תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 10:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אבוטבול וטועמה
הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 22:33 
תודה על הנסיונות לפרק, שנה הבאה לא בהפועל בבקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 22:33 
dr.avi כתב:
teknoboy כתב:
אופטימי כנראה פחות אוהד הפועל ויותר אוהד FC Justice.

יש עוד שבעה (!) משתמשים רק באשכול הזה שיצאו נגד אבוטבול וטועמה. מה נפלתם דווקא על אופטימי ??

תקרא עוד פעם מה היה לו חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 22:39 
מביש לראות שחקנים חסרי אונים שמתעללים בהם ואת התסכול שלהם מבזבזים בנסיונות כושלים לקבל אדום ולזכות במחיאות כפיים מהקהל, התשובה הכי טובה למכבי היתה לכבוש שער, אבל מהפועל של השנה אין לי הרבה ציפיות ועצוב שאתם עוד מעודדים את העליבות הפאטתית הזו.

נערך לאחרונה על ידי שחר בתאריך 06 אפריל 2013, 22:43, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 22:39 
שחר כתב:
מביש לראות שחקנים חסרי אונים שמתעעלים בהם ואת התסכול שלהם מבזבזים בנסיונות כושלים לקבל אדום ולזכות במחיאות כפיים מהקהל, התשובה הכי טובה למכבי היתה לכבוש שער, אבל מהפועל של השנה אין לי הרבה ציפיות ועצוב שאתם עוד מעודדים את העליבות הפאטתית הזו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 22:41 
:HEART2: שי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 22:42 
אבוטבול אוכל תהטעיה של מיכה בפעם העשירית , בגלל זה חוטפים גול , ואנשים מודים לו שהוא ניסה לפרק כמה שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 22:47 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
שי :BOW: סלים :BOW: אם לכל הזרים האפסים ששיחקו היום היה איכפת כמו לשניהם מהקבוצה ומהמועדון
אז זה היה נגמר הרבה פחות רע.
אין מה לעשות הקבוצה שלנו השנה לא ברמה של ההם. אבל הוכחנו למשל בכדורסל שאפשר להלחם ולתת הכל ולצמצם פערים
בין קבוצות, גם פה אם היו עוד כמה שחקנים שאיכפת להם ולא סתם באו לפני יומיים, למשל לא ברור לי למה באדיר לא משחק בדרבי
שני הבלמים היום היו תת רמה!!
את הקבוצה הזו צריך להתחיל לבנות מהתחלה-עמדת המאמן. כי לא משנה כרגע מי ישחק אנחנו נראה גרוע!
שי :BOW: סלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
לגבי שי, רק היום השתכנעתי סופית שהוא פשוט בור ענק במרכז המגרש. מבחינה הגנתית הוא פשוט מטייל על המגרש, שחקנים חולפים על פניו כמו אוויר, מאחר בסגירות, לא נייד ולא מכסה שטח. פעם בכמה דקות נותן ספרינט באטרף אל שחקן יריב מה שבד"כ נגמר בעבירה גסה. בקיצור - לצערי לא הייתי רוצה אותו יותר על המגרש מול קבוצות עם מרכז שדה חזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 22:49 
איך שי עלה לפני דג'מבה? כאילו מה, סמל וזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
איך שי עלה לפני דג'מבה? כאילו מה, סמל וזה?

מאמן מביך וזה
בדיוק כמו המאמן הקודם שעשה אותו דבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 22:56 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
teknoboy כתב:
אופטימי כנראה פחות אוהד הפועל ויותר אוהד FC Justice.

יש עוד שבעה (!) משתמשים רק באשכול הזה שיצאו נגד אבוטבול וטועמה. מה נפלתם דווקא על אופטימי ??

יקירי, השאר לא הביעו תקווה שירחיקו לנו שחקנים בדרבי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
שי צריך לפרוש ממשחק, נראה כאילו הוא משחק על כסא גלגלים.
תודה רבה על ההשקעה, אבל שהוא רץ הוא בערך במהירות שזהבי הולך.

זה שהם קיבלו קצת צהובים על משיכות בחולצה וחרטות זה אשליה אופטית, אתה רוצה לקחת למישהו את הרגל? תקח, אל תעשה פוזות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 23:16 
איתי כתב:
הקהל הזה עם האהבה העיוורת שלו לשחקנים בינוניים שמוצאם האחרון הוא לנסות לתת איזה פאולון מעפן על שחקן שהם איתו בסכסוך
הוא, הוא ולא אחר זה שתוקע את המועדון הזה בעת שהחזירים עם המיליונים נראים כמו קבוצה.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לא הייתי מנסח את זה טוב יותר,ההודעה הכי נכונה בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אבוטבול וטועמה
הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
לא יכול לראות אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
לא יכול לראות אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
לא יכול לראות אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
לא יכול לראות אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 23:32 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
מביש לראות שחקנים חסרי אונים שמתעללים בהם ואת התסכול שלהם מבזבזים בנסיונות כושלים לקבל אדום ולזכות במחיאות כפיים מהקהל, התשובה הכי טובה למכבי היתה לכבוש שער, אבל מהפועל של השנה אין לי הרבה ציפיות ועצוב שאתם עוד מעודדים את העליבות הפאטתית הזו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
איתי כתב:
הקהל הזה עם האהבה העיוורת שלו לשחקנים בינוניים שמוצאם האחרון הוא לנסות לתת איזה פאולון מעפן על שחקן שהם איתו בסכסוך
הוא, הוא ולא אחר זה שתוקע את המועדון הזה בעת שהחזירים עם המיליונים נראים כמו קבוצה.

תמונה

Charlie כתב:
כמו שכתבתי באשכול המרכזי של המשחק. מנסים לטשטש את האמת. לעבוד עלינו. אבל אנחנו רואים מי נותן את התחת שלו ומי רק עושה פוזות בדקה ה-88 כדי שיזכרו אותו כאילו "נלחם על הכבוד" של הפועל. יאללה שני אלה, גמרו מזמן את הסוס. אם הם לא שחקנים שצמחו בהפועל, מזמן כבר הם היו בחוץ. אישית הייתי שמח מאד אילו סיני היה עושה לנו טובה ולוקח אותם בשנה הבאה לפ"ת.

תמונה

joshsoos כתב:
כמו אנטבי, נקווה שגם אבוטבול לא נראה יותר בחולצה אדומה. פנסיונר לחלוטין, אי אפשר עם זה יותר. טועמה יכול להיות שחקן ל20 דקות גם בעונה הבאה אם יישאר בשכר נמוך, אחרת גם לו אין מה לחפש בהפועל יותר.

תמונה

עומר מ. כתב:
זוג אפסים שאין להם קשר לכדורגל ועדיף שיזדיינו מהפועל כמה שיותר מהר. בועטים ברגליים כדי לקבל לב בפורום טפי עליכם

תמונה

Roman כתב:
אתם אידיוטים
בגללות לבבות כאלה שחקנים תת רמה כמוהם עוד פותחים בהפועל במקום שחקנים יותר טובים
עוד פעם שילמנו על האידיוטיות הזאת שחושבת שלאכפתיות יש משמעות מסוימת במשחק
תסלחו לי כולם אבל דג'מבה לא עוברים אותו ככה בחיים ואבוטבול הוא פנסיונר גמור
נמאס לי ממאמנים פחדנים ומשחקנים מקומבנים
לא הוא ולא סלים ראוים לשחק בהפועל, אולי בספסל וגם זה לא בטוח
לילה טוב

תמונה

מושקוביץ כתב:
מה אכפת לו, הוא קיבל "תמורה מלאה לכספו". טוב, כמעט מלאה, אף שחקן של הפועל לא הורחק.
מה אכפת לו 2, טוב לו שמכבי רצים בכדורגל ובכדורסל, ככה המסעדה מפוצצת בימי חמישי.
זה טוב לפרנסה.
איך הפתגם הזה על הכסף והתרופות ? עדיף שיהיו פסיכיאטריות.

תמונה

הוקיץ' כתב:
אבוטבול ואנטבי אלו שני שחקנים שלא צריכים להיות בסגל של הפועל, טועמה גג מחליף.
קצת מצחיק איך שבמהלך מכבי היו ראשונים לכל כדור וזכו בכל גליץ', אבל פתאום כשיש מכות כל השחקנים של הפועל קופצים.
איפה הייתם כל המשחק? אפסים.

תמונה

שחר כתב:

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 00:07 
בגללם זהבי לא בהפועל.
אז לנו היה היום אותם על המגרש ולמכבי את זהבי
אנחנו הפסדנו והם ניצחו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 00:10 
שחר כתב:

מכבד את דעתך, אבל אני שונא אותם ,מתעב אותם , ובראש ובראשונה את זהבי, כנראה שאתה שפוי ממני ואתה לוקח דברים בפרופורציות בזמן משחק , אני לא.
וברגע שאיבדנו תקוה בגול השני, הייתי שמח לקבל את רגליו במתנה.
שניהם לא מספיק טובים להפועל, אבוטבול היה צריך להצליח במשימה ולעזוב בסיום העונה, הייתי זוכר אותו כאליל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 00:11 
סמל אישי של המשתמש
בגלל האיטיות בשרת ההודעה שלי נשלחה כמה פעמים, אבל זה משקף טוב יותר את כמות הפעמים שצעקתי את זה במגרש בכל משחק, היום ובשנה האחרונה.

הרי ידענו - טוב, לא כולם, יש כאלה שבטוחים ש"שייקה" הוא נכס מקצועי - שהאיטיות של אבוטבול תעלה לנו. ותראו איזה קטע, בדקה 30 ומשהו, כשהוא היה צריך לעזור בסגירה (בן חיים לא ירד להגנה), הוא נתן לדור מיכה לטייל מהקו עד האמצע, ליווה אותו ממרחק בטוח, עד שהוא הכניס את הכדור לכלב החולה סרטן. תגידו דקה 30, מסכן, עייף, אבל רבע שעה קודם הוא נתן לאותו דור מיכה לטייל על ה-16 לפני שהכניס כדור לעטר. שלא לדבר על קרנות וכדורים חופשיים ממצבים מעולים שלא עברו את השחקן הראשון. אבל בסדר, הקהל של הפועל מת על רומנטיקה מפגרת, בגלל זה גם משתחווים לו בלי סיבה.

וטועמה? איבד גם את הקצת שהיה לו בשנתיים האחרונות. נגע 4 פעמים בכדור בשלושת המשחקים האחרונים, עושה טובה שעולה על המגרש. אפילו את המצבים הנייחים הוא לא הופך למסוכנים מצידנו. פשוט כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 00:14 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
בגלל האיטיות בשרת ההודעה שלי נשלחה כמה פעמים, אבל זה משקף טוב יותר את כמות הפעמים שצעקתי את זה במגרש בכל משחק, היום ובשנה האחרונה.

הרי ידענו - טוב, לא כולם, יש כאלה שבטוחים ש"שייקה" הוא נכס מקצועי - שהאיטיות של אבוטבול תעלה לנו. ותראו איזה קטע, בדקה 30 ומשהו, כשהוא היה צריך לעזור בסגירה (בן חיים לא ירד להגנה), הוא נתן לדור מיכה לטייל מהקו עד האמצע, ליווה אותו ממרחק בטוח, עד שהוא הכניס את הכדור לכלב החולה סרטן. תגידו דקה 30, מסכן, עייף, אבל רבע שעה קודם הוא נתן לאותו דור מיכה לטייל על ה-16 לפני שהכניס כדור לעטר. שלא לדבר על קרנות וכדורים חופשיים ממצבים מעולים שלא עברו את השחקן הראשון. אבל בסדר, הקהל של הפועל מת על רומנטיקה מפגרת, בגלל זה גם משתחווים לו בלי סיבה .

וטועמה? איבד גם את הקצת שהיה לו בשנתיים האחרונות. נגע 4 פעמים בכדור בשלושת המשחקים האחרונים, עושה טובה שעולה על המגרש. אפילו את המצבים הנייחים הוא לא הופך למסוכנים מצידנו. פשוט כלום.

כל מילה.
הכי עצוב אבל שנכון להיום השחקן שמוחתם להכי הרבה שנים בהפועל זה אדון שי אבוטבול שיש לו חוזה עד עונת 2016/2017.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 00:18 
סמל אישי של המשתמש
גרמנרי כתב:
שחר כתב:

מכבד את דעתך, אבל אני שונא אותם ,מתעב אותם , ובראש ובראשונה את זהבי, כנראה שאתה שפוי ממני ואתה לוקח דברים בפרופורציות בזמן משחק , אני לא.
שניהם לא מספיק טובים להפועל, אבוטבול היה צריך להצליח במשימה ולעזוב בסיום העונה, הייתי זוכר אותו כאליל.

הייתי שמח מאוד אם זהבי היה שובר את הרגל, ואז מקבל סרטן ומת. אבל מישהו במצב פיזיולוגי של בן 60 לא יכול לשבור את הרגל לשחקן כדורגל מקצועי, גם הוא ישתדל מאוד. אפילו להפיל אותו הם לא הצליחו. המקסימום שהיה קורה זה שהטינופת היה שוכב על הדשא חצי דקה, גרינפלד היה מפסיק לרחם עלינו והיינו מסיימים עם שחקן או שניים פחות ואולי סופגים עוד שער.

וכמובן, כל מילה של ערן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 00:19 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
תודה על הנסיונות לפרק, שנה הבאה לא בהפועל בבקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 00:22 
יובל כתב:
גרמנרי כתב:
שחר כתב:

הייתי שמח מאוד אם זהבי היה שובר את הרגל, ואז מקבל סרטן ומת. אבל מישהו במצב פיזיולוגי של בן 60 לא יכול לשבור את הרגל לשחקן כדורגל מקצועי, גם הוא ישתדל מאוד. אפילו להפיל אותו הם לא הצליחו. המקסימום שהיה קורה זה שהטינופת היה שוכב על הדשא חצי דקה, גרינפלד היה מפסיק לרחם עלינו והיינו מסיימים עם שחקן או שניים פחות ואולי סופגים עוד שער.

וכמובן, כל מילה של ערן.

כנראה שאתה צודק .
דרך אגב, טל חן היה מסיים את העבודה בלי בעיה.
מישהו זוכר מתי היה המשחק שהוא נכנס דקה 89 ,נתן מרפק לנימני (?) ויצא באדום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 00:26 
הנה משהו שאני לא מאמין שאני כותב אבל גם כאן כמו עם זהבי טביב צדק לגבי שניהם במיוחד במלחמה שלו נגד שי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 00:55 
זו היכולת שלהם והם לא אשמים שיש מאמן שמחליט לתת להם לשחק, הם לפחות איכפט להם רצו נלחמו על הדבר היחיד שנותר להילחם עליו, הכבוד!!!
שי :HEART2:
סלים :HEART2:

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 00:57 
כמה מסובך כבר להביא רגל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 00:58 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:

הרי ידענו - טוב, לא כולם, יש כאלה שבטוחים ש"שייקה" הוא נכס מקצועי - שהאיטיות של אבוטבול תעלה לנו. ותראו איזה קטע, בדקה 30 ומשהו, כשהוא היה צריך לעזור בסגירה (בן חיים לא ירד להגנה), הוא נתן לדור מיכה לטייל מהקו עד האמצע, ליווה אותו ממרחק בטוח, עד שהוא הכניס את הכדור לכלב החולה סרטן. תגידו דקה 30, מסכן, עייף, אבל רבע שעה קודם הוא נתן לאותו דור מיכה לטייל על ה-16 לפני שהכניס כדור לעטר. שלא לדבר על קרנות וכדורים חופשיים ממצבים מעולים שלא עברו את השחקן הראשון. אבל בסדר, הקהל של הפועל מת על רומנטיקה מפגרת, בגלל זה גם משתחווים לו בלי סיבה .

הצלחת לדכא אותי.
כי אתה צודק, ובעיקר כי הם יהיו פה גם שנה הבאה, ובזאת שאחריה, ובזאת שאחריה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: