איתי כתב:
הקהל הזה עם האהבה העיוורת שלו לשחקנים בינוניים שמוצאם האחרון הוא לנסות לתת איזה פאולון מעפן על שחקן שהם איתו בסכסוך
הוא, הוא ולא אחר זה שתוקע את המועדון הזה בעת שהחזירים עם המיליונים נראים כמו קבוצה.
Charlie כתב:
כמו שכתבתי באשכול המרכזי של המשחק. מנסים לטשטש את האמת. לעבוד עלינו. אבל אנחנו רואים מי נותן את התחת שלו ומי רק עושה פוזות בדקה ה-88 כדי שיזכרו אותו כאילו "נלחם על הכבוד" של הפועל. יאללה שני אלה, גמרו מזמן את הסוס. אם הם לא שחקנים שצמחו בהפועל, מזמן כבר הם היו בחוץ. אישית הייתי שמח מאד אילו סיני היה עושה לנו טובה ולוקח אותם בשנה הבאה לפ"ת.
joshsoos כתב:
כמו אנטבי, נקווה שגם אבוטבול לא נראה יותר בחולצה אדומה. פנסיונר לחלוטין, אי אפשר עם זה יותר. טועמה יכול להיות שחקן ל20 דקות גם בעונה הבאה אם יישאר בשכר נמוך, אחרת גם לו אין מה לחפש בהפועל יותר.
עומר מ. כתב:
זוג אפסים שאין להם קשר לכדורגל ועדיף שיזדיינו מהפועל כמה שיותר מהר. בועטים ברגליים כדי לקבל לב בפורום טפי עליכם
Roman כתב:
אתם אידיוטים
בגללות לבבות כאלה שחקנים תת רמה כמוהם עוד פותחים בהפועל במקום שחקנים יותר טובים
עוד פעם שילמנו על האידיוטיות הזאת שחושבת שלאכפתיות יש משמעות מסוימת במשחק
תסלחו לי כולם אבל דג'מבה לא עוברים אותו ככה בחיים ואבוטבול הוא פנסיונר גמור
נמאס לי ממאמנים פחדנים ומשחקנים מקומבנים
לא הוא ולא סלים ראוים לשחק בהפועל, אולי בספסל וגם זה לא בטוח
לילה טוב
מושקוביץ כתב:
מה אכפת לו, הוא קיבל "תמורה מלאה לכספו". טוב, כמעט מלאה, אף שחקן של הפועל לא הורחק.
מה אכפת לו 2, טוב לו שמכבי רצים בכדורגל ובכדורסל, ככה המסעדה מפוצצת בימי חמישי.
זה טוב לפרנסה.
איך הפתגם הזה על הכסף והתרופות ? עדיף שיהיו פסיכיאטריות.
הוקיץ' כתב:
אבוטבול ואנטבי אלו שני שחקנים שלא צריכים להיות בסגל של הפועל, טועמה גג מחליף.
קצת מצחיק איך שבמהלך מכבי היו ראשונים לכל כדור וזכו בכל גליץ', אבל פתאום כשיש מכות כל השחקנים של הפועל קופצים.
איפה הייתם כל המשחק? אפסים.
שחר כתב:
מביש לראות שחקנים חסרי אונים שמתעללים בהם ואת התסכול שלהם מבזבזים בנסיונות כושלים לקבל אדום ולזכות במחיאות כפיים מהקהל, התשובה הכי טובה למכבי היתה לכבוש שער, אבל מהפועל של השנה אין לי הרבה ציפיות ועצוב שאתם עוד מעודדים את העליבות הפאטתית הזו.