תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 23:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 24 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קהל גדול, מועדון קטן
הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 10:33 
http://sports.walla.co.il/?w=/156/2630445
כל כך לא מסכים שהפועל מעודון קטן.אבל חוץ מהכותרת המעצבנת.מסכים כמעט עם כל מילה של הכתבה.
הגיע זמן שסוף סוף יהיה לנו בוס אחד(ורצוי עם הרבה כסף)שיחזיק את המעודון להרבה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קהל גדול, מועדון קטן
הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם כל מילה?
למשל, זו:
ציטוט:
כי לקרית שמונה היה את איזי שרצקי, בעלים יחיד ובלעדי, שלקח עליו פרויקט, שלף מזומנים מהכיס והביא צלחת עם דרך וחזון

אני חושב שקרית שמונה היא האלופה הכי דלת תקציב שהיתה פה.
הוא גם קשקש על כך שהבעיה הניהולית בהפועל היא לא מקרית, וכאילו נמצאת בדי אן איי. שם הפסקתי לקרוא.
כולם פה היו רוצים בעלים איכותי. מה לעשות שלא בא אחד כזה?
טור ארוך מדי שאומר את אותו הדבר בכמה צורות שונות. מעניין אם הוא מציע פיתרון למצב, חוץ מ"להביא בוס" כאילו זו משימה פשוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 10:57 
.....הוא גם קישקש על על מכבי חיפה ונשיא המועדון היציב שלה!!!!!!! בכל מועדון אחר , אחרי "ההישגים" בשנה שעברה שם,היו מוחקים את כל מי "שתרם" להישגים, אך לא הנשיא היציב.טפלון ברמת על.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 11:10 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 נוסטלגיה כתב:
.....הוא גם קישקש על על מכבי חיפה ונשיא המועדון היציב שלה!!!!!!! בכל מועדון אחר , אחרי "ההישגים" בשנה שעברה שם,היו מוחקים את כל מי "שתרם" להישגים, אך לא הנשיא היציב.טפלון ברמת על.

לא הבנתי מה ניסית להגיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 11:14 
הוא מפאר ניהול אגודה אחת בהשוואה להפועל.לדעתי הטענה על ניהול יציב של חיפה היא מגוחכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם נתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 11:39 
שער 7 נוסטלגיה כתב:
הוא מפאר ניהול אגודה אחת בהשוואה להפועל.לדעתי הטענה על ניהול יציב של חיפה היא מגוחכת.

הלוואי והיינו מתנהלים כמו חיפה
מה מגוחך בזה שהניהול של חיפה יציב?

מאוד מתחבר לזה
ציטוט:
זו הנקודה. למה אין אף אחד אחר? מדוע לקבוצה מרכזית שמושכת קהל, שיש לה פוטנציאל הכנסות גדול, לא מתחבר משוגע חיובי ומתחיל לעבוד. במעט קבוצות בליגת העל אפשר להרוויח כסף. הפועל זו אחת מהן.
"החישוב הכלכלי מאוד פשוט", אומר גורם במועדון. "בעונה שהפועל לא עולה לאירופה, בוס עתידי יצטרך לשים שלושה מיליון שקל מהכיס. אם יש כרטיס לאירופה, אתה לא מביא שקל מהבית ואפילו אוגר כסף לשנים הבאות".
ובכל זאת, למרות הפרומו, אנשים לא באים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
אלון כתב:
שער 7 נוסטלגיה כתב:

מאוד מתחבר לזה
ציטוט:
זו הנקודה. למה אין אף אחד אחר? מדוע לקבוצה מרכזית שמושכת קהל, שיש לה פוטנציאל הכנסות גדול, לא מתחבר משוגע חיובי ומתחיל לעבוד. במעט קבוצות בליגת העל אפשר להרוויח כסף. הפועל זו אחת מהן.
"החישוב הכלכלי מאוד פשוט", אומר גורם במועדון. "בעונה שהפועל לא עולה לאירופה, בוס עתידי יצטרך לשים שלושה מיליון שקל מהכיס. אם יש כרטיס לאירופה, אתה לא מביא שקל מהבית ואפילו אוגר כסף לשנים הבאות".

יופי שאתה מתחבר לזה. מה התשובה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 12:05 
אדום נחמד כתב:
אלון כתב:
שער 7 נוסטלגיה כתב:

מאוד מתחבר לזה
ציטוט:

יופי שאתה מתחבר לזה. מה התשובה?

הלוואי והיתי יודע להגיד לך חח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
טור מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 12:18 
ערן כתב:
טור מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
טוב אז אחרי שהשתכרתם מאיזו כתבה שנשלפה מהמותן, בוא נשאל עוד קצת שאלות.
אם בעלים יחיד שבא להשקיע זה כל מה שצריך, איך זה שבטבלה הזו שהוא נתן שם על הצלחות של קבוצות ב15 שנה אחרונות מכבי מפגרת אחרונה מבחינת תארים? כמדומני ב15 שנה האחרונות היה במכבי כל הזמן בעלים יחיד דומיננטי. יותר מזה, אני די בטוח שאם היה שם נתון של השקעת כסף מהכיס הפרטי של בעלים בשנים האלו, הם היו מובילים בגדול.
היה להם את לוני ששפך הרבה כסף ורצה מאוד בהצלחת הקבוצה, אח"כ את שניידר ששפך ים של כסף וב3 שנים האחרונות יש גולדהאר שזרק כסף כמו שאף אחד לא זרק אף פעם בליגה שלנו, ורק עכשיו הוא רואה הצלחה.

עוד שאלה, למה הכתב לא מתייחס להצלחות אחרות חוץ מאליפויות? הפועל ב15 שנה האחרונת למרות כל הבלאגנים היא בלי ספק הקבוצה הכי מצליחה באירופה, יעיד על כך הדירוג של אופא שאותו מבחינת הקבוצות הישראליות אנחנו מובילים כבר הרבה שנים.
מה גם שהרבה מאי ההצלחה בליגה שלנו ב15 שנה האלו נובע מכך שקבוצות ישראליות, כולל הפועל, לא מצליחות לשלב את הליגה ואירופה בו זמנית. אין לי נתונים מספריים אבל ברוב השנים שאני זוכר מאז עונת הדאבל הפועל לרוב היתה הקבוצה ששורדת הכי הרבה זמן במפעלים אירופאים. בזמן שחיפה, מכבי שלא לדבר על בית"ר היו מסיימות את הקריירות האירופיות שלהם בתחילת השנה, אצלנו המפעלים האירופאים לא פעם ניגררו עד ינואר ויותר. מה שאומר עייפות במשחקי ליגה, פציעות, איבוד מוטיבציה של השחקנים במשחקי ליגה מול קבוצות קטנות וכמובן ייצוא שחקנים לאירופה שגם גורר הרבה בעיות.

למה הוא לא הזכיר את הזכיות בגביעים?

בקיצור, אם נסתכל על 15 השנה האחרונות עליהם הוא מדבר, מועדון קטן אנחנו ממש לא וזה למרות כל הבלאגנים הניהוליים.
לגבי ראייה לעתיד, כמו שכבר הראתי, בעלים יחיד הוא לאו דווקא הפרמטר. יש עוד נוסחאות שיכולות לעבוד. על מה שכן אי אפשר לוותר ובזה הוא צודק, זה חזון שכולל בתוכו השקעה בנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
אפרופו שליטה בקבוצה, אם כבר יש משהו שמדאיג אותי לאחרונה שלא מדברים עליו, זה מה קורה עם ה50% אחוז הנותרים שעדיין בבעלות טביב? גוייסו מספיק כספים? קצת מדאיג אותי שכבר הפסיקו לדבר על זה, אבל אוטוטו נגמרת העונה ואם רמון לא עושה לנו איזו הפתעה בשקט והוא כבר גייס את כל הכספים, עלולה להיות לנו שוב צרה צרורה בקיץ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 12:38 
הפועל הצליחה למרות הניהול ונכשלה בגללו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 12:43 
טור מצויין, חוץ מהכותרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
תקראו לי קטנוני או מגזימן אבל אין בי שום חשק או רצוןלהתחיל לקרוא טור שזו הכותרת שלו, טוב ככל שיהיה.
זה חוסר כבוד בוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 13:57 
unknown כתב:
אם בעלים יחיד שבא להשקיע זה כל מה שצריך, איך זה שבטבלה הזו שהוא נתן שם על הצלחות של קבוצות ב15 שנה אחרונות מכבי מפגרת אחרונה מבחינת תארים? כמדומני ב15 שנה האחרונות היה במכבי כל הזמן בעלים יחיד דומיננטי. יותר מזה, אני די בטוח שאם היה שם נתון של השקעת כסף מהכיס הפרטי של בעלים בשנים האלו, הם היו מובילים בגדול.
היה להם את לוני ששפך הרבה כסף ורצה מאוד בהצלחת הקבוצה, אח"כ את שניידר ששפך ים של כסף וב3 שנים האחרונות יש גולדהאר שזרק כסף כמו שאף אחד לא זרק אף פעם בליגה שלנו, ורק עכשיו הוא רואה הצלחה.

עוד שאלה, למה הכתב לא מתייחס להצלחות אחרות חוץ מאליפויות? הפועל ב15 שנה האחרונת למרות כל הבלאגנים היא בלי ספק הקבוצה הכי מצליחה באירופה, יעיד על כך הדירוג של אופא שאותו מבחינת הקבוצות הישראליות אנחנו מובילים כבר הרבה שנים.
מה גם שהרבה מאי ההצלחה בליגה שלנו ב15 שנה האלו נובע מכך שקבוצות ישראליות, כולל הפועל, לא מצליחות לשלב את הליגה ואירופה בו זמנית. אין לי נתונים מספריים אבל ברוב השנים שאני זוכר מאז עונת הדאבל הפועל לרוב היתה הקבוצה ששורדת הכי הרבה זמן במפעלים אירופאים. בזמן שחיפה, מכבי שלא לדבר על בית"ר היו מסיימות את הקריירות האירופיות שלהם בתחילת השנה, אצלנו המפעלים האירופאים לא פעם ניגררו עד ינואר ויותר. מה שאומר עייפות במשחקי ליגה, פציעות, איבוד מוטיבציה של השחקנים במשחקי ליגה מול קבוצות קטנות וכמובן ייצוא שחקנים לאירופה שגם גורר הרבה בעיות.

בקיצור, אם נסתכל על 15 השנה האחרונות עליהם הוא מדבר, מועדון קטן אנחנו ממש לא וזה למרות כל הבלאגנים הניהוליים.
לגבי ראייה לעתיד, כמו שכבר הראתי, בעלים יחיד הוא לאו דווקא הפרמטר. יש עוד נוסחאות שיכולות לעבוד. על מה שכן אי אפשר לוותר ובזה הוא צודק, זה חזון שכולל בתוכו השקעה בנוער.

כי מכבי עד העונה הייתה קן צרעות.בקיץ האחרון הבעל בית שלהם השמיד את הצרעות.

רק לחשוב לאן אנחנו היינו מגיעים(ביחוד אחרי הדאבל וליגת האלופות)עם בעלים נורמלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
"תראו לאן הבאתי אותכם"... חתיכת זבלן שמוצץ לעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 15:05 
nati כתב:
unknown כתב:

כי מכבי עד העונה הייתה קן צרעות.בקיץ האחרון הבעל בית שלהם השמיד את הצרעות.

רק לחשוב לאן אנחנו היינו מגיעים(ביחוד אחרי הדאבל וליגת האלופות)עם בעלים נורמלי.

+ אצלנו, למרות ההצלחות הרבות מעבר לאליפויות שהזכרת בצדק, כל עונה מחדש יש עלינו איום ממשי של פירוק במידה ולא מגיעים לאירופה, אפילו אחרי אליפות לא הצלחנו להשאיר את הסגל הקיים ורק בזכות ליגת האלופות שמרנו על הסגל. חיפה ובעיקר המחלה יכולים להרשות לעצמם עונות קשות, עונות של כשלונות, עונות בלי אירופה ולמרות זאת יש להם יציבות אינסופית, סגל שחקנים יקר ואכותי ובעיקר בעיקר תשתית של נוער שבמקרה של המחלה, עוד לא מימשה כלום ממה שהיא הולכת לעשות בעתיד לצערי. כל הרעיון במאמר הוא שאנחנו כל הזמן חיים על פלסטרים שעוצרים את הדימום, סותמים חורים, מוכרים שחקנים איכותיים מהר מאודד (מישהו אמר נוסא) ולא הולכים לשום קדימה בלי שום חזון ויציבות, אי אפשר להתכחש לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 15:10 
אסף ראסינג כתב:
תקראו לי קטנוני או מגזימן אבל אין בי שום חשק או רצוןלהתחיל לקרוא טור שזו הכותרת שלו, טוב ככל שיהיה.
זה חוסר כבוד בוטה.

מה לעשות שזה נכון
המועדון הזה מתנהל כמו מועדון קטן לא נעים אבל זו האמת
חוץ מזה שידעו שוואלה נוהגים לשים כותרות מפוצצות כדי לקבל כניסות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 15:40 
אוגוסטוס היל כתב:
טור מצויין, חוץ מהכותרת

או יותר נכון, טור מצוין אבל הכותרת לא קשורה לכלום ועושה עוול לכל הטור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 16:12 
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
טור מצויין, חוץ מהכותרת

או יותר נכון, טור מצוין אבל הכותרת לא קשורה לכלום ועושה עוול לכל הטור

הכותרת נכתבה לשם הפרובוקציה ולא על ידי הכותב.
כמו רוב הכותרות בוואלה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
אלון כתב:
אסף ראסינג כתב:
זה חוסר כבוד בוטה.

מה לעשות שזה נכון
המועדון הזה מתנהל כמו מועדון קטן לא נעים אבל זו האמת
חוץ מזה שידעו שוואלה נוהגים לשים כותרות מפוצצות כדי לקבל כניסות

שחור או לבן
לגבי ההתנהלות אני מסכים איתך,
לא מקובל עליי שיהיה כתוב מועדון קטן
ידוע שוואלה שמים כורות פרובוקטביות? סבבה, מה איכפת לי?
אני אישית לא אקרא כתבה עם כותרת כזאת.
אני לא טוען שזה אסור, זה נטו סובייקטיבית לגביי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2013, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
זה משפט מתוך הכתבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 24 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: