bloodbrother כתב:
השחקנים של מכבי השפילו את השחקנים של הפועל. זה כל ההשפלה שהיתה. מי ששר יותר לא משפיל אף אחד, מה זה, תחרות ברייקדאנס?
אני חושב שהוא ממש לא התכוון לזה.
אולי הוא התכוון לכך שאם היו מעודדים חזק יותר זה היה מביא לשחקנים על הדשא אקסטרא כוחות ומוטיבציה.
במצב שנוצר שם על הדשא,כל מה שנותר לי זה להיות מרוצה שהשחקנים עשו את הכל כדי למנוע תבוסה.
בדיוק כמו שרשמתי ב״אדום עולה״:בניגוד לדרבי הקודם הפעם השחקנים היו מודעים להבדל בין הפסד של 2:0 לבין תבוסה מחפירה,ועשו את הכל כדי שנחזור הביתה כמה שפחות מושפלים.
מספיק שחסכו לנו את שירת ה״הבאנו 4 עליכם״ או ״איך זה לקבל 3״ המוכר.
על 2:0 ״אין שיר״.
מה לעשות שההבדלים היו כל כך גדולים,שתפסתי את הראש איך לקראת הסוף קוסטה לא קרע את הרשת של אניימה,אחרי מסירה גדולה שקיבל מספורי לבד מול השוער.
בתוך כל הבאסה משני הדרבים האחרונים,אני פשוט מודה לאלוהים שזה הלפני אחרון לא נגמר 7 או 8 על האפס.
צריך היה להיות שם או לראות שוב (לא חושב שיש מזוכיסט כזה) כדי להאמין.
זה פשוט היה נס מטורף שזה נגמר ב-4 ״בלבד״ תוצאה מוכרת מלפני שני עשורים.
ואגב (וזה ההבדל ביננו וספק אם ה-DNA הזה ישתנה בעתיד) גם אנחנו היינו יכולים לשים למכבי בשנים האחרונה סוג של אם כל התבוסות שאי אפשר לתקן ב-50 שנה.
3:0 שהובלנו עליהם אחרי 30 דקות של משחק! מיותר לציין שזה גם נגמר כך.
לדעתי עם אותה החטאה מטורפת של ברדה בדקה ה-90 ממטר כשכל השער פתוח.
הם היו מפורקים וזה היה חייב להגמר בחמישייה.
וכמובן ה-4:2 נדמה לי בעונת הדאבל (הזכרון שלי לא משהו) שהובלנו 4:1 ויכולנו לפרק אותם לגורמים עם שישייה היסטורית,ובסוף כמו הפועל קלאסית ספגנו את ה-4:2 משער שלדעתי לא עבר את הקו בכלל.