אדום מטלי כתב:
כבר חודשים שאוהדי הפועל מאחלים לזהבי כל מיני מיתות משונות ופציעות למינהן, מקללים ומבזים.
זה מפתיע שהוא שונא את האוהדים הללו?
מה שמפתיע באמת הוא כל האוהדים שלא לומדים, ופעם אחר פעם נופלים בפח שהם טומנים לעצמם. ואני לא מדבר על אוהדים בני 14, אני מדבר על אנשים מבוגרים, שקולים, שאפילו כותבים מאמרים מלומדים בעיתונים מכובדים.
הדימיון שלכם יוצר מציאות מדומה בתוך הראש שלכם, כאילו יש איזה שחקנים שגיבים ונפלאים בנאמונתם, שכל מה שמעניין אותם הוא טובתה של הפועל תל אביב, ועל כך יתנו את חייהם. כאמור - זה רק בראש שלכם, ואין לזה שום קשר למציאות. ואז שחקן נהפך לנערץ, רק כי הוא עושה את העבודה שלו - כמו שכל אחד עושה את עבודתו - ואולי גם במקרה היה בזמן הנכון במקום הנכון לתת שער אליפות.
רק ההערצה הזאת, שהיא פרי של דמיון מפותח שמתעלם מהמציאות פעם אחר פעם, יכולה להפוך שחקן לבוגד. כמובן שהבגידה היא שוב בתוך הדימיון שלכם, שהרי אותו אובייקט מעולם לא היה נאמן, לכן אין לו במה לבגוד.
מילא, תמימות יכולה להיות נחלתו של מישהו פעם אחת, ואז המציאות טופחת על פניו. אבל שוב, ושוב?
יתכן שאתם נהנים לשנוא, ואז שחקן שעובר את הכביש מתאים לכם בדיוק לסרט שהמצאתם, ומאפשר לכם להפעיל את השנאה הזו.
אם לא כך, זו פשוט טיפשות.
מסכים עם כל מה שאמרת,וגם אני רק הסברתי את הסיבות,לא באתי אליו בטענות על אופן החגיגות אבל להבדיל ממך גם לא הכחשתי שאני בין המקללים ומייחלי הפציעות הביזאריות למינהן.
זה המחיר על אותן קללות שאת רובן הוא הרוויח ביושר,לא כולל אלה העוסקות בבנו.
רבות ידובר על הסיבות שבגללן ערן זהבי לא בהפועל,ותמיד יהיו גרסאות סותרות.
בשורה התחתונה עוד בתקופה שרק קראו לו ״בוגד״ רחמנא ליצלן,בתקופת הקמפיין ״המוצלח״ של יוסי האדום בפייסבוק,הוא הראה שהוא לא סופר אף אחד מאיתנו ומה שמעניין אותו זה $ בלבד.
אז מה בא לפני-הקללות הקשות או ״אני 100 אחוז צהוב״,ומה גורם בכל זאת לשחקן בית שחייב למועדון האם את הקריירה שלו להגיד באימון ״הפועל זונה״ אל מול הקהל המשולהב בצהוב?
אז היתה הרבה זוהמה גם מצד זהבי,בעיקר בכל מה שקשור לאותם אוהדים מאחורי הקלעים שניסו להחזיר אותו: שקרים והשמצות ועוד דברים שכנראה כבר לא נדע לעולם.
ועדיין עם כל זה-איפה שימון גרשון ואיפה זהבי,איפה אניימה להבדיל אלף הבדלות ואיפה זהבי?
אני בטוח שגם גרשון ספג קללות לא פחות קשות מזהבי עם עזיבתו לבית״ר ומעולם לא התקרב לרמת כפיות הטובה שלו וההתגרות המוחצנת-בשדה התעופה,בתקשורת ובקרית שלום.
גרשון לכל היותר מאוד שמח על הגביע ההוא ב-2008 על חשבוננו,ובעוד כמה ניצחונות.
הניף אגרוף לאויר משמחה,חגג עם אוהדיו החדשים.
לגיטימי ומובן.
כנ״ל אניימה שרק אחרי שספג אתמול אינספור קללות מאחורי גבו סימן ״4״ באצבעותיו.
גם אותו אני מסוגל להבין.
זהבי אם היה לו את הפאסון של שניהם היה יודע להתעלות מעל הרגשות,לזכור איפה הוא ומאין הוא בא,וגם שיש הרבה אוהדים שלא קיללו אותו,עשו מאמץ להחזירו ועד הרגע האחרון קיוו לטוב.
אניימה ושימון גרשון זה שני אנשים שאני מסוגל לפגוש ברחוב ולדבר איתם יום אחד.
על גרשון אני כבר לא כועס,אם כי לא הייתי מוכן שכף רגלו תדרך במועדון שוב.
זהבי גם בלי הקללות אליו (שהיו כאמור גם נחלת שימון גרשון עם לא פחות ארס ועוצמה) הוא טינופת שבכל מקרה לא היה יודע לכבד ולהוקיר מועדון שבנה ועיצב אותו וקהל שברובו המוחלט עמד מאחוריו והעניק לו אהבה גם בימים פחות טובים.
איפה ערן זהבי ואיפה שימון גרשון.
אני מבחינתי אמשיך לקלל אותו כל קללה אפשרית שקשורה לרצועות ופציעות ולאופי המסריח והבוגדני שלו,לא כולל סרטן ואיחולי מחלות ומיתה לבנו ולשאר משפחתו.
וכמו שאמרתי,אני יודע שזה תמיד יהווה בשבילו תמריץ לחגוג כמו שחגג אתמול.
אני מאוד מקווה שהגלגל ימשיך להסתובב וערן זהבי ישלם מחיר על ההתנהגות כפוית הטובה שלו ועל היריקה בפרצוף של המועדון והאוהדים שעשו אותו למה שהוא.
דבר אחד ברור לי: ברגע שה״הם״ יתחילו יום אחד להכשל,הוא הראשון יהיה לקבל את האש בתור מי שהפיל עליהם את המהלומה הכואבת ביותר בהתקפה האחרונה של עונת 2009/2010
הם יזכירו לו מאיפה הוא בא טוב טוב,ואז הבחור הרגיש יחפש בית חדש.