תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 22:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 144 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הבטחתי ולכן אקיים: המצע של יובל לידור בבחירות ל"אדומים"
הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 20:13 
אדומות ואדומים יקרים,

לפני חג הפסח כשהכרזתי על מועמדותי לוועד המנהל של עמותת "האדומים" הבטחתי להציג מצע מסודר מיד לאחר החג.
מכיוון שהיום הוא כבר למעשה "אחרי החג" אז הגיע הזמן לעמוד בהתחייבות הראשונה.
הערה חשובה: המצע שאני מביא בפניכם הוא תוצאה של מספר פגישות ושיחות שקיימתי בשבועיים האחרונים עם אוהדי הפועל שמעורבים ברמה כלשהי בנעשה במועדון, בעמותה וביציעים.

יש המון נושאים שלא העליתי על הכתב ונשארו במגירת הרעיונות הפרטית שלהם ושלי.

אני מתחייב שאם אבחר אז אקדם את כל הנושאים הרשומים מטה.

המצע של יובל לידור – הבחירות לוועד המנהל של "האדומים"

שם: יובל לידור גיל: 36 מצב משפחתי: נשוי לתמי ואב לזיו (7) וגפן (8 חודשים)
השכלה: תואר ראשון במסלול דו חוגי בתקשורת וכלכלה, בוגר קורס קופירייטינג ב"עבודי"
תפקיד כיום: מנהל מקצועי של חברת Pro Strategy מקבוצת גלעד לובינג ויחסי ממשל
תפקידים בעבר: יועץ תקשורת לשר האוצר, דובר מל"ג-ות"ת, מנהל התוכן של "כלכליסט", עיתונאי ב"ידיעות אחרונות" ו"מעריב", דובר התאחדות הסטודנטים הארצית
משהו נוסף: אוהד הפועל ת"א מלידה, מנוי לשער 2 בעשור האחרון וקודם לכן לשער 5. הפועל עבורי זה בית שהקנה לי הרבה ערכים ורגעי אושר, כעת, לאחר שרכשתי ניסיון כלים מקצועיים וידע, אני מתכוון לתת מעצמי להפועל בחזרה ולעשות רבות למען עתיד הבית.

החזון שלי להמשך פעילות עמותת "האדומים" והמועדון:
• עם בחירתי איזום מהלך לנסח מחדש את חזון העמותה, מטרותיה ויעדים לפעילותה.
• הוועד המנהל החדש יבנה תכנית אסטרטגית ברורה וחד משמעית לתקופה של 5 שנים שתעסוק באופי ואופן המעורבות בניהול המועדון, חיזוק הקשר והזהות שבין העמותה לבין אוהדי הפועל מכל הארץ והעמקת היחסים עם מנויי קבוצת הכדורגל והכדורסל.
• החזון המחודש והתכנית האסטרטגית יובאו לאישור חברי העמותה לפני עונת 2013/14.
• העמותה תפעל בכדי להגדיל אחזקותיה במועדון עד לגבול של 49% אחוז מהשליטה בו.
• העמותה והוועד המנהל יפעלו על מנת שב-51% אחוז הנותרים של המועדון יחזיקו משקיע אחד או קבוצת משקיעים בעלי זיקה להפועל ת"א. הכוונה היא שחברי הוועד המנהל יבצעו "חריש עמוק" בקהילה העסקית וינסו לעניין איש עסקים אחד או קבוצת אנשי עסקים המזוהים עם המועדון ברכישת אחוזים ממנו.
• לצורך הגדלת האחזקות של העמותה במועדון - הוועד המנהל החדש יכין מיד עם היבחרו תכנית עסקית לעמותה וייצא למהלך של Roadshow לגיוס כספים מהקהילייה העסקית בישראל ומאוהדי המועדון בחו״ל.
• במקביל, הוועד המנהל יגבש תכנית להגדלת מספר החברים בעמותה מקרב מנויי הקבוצה בעונה הנוכחית בפרט ומקרב אוהדיה בכלל.
• העמותה תגביר את השקיפות בהתנהלותה: פרוטוקולים של ישיבות הוועד המנהל והחלטותיו יועלו באופן אוטומטי לאתר העמותה והדו"חות הכספיים השנתיים של העמותה יועלו לאינטרנט לא יאוחר מה-31 במרץ של השנה העוקבת.

החזון שלי לפעילות עמותת "האדומים" בקרב האוהדים והקהילה:
• העמותה תפעל בכדי שבהנהלת המועדון ימונה מטעמה נציג/ה לתפקיד מנהל/ת קשרי קהילה ואוהדים – תפקידו/ה יהיה להוביל הליך של יצירת דיאלוג פורה והעמקת היחסים שבין המועדון ואוהדיו תוך הגדלת מספר המנויים ומספר החברים בעמותה.
• הוועד המנהל של העמותה יכין תכנית פעולה על מנת לגדל ולטפח דור אוהדים חדש למועדון. מנהל קשרי הקהילה יהיה אחראי על יישומה. הדגש בטיפוח דור האוהדים החדש יהיה בחשיפת המועדון וערכיו לפריפריה של ישראל ולקיבוצים והמושבים.
• מנהל קשרי הקהילה יהיה אחראי גם על העמקת הקשר שבין המועדון לשחקני העבר.
• הוועד המנהל והעמותה יקדמו את הנוכחות של המועדון ברשתות החברתיות: העמותה תוביל מהלך ליישום ובניה של אפליקציה רשמית של המועדון לטלפונים ניידים חכמים. האפליקציה תכלול מידע עדכני על המועדון, סגל השחקנים, הצוות המקצועי, אפשרות לרכישת כרטיסים, חיבור לחנות מוצרים וקישור לפורומים של האוהדים.
• הוועד המנהל של העמותה יפעל כדי שערב פתיחת עונת כדורגל יתקיים אירוע משותף לסגל הקבוצה הבוגרת, הצוות המקצועי, ההנהלה והאוהדים. האירוע יהווה "תיאום ציפיות" בין המועדון לאוהדיו: הדירקטוריון יעדכן על המצב הפיננסי והתכניות הניהוליות והכלכליות והצוות המקצועי יפרט על המטרות של קבוצת הבוגרים ומחלקת הנוער.

החזון שלי להעמקת פעילות עמותת "האדומים" במחלקת הנוער והילדים:
• העמותה והוועד המנהל יגבירו את מעורבותם במחלקת הנוער והילדים של המועדון. נציג מטעם הוועד המנהל של העמותה ילווה באופן שוטף את הצוות הניהולי של המחלקה ויהיה מעורב בהליכי קבלת ההחלטות הלא מקצועיות במחלקה.
• כל אחד מנציגי הוועד המנהל של העמותה ו-ועדת הביקורת יהיו מחויבים, במסגרת תפקידם, למעורבות אישית ו"אימוץ" של אחת מקבוצות המחלקה. כמו כן, מתנדבי ופעילי העמותה יחולקו כ"מלווים" של הקבוצות השונות במחלקה מטעם עמותת "האדומים".
• הוועד המנהל של העמותה יבנה ויוציא לפועל תכנית חינוכית שנתית לכל קבוצות הילדים, הנערים והנוער של המועדון: התכנית הזו תהיה מורכבת על הגברת הזהות עם ערכי המועדון וקיום מפגשים קבוצתיים עם שחקני עבר של המועדון.
• העמותה תפעל ביחד עם הורי הילדים והנערים המשחקים במחלקה להקמת "ועד הורים" שייצג את ההורים והילדים אל מול המועדון ובכלל. המטרה בהקמת "ועד ההורים" הוא ליצור התארגנות משותפת ואחראית שתסייע בהתנהלות המחלקה למען הצלחתה הספורטיבית והחינוכית.
• הוועד המנהל של העמותה ייזום תחרות על גביע נודד שיוענק בכל עונה לשחקן המצטיין של הקבוצה הבוגרת וכן לשחקן ולמאמן המצטיין של מחלקת הנוער והילדים. השחקן ייבחר בהצבעה על ידי חברי העמותה והגביע יוענק לו במשחק הביתי האחרון בכל עונה.

הבית זהו בלומפילד. יובל לידור, עושה למען הבית!

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הבטחתי ולכן אקיים: המצע של יובל לידור בבחירות ל"אדומים"
הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 20:26 
סמל אישי של המשתמש
למה עזבת את שער 5 ועברת לשער 2?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 20:32 
סמל אישי של המשתמש
קודם כל, אני לא מבין למה מצעי המתמודדים לא מפורסמים באתר העמותה. זה הופך את תהליך הבחירה למאוד מסורבל עבור המתמודדים ועבור המצביעים (לפחות לי באופן אישי).

עכשיו לנושא, אם יבוא בנאדם עשיר שיתכוון לשים מספיק כסף וירצה לקנות 100% מהקבוצה, האם תתמוך במכירת מניות העמותה?
אני באופן אישי לא אצביע לאף מתמודד שלא יצהיר במפורש כי יתמוך בהעברת כל המניות לרוכש ראוי שידרוש להחזיק 100% מהמועדון, ואני מקווה שכמה שיותר מצביעים ינהגו כמוני.

(עריכה: טעות בניסוח. אין לי בעיה שהעמותה תחזיק אחוזים מהמועדון, כל עוד לא תהיה לכך התנגדות מצד רוכש עתידי).

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 04 אפריל 2013, 04:55, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 20:47 
אני עונה לשאלות ומתייחס להערות שעלו כאן עד כה:

1. המעבר שלי משער 5 לשער 2 התרחש מסיבה משפחתית מכיוון שאבא שלי החליט לעשות גם כן מנוי ולכן נדדתי.
2. אני מאמין שלאור ניסיון העבר ודרך החתחתים שהמועדון עבר מאז יצא מידי ההסתדרות, אוהדי הפועל חייבים להמשיך ולהיות חלק מהבעלים ובעלי עניין במועדון. קח לדוגמא את סוונזי מהפרמיירליג שרק 20 אחוז מהמועדון שייך שם לאוהדים, אבל הם הגורם הכי דומיננטי ולא מתקבלת החלטה הנוגעת למועדון ללא שיתופם המלא. קשה לי לומר כעת מהו מינימום האחזקות ההכרחי מבחינתנו כאוהדים, אבל אין לי ספק שהעמותה חייבת להיות דומיננטית ומעורבת בכל ההמשק עם הקהל והקהילה ובכל ההתנהלות של מחלקת הנוער וחשוב מכל בכל ההתנהלות הפיננסית של המועדון.

יובל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 20:54 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
קודם כל, אני לא מבין למה מצעי המתמודדים לא מפורסמים באתר העמותה. זה הופך את תהליך הבחירה למאוד מסורבל עבור המתמודדים ועבור המצביעים (לפחות לי באופן אישי).

המצעים של כלל המתמודדים יפורסמו באתר העמותה מיד לאחר שוועדת הבחירות תאשר סופית את השתתפותם (ככל הנראה מחר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 20:56 
יובל29 כתב:
אני עונה לשאלות ומתייחס להערות שעלו כאן עד כה:

1. המעבר שלי משער 5 לשער 2 התרחש מסיבה משפחתית מכיוון שאבא שלי החליט לעשות גם כן מנוי ולכן נדדתי.
2. אני מאמין שלאור ניסיון העבר ודרך החתחתים שהמועדון עבר מאז יצא מידי ההסתדרות, אוהדי הפועל חייבים להמשיך ולהיות חלק מהבעלים ובעלי עניין במועדון. קח לדוגמא את סוונזי מהפרמיירליג שרק 20 אחוז מהמועדון שייך שם לאוהדים, אבל הם הגורם הכי דומיננטי ולא מתקבלת החלטה הנוגעת למועדון ללא שיתופם המלא. קשה לי לומר כעת מהו מינימום האחזקות ההכרחי מבחינתנו כאוהדים, אבל אין לי ספק שהעמותה חייבת להיות דומיננטית ומעורבת בכל ההמשק עם הקהל והקהילה ובכל ההתנהלות של מחלקת הנוער וחשוב מכל בכל ההתנהלות הפיננסית של המועדון.

יובל

ז"א,שאם יבוא איש(אולי אפילו אוהד הפועל)עם הרבה הרבה כסף שירצה להשקיע אותו בהפועל,אבל התנאי שלו זאת קניית 100 אחוז מהקבוצה אתה תצביע נגד המכירה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 21:02 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

עכשיו לנושא, אם יבוא בנאדם עשיר שיתכוון לשים מספיק כסף וירצה לקנות 100% מהקבוצה, האם תתמוך במכירת מניות העמותה?
אני באופן אישי לא אצביע לאף מתמודד שלא יצהיר במפורש שהמצב הבעלות האידאלי הוא בעלים עשיר שיחזיק 100% מהקבוצה והוא יתמוך במהלך כזה, ואני מקווה שכמה שיותר מצביעים ינהגו כמוני.

מחזק.
אני אתמוך רק במועמד שיצהיר במפורש שהשתתפות העמותה בבעלות היא לא מטרה בפני עצמה, ושאם יגיע אדם (והזיקה שלו להפועל לא מעניינת, לעתים זיקה כזאת יותר מזיקה ממועילה) שהתנאי שלו יהיה לרכוש את כל המאה אחוז, הוא יעשה הכל על מנת לקדם את המהלך הזה ולא לשים בו רגליים.
כמובן אחרי שבדקנו מי האדם, מה היכולות הכספיות שלו, מה סכום הקניה וכמה כסף הוא מתחייב להשקיע כל שנה.
כל מי שמדבר על הגדלת אחוזי הבעלות של העמותה ודחייה על הסף רעיון של מכירת הקבוצה לאדם רציני, לא יכול לקבל את תמיכתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
כל הכבוד לך ובהצלחה בבחירות

רק תיקון קטן לסעיף הבא:
ציטוט:
• הוועד המנהל והעמותה יקדמו את הנוכחות של המועדון ברשתות החברתיות: העמותה תוביל מהלך ליישום ובניה של אפליקציה רשמית של המועדון לטלפונים ניידים חכמים. האפליקציה תכלול מידע עדכני על המועדון, סגל השחקנים, הצוות המקצועי, אפשרות לרכישת כרטיסים, חיבור לחנות מוצרים וקישור לפורומים של האוהדים.

קיום כבר קיימת אפליקציה לאנדרואיד של הפועל תל אביב שפותחה ע"י אוהד הכוללת כמעט את כל הדברים שכתבת פה:

תמונה
תמונה
תמונה

האפליקציה נחמדה ועובדת יפה מאוד ובתור אחד שיש לו את האפליקציה כבר כמה זמן אני יכול להגיד שהיא דיי ביזבוז של כסף וזיכרון
עם כל הכבוד לאוהד (המוכשר יש לומר) האפליקציה לא ממש יעילה כי כבר יותר מהר ונוח להיכנס לפורום/לאותם אתרים מנודים( :SHOCK3: ) כדי לבדוק את אותם דברים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 21:10 
nati,

אין כאן עניין של להצביע בעד/נגד. אני חושב שהאוהדים חייבים להיות חלק מכל מבנה של ניהול ובעלות במועדון.
יש מספר מודלים של מעורבות קבוצות אוהדים בעולם. אני באופן אישי מאמין שהמודל הנכון לנו הוא אחזקה של 49 אחוז ע"י האוהדים ו-51 אחוז ע"י בעלים יחיד או קבוצת משקיעים.
בכל מקרה, הוועד המנהל החדש של העמותה יצטרך ללמוד את הנושא לעומק ולהביא המלצה למודל הנכון מבחינתנו במסגרת התכנית האסטרטגית לעמותה.

יובל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 21:15 
EZMAN,

אני מכיר את האפליקציה לאנדרואיד ואף השתמשתי בה בעבר.

אני מדבר על אפליקציה רשמית של המועדון דבר שלא קיים היום. לא באנדרואיד ולא במכשירי אפל.

יובל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
בקיצור, אם יש מועמד אחד שמסכים עם מה שכתבתי בתגובה האחרונה, ומוכן להצהיר על כך במצע שלו, אני מבקש לעדכן אותי כאן או בפרטי.
ואם לא קיים כזה אז גם בבחירות האלה אני אצטרף לבני הכפר.

נערך לאחרונה על ידי אנטיגונה בתאריך 03 אפריל 2013, 21:19, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
מדאיג מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 21:24 
יובל כתב:
מדאיג מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 21:27 
יובל כתב:
מדאיג מאוד.

ביחוד שהוא לא יהיה היחיד עם אותה דעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
ברור שזאת הדיעה השלטת בקרב המתמודדים, בלי להכיר אותם,
ואני בספק אם יהיה למישהו אומץ להצהיר על דיעה שונה במצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
ברור שזאת הדיעה השלטת בקרב המתמודדים, בלי להכיר אותם,
ואני בספק אם יהיה למישהו אומץ להצהיר על דיעה שונה במצע.

אני מניח שזו הדעה שבה מחזיקים רוב המתמודדים. אני לא חושב שזה נכון גם לגבי המצביעים, בייחוד לאחר העונה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 21:41 
סמל אישי של המשתמש
מאוד אהבתי את המצע, שוקל להצביע לך, עדיין מחכה למצעי שאר המתמודדים.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 21:45 
יובל29 כתב:
nati,

אין כאן עניין של להצביע בעד/נגד. אני חושב שהאוהדים חייבים להיות חלק מכל מבנה של ניהול ובעלות במועדון.
יש מספר מודלים של מעורבות קבוצות אוהדים בעולם. אני באופן אישי מאמין שהמודל הנכון לנו הוא אחזקה של 49 אחוז ע"י האוהדים ו-51 אחוז ע"י בעלים יחיד או קבוצת משקיעים.
בכל מקרה, הוועד המנהל החדש של העמותה יצטרך ללמוד את הנושא לעומק ולהביא המלצה למודל הנכון מבחינתנו במסגרת התכנית האסטרטגית לעמותה.

יובל

המשקיע הזה אמור לשים 51% מהכסף כל עונה או את כל ה-100% ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
פונה למשתמשים יובל ואנטיגונה - תסבירו בבקשה למה מבחינתכם בעלים שיחזיק ב-100% זה כזה must? האם אתם תומכים בכך שלאוהדים/עמותה/מישהו תהיה זכות וטו או מעמד כלשהו מול אותו בעלים יחיד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 21:50 
יובל, למה להשאיר בכל מצב בעלות אוהדים? מה הסיבה?
אם תקים בתוך הסכם הרכישה מנגנונים שמחייבים התנהלות ברוח המועדון (או וואטאבר), למה זה כל כך קריטי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 21:51 
סמל אישי של המשתמש
זה בהנחה שיגיע מישהו ויציב תנאי כזה, וכמו שאנחנו מכירים את האנשים האלה זה לא משולל יסוד, כי רובם רוצים שליטה מלאה בבעלות (או לפחות עם משקיע נוסף שמתחלק איתם שווה בשווה בהוצאות).
והם לא יגידו שתזדיין העמותה.
הם יגידו שהעמותה חשובה והקשר איתה הוא חשוב.
והם יעשו הכל על מנת לשמור על הקשר הזה, לדבר, להתייעץ, וגם יסכימו שנציג העמותה יהיה נוכח בישיבות ההנהלה.
אבל לא כגורם שמחזיק אחוזים בבעלות.

נערך לאחרונה על ידי אנטיגונה בתאריך 03 אפריל 2013, 21:52, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
דגל אדום כתב:
פונה למשתמשים יובל ואנטיגונה - תסבירו בבקשה למה מבחינתכם בעלים שיחזיק ב-100% זה כזה must? האם אתם תומכים בכך שלאוהדים/עמותה/מישהו תהיה זכות וטו או מעמד כלשהו מול אותו בעלים יחיד?

אף אחד לא אמר שזה מאסט. המאסט הוא שיהיה בעלים עשיר שישים כסף (אני מקווה שאני לא צריך להסביר את זה). המאסט הוא שאם יבוא אחד כזה וידרוש 100% מהקבוצה, אז כולם יסכימו.
לגבי מעמד כלשהו מול הבעלים, בעולם אידאלי אני בעד שיהיה. אני גם בעד להתגמש עם דרישות כלפי רוכש במידת הצורך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אם תקים בתוך הסכם הרכישה מנגנונים שמחייבים התנהלות ברוח המועדון (או וואטאבר), למה זה כל כך קריטי?

אני אשאל אותך את השאלה ההפוכה, איזה אינטרס יכול להיות לבעלים לשלוט ב100% מהמועדון, אם בכל מקרה הוא מוגבל על ידי מנגנון כזה או אחר?

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 22:00 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אני אשאל אותך את השאלה ההפוכה, איזה אינטרס יכול להיות לבעלים לשלוט ב100% מהמועדון, אם בכל מקרה הוא מוגבל על ידי מנגנון כזה או אחר?

למה מה יישמע איזה דברים אתה בא לשים שם.. דברים שאמורים להיות די סטנדרטים בתרבות ניהולית בריאה.
אם הולכים להתקרצץ על כל שטות, לא יבוא אף אחד

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 03 אפריל 2013, 22:00, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אולי זה שהוא לא רוצה להקים עליו את קהל האוהדים\צרכנים היחיד שיכול אי פעם להיות לו?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
אם למשקיע מסויים יש רוב מוחלט, אני לא רואה אותו מתעקש על 100% ובמה זה יותר טוב מ51%. הרבה יותר חשוב זה המנגנון שישמור על האינטרסים של האוהדים, ואיך שומרים שלא יבוא עוד איזה טביב, או לחילופין איזה גידמאק כזה או אחר, ויעשה סיבוב על הגב של הקבוצה.
לדעתי, 2 האתגרים העיקריים של הועד שייבחר יהיו (1) למצוא משקיע ו-(2) למצוא מנגנון כזה שיהיה מקובל גם עליו וגם על העמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 22:02 
אם הוא לא מתעקש, ומוכן להשקיע- אחלה. זאת לא השאלה.
השאלה היא מה אם הוא כן מתעקש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 22:03 
לא מבין את הפשטנות הזו של "אם יבוא משקיע" , כל מקרה לגופו , אני מצפה מכל מתמודד להיות פתוח לכל סיטואציה ושתהיה לו היכולת לכל החלטות בזמן אמת , כאידאולוגיה או אידיליה אני חושב שהדבר הנכון כפי שהוכח בעבר , זה אחוזים מסוימים שיהיו בהחזקת האוהדים אך זה בטח לא טאבו לכל המקרים האופציונליים .
מה שמדאיג זה שכלכך מהר אנשים הסיקו מסכנות מה הניהול הנכון או הלא נכון מבלי לתת זמן לתהליכים להתבצע .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 22:03 
בני12 כתב:
יובל29 כתב:
nati,

יובל

המשקיע הזה אמור לשים 51% מהכסף כל עונה או את כל ה-100% ?

הפועל כמועדון הוא גוף שמייצר הכנסות ממנויים, מכירת כרטיסים, זכויות שידור, בונוסים מהמיקום בצמרת הליגה ובזכות נקודות הדירוג של המועדון במסגרת גביעי אירופה ההכנסות עשויות לגדול בכל עונה במידה והקבוצה משחקת במסגרת אירופית. מעבר לכך, גם הכנסות מהשבחה ומכירה של שחקנים הם כמובן דבר לא מבוטל. אני מאמין שניתן לבנות מנגנון עקרוני שאומר כי מי שיחזיק 51 אחוז מהמועדון יגדיל את תקציב המועדון באופן מידתי לכך שהאוהדים ידאגו להגדיל את הכנסות המועדון המגיעות באופן ישיר מקהל אוהדיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2013, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

למה מה יישמע איזה דברים אתה בא לשים שם.. דברים שאמורים להיות די סטנדרטים בתרבות ניהולית בריאה.
אם הולכים להתקרצץ על כל שטות, לא יבוא אף אחד

עקרונית אני חושב שבהסכם כזה צריכה להיות שקיפות ניהולית (פרסום דו"ח), התחייבות להשקעה מסוימת, התחייבות להשקעה מסוימת במחלקת הנוער, וקבלת העמותה כגוף המייצג את האוהדים.
זה בערך מה שהעמותה עושה.

teknoboy כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אולי זה שהוא לא רוצה להקים עליו את קהל האוהדים\צרכנים היחיד שיכול אי פעם להיות לו?

לא הבנתי.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 144 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: