועלם ולהודות להם על שהובילו את המהפך שקורה היום בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 23:06 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

אז זהו, שלא.
יש פה מספיק משתמשים שאני אישית לפחות, איתם באותו הראש והבחירה המנומקת שלהם בהחלט יכולה לעזור לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
Peace Hope כתב:
אדום נחמד כתב:

אז זהו, שלא.
יש פה מספיק משתמשים שאני אישית לפחות, איתם באותו הראש והבחירה המנומקת שלהם בהחלט יכולה לעזור לי.

דווקא זה טיעון נגד. כל אחד צריך לעשות את הבחירות שלו בעצמו. לפחות זה האידאל.
מעבר, זה נותן תחושה של כוכב נולד, אבל לא חשוב.
זה לא באמת משנה משהו.
carry on

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 00:07 
סמל אישי של המשתמש
Peace Hope כתב:
אדום נחמד כתב:

אז זהו, שלא.

אם היא מנומקת.

ההצהרה שלעצמה, מטומטמת בעליל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 16:55 
יש איזה צפי\עדכון לגבי פרסום ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 17:18 
סמל אישי של המשתמש
פרסום של מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 17:18 
סמל אישי של המשתמש
פרסום של מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 17:33 
סמל אישי של המשתמש
אשמח לדעת מה דעת המועמדים ושאר חברי העמותה על הנושא הבא:

האם לדעתכם לעמותה אמור להיות דמי תשלום שנתיים? דמי תשלום שישמשו בעונות הקרובות לרכישת עוד אחוזים מהמועדון ובעתיד לתפעול שוטף של העמותה ולהשקעה בקבוצה(כמו במחלקות הנוער וכו'..)

ואם כן מה לדעתכם אמורה להיות ההשקעה של העמותה בקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 22:53 
אהלן EZMAN,

ראשית, השאלה היא מאוד חשובה כי ממנה ניתן להבין כמה למעשה ישלם האוהד/בעלים ומהם מטרות העמותה.

זה ברור לכולם כי העמותה צריכה להתקיים מהכנסה, אחרת לא יהיה ניתן לבצע השקעות למען האוהד ולמען היעדים שהעמותה מציבה לעצמה כמו מחלקות הנוער והילדים או כל דבר אחר שיוגדר כיעד פראקטי לפעילות.

אני מאמין שהעמותה, ככל עמותה, צריכה להתבסס על 2 מקורות מימון עיקריים: תרומות ממשקיעים ומדמי חבר שיהוו דלק לעמותה לפעול.

לכן, אני חושב שעל העמותה לפעול כיעד מרכזי לרתימת תורמים לעמותה, כך שדמי החבר יהיו נמוכים, שיפנו לכל כיס.

אני מאמין שזה אפשרי, ואני מאמין שהעמותה תפעל למען קהל האוהדים והחברים בה, זה ייצור מוטיבציה להשקיע בה.

לגבי תיקצוב המשימות:

לתפישתי, תקציב הוא הכלי להגשים את המטרות, ז"א ההשקעות והתכניות צריכות להיות על בסיס התקציב שיש לעמותה וגם זה בראייה ארוכת טווח, משהו כמו לא לחיות "על הקצה".

אחרי שיודעים מה התקציב הנתון, מחלקים אותו לפי צרכים קריטיים וסדרי עדיפויות שנקבעים ע"י הוועד.

אם אני צריך לסכם: לתפישתי, דמי החבר צריכים להיות שווים לכל כיס, העמותה צריכה לפעול לרתימת משקיעים בעמותה ולאחר מכן להפנות את התקציב ליעדים שיוגדרו.

בעניין הזה, אני מזמין אותך לדף הפייסבוק שלי: עידן חדש לאדומים, שם אני מדבר על החזון של העמותה בעיניי ועל איך יהיה נכון להגשים אותו.

לילה טוב.

עידן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 08:49 
סלח לי, אבל כתבת הרבה ולא כתבת כלום.
אני מבין את הצורך של מתמודדים לשמור על עמימות כדי שלא יתפסו אותם במילה אבל אנחנו (אני לפחות)
רוצים לשמוע דברים ברורים.
זה לא אומר שהכל יתממש (בכל זאת בועד יש 7 אנשים) אבל רוצים לדעת לאן כל אחד יכוון.

אנא השלם את המשפטים הבאים:
אני חושב שדמי החברות בעמותה צריכים להיות כ-_______ לאדם בוגר ו-___________ לנוער/חיל.
אני חושב ש-_____ אחוזים צריכים ללכת להשקעה ב-__________
לאחר מכן ______ אחוזים להשקעה ב-______ ו-_______ אחוזים להשקעה ב-_______
אם יוותר כסף אני חושב שיש להשקיע אותו גם ב-____________ וב-___________

תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 08:59 
בני12 כתב:
אני מבין את הצורך של מתמודדים לשמור על עמימות כדי שלא יתפסו אותם במילה אבל אנחנו (אני לפחות)
זה לא אומר שהכל יתממש (בכל זאת בועד יש 7 אנשים) אבל רוצים לדעת לאן כל אחד יכוון.

אני חושב שדמי החברות בעמותה צריכים להיות כ-_______ לאדם בוגר ו-___________ לנוער/חיל.

תודה.

אני חושב שזה ממש לא נכון לבקש מהמתמודדים לקבוע דברים כאלה עכשיו בלי שהם מכירים את כל העובדות.
הם צריכים לדעת מה המצב הכלכלי המדויק של העמותה, כמה כסף חסר להשלמת הליך הרכישה מטביב. להגיד שצריך להשקיע 80% בנוער לצורך העניין בלי שמבינים לאן הכסף הולך ומהי מטרת הפרויקט זה לא רציני. חברי הוועד המנהל יצטרכו לעשות עבודה מאוד יסודית כדי להכין תכנית כלכלית לשנה הבאה ולא להסתמך על התחייבויות שנתנו בפורום. לכן זה הרבה יותר נכון שידברו בקווים כלליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 09:15 
אז אני לא מסכים איתך.
אני רוצה לראות לאיזה כיוון הוא מכוון. כבר כתבתי שאני לא מצפה שזה יתממש בדיוק ככה כי הוא
בסופו של דבר אחד מ-7.
אין לי גם בעיה שיאמר עכשיו שהוא חושב שדמי החבר צריכים להיות 100 ש"ח ואז עוד חצי שנה
יבוא ויאמר, רציתי שזה יהיה 100 אבל אחרים חשבו שלמען המטרות צריך יותר וזאת דמוקרטיה
או שגיליתי שכדי לממש את המטרות שאני חושב שהן ראויות צריך להשקיע יותר כסף ולכן הסכמתי
לעלות של 200 ש"ח. או שיאמר שבגלל שהעלויות של מטרות א' וב' שלי גבוהות ממה שחשבתי
הרי שאנחנו לא נפעל למימוש מטרות ג', ד' ו-ה'.
אני רק אעריך בן אדם שבא בגלוי ואומר את השיקולים שלו יותר.
אין לי שום רצון בשחזור של פוליטיקאים שאומרים המון ובעצם לא אומרים כלום.
כשכולם מדברים בכלליות 80-90 אחוז מהם נשמעים בדיוק אותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 09:20 
סמל אישי של המשתמש
אני אעריך אותו יותר אם יבוא ויאמר בגלוי - אני לא מודע לדו"חות הכספיים, להרכב הועד הנבחר והתוכניות של שאר החברים בו, ואני לא יכול להתחייב למספר בלי לדעת את כל הנתונים האלו כי זה חסר משמעות.

הוא יכול לאמר "השאיפה שלי שדמי החברות יהיו נמוכים כדי שיהיו כמה שיותר חברים, גם על חשבון הכנסות בטווח הקצר" או "אני מאמין שדמי החברות צריכים להיות גבוהים כדי להרגיל אנשים שהחברות הינה דבר בעל ערך וכדי שיהיה לנו כסף זמין למימוש מטרות" וכן הלאה.
לנקוב במספרים בשלב הזה בלי לדעת את העובדות לאשורן זה הרבה יותר בדיחה בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 09:21 
נושא אחר הוא שאני לא מבין הוא למה כולם רצים להשקיע ב"נוער,נוער,נוער".
אני חושב שההשקעה בנוער זה תפקיד של המועדון ואין שום סיבה להסיר ממנו את האחריות לכך.

אני חושב שאם זאת עמותת אוהדים הרי שאשמח שהמטרה של מישהו מהמועמדים תהיה הקמת מאגר
ממוחשב של אוהדי הקבוצה, החל מהמעגלים הקרובים (חברי עמותה ומנויים) ועד למעגלים שניים (אוהדים של כמה משחקים בשנה) ומעגלים רחוקים (אוהדי כורסא).
התפקיד של העמותה הוא להעביר אנשים ממעגלים רחוקים למעגלים קרובים יותר (מנויים להיות חברי עמותה ואוהדים של
כמה משחקים בשנה להפוך למנויים) הן ע"י שיפור של הקשר של העמותה עם האוהדים, של המועדון עם האוהדים ודחיפה
לשיפור תנאים של האוהד (הסעות, נוחות הזמנת כרטיסים, משטרה וכו').

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 09:23 
הפועל כתב:
הוא יכול לאמר "השאיפה שלי שדמי החברות יהיו נמוכים כדי שיהיו כמה שיותר חברים, גם על חשבון הכנסות בטווח הקצר" או "אני מאמין שדמי החברות צריכים להיות גבוהים כדי להרגיל אנשים שהחברות הינה דבר בעל ערך וכדי שיהיה לנו כסף זמין למימוש מטרות" וכן הלאה.

גם זה סבבה, אבל אף אחד אפילו לא אומר את זה (מספר הוא סתם אינדיקציה לכיוון הזה).
גם אף אחד לא מתעדף את המטרות שלו או כמה (באחוזים, לא בכסף) צריך להשקיע במטרה א' על חשבון מטרה ג'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 11:54 
ראצ'ו כתב:
בני12 כתב:

תודה.

אני חושב שזה ממש לא נכון לבקש מהמתמודדים לקבוע דברים כאלה עכשיו בלי שהם מכירים את כל העובדות.
הם צריכים לדעת מה המצב הכלכלי המדויק של העמותה, כמה כסף חסר להשלמת הליך הרכישה מטביב. להגיד שצריך להשקיע 80% בנוער לצורך העניין בלי שמבינים לאן הכסף הולך ומהי מטרת הפרויקט זה לא רציני. חברי הוועד המנהל יצטרכו לעשות עבודה מאוד יסודית כדי להכין תכנית כלכלית לשנה הבאה ולא להסתמך על התחייבויות שנתנו בפורום. לכן זה הרבה יותר נכון שידברו בקווים כלליים.

שלום בני,

ראשית טוב לי באופן אישי לדעת שהנושא קרוב אליך ומעניין אותך,זה עניין מאוד חשוב לכולם בגלל שיש בו גם אינטרס לדאוג לעמותה וגם בגלל שאף אחד מאיתנו לא מליונר.

שנית, אני לא חושב ש"כתבת הרבה אבל לא כתבת כלום" מתאר את התגובה שלי, אני מזמין אותך לקרוא אותה שוב, אני בטוח שתמצא שם תשובות.ומכל מקום, לענייננו:
זה לא יהיה מקצועי או רציני לנקוב עכשיו במספרים או בעלויות או ב"מה יהיה גודל ההשקעה בנושא א' או ב'" מבלי שלמדתי את החומר ואפילו לא קראתי דו"ח כספי אחד או צפי הכנסות.
כמובן, שכל מה שאני מתכנן או חולם לעשות יהיה במגבלות תקציב.
כתבתי שאני חושב שדמי החבר צריכים להיות שווים לכל נפש, אתה מוזמן לבחור מספר- 50, 100, 200, 1000 אני כמובן שלא יכול לייצר מספר כזה, מה עוד שאני בעצמי עדיין לא יודע מה התחייבויות העמותה במידה ויש כאלו ובחישוב כללי מתחת לאיזה סכום העמותה לא תוכל להתקיים.
לגבי מה מידת ההשקעה בכל פרוייקט שאותו אני רוצה לקדם, כמובן שגם כאן זה לא יהיה רציני לקבוע מספרים לשם המספרים, קודם כל רואים מה יש, מה קריטי לשלם ואח"כ משקיעים את היתרה בסדר עדיפויות שנקבע בוועד המנהל, זה מנהל תקין.
אני מאוד אשמח אם תבקר בעמוד שלי בפייסבוק, http://www.facebook.com/idanhadashlaadumim?ref=hl שם אני מתאר בפירוט מה אני מתכנן לעשות ובכלל זה, כמשימה ראשונה, את העלאת מספר חברי העמותה. לתפישתי זה מצב לא נורמאלי שרק 1/3 מהמנויים הינם חברי עמותה ולדעתי יש מה לעשות עם זה, אני מסביר בעמוד שלי איך אני מתכוון לעשות את זה.

אתה מוזמן להפנות אליי עוד שאלות ואענה בשמחה.

עידן חדש לאדומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מתווכח איתך אם זה נורמלי או לא נורמלי,
אני רק מעדכן אותך שפחות משליש מהמנויים הם חברי עמותה, שכן יש לא מעט אנשים, כמו אבא שלי, שעושים חברות בעמותה, ולא עושים מנוי ומגיעים לארבעה-חמישה משחקים בשנה.
כמו שיש לא מעט כאלה בכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2013, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
הפועל כתב:

גם זה סבבה, אבל אף אחד אפילו לא אומר את זה (מספר הוא סתם אינדיקציה לכיוון הזה).
גם אף אחד לא מתעדף את המטרות שלו או כמה (באחוזים, לא בכסף) צריך להשקיע במטרה א' על חשבון מטרה ג'.

מסכים במאה אחוז.
באמת לא צריך לנקוב במספרים, אבל לכתוב דברים כמו סדר עדיפויות להשקעת הכספים שיהיו בעמותה, לתאר את מקורות ההכנסה כמו שהמועמד רואה אותם (יותר דמי חבר? גיוס יותר תרומות? גיוס חברים לעמותה?) את עמדות המועמד לגבי מעורבות העמותה במועדון, וכיוצא באלה עניינים מהותיים - די לגיטימי לצפות שכל מועמד יפרט את הדברים האלה.
אחרת למה שנעדיף אותו על פני מישהו אחר?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 13:29 
סמל אישי של המשתמש
https://www.facebook.com/bikoretzadberg
אני מזמין את כולם לבקר בדף שלי בפייסבוק ולשאול מה שבא לכם (בהקשר לבחירות לוועדת ביקורת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
אני חושב שההשקעה בנוער זה תפקיד של המועדון ואין שום סיבה להסיר ממנו את האחריות לכך.

אני חושב שאם זאת עמותת אוהדים הרי שאשמח שהמטרה של מישהו מהמועמדים תהיה הקמת מאגר
ממוחשב של אוהדי הקבוצה, החל מהמעגלים הקרובים (חברי עמותה ומנויים) ועד למעגלים שניים (אוהדים של כמה משחקים בשנה) ומעגלים רחוקים (אוהדי כורסא).
התפקיד של העמותה הוא להעביר אנשים ממעגלים רחוקים למעגלים קרובים יותר (מנויים להיות חברי עמותה ואוהדים של
כמה משחקים בשנה להפוך למנויים) הן ע"י שיפור של הקשר של העמותה עם האוהדים, של המועדון עם האוהדים ודחיפה

אמת ויציב. המשימה המרכזית של עמותת אוהדים היא להגדיל את כמות האוהדים ולדאוג לאינטרסים שלהם.
הניהול הכלכלי של המועדון, לרבות מחלקת הנוער, צריכים להיות באחריות הנהלת המועדון.
אני מבין שאנו בשלבי הקמה, שיחרור מטביב וכאלה, אבל צריך לזכור שזאת 'מלחמת השיחרור', ולאחריה צריכה לקום כאן מדינה מסודרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
בני12 כתב:

אמת ויציב. המשימה המרכזית של עמותת אוהדים היא להגדיל את כמות האוהדים ולדאוג לאינטרסים שלהם.
הניהול הכלכלי של המועדון, לרבות מחלקת הנוער, צריכים להיות באחריות הנהלת המועדון.
אני מבין שאנו בשלבי הקמה, שיחרור מטביב וכאלה, אבל צריך לזכור שזאת 'מלחמת השיחרור', ולאחריה צריכה לקום כאן מדינה מסודרת.

:ROSE:

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
כל כך לא משנה, כל כך מינורי.
ברגע שיגיע רוכש הוא ידאג שלא תהיה עמותה ואם לא זה, לבטח ידאג שלא יהיה להם SAY (כאילו שעכשיו יש).
מקווה רק שאותם אנשים (אין לי טענות אליהם, מרמים אותם וחבל לי) לא יהיו אלו שיגרמו לרוכשים לא להגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: המועמדים לבחירות בעמותת האדומים
הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 17:08 
האדס כתב:
כל כך לא משנה, כל כך מינורי.
ברגע שיגיע רוכש הוא ידאג שלא תהיה עמותה ואם לא זה, לבטח ידאג שלא יהיה להם SAY (כאילו שעכשיו יש).
מקווה רק שאותם אנשים (אין לי טענות אליהם, מרמים אותם וחבל לי) לא יהיו אלו שיגרמו לרוכשים לא להגיע.

אחד שיודע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע יותר או פחות מאחרים שרושמים פה או מכל מועמד שמבטיח הבטחות.
המושכים בחוטים הם יותר חזקים מ-20% שליטה במועדון הפועל ת"א.
לא יהיה שינוי במדיניות הכרטיסים כי הפועל ת"א כבולים לחוזי ענק עם לאן שימשיכו עוד שנים קדימה (כי כן יש בזה כדאיות כלכלית לבעלים).
לא יהיה שינוי במחירי המזנון כי הפועל רוצה לשחק בבלומפילד וזה התנאים שהאצטדיון מציב.
לא יהיה שינוי במחירי הכרטיסים כי הפועל ת"א זה מועדון שניזון מכרטיסים ומנויים ואין משקיע, אז גם את זה אתם רוצים לקחת?
לא יהיה שינוי ביחס לקהל מבחינת המשטרה והסדרי הביטחון, כי אלו חזקים יותר מ-20 אחוז, וגם מה-100 אחוז הכללי, גם אם ירצה.
לא יהיה שינוי בארגון הקהל, כי הוא איננו כזה, בעלי מנויים ירגישו מרומים כיוון שלא יקבלו יחס מיוחד, כי הם יהפכו לסוג ב', כיוון שאין ביכולתם להשקיע עוד 500 שקלים בשנה.
לא יהיה שינוי כי ביום שיבוא בעלים הוא לא ירצה שהיציע ינהל את המועדון, כי למעשה אין מה לנהל. כאשר יגיע איש מקצוע מסודר הוא ינהל את מדיניות הרכש ואת מחלקת הנוער, כאשר אלו יניבו הצלחה גם הקהל יחזור לתפקידו המקורי, קונה מנויים וכרטיסים, תומך ומקלל כשצריך.

אבל בסדר, אם רק תאמינו. בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2013, 19:46 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
בני12 כתב:

כמובן שמסכים איתכם. זו האג'נדה של מועדון אוהדים ...לדאוג לאוהדים , להרחיב את מעגל האוהדים, לדאוג לאינטרס של כלל האוהדים על כלל גווניהם.

אבל ישנה התלהבות יתר. רוצים להיות מעורבים בניהול, להשפיע על הניהול, רוצים שייתייעצו איתם , רוצים לחפש משקעים ועוד דברים שצריכים להישאר בתחומה של ההנהלה ורק של ההנהלה.
העמותה כיום כולל כל המועמדים עסוקים בלשכנע שהם עושים בשביל הפועל. וואלה יופי.
העמותה או כפי שאני קורה לפעילותה מועדון אוהדים, צריכה לדאוג לעצמה קרי לאוהדים החברים בה. תפקיד ההנהלה לידאוג להפועל, לא תפקידה של העמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 129 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: