תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 10:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 142 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: השמחה של זהבי
הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 22:34 
אדום אופטימי כתב:

מאז גיל הילדים מנסים לחנך ( לטעמי לא בצדק) כי" הדרבי מעל הכל".
כניראה שזהבי ספג את החינוך והפנים אותו ועבורו דרבי הוא מעל הכל ואם זה נכון אז אין דבר שמח יותר מאשר להבקיע גול בדרבי.

נראה לי שאפילו זהבי הדגנרט יכול למצוא תירוץ יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 22:35 
בן זונה כלב מזדיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: השמחה של זהבי
הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 22:36 
אני מבין היום את אבא שלו שלא רצה שום קשר אליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
Charlie כתב:
ממש כמו רונלדו שכובש באולד-טראפורד ומדיח את היונייטד לפני חודש.... הוא כמעט ובכה בגול שלו.

אגב, מזכיר לי קצת את השמחה היתרה של קשטן ב-2005 כשאימן את הפועל פ"ת שכבשה נגד הפועל שהיתה מסובכת בתחתית. הוא חגג בגול כאילו זכה במונדיאל. עוד רודף בצע. מדהים איך הם הופכים לשונאים הכי גדולים שלנו ברגע שהם לא בוולפסון.

בהחלט המקרה של רונלדו מפתיע.
אולי כי רונלדו עוד משאיר לעצמו אופציה ביונייטד וזהבי לא רואה יותר בהפועל כאופציה.

מאז גיל הילדים מנסים לחנך ( לטעמי לא בצדק) כי" הדרבי מעל הכל".
כניראה שזהבי ספג את החינוך והפנים אותו ועבורו דרבי הוא מעל הכל ואם זה נכון אז אין דבר שמח יותר מאשר להבקיע גול בדרבי.
ציטוט:
מדהים איך הם הופכים לשונאים הכי גדולים שלנו ברגע שהם לא בוולפסון

אם זה באמת כל כך איכפת לך, היה יותר נכון שתשאל את עצמך למה הם הופכים לכביכול לשונאי הפועל כשהם לא בוולפסון.

לא מסכים.
לדעתי זה עניין של תרבות ספורט. ראה למשל המקרה של ואן פרסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
האפסוסון בטח שמח כי הגול יכנס ללקט שלו כדי שיוכל לעבור לשחק בליגה בכירה באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
ד"ר יקר,
בהחלט גם סוג של תרבות.
אני סולד מסיגנון הצהלות אחרי גולים ובמיוחד מהורדת חולצות. הייתי שמח מאוד אם השחקנים היו קצת יותר מופנמים ולטעמי מקצוענים בנושא זה.
לצערי הרב זו התרבות בארץ (ד"א לא רק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: השמחה של זהבי
הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 22:50 
הנך סולד סיר יקר? אם כך עלה על הסוס והראה לפשוטי העם כי אצולה אתה ואין ברבורי העם בעלי ערך עבורך
או במילים אחרות יאלה יאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
רק לי החגיגות האלה הזכירו את הדקה ה92 בטדי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
תמונה

בתמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 23:57 
סמל אישי של המשתמש
מאחל לו שבר פתוח, כמו שהיה להוא בכדורסל השבוע. שיצטרכו לשים לו מסיכת חמצן כשיורידו אותו על אלונקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 00:13 
סמל אישי של המשתמש
וגם אניימה הכלב צריך לקבל קללות
דקה לפני סוף המחצית מסמן לקהל - 4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 00:40 
סמל אישי של המשתמש
מעורר רחמים ה"שנאה" שלו להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 00:43 
http://img823.imageshack.us/img823/5539/k8axgqlhkrmzzbyjpfgdbp.mp4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 00:56 
סמור כתב:

לא. הוא ג׳נטלמן. מה רוצים ממנו ? הוא רק רוצה לשחק כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 00:57 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
מה אתם שולחים לו מכתבים?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 00:59 
רועי כתב:
שלחתי לבחור:

ציטוט:
הי ערן.
אני רועי , מנוי בשער 7. מהצד האדום.
אני לא הולך לקלל אותך , אתה עשית את הבחירה שלך ואני מכבד אותה.
חשוב לי לשאול אותך למה חגגת כמו שחגגת.
ראיתי אותך חוגג ככה פעם אחת - באותה שבת בסוף מאי 2010 כשנסעתי אחריך לירושלים.
אני מסתכל עלינו כאוהדים ולא ברור לי מה בדיוק עשינו לך. לגיטימי להילחם. לגיטימי לכבוש.
אבל אם רונאלדו , כשכיר חרב ששיחק רק כמה עונות בקריירה שלו ביונייטד , יודע לכבד אותם כשהוא מדיח אותם מהצ'מפיונס , לא ברור לי איך אתה מתייחס ככה לקבוצה שגדלת בה.
מאוד חשוב לי להבין מאיפה בדיוק הגיעה התפרצות השמחה המוגזמת הזו ואיך פגענו בך.
מקווה שתהיה מספיק שלם עם החגיגות האלה בשביל לענות לי.

בין הכי פאתטיים שהיה כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 00:59 
ערן כתב:
מאחל לו שבר פתוח, כמו שהיה להוא בכדורסל השבוע. שיצטרכו לשים לו מסיכת חמצן כשיורידו אותו על אלונקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 01:04 
סמל אישי של המשתמש
סמור כתב:

אין מצב שזה בגלל שפשוט התגרו בו.

לזהבי אפילו לא שרקו בוז כשהכדור אצלו.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 01:15 
סמל אישי של המשתמש
הוא שונא אותנו כי קיללו אותו בלי סוף (ובצדק) מאז שנפוצה השמועה הראשונה שהוא חותם שם,ובגלל כל מיני סיבות אחרות כמו טועמה ואבוטבול שהגליצ׳ים שלהם היום לכיוונו לא היו מקריים ובוודאי לא כי בפורום ״ביקשו״.
בנוסף הבנתי שחלק מהקללות (לא אתמול) היו על הבן שלו,כך שבכמה חודשים מהידיעה הראשונית של פרימו עד היום,הוא הספיק לפתח אלינו שנאה תהומית.
תוסיפו עוד קללות הדדיות בינו לבין כמה אוהדים מאחורי הקלעים שהיו עימו בקשר אישי,ניסו להחזירו להפועל והרגישו שהוא שיקר להם,ותקבלו אדם טעון ושונא שממש לא זוכר מה המועדון שלנו נתן לו ואת כל הרגעים הגדולים.
מבחינתו הוא רוצה להחזיר על כל קללה וקללה,כל איחול ואיחול ועוד כל מיני אנשים מבפנים שכנראה לא רצו אותו.
הוא פשוט מתעב אותנו כאילו לא דרך פה מעולם.
רועי,המכתב שלך כל כך פאתטי שבא לי לבכות.
וכמובן: האיחול של ערן.
הלוואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 01:21 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
הוא שונא אותנו כי קיללו אותו בלי סוף (ובצדק) מאז שנפוצה השמועה הראשונה שהוא חותם שם,ובגלל כל מיני סיבות אחרות כמו טועמה ואבוטבול שהגליצ׳ים שלהם היום לכיוונו לא היו מקריים ובוודאי לא כי בפורום ״ביקשו״.
בנוסף הבנתי שחלק מהקללות (לא אתמול) היו על הבן שלו,כך שבכמה חודשים מהידיעה הראשונית של פרימו עד היום,הוא הספיק לפתח אלינו שנאה תהומית.
תוסיפו עוד קללות הדדיות בינו לבין כמה אוהדים מאחורי הקלעים שהיו עימו בקשר אישי,ניסו להחזירו להפועל והרגישו שהוא שיקר להם,ותקבלו אדם טעון ושונא שממש לא זוכר מה המועדון שלנו נתן לו ואת כל הרגעים הגדולים.
מבחינתו הוא רוצה להחזיר על כל קללה וקללה,כל איחול ואיחול ועוד כל מיני אנשים מבפנים שכנראה לא רצו אותו.
הלוואי.

הרסת הודעה חכמה עם הסוף הזה. פיכס עליך ועל ערן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 01:29 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
עזרא כתב:
הלוואי.

הרסת הודעה חכמה עם הסוף הזה. פיכס עליך ועל ערן.

פיכס גם על הפרצוף תחת שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 01:45 
לא ייאמן שלפני שנתיים וחצי היה אשכול שהפך אותו לצ'אק נוריס של האדומים.

והיום אנשים רוצים לתלות אותו על העץ הכי גבוה, או לפחות לתלות לו את הנעליים.
לא נתפס לי איך דווקא אנחנו תמיד נופלים לזה.

שמעון גרשון - לא נשכח (אולי נסלח)
ערן זהבי - לא נסלח לא נשכח

אני באמת אשמח לשים את הרגל שלו רק את הרגל בלי כל השאר בארון התארים של הפועל.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

נערך לאחרונה על ידי Tom Sawyer בתאריך 07 אפריל 2013, 02:48, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 02:09 
בסה"כ טוב שזהבי עשה מה שעשה. כך כל מיני בוני פסלים לשחקנים גדולים מהחיים יבינו שהדבר האמיתי והטהור היחיד שיש בכדורגל, הם האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 02:13 
סמל אישי של המשתמש
והחולצה (רצוי המקורית ואם אפשר כמה שיותר אחורה בהיסטוריה) שתמיד טוב ללבוש,גם אחרי עוד מפלה בדרבי על אפם וחמתם של כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 05:32 
כבר חודשים שאוהדי הפועל מאחלים לזהבי כל מיני מיתות משונות ופציעות למינהן, מקללים ומבזים.
זה מפתיע שהוא שונא את האוהדים הללו?

מה שמפתיע באמת הוא כל האוהדים שלא לומדים, ופעם אחר פעם נופלים בפח שהם טומנים לעצמם. ואני לא מדבר על אוהדים בני 14, אני מדבר על אנשים מבוגרים, שקולים, שאפילו כותבים מאמרים מלומדים בעיתונים מכובדים.

הדימיון שלכם יוצר מציאות מדומה בתוך הראש שלכם, כאילו יש איזה שחקנים שגיבים ונפלאים בנאמונתם, שכל מה שמעניין אותם הוא טובתה של הפועל תל אביב, ועל כך יתנו את חייהם. כאמור - זה רק בראש שלכם, ואין לזה שום קשר למציאות. ואז שחקן נהפך לנערץ, רק כי הוא עושה את העבודה שלו - כמו שכל אחד עושה את עבודתו - ואולי גם במקרה היה בזמן הנכון במקום הנכון לתת שער אליפות.
רק ההערצה הזאת, שהיא פרי של דמיון מפותח שמתעלם מהמציאות פעם אחר פעם, יכולה להפוך שחקן לבוגד. כמובן שהבגידה היא שוב בתוך הדימיון שלכם, שהרי אותו אובייקט מעולם לא היה נאמן, לכן אין לו במה לבגוד.

מילא, תמימות יכולה להיות נחלתו של מישהו פעם אחת, ואז המציאות טופחת על פניו. אבל שוב, ושוב?

יתכן שאתם נהנים לשנוא, ואז שחקן שעובר את הכביש מתאים לכם בדיוק לסרט שהמצאתם, ומאפשר לכם להפעיל את השנאה הזו.
אם לא כך, זו פשוט טיפשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 05:46 
אדום מטלי כתב:
כבר חודשים שאוהדי הפועל מאחלים לזהבי כל מיני מיתות משונות ופציעות למינהן, מקללים ומבזים.

מה שמפתיע באמת הוא כל האוהדים שלא לומדים, ופעם אחר פעם נופלים בפח שהם טומנים לעצמם. ואני לא מדבר על אוהדים בני 14, אני מדבר על אנשים מבוגרים, שקולים, שאפילו כותבים מאמרים מלומדים בעיתונים מכובדים.

הדימיון שלכם יוצר מציאות מדומה בתוך הראש שלכם, כאילו יש איזה שחקנים שגיבים ונפלאים בנאמונתם, שכל מה שמעניין אותם הוא טובתה של הפועל תל אביב, ועל כך יתנו את חייהם. כאמור - זה רק בראש שלכם, ואין לזה שום קשר למציאות. ואז שחקן נהפך לנערץ, רק כי הוא עושה את העבודה שלו - כמו שכל אחד עושה את עבודתו - ואולי גם במקרה היה בזמן הנכון במקום הנכון לתת שער אליפות.
רק ההערצה הזאת, שהיא פרי של דמיון מפותח שמתעלם מהמציאות פעם אחר פעם, יכולה להפוך שחקן לבוגד. כמובן שהבגידה היא שוב בתוך הדימיון שלכם, שהרי אותו אובייקט מעולם לא היה נאמן, לכן אין לו במה לבגוד.

מילא, תמימות יכולה להיות נחלתו של מישהו פעם אחת, ואז המציאות טופחת על פניו. אבל שוב, ושוב?

יתכן שאתם נהנים לשנוא, ואז שחקן שעובר את הכביש מתאים לכם בדיוק לסרט שהמצאתם, ומאפשר לכם להפעיל את השנאה הזו.

תאמין לי שהשמחה הזאת לא מגיעה בגלל הקללות
הקללות הרבה יותר לגיטימיות מאשר החגיגות

החגיגות שלו, השמחה, הניסיון לעצבן ולהכניס לנו לדעתי נובע מעצם העובדה שהוא מרגיש שהפועל לא מספיק התאמצו להביא אותו/להחזיר לנו על ימי טביב.
אני בטוח בזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 06:25 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:

מילא, תמימות יכולה להיות נחלתו של מישהו פעם אחת, ואז המציאות טופחת על פניו. אבל שוב, ושוב? יתכן שאתם נהנים לשנוא , ואז שחקן שעובר את הכביש מתאים לכם בדיוק לסרט שהמצאתם, ומאפשר לכם להפעיל את השנאה הזו.

:ROSE: חכם לומד מניסיונם של אחרים. טיפש הוא מי שלא לומד מניסיונו של עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 07:00 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:

מסכים עם כל מה שאמרת,וגם אני רק הסברתי את הסיבות,לא באתי אליו בטענות על אופן החגיגות אבל להבדיל ממך גם לא הכחשתי שאני בין המקללים ומייחלי הפציעות הביזאריות למינהן.
זה המחיר על אותן קללות שאת רובן הוא הרוויח ביושר,לא כולל אלה העוסקות בבנו.
רבות ידובר על הסיבות שבגללן ערן זהבי לא בהפועל,ותמיד יהיו גרסאות סותרות.
בשורה התחתונה עוד בתקופה שרק קראו לו ״בוגד״ רחמנא ליצלן,בתקופת הקמפיין ״המוצלח״ של יוסי האדום בפייסבוק,הוא הראה שהוא לא סופר אף אחד מאיתנו ומה שמעניין אותו זה $ בלבד.
אז מה בא לפני-הקללות הקשות או ״אני 100 אחוז צהוב״,ומה גורם בכל זאת לשחקן בית שחייב למועדון האם את הקריירה שלו להגיד באימון ״הפועל זונה״ אל מול הקהל המשולהב בצהוב?
אז היתה הרבה זוהמה גם מצד זהבי,בעיקר בכל מה שקשור לאותם אוהדים מאחורי הקלעים שניסו להחזיר אותו: שקרים והשמצות ועוד דברים שכנראה כבר לא נדע לעולם.
ועדיין עם כל זה-איפה שימון גרשון ואיפה זהבי,איפה אניימה להבדיל אלף הבדלות ואיפה זהבי?
אני בטוח שגם גרשון ספג קללות לא פחות קשות מזהבי עם עזיבתו לבית״ר ומעולם לא התקרב לרמת כפיות הטובה שלו וההתגרות המוחצנת-בשדה התעופה,בתקשורת ובקרית שלום.
גרשון לכל היותר מאוד שמח על הגביע ההוא ב-2008 על חשבוננו,ובעוד כמה ניצחונות.
הניף אגרוף לאויר משמחה,חגג עם אוהדיו החדשים.
לגיטימי ומובן.
כנ״ל אניימה שרק אחרי שספג אתמול אינספור קללות מאחורי גבו סימן ״4״ באצבעותיו.
גם אותו אני מסוגל להבין.
זהבי אם היה לו את הפאסון של שניהם היה יודע להתעלות מעל הרגשות,לזכור איפה הוא ומאין הוא בא,וגם שיש הרבה אוהדים שלא קיללו אותו,עשו מאמץ להחזירו ועד הרגע האחרון קיוו לטוב.
אניימה ושימון גרשון זה שני אנשים שאני מסוגל לפגוש ברחוב ולדבר איתם יום אחד.
על גרשון אני כבר לא כועס,אם כי לא הייתי מוכן שכף רגלו תדרך במועדון שוב.
זהבי גם בלי הקללות אליו (שהיו כאמור גם נחלת שימון גרשון עם לא פחות ארס ועוצמה) הוא טינופת שבכל מקרה לא היה יודע לכבד ולהוקיר מועדון שבנה ועיצב אותו וקהל שברובו המוחלט עמד מאחוריו והעניק לו אהבה גם בימים פחות טובים.
איפה ערן זהבי ואיפה שימון גרשון.
אני מבחינתי אמשיך לקלל אותו כל קללה אפשרית שקשורה לרצועות ופציעות ולאופי המסריח והבוגדני שלו,לא כולל סרטן ואיחולי מחלות ומיתה לבנו ולשאר משפחתו.
וכמו שאמרתי,אני יודע שזה תמיד יהווה בשבילו תמריץ לחגוג כמו שחגג אתמול.
אני מאוד מקווה שהגלגל ימשיך להסתובב וערן זהבי ישלם מחיר על ההתנהגות כפוית הטובה שלו ועל היריקה בפרצוף של המועדון והאוהדים שעשו אותו למה שהוא.
דבר אחד ברור לי: ברגע שה״הם״ יתחילו יום אחד להכשל,הוא הראשון יהיה לקבל את האש בתור מי שהפיל עליהם את המהלומה הכואבת ביותר בהתקפה האחרונה של עונת 2009/2010
הם יזכירו לו מאיפה הוא בא טוב טוב,ואז הבחור הרגיש יחפש בית חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2013, 07:07 
אדום מטלי כתב:

די עם הצדקנות המתנשאת הזאת.
אהדה לקבוצת כדורגל היא תהליך רגשי מאוד משמעותי (עבור חלקנו, לפחות).
כולנו מבינים את המאפיינים של העידן המודרני, ועדיין יש כללי משחק מסויימים שנהוד לשחק בהם.
מה בדיוק ציפה ערן שעבר למכבי, שיקבל אהבה? אני בטוח שלא, אבל מה, במקום להתגרות ולהתריס ולהתנהג כמו ילד מטומטם, יש ציפייה לכבוד כלשהו למועדון ולאוהדים.
ההתנהגות שלו היא דבר שלא ראיתי מעולם. לשיר "הפועל זונה" עם אוהדי מכבי שנייה וחצי אחרי שהוא חתם שם, ולחגוג באובר חגיגה כשהוא מבקיע בדרבי זו שפלות והתנהגות דוחה.
מאחל לו בחום את מה שערן כתב.

אגב, תראה את ההבדל בינו לבין אניימה. אין לי מילה רעה להגיד על ויני. מילה (ואני מניח שגם לאחרים לא, ולא רק בגלל שהוא זר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 142 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: