תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 15:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עזרה לאסף אייל - אוהד הפועל, להתאחד עם משפחתו
הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
שלום.
אני כותב את הדברים האלה כשדמעות של עצב וכעס חונקות את הגרון.
כאשר כל הערוצים הרשמיים חסומים, ואף אחד לא עוזר, החלטתי לכתוב כאן, בתקווה שהדברים יגיעו למיש...הי או מישהו שיכולים לסייע לנו, בזכות כך שסכימו לשתף את מה שאני כותב.

לפני שבעה חודשים, פקיד הגירה אמריקאי כינה אותי "פושע מלחמה", והחליט לקרוע משפחה לגזרים.
הוא לקח מאמא תינוק, לקח מאבא שני ילדים קטנים. הוא לקח את אהובתי ממני ואותי ממנה.

היום בבוקר שוב חזרתי להיות אב חד הורי לתינוק בן שנה וכמה חודשים. אהובתי ושני ילדינו הגדולים חזרו לניו יורק בלעדינו.

אני אסף, בן 36. בעשר השנים האחרונות עבדתי עם נוער בסיכון בשכונות מהבעייתיות ביותר בישראל. השקעתי והקדשתי את מיטב זמני ומרצי למען אלה שהיו זקוקים לכך. מעולם לא עברתי על החוק. אף פעם לא סטיתי מדרך חיובית של עשייה ותרומה לקהילה. יכולים להעיד על כך רבים.
שירתתי בצבא כלוחם בצנחנים, עשיתי מילואים, עבדתי קשה לפרנסתי כמדריך חבורות רחוב, סיימתי לימודים, הקמתי משפחה, היום יש לי שלושה ילדים. מעולם לא הייתי לנטל על אף אחד.

היום, אני גר אצל אמא שלי, עובד כנהג משאית ומגדל לבדי את ניקולאס בני הקטן.
אני מביא אותו לגן בכל בוקר בשעה שבע, רץ מהר לחניון המשאיות, מתחיל יום עבודה קשה שמסתיים בשעה שלוש ומיד בסיומו, ממהר לגן בשביל לאסוף את ניקו ולטפל בו עד שהוא נרדם, ואז, עייף מאד, מנסה להנות משעת חסד קצרה של שקט ונרדם בעצמי.
וככה כל יום. חודשים ארוכים.

איך כל זה קרה?

באוגוסט 2012 עברנו לגור בניו יורק.
דנה, בת זוגי, היא אזרחית אמריקאית. גם שני ילדיה (סופי ומקס) מנישואין קודמים הם אזרחים אמריקאיים. גם הבן המשותף שלנו ניקולאס, הוא אזרח אמריקאי.
לי יש אזרחות ישראלית.

התחלנו לבנות את חיינו המשפחתיים יחד. אני, דנה, והילדים. בני אדם שרוצים לקיים מסגרת משפחתית נורמאלית וטובה.
לא עשיתי שום דבר המנוגד לחוק. לא עבדתי בצורה לא חוקית, לא היגרתי בצורה לא חוקית. עשיתי הכל כפי שנתבקשתי לעשות בכל עניין המעבר לארץ חדשה.

חודשיים אחרי שעברנו, ההורים של דנה הגיעו לביקור, ונסענו כולנו יחד לקנדה, לטיול משפחתי.
כשחזרנו מקנדה לארצות הברית, נעצרתי בגבול. פגשתי פקיד הגירה שהחליט להתעלל במשפחה ישראלית.
שעתיים של חקירה שכללו איומים במכות, שאלות מעליבות ויחס מזלזל, והשיא - כשעניתי על אופי שירותי הצבאי בצבא הישראלי, הוא כינה אותי פושע מלחמה, וטען שעיניתי פלשתינאים כחייל בצבא הישראלי.
פקיד ההגירה דרש ממני לחזור לקנדה, והציע למשפחה שלי לנסוע בלעדיי לניו יורק.

שלושה ילדים קטנים בוכים שלא מבינים למה אבא לא יכול להמשיך איתם, בת זוג המומה, סבא וסבתא עייפים ועצובים.
חזרנו כולנו לקנדה.
ביום שלמחרת חזרתי לישראל. ניקולאס ואני כאן כבר שבעה חודשים. מתמודדים עם מצב קשה מאד, וכל זה בגלל איש אחד קטן שהחליט לפרק משפחה.

בשבעת החודשים האחרונים דנה פספספה את ניקולאס עושה את צעדיו הראשונים.
אני החמצתי את השן הראשונה שנשרה לסופי. מקס התחיל לדבר קצת עברית ולא הייתי שם בשביל לדבר איתו ולחזק אותו.
אמא מנסה להזכיר לתינוק שלה מי היא באמצעות סקייפ.
אבא מספר סיפור לפני השינה מול מסך מחשב לשני ילדים קטנים.
לפעמים, ארוחות הערב המשפחתיות נעשות מול מסכי מחשב כשניקולאס מנסה לגעת באמו ובשני אחיו ולא מבין למה הוא לא מצליח להגיע אליהם.

אם אתם רוצים לעזור לנו, בבקשה שתפו את הסיפור הזה כדי שנוכל להתאחד כמה שיותר מהר.
המצב בלתי נסבל, כל יום בנפרד הוא פספוס שקשה להעריך עד כמה גדול הוא.

תודה רבה על העזרה שלכם.

שתפו את הסיפור בפייסבוק ובקשו מחברים לעשות ככה גם כן.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עזרה לאסף אייל - אוהד הפועל, להתאחד עם משפחתו
הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 21:06 
השאלה היא מדוע הוא גורש מארה"ב?
האם הגיע לארה"ב בלי ויזה מאושרת?
כי אם אכן היתה לו ויזה, באיזה טיעון גירשו אותן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 21:08 
לאיזה גופים הסיפור הזה צריך להגיע כדי לאזור לאסף ??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 21:16 
מי זה אסף אייל???

זה אסף רומא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 21:18 
אם הוא נשוי לאזרחית אמריקאית זה לא מקנה לו את הזכות לקבל גרין קארד.ואז את הזכות להגיש בקשה לאזרחות אמריקאית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 21:20 
חבק אותי... כתב:
מי זה אסף אייל???

זה אסף רומא?

כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 21:29 
נדב ב. כתב:
חבק אותי... כתב:
מי זה אסף אייל???

זה אסף רומא?

כן

אוי לא... אז תידעו לכם שבאמת מדובר במלח הארץ,הבחור הכי טוב שאני מכיר.
מי שיכול לעזור שיעזור,באחריות שזה באמת מחדל הבחור יותר לבן ונקי מסבון כביסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 21:29 
עצוב מאוד, אבל איך השיתוף של הסיפור הזה יכול לעזור לו?
אני מבין מההודעה הזאת שבני הזוג אינם נשואים. אני מבין מההודעה הזאת שככל הנראה הייתה בעיה עם אשרת השהייה שלו בארה"ב, אחרת כל זה לא היה קורה. אני מבין שעכשיו הוא מנודה מארה"ב. ברור שפקיד ההגירה ככל הנראה הוא חרא של בנאדם.

אני מציע לאסף לפנות לגורמים משפטיים ולראות כיצד הוא ממשיך מכאן (ודי ברור לי שהוא כבר עשה את זה).
חבל, אבל שיתוף של הסיפור לא ממש יכול לעזור בעניין. בכל זאת, מדובר במשטרת ההגירה של ארה"ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 21:38 
כנראה שהם לא יכולים להתחתן כי היא תאבד את הזכויות שלה בתור גרושה שזה אומר פחות מזונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 21:40 
חבק אותי... כתב:
כנראה שהם לא יכולים להתחתן כי היא תאבד את הזכויות שלה בתור גרושה שזה אומר פחות מזונות.

עם כל הכבוד למזונות... סיכוי גבוה שבמצב כזה רק חתונה תציל את המצב. ועל הזין המזונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
אם הוא נשוי לאזרחית אמריקאית זה לא מקנה לו את הזכות לקבל גרין קארד.ואז את הזכות להגיש בקשה לאזרחות אמריקאית?

בעיקרון כן. זה לא הסיפור הראשון שאני מכיר של זוג שאחד ממנו בעל אזרחות אמריקאית והשני בעל אזרחות ישראלית נישאים, מקימים משפחה והאמריקאים המטומטמים עושים להם את המוות. מאחל לאסף שהכל יסתדר לו בהקדם ושהילדים שלו יזכו לאבא אמא ואחד לשני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 21:51 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
nati כתב:

בעיקרון כן. זה לא הסיפור הראשון שאני מכיר של זוג שאחד ממנו בעל אזרחות אמריקאית והשני בעל אזרחות ישראלית נישאים, מקימים משפחה והאמריקאים המטומטמים עושים להם את המוות. מאחל לאסף שהכל יסתדר לו בהקדם ושהילדים שלו יזכו לאבא אמא ואחד לשני

יהלומי ידידי,
בציטוט הפותח את האשכול לא מצויין שהם נשואים.
יכול להיות שהם חיים ללא מסגרת של נישואים ואז מה שכתבת לגבי החוק האמריקאי אינו מדוייק.

בכל מקרה הנימוקים שבהם השתמש פקיד ההגירה מקוממים. מאחל לו להיצטרף למנהיג הקודם של הפלשיתינאים שבם התעלל רומא במהרה בימינו.

גם אני , כמו וודי אלן לא מוצא תכלית להאבק בשילטונות ההגירה של ארה"ב באמצעות הפייסבוק. יש בארץ לא מעט מומחי הגירה לארה"ב אני מציע לו להתייעץ איתם מה לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 22:02 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
יהלום אדום כתב:
nati כתב:

יהלומי ידידי,
יכול להיות שהם חיים ללא מסגרת של נישואים ואז מה שכתבת לגבי החוק האמריקאי אינו מדוייק.

בכל מקרה הנימוקים שבהם השתמש פקיד ההגירה מקוממים. מאחל לו להיצטרף למנהיג הקודם של הפלשיתינאים שבם התעלל רומא במהרה בימינו.

גם אני , כמו וודי אלן לא מוצא תכלית להאבק בשילטונות ההגירה של ארה"ב באמצעות הפייסבוק. יש בארץ לא מעט מומחי הגירה לארה"ב אני מציע לו להתייעץ איתם מה לעשות.

אתה צודק, יתכן והסקתי מסקנה שאינה נכונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 22:29 
עצוב ומקומם!

תנו לינק לפייסבוק ונוכל לשתף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 22:33 
סמל אישי של המשתמש
שכל אחד יעשה שייר על הסיפור בעמוד שלו?
או שכל אחד יעשה שייר בעמוד של השגרירות האמריקאית? (בתקווה שישימו לב לעובדה של מה שקרה בחקירה ועל זה שהוא "פושע מלחמה" עאלק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 22:35 
ניתן להבין שאייל נכנס לארה"ב כחוק, לא נשוי. נשאר בארה"ב מעבר לתקופת האשרה שקיבל. עזב את ארה"ב וכאשר ניסה להכנס שוב, קיבל סירוב ולמעשה גורש.
אם כל זה נכון, מדובר על מצב שיקשה עליו מאד לקבל אשרה חוזרת לארה"ב. בעצם הוא בגדר מסורב ויזה לתקופה ארוכה (בזמנו זה היה 10 שנים).

הבעיה, לפי המלל, שאין לו קשר חוקי עם האישה שעמה נכנס לארה"ב. עליו לפנות לעורך דין ישראלי מומחה לדיני הגירה לארה"ב (לא חסרים) ולבחון דרכי פעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 22:40 
בואו ננסה לשתף ולעזור וזהו.
לא נראה לי הכי נעים להיכנס לפורום ולגלות שמדברים ומנתחים את המצב המשפחתי שלך.
שיהיה בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 22:47 
סמל אישי של המשתמש
Woody Allen כתב:
עצוב מאוד, אבל איך השיתוף של הסיפור הזה יכול לעזור לו?
אני מבין מההודעה הזאת שבני הזוג אינם נשואים. אני מבין מההודעה הזאת שככל הנראה הייתה בעיה עם אשרת השהייה שלו בארה"ב, אחרת כל זה לא היה קורה. אני מבין שעכשיו הוא מנודה מארה"ב. ברור שפקיד ההגירה ככל הנראה הוא חרא של בנאדם.

אני מציע לאסף לפנות לגורמים משפטיים ולראות כיצד הוא ממשיך מכאן (ודי ברור לי שהוא כבר עשה את זה).
חבל, אבל שיתוף של הסיפור לא ממש יכול לעזור בעניין. בכל זאת, מדובר במשטרת ההגירה של ארה"ב.

מסכים.
כל המקרה נשמע לי קצת הזוי, ואני אדם שמאוד מעריך את אסף.

כשמדובר במשטרת ההגירה של ארה"ב צריך לזכור שזה גוף נקמני ששומר טינה ובעיקר מנסה לצחצח את התחת של עצמו.

יחד עם זאת, לא נראה לי שה-CIA והבולשת כל כך מפחדים מאסף ברמה שהוא לא יוכל לפטור את הבעיה משפטית עם עורך דין מבין עניין.

רק בהצלחה ובטוב שיהיה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 22:51 
נגמר הנוער כתב:
בואו ננסה לשתף ולעזור וזהו.
לא נראה לי הכי נעים להיכנס לפורום ולגלות שמדברים ומנתחים את המצב המשפחתי שלך.
שיהיה בהצלחה.

נכון, אבל אם אסף או מישהו מטעמו יוכל לכתוב פה ולענות ייתכן וזה יקל על העניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2013, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
כבר שאלו פה את אותן שאלות שעלו לי בראש כשראיתי את הפוסט.
1. האם הוא נשוי לאזרחית ארה"ב?
2. האם הם הלכו יחדיו לשגרירות ארה"ב בישראל לנסות לפתור את הבעיה, ואם כן, מה נאמר להם?
3. האם יש לו עו"ד?

בנוגע למה שיהלום אדום כתב, אישית לא שמעתי על בעיות שארה"ב עושה לאנשים שנשאו שלא בצורה פיקטיבית. בהחלט יתכן שיש. אבל לפחות שם מבחינה חוקית מי שנשוי מקבל תושבות קבע ואזרחות מהר למדי לפי חוקים קבועים מראש. בניגוד לישראל, למשל.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 00:06 
סמל אישי של המשתמש
בגדול גם הבנתי שיש משקל בסיכוי לקבל אזרחות למקצוע (מבוקש או לא) ולכסף שיש לך בחשבון בנק.
אם נניח אתה בא לארה״ב כמהנדס או חוקר או איש הייטק,הדרך יותר קצרה לאזרחות או קודם לגרין קארד.
אמריקאים כמו אמריקאים-קפיטליסטים עד הסוף.
רק כסף מעניין אותם.
אסף למשל עשה עבודה סופר חשובה ונפלאה במשך כ-10 שנים עם נערים משכונות מצוקה,אבל לאמריקאים זה לא מזיז.
וכמו שדיברו על כך כבר באשכול-נושא הנישואים,שיכול להעלות את הסיכוי לקבלת אזרחות או אישור שהייה קבוע בארה״ב.
אבא שלי הסביר לי על מקרים דומים בישראל בהם גם אישה עם נתינות זרה שאזרח ישראלי עשה לה ילד ודוברת עברית שוטפת,לא זכתה לאזרחות גם אחרי 13 שנה שהיא פה ואשכרה אמרו לה שהיא מגורשת.
הוא הסביר לי שבניגוד לארה״ב,אצלנו אין משקל לאם האדם מהמדינה הזרה מחזיק במקצוע מבוקש ובאם יש לו כסף.
חוק השבות תופס מקום מרכזי.
״ישראל אינה מדינת הגירה״ כהגדרתו.
כמובן שיש גם מקרים שזה בכל זאת מסתדר.לא חסרים מקרים: החל ממתנדבים/מתנדבות בקיבוץ ועד כדורגלנים כמו: דרסיליה,אובארוב,רוסו ועוד.
הרבה עניין של מזל לצערנו ותלוי בגחמות של פקיד/שר הפנים עצמו.
ברגע שהם לא מקבלים מה שהם רוצים (האמריקאים) כמו אישור למקצוע מאוד מבוקש עימו בא מבקש האזרחות ושיכול להועיל שם לכלכלה או חשבון בנק מנופח,אז הם לא רואים ממטר אף אחד ואז קל יותר להטיח דברים על ״פשעי מלחמה״ או כל דבר שעולה להם בראש.
חברה של אח שלי קיבלה ויזה בשגרירות בארץ,הגיעה. לארה״ב והעלו אותה על מטוס בחזרה.
למה? לא יודע.
כי ככה הם האמריקאים: חושדים ישר שאתה רוצה לעבוד באופן לא חוקי,מקסיקנים יש להם על הראש והם פראנואידים ונוקשים.
דווקא העבר בצה״ל כמו שהבנתי לא אמור לעניין אותם במיוחד,בתור מדינה ששולחת את חייליה להלחם בטרור בכל מקום על גבי הגלובוס.
איך אבא שלי אמר? ״מילא אם זה היה קורה בצרפת...״
מאוד חשוב האם הודפסו תעודות אמריקאיות. למשל שמאשרות שאסף הוא האבא של התינוק שהוא אזרח אמריקאי.
בשורה התחתונה עדיין,הסיכוי של אסף לקבל אזרחות אמריקאית גבוה מהסיכוי של מקרה דומה בישראל.
אני מאוד מקווה שיש להם עורך דין שמטפל בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 00:17 
אני יודע שבתור ישראלים אנחנו חייבים לחטט (גם אני) אבל בכל זאת לא צריך לשאול שאלות ולנתח מצבים, פשוט תשתפו! אסף הוא הבחור הכי טוב שאפשר ויצא לי להכיר ואם הוא ביקש לשתף צריך לעשות את זה בלי לשאול שאלות.

מי שיכול שישים פה קישור לזה, אין לי מושג איך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 00:26 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
בגדול גם הבנתי שיש משקל בסיכוי לקבל אזרחות למקצוע (מבוקש או לא) ולכסף שיש לך בחשבון בנק.
אם נניח אתה בא לארה״ב כמהנדס או חוקר או איש הייטק,הדרך יותר קצרה לאזרחות או קודם לגרין קארד.
אמריקאים כמו אמריקאים-קפיטליסטים עד הסוף.
רק כסף מעניין אותם.
אסף למשל עשה עבודה סופר חשובה ונפלאה במשך כ-10 שנים עם נערים משכונות מצוקה,אבל לאמריקאים זה לא מזיז.
וכמו שדיברו על כך כבר באשכול-נושא הנישואים,שיכול להעלות את הסיכוי לקבלת אזרחות או אישור שהייה קבוע בארה״ב.
אבא שלי הסביר לי על מקרים דומים בישראל בהם גם אישה עם נתינות זרה שאזרח ישראלי עשה לה ילד ודוברת עברית שוטפת,לא זכתה לאזרחות גם אחרי 13 שנה שהיא פה ואשכרה אמרו לה שהיא מגורשת.
הוא הסביר לי שבניגוד לארה״ב,אצלנו אין משקל לאם האדם מהמדינה הזרה מחזיק במקצוע מבוקש ובאם יש לו כסף.
חוק השבות תופס מקום מרכזי.
״ישראל אינה מדינת הגירה״ כהגדרתו.
כמובן שיש גם מקרים שזה בכל זאת מסתדר.לא חסרים מקרים: החל ממתנדבים/מתנדבות בקיבוץ ועד כדורגלנים כמו: דרסיליה,אובארוב,רוסו ועוד.
הרבה עניין של מזל לצערנו ותלוי בגחמות של פקיד/שר הפנים עצמו.
ברגע שהם לא מקבלים מה שהם רוצים (האמריקאים) כמו אישור למקצוע מאוד מבוקש עימו בא מבקש האזרחות ושיכול להועיל שם לכלכלה או חשבון בנק מנופח,אז הם לא רואים ממטר אף אחד ואז קל יותר להטיח דברים על ״פשעי מלחמה״ או כל דבר שעולה להם בראש.
חברה של אח שלי קיבלה ויזה בשגרירות בארץ,הגיעה. לארה״ב והעלו אותה על מטוס בחזרה.
למה? לא יודע.
כי ככה הם האמריקאים: חושדים ישר שאתה רוצה לעבוד באופן לא חוקי,מקסיקנים יש להם על הראש והם פראנואידים ונוקשים.
דווקא העבר בצה״ל כמו שהבנתי לא אמור לעניין אותם במיוחד,בתור מדינה ששולחת את חייליה להלחם בטרור בכל מקום על גבי הגלובוס.
איך אבא שלי אמר? ״מילא אם זה היה קורה בצרפת...״
מאוד חשוב האם הודפסו תעודות אמריקאיות. למשל שמאשרות שאסף הוא האבא של התינוק שהוא אזרח אמריקאי.
בשורה התחתונה עדיין,הסיכוי של אסף לקבל אזרחות אמריקאית גבוה מהסיכוי של מקרה דומה בישראל.
אני מאוד מקווה שיש להם עורך דין שמטפל בזה.

החשד נגד ישראלים הוא בעיקר בגלל חברות כמו סופראנוס האהובות פה. כשיצאתי נגדם, כמובן שהתנפלו עלי.

נישואים מבטיחים ב 100% (או כמעט) תושבות קבע ובעקבותיה אזרחות. בניגוד לישראל.

מה שאסף עשה עם נוער במצוקה כמובן שלא יכול לעניין אותם, אלא אם כן הוא היה מבקש ויזה שזה רלוונטי אליה. הם לא יכולים להתחיל לנתח תולדות חיים של כל אדם.

בכלל, בנושא הזה אין בקשה לויזה, יש נסיון כניסה לארה"ב, עם ויזה שאין לי מושג מה היא (כי הוא לא רשם), שנדחה. לא בקשה לויזת שהיה או עבודה שנדחתה.

"פושע מלחמה" זה הזוי, זה כנראה היה פקיד אחד מטומטם וכנראה שהטונים עלו שם עוד לפני. בשורה התחתונה, אני בטוח שהוא לא רשם בדחיה שזה בגלל פשעי מלחמה של צה"ל. מפתיע בכלל שיש לאיזה פקיד כזה מושג על הסבל של הפלסטינים.

עד שיהיו יותר נתונים, אני מניח שהאמת קרובה למה שמושיקו כתב.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 00:33 
אם אסף רוצה לשוב לארה"ב , עליו לפנות לעו"ד מומחה בדיני הגירה לארה"ב. שום פייסבוק ושום בטיח. ניתן להבין מהשורות שכתב שהוא בגדר מסורב ויזה בגלל שביצה אחת העבירות החמורות ביותר מסגרת דיני הגירה אמריקאיים: הפרת תנאי האשרה (ונתפס). כל השאר, נחמד אך לא מועיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 02:16 
אדום אופטימי כתב:
יהלום אדום כתב:
nati כתב:

יהלומי ידידי,

היה צריך לבדוק את החוק עם גורם שמבין לפני שיצא לקנדה וחזר . צריך לפנות לעו'ד מומחה להגירה שיטפל בעינינו ומהר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 02:28 
סמל אישי של המשתמש
השאלה היחידה היא אם אפשר להיכנס לארה"ב ממדינה שאינה ישראל, למשל קנדה, עם אשרת תייר שהונפקה בישראל וזה נראה לי די ברור שכן כי גם ככה רוב הטיסות מישראל לאמריקה הן דרך קונקשן באירופה.
ממה שידוע לי הוא היה שם עם אשרת B (מבקר זמני) תקפה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 03:59 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
השאלה היחידה היא אם אפשר להיכנס לארה"ב ממדינה שאינה ישראל, למשל קנדה, עם אשרת תייר שהונפקה בישראל וזה נראה לי די ברור שכן כי גם ככה רוב הטיסות מישראל לאמריקה הן דרך קונקשן באירופה.
ממה שידוע לי הוא היה שם עם אשרת B (מבקר זמני) תקפה.

ברור שאפשר להכנס בעקרון.

אבל תלוי כמה החתימו לו בדרכון בכניסה הראשונה, B יכולה להיות תקפה ל 10 שנים, אבל זה לא אומר שאתה יכול להשאר שם 10 שנים ברצף (מעל חודשיים כמו במקרה שלו זה כבר בודאי מעורר שאלות), רק שבכל פעם שאתה מבקר, הפקיד יכול לאשר כניסה כתייר, או לא. האם הפקיד חושב שהוא באמת תייר, וכו'. (אולי זה שהוא היה עם משפחה ועם ילדים, הראה לפקיד שהוא בעצם היגר לשם, רק שלא השיג ויזת הגירה).

מה שלא ברור זה, הוא כותב שהם הקימו משפחה, ורצו לחיות כמו משפחה. רצוי כשעוברים למדינה שאחד מבני הזוג אזרח שלה, והאחר לא, להתחתן ולהסדיר את זה עם הרשויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 05:29 
סמל אישי של המשתמש
רומא יקר, אני מניח שאתה קורא כאן ואם לא שמישהו ממקורבך יעביר לך.
ראשית עצוב לי מצבך כמו שאני בטוח שעצוב לכל מי שקורא את הציטוט שהובא כאן.
חשבתי קצת בנושא ומציע לך לשקול טוב טוב האם לצאת למחלחמה גלוייה בשילטונות ההגירה של ארה"ב או לפעול בדרך חכמה. על פי הידע שלי ( והוא מועט) אם יש סיכוי צריך לעשות זאת בדרך חכמה ולא חזיתית כמו שאתה בחרת (ואולי אולי ניסית דרכים אחרות ולא צלח בידך, איני יודע) . הרושם שלי שאם קיים סיכוי מסויים לפעול בחוכמה אתה עלול לחסל אותו בדרך של מאבק ( אין לי מילה יותר מתאימה) חזיתי.

העסק שלי נמצא פיזית ליד שגרירות קנדה. אני מכיר לא רע (לקוח שלי) בעל משרד שמתעסק "בהסדרת הגירה לקנדה". אם תפנה אלי עם כל הפרטים אוכל להתייעץ איתו לגבי אפשרויותך , אני מניח שהוא מכיר את הפרוצדורות של ארה"ב ומכסימום יוכל להמליץ על קולגה שמתעסק מול רשויות ההגירה של ארה"ב. הפרטית שלי עומדת לרשותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
מי שחושב ששיתוף לא עוזר במקרים כאלו הוא אטום במקרה הטוב וחסר הבנה בהתפתחות המדיה בעולם במקרה הפחות טוב.
מספיק שהSHARE של אסף אייל מגיע לעיניים הפוליטיות הנכונות, עם כמות אדירה של לייקים ויהיה מי שיעזור לו.
פופליזם זול אומנם, אבל יש לא מעט כתבים ופוליטקאים שרק מחכים לסיפור כזה.

שיתפתי. בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2013, 10:50 
האדס כתב:
מי שחושב ששיתוף לא עוזר במקרים כאלו הוא אטום במקרה הטוב וחסר הבנה בהתפתחות המדיה בעולם במקרה הפחות טוב.
מספיק שהSHARE של אסף אייל מגיע לעיניים הפוליטיות הנכונות, עם כמות אדירה של לייקים ויהיה מי שיעזור לו.
פופליזם זול אומנם, אבל יש לא מעט כתבים ופוליטקאים שרק מחכים לסיפור כזה.

שיתפתי. בהצלחה.

לא הבנתי מה האינטרס...
למה ששר בממשלה או ח"כ או מנכ"ל משרד הפנים או יושב ראש קדימה יעודד ויעזור לישראלי לקבל ויזה לאמריקה?
אם המצב היה הפוך שתושב אמריקה רוצה להתיישב פה אז אני מבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: