אדומות ואדומים יקרים,
לפני חג הפסח כשהכרזתי על מועמדותי לוועד המנהל של עמותת "האדומים" הבטחתי להציג מצע מסודר מיד לאחר החג.
מכיוון שהיום הוא כבר למעשה "אחרי החג" אז הגיע הזמן לעמוד בהתחייבות הראשונה.
הערה חשובה: המצע שאני מביא בפניכם הוא תוצאה של מספר פגישות ושיחות שקיימתי בשבועיים האחרונים עם אוהדי הפועל שמעורבים ברמה כלשהי בנעשה במועדון, בעמותה וביציעים.
יש המון נושאים שלא העליתי על הכתב ונשארו במגירת הרעיונות הפרטית שלהם ושלי.
אני מתחייב שאם אבחר אז אקדם את כל הנושאים הרשומים מטה.
המצע של יובל לידור – הבחירות לוועד המנהל של "האדומים"שם: יובל לידור גיל: 36 מצב משפחתי: נשוי לתמי ואב לזיו (7) וגפן (8 חודשים)
השכלה: תואר ראשון במסלול דו חוגי בתקשורת וכלכלה, בוגר קורס קופירייטינג ב"עבודי"
תפקיד כיום: מנהל מקצועי של חברת Pro Strategy מקבוצת גלעד לובינג ויחסי ממשל
תפקידים בעבר: יועץ תקשורת לשר האוצר, דובר מל"ג-ות"ת, מנהל התוכן של "כלכליסט", עיתונאי ב"ידיעות אחרונות" ו"מעריב", דובר התאחדות הסטודנטים הארצית
משהו נוסף: אוהד הפועל ת"א מלידה, מנוי לשער 2 בעשור האחרון וקודם לכן לשער 5. הפועל עבורי זה בית שהקנה לי הרבה ערכים ורגעי אושר, כעת, לאחר שרכשתי ניסיון כלים מקצועיים וידע, אני מתכוון לתת מעצמי להפועל בחזרה ולעשות רבות למען עתיד הבית.
החזון שלי להמשך פעילות עמותת "האדומים" והמועדון:• עם בחירתי איזום מהלך לנסח מחדש את חזון העמותה, מטרותיה ויעדים לפעילותה.
• הוועד המנהל החדש יבנה תכנית אסטרטגית ברורה וחד משמעית לתקופה של 5 שנים שתעסוק באופי ואופן המעורבות בניהול המועדון, חיזוק הקשר והזהות שבין העמותה לבין אוהדי הפועל מכל הארץ והעמקת היחסים עם מנויי קבוצת הכדורגל והכדורסל.
• החזון המחודש והתכנית האסטרטגית יובאו לאישור חברי העמותה לפני עונת 2013/14.
• העמותה תפעל בכדי להגדיל אחזקותיה במועדון עד לגבול של 49% אחוז מהשליטה בו.
• העמותה והוועד המנהל יפעלו על מנת שב-51% אחוז הנותרים של המועדון יחזיקו משקיע אחד או קבוצת משקיעים בעלי זיקה להפועל ת"א. הכוונה היא שחברי הוועד המנהל יבצעו "חריש עמוק" בקהילה העסקית וינסו לעניין איש עסקים אחד או קבוצת אנשי עסקים המזוהים עם המועדון ברכישת אחוזים ממנו.
• לצורך הגדלת האחזקות של העמותה במועדון - הוועד המנהל החדש יכין מיד עם היבחרו תכנית עסקית לעמותה וייצא למהלך של Roadshow לגיוס כספים מהקהילייה העסקית בישראל ומאוהדי המועדון בחו״ל.
• במקביל, הוועד המנהל יגבש תכנית להגדלת מספר החברים בעמותה מקרב מנויי הקבוצה בעונה הנוכחית בפרט ומקרב אוהדיה בכלל.
• העמותה תגביר את השקיפות בהתנהלותה: פרוטוקולים של ישיבות הוועד המנהל והחלטותיו יועלו באופן אוטומטי לאתר העמותה והדו"חות הכספיים השנתיים של העמותה יועלו לאינטרנט לא יאוחר מה-31 במרץ של השנה העוקבת.
החזון שלי לפעילות עמותת "האדומים" בקרב האוהדים והקהילה:• העמותה תפעל בכדי שבהנהלת המועדון ימונה מטעמה נציג/ה לתפקיד מנהל/ת קשרי קהילה ואוהדים – תפקידו/ה יהיה להוביל הליך של יצירת דיאלוג פורה והעמקת היחסים שבין המועדון ואוהדיו תוך הגדלת מספר המנויים ומספר החברים בעמותה.
• הוועד המנהל של העמותה יכין תכנית פעולה על מנת לגדל ולטפח דור אוהדים חדש למועדון. מנהל קשרי הקהילה יהיה אחראי על יישומה. הדגש בטיפוח דור האוהדים החדש יהיה בחשיפת המועדון וערכיו לפריפריה של ישראל ולקיבוצים והמושבים.
• מנהל קשרי הקהילה יהיה אחראי גם על העמקת הקשר שבין המועדון לשחקני העבר.
• הוועד המנהל והעמותה יקדמו את הנוכחות של המועדון ברשתות החברתיות: העמותה תוביל מהלך ליישום ובניה של אפליקציה רשמית של המועדון לטלפונים ניידים חכמים. האפליקציה תכלול מידע עדכני על המועדון, סגל השחקנים, הצוות המקצועי, אפשרות לרכישת כרטיסים, חיבור לחנות מוצרים וקישור לפורומים של האוהדים.
• הוועד המנהל של העמותה יפעל כדי שערב פתיחת עונת כדורגל יתקיים אירוע משותף לסגל הקבוצה הבוגרת, הצוות המקצועי, ההנהלה והאוהדים. האירוע יהווה "תיאום ציפיות" בין המועדון לאוהדיו: הדירקטוריון יעדכן על המצב הפיננסי והתכניות הניהוליות והכלכליות והצוות המקצועי יפרט על המטרות של קבוצת הבוגרים ומחלקת הנוער.
החזון שלי להעמקת פעילות עמותת "האדומים" במחלקת הנוער והילדים:• העמותה והוועד המנהל יגבירו את מעורבותם במחלקת הנוער והילדים של המועדון. נציג מטעם הוועד המנהל של העמותה ילווה באופן שוטף את הצוות הניהולי של המחלקה ויהיה מעורב בהליכי קבלת ההחלטות הלא מקצועיות במחלקה.
• כל אחד מנציגי הוועד המנהל של העמותה ו-ועדת הביקורת יהיו מחויבים, במסגרת תפקידם, למעורבות אישית ו"אימוץ" של אחת מקבוצות המחלקה. כמו כן, מתנדבי ופעילי העמותה יחולקו כ"מלווים" של הקבוצות השונות במחלקה מטעם עמותת "האדומים".
• הוועד המנהל של העמותה יבנה ויוציא לפועל תכנית חינוכית שנתית לכל קבוצות הילדים, הנערים והנוער של המועדון: התכנית הזו תהיה מורכבת על הגברת הזהות עם ערכי המועדון וקיום מפגשים קבוצתיים עם שחקני עבר של המועדון.
• העמותה תפעל ביחד עם הורי הילדים והנערים המשחקים במחלקה להקמת "ועד הורים" שייצג את ההורים והילדים אל מול המועדון ובכלל. המטרה בהקמת "ועד ההורים" הוא ליצור התארגנות משותפת ואחראית שתסייע בהתנהלות המחלקה למען הצלחתה הספורטיבית והחינוכית.
• הוועד המנהל של העמותה ייזום תחרות על גביע נודד שיוענק בכל עונה לשחקן המצטיין של הקבוצה הבוגרת וכן לשחקן ולמאמן המצטיין של מחלקת הנוער והילדים. השחקן ייבחר בהצבעה על ידי חברי העמותה והגביע יוענק לו במשחק הביתי האחרון בכל עונה.
הבית זהו בלומפילד. יובל לידור, עושה למען הבית!