תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 03:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 41  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מרכיבים ממשלה
הודעהפורסם: 26 מרץ 2013, 13:57 
סליחה אבל זה מגוחך בעיני
תיאוריות קונספירציה זה לחלשים שלא מסוגלים להודות בתבוסה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2013, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
אף אחד לא הובס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מרכיבים ממשלה
הודעהפורסם: 26 מרץ 2013, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
סתם כי בא לי אדום כתב:
teknoboy כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
teknoboy כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
הרעיון הוא לצמצם את התלות הציבור במדינה לא להפך.

של מי בדיוק הרעיון הזה?
של ביבי? שטייניץ? מנכ"ל טבע? שרי אריסון? נוחי דנקנר?

ומי אתה מציע שישרת את הציבור במקום המדינה?
ביבי? שטייניץ? מנכ"ל טבע? שרי אריסון? נוחי דנקנר?

על אף השירותים המצוינים שנותנת לנו ממשלת ישראל, אני בצניעות אשמח אם התלות שלי תהיה בעצמי בלבד עד כמה שניתן.

ואם תצטרך חלילה לעבור ניתוח (נניח להוצאת חלק פגום מהמעי הגס שלך), מי ינצח אותך? אחותך? השכן מלמטה? שטייניץ? נוחי?
ואם תרצה להגיע לעבודה ברכב, מי יתחזק לך את הכביש? הבת שלך? שרי אריסון?

אני יכול להמשיך עוד, אבל אני מניח שכבר הבנת את הרעיון.

לכן כתבתי,עד כמה שניתן זה לא אומר שכלום.
ברור שכביש רק המדינה יכולה לתחזק בצורה הוגנת ויעילה. מה הקשר בין זה לבין לבזבז הון שלי ושלך על הרעיונות לא כלכליים, בעלי אינטרסים זרים לחלוטין.

ניסיתי להסביר שלהחליש את המדינה זה רעיון רע, כי אתה תלוי יותר ויותר ביכולותיך (הכלכליות בעיקר) ובטוב ליבם של נוחי ושרי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2013, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
Serp und Molot כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
אדום אופטימי כתב:
אין לי ציפיה שיפגע בבעלי ההון שהעלו אותו לשלטון. מצד שני הסיכוי היחידי לשמור על כוחו ואולי להגדילו הוא בכך שמעמד הביניים יפסיק להרגיש שהוא מעמד הפריירים.

בעלי ההון הם אלה שהלכו לקלפי, שמו פתק של לפיד, והביאו לו 19 מנדטים?
טוב לדעת שיש פה כל כך הרבה בעלי הון. כנראה שאנחנו המדינה הכי עשירה בעולם.

בעלי ההון, שהם בעלי כלי התקשורת, דאגו לפמפם אותו מהבוקר עד הלילה כדי שעדר בעלי זכות ״הבחירה״ ילכו לקלפי וישימו את הפתק הנכון.
אתה יכול לראות מנגד את אלדד יניב שקיבל התעלמות מוחלטת מהתקשורת של אותם בעלי ההון וקיבל בקלפי פחות או יותר את כמות הקולות של חברי הפייסבוק שלו.

ואני לתומי חשבתי שבעלי ההון תומכים בביבי (זה לפחות מה שהבנתי מקריאה בפורום).
אז עכשיו הם הפסיקו לתמוך בביבי, ועברו לתמוך בלפיד? איזה חסרי עמוד שדרה.

יקירי,
יש ויש. יש שתמכו בביבי, יש שתמכו בלפיד.
ואני מניח שהמשפט שבסוגריים הוא ציני.

ד"א מה ההגדרה של "בעל הון". כמה הוא צריך להיות שווה כדי שנקרא לו בעל הון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2013, 19:42 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
גיא האדום כתב:
:ROSE:
בדיוק. כל מילה. העלאת המע"מ זה רעיון נוראי ואם המוטיבציה שלו זה הרצון למסות את החרדים אז זאת באמת בדיחה.
וצודק מי שאמר שתיאוריות בסיסיות של כלכלה אומרות שצריך מאוד להיזהר עם העלאות מיסים בימים משבר כלכלי כי זה עשוי להחמיר אותו. צריך רק לזכור שאותן תיאוריות בדיוק אומרות שרוב הקיצוצים הם הרבה יותר הרסניים בימי משבר ושהעלאת גרעון בימי משבר כלכלי עשויה להיות מאוד סבירה.
יותר מכך, לא כל העלאת מיסים היא כזאת הרסנית. למשל, מיסי עזבון נמוכים או מדרגות מס נוספות להכנסות מאוד גבוהות צפויות להניב כנראה יותר הכנסות למדינה מאשר נזקים (אני כמובן ממש לא קונה את התיאוריה שמחר שרי אריסון ונוחי דנקנר יסגרו את כל החברות הישראליות שלהן אם מס ההכנסה שלהם יעלה בכמה אחוזים).

כל הבעיות האלו עושות רושם כדי קטנות בעיני. לא שזה רע לקצץ בקצבאות מיותרות ובטח ובטח בתקציב הבטחון אבל הפיל שבחדר, כמו שאומרים הגויים ימ"ש, זה הריכוזיות של המשק ואם לפיד לא מוכן להתמודד עם זה (ובשלב הזה אנחנו לא יודעים אם הוא מוכן לזה או שלא) אז היכולת שלו לשפר משמעותית את המצב הכלכלי של מעמד הביניים מאוד מוגבלת.

לא הבנתי מכל זה מה אתה מנסה להגיד, ולא הבנתי מה העמדה שלך כלפי הרעיונות של לפיד.
אתה נגד קיצוץ בתקציב הביטחון? אתה נגד קיצוץ בקיצבאות הילדים? לא הבנתי מה מפריע לך.
אני בעד שני הצעדים האלו. אני גם חושב שמבחינת מעמד הביניים ומצבו הם טיפה בים ואני מחכה לראות מה יהיו הצעדים הבאים. אני מקווה שהעלאת המע"מ לא תהיה כלולה בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2013, 21:28 
http://www.themarker.com/mobile/1.1977286

מיהם 79 בעלי ההון שנתנו ליש עתיד ערבות לפני הבחירות
מאת צבי זרחיה
פורסם ב - 26/03/2013 20:35
כדי לממן את מערכת הבחירות, גייסה יש עתיד 79 בעלי הון שייתנו לה ערבות בנקאית בסך כולל של 9.2 מיליון שקל ■ רשימת הערבים כללה אנשי עסקים, נדל"ן והיי-טק, בהם ישי דוידי, דני טוקטלי ושלמה דוברת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2013, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
רשימה כניראה לא מלאה
יש "בעל הון" שאמר שתרם 130,000 ש"ח בשמו . את האמירה אמר לי בנוכחות עו"ד שהוא אוהד מוכר של הפועל בשיחה משולשת.
כמו כן אמר לי שתרם סכום דומה בשם כל אחד מילדיו שהם בגירים ועובדים בעסק המשפחתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2013, 21:43 
אלה שתרמו אמורים לקבל ריבית של 4% או משהו דומה.
זו לא הייתה תרומה, אלא הלוואה. בחלק מהמקרים לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2013, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
מוזר לי הקטע עם ה 130 אלף שקל, שבאופן קבוע זו היתה הערבות הגבוהה ביותר ויש מספר מקרים ששני בני משפחה (בעל ואישה, אמא ובן) תרמו כל אחד 130 אלף. מעניין אם יש הגבלה על סכום הערבות או משהו בסגנון.
בכל מקרה, אין מה להתרגש מהרשימה. אני דווקא הייתי יותר מודאג אם יש משהו שלא פורסם ומתמיכה מאחורי הקלעים.
כמה לא מפתיע היה לראות את מושיק כולה מושיק ברשימת הערבים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2013, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
מוזר לי הקטע עם ה 130 אלף שקל, שבאופן קבוע זו היתה הערבות הגבוהה ביותר ויש מספר מקרים ששני בני משפחה (בעל ואישה, אמא ובן) תרמו כל אחד 130 אלף. מעניין אם יש הגבלה על סכום הערבות או משהו בסגנון.
בכל מקרה, אין מה להתרגש מהרשימה. אני דווקא הייתי יותר מודאג אם יש משהו שלא פורסם ומתמיכה מאחורי הקלעים.
כמה לא מפתיע היה לראות את מושיק כולה מושיק ברשימת הערבים...

יש מגבלה ואם אני לא טועה זהו הסכום.
ומותר לבני משפחה בגירים לתרום כל אחד בשמו סכום שכזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2013, 22:48 
אוגוסטוס היל כתב:
http://www.themarker.com/mobile/1.1977286

מיהם 79 בעלי ההון שנתנו ליש עתיד ערבות לפני הבחירות
מאת צבי זרחיה
פורסם ב - 26/03/2013 20:35
כדי לממן את מערכת הבחירות, גייסה יש עתיד 79 בעלי הון שייתנו לה ערבות בנקאית בסך כולל של 9.2 מיליון שקל ■ רשימת הערבים כללה אנשי עסקים, נדל"ן והיי-טק, בהם ישי דוידי, דני טוקטלי ושלמה דוברת

כל עוד שהדברים גלויים זה סבבה.
ציטוט:
רשימת הערבים והתורמים של יש עתיד מפורסמת באתר האינטרנט שלה.
כל הכבוד. באמת.

(מצד שני, אפשר בכלל לכמת את הערך את התמיכה שלפיד קיבל מנוני ואנשיו?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2013, 12:30 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2013, 13:33 
לא שאני תומך גדול ביאיר לפיד אבל נראה כרגע שגם אם הוא היה כותב בסטטוס בפייסבוק שהוא חתם על הסכם שלום עם קפטן הוק וכל אזרח יקבל מיליון שקל היו יוצאים עליו בתגובות-אנטי אוטומטיות מימין ומשמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2013, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
זאת הבעיה, שהוא יכול לכתוב משהו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2013, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
לא שאני תומך גדול ביאיר לפיד אבל נראה כרגע שגם אם הוא היה כותב בסטטוס בפייסבוק שהוא חתם על הסכם שלום עם קפטן הוק וכל אזרח יקבל מיליון שקל היו יוצאים עליו בתגובות-אנטי אוטומטיות מימין ומשמאל.

לא הבנתי, אתה טוען שהביקורת על קלדרון מוצדקת או לא? אם כן אז לא הבנתי איך מה שכתבת רלוונטי, ואם לא אז תסביר למה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2013, 13:49 
אין מילה אחת שאינה אמת בסטטוס שהוא כתב -
בתי אב באיזור גיל ה40 שלא מכניסים באיזור ה 20 נטו אינם "מעמד הביניים" בישראל של 2013, אחוז המס שהם משלמים הוא הגבוה ביותר ולמרות ההכנסה הגבוהה שלהם הם לא מקבלים מספיק תמורה למס שלהם. נכון, זאת לא הבעיה היחידה, אבל זו באמת בעיה.

עריכה: התכוונתי לסטטוס הזה שגרר סערת אינטרנט הבוקר https://m.facebook.com/YairLapid/posts/516349761756713

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2013, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
בתי אב באיזור גיל ה40 שלא מכניסים באיזור ה 20 נטו אינם "מעמד הביניים" בישראל של 2013, אחוז המס שהם משלמים הוא הגבוה ביותר ולמרות ההכנסה הגבוהה שלהם הם לא מקבלים מספיק תמורה למס שלהם. נכון, זאת לא הבעיה היחידה, אבל זו באמת בעיה.

עריכה: התכוונתי לסטטוס הזה שגרר סערת אינטרנט הבוקר https://m.facebook.com/YairLapid/posts/516349761756713

סקר הכנסות 2011, לשכה מרכזית לסטטיסטיקה
http://www.lahav.org.il/imgs/site/ntext ... 202011.pdf
עמוד 5 - הכנסות לפי מעמד בעבודה של ראש משק הבית
ציטוט:
ההכנסה הכספית ברוטו של משקי בית בה ם ראש משק הבית שכיר הגיעה ב2011 ל 16,854 ש"ח בממוצע לחודש למשק בית. בניכוי תשלומי חובה הגיעה ההכנסה הכספית נטו למשק בית של שכירים ל14,161 ש"ח. הגיל הממוצע של ראש משק הבית שבראשו שכיר עמד על 42.1
ההכנסה הכספית ברוטו של משקי בית בה ם ראש משק הבית עצמאי הגיעה בשנת 2011 ל 19,434 ש"ח למשק בית לחודש בממוצע. בניכוי תשלומי החובה, ההכנסה הכספית נטו למשק בית שבראשו עצמאי הסתכמה ב15,488 ש"ח. הגיל הממוצע של ראש משק הבית שבראשו עצמאי עמד על 47.3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2013, 14:11 
כמות האנרגיה שיאיר לפיד משקיע בלמצוא חן בעיני כולם ובפרט בעיני תת אגף של החברה הישראלית שבו משפחה מרוויחה 20-30 אלף ₪ שמהווה כ-20% מהאוכלוסייה, מטרידה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2013, 14:12 
בסדר, הוא אולי קצת הגזים כלפי מעלה אבל הוא מצביע על הבעיה ומכוון לחלק ניכר מציבור האנשים שבחרו בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2013, 14:16 
זה אחלה שהוא מבין שיש בעיה. באמת. מטריד שזה המצב שלנו וזה לא ברור מאליו.
בין להבין את הבעיה לבין לפתור אותה יש פער עצום. אם הוא לא ייגע בחבר'ה של שר המדע שלו, ובצורה משמעותית, לא יקרה פה שום דבר מעבר לקוסמטיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2013, 14:16 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
כמות האנרגיה שיאיר לפיד משקיע בלמצוא חן בעיני כולם ובפרט בעיני תת אגף של החברה הישראלית שבו משפחה מרוויחה 20-30 אלף ₪ שמהווה כ-20% מהאוכלוסייה, מטרידה מאוד.

יקירי,
אני מבין שזהנ מטריד מאוד ואני אפילו מקבל זאת שזה מטריד מאוד.
מצד שני זה בכלל לא מפתיע.

יאיר לפיד נושא עיניו למכסימום 30-40% מהאוכלוסיה והתפרעתי כאן.
זה לא אומר שהוא יתעלם מהשאר אבל האוכלוסיה שהוא רואה מול עיניו היא 4 העשירונים העליונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2013, 14:21 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
בסדר, הוא אולי קצת הגזים כלפי מעלה אבל הוא מצביע על הבעיה ומכוון לחלק ניכר מציבור האנשים שבחרו בו.

הוא הגזים בשני עשירונים. זה בדיוק הסיפור. הוא אכן מכוון ומדבר לציבור שבחר בו.
הוא מספר להם שהוא שס של מעמד הביניים, ומלטף להם את האגו שהם "כמו כולם" אבל בעצם הוא שס של המעמד העליון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2013, 15:28 
הפועל כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

ציטוט:
ההכנסה הכספית ברוטו של משקי בית בה ם ראש משק הבית שכיר הגיעה ב2011 ל 16,854 ש"ח בממוצע לחודש למשק בית. בניכוי תשלומי חובה הגיעה ההכנסה הכספית נטו למשק בית של שכירים ל14,161 ש"ח. הגיל הממוצע של ראש משק הבית שבראשו שכיר עמד על 42.1
ההכנסה הכספית ברוטו של משקי בית בה ם ראש משק הבית עצמאי הגיעה בשנת 2011 ל 19,434 ש"ח למשק בית לחודש בממוצע. בניכוי תשלומי החובה, ההכנסה הכספית נטו למשק בית שבראשו עצמאי הסתכמה ב15,488 ש"ח. הגיל הממוצע של ראש משק הבית שבראשו עצמאי עמד על 47.3

שמע, אני לא מבין מי יודע מה בכלכלה או בסטטיסטיקה ואין לי בעיה להודות בזה, אבל הנתונים האלה לא אומרים הרבה.
1) ההבדל בין הכנסה של 15 נטו ל20 נטו זה בערך שני רכבי ליסינג שאולי למשפחה עם ה15 נטו מגולם בשכר ולמשפחה עם ה20 נטו לא מגולם בשכר
2) בכלל לא מעניין אותי הממוצעים. אולי יש תשעה עשירונים עניים ועשירון אחד שאחוז ממנו הוא מעמד הביניים?
ג) אני מסתכל נטו על מה שקורה סביבי - משק בית שמכניס פחות מ18-20K נטו יכול לקרוא לעצמו מעמד הביניים עד מחר, בפועל הוא מגרד אותו מלמטה במקרה הטוב. כמובן שיש יוצאים מהכלל, כמו למשל משקי בית שמכניסים פחות אך ההוצאות שלהם נמוכות משמעותית כי לא לוקחים מטפלת/צהרון או כי ירשו דירה מאיפשהו, אבל אני בטוח שאתה מבין את התמונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2013, 15:42 
אני חושב שכל החלוקה הזאת לא ממש משנה. זה שרירותי.
אם אחוזון 80 בקושי גומר את החודש יש לנו בעיה יסודית בסיסטם.
בתור אחד שנמצא שם ורוב המעגלים החברתיים שלי שם, זה לגמרי ככה.
מצד שני, ההכנסה היא פרמטר מאוד חלקי. יותר חשוב מהכנסה זה לאיזה הורים נולדת ומה עובי המזרן שמחכה לך למטה אם תיפול.
לי יש בטון, אגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2013, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
הפועל כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

ציטוט:

שמע, אני לא מבין מי יודע מה בכלכלה או בסטטיסטיקה ואין לי בעיה להודות בזה, אבל הנתונים האלה לא אומרים הרבה.
1) ההבדל בין הכנסה של 15 נטו ל20 נטו זה בערך שני רכבי ליסינג שאולי למשפחה עם ה15 נטו מגולם בשכר ולמשפחה עם ה20 נטו לא מגולם בשכר
2) בכלל לא מעניין אותי הממוצעים. אולי יש תשעה עשירונים עניים ועשירון אחד שאחוז ממנו הוא מעמד הביניים?
ג) אני מסתכל נטו על מה שקורה סביבי - משק בית שמכניס פחות מ18-20K נטו יכול לקרוא לעצמו מעמד הביניים עד מחר, בפועל הוא מגרד אותו מלמטה במקרה הטוב. כמובן שיש יוצאים מהכלל, כמו למשל משקי בית שמכניסים פחות אך ההוצאות שלהם נמוכות משמעותית כי לא לוקחים מטפלת/צהרון או כי ירשו דירה מאיפשהו, אבל אני בטוח שאתה מבין את התמונה.

לת"א, לא צריך להבין הרבה בכלכלה וסטטיסטיקה בשביל להבין שמעמד הביניים נמצא בביניים. לא בעשירון העליון ולא בתחתון. עובדתית מרבית האנשים לא נמצאים בעשירון העליון ועדיין איכשהו ממשיכים לחיות. אנחנו לא בניגריה, רוב האנשים פה לא מזי רעב, אנחנו במדינה מערבית, אולי לא הכי מוצלחת אבל עדיין מערבית, ועם מעמד ביניים גדול, גם אם זה אנשים שאין להם שני רכב ליסינג.
אם יאיר לפיד רוצה לכוון למעמד הביניים שיכוון אליהם. מאד פשוט. שלא יכוון למי שהבעיה שלו בחיים זה אם לקחת מטפלת או צהרון. עם כל הכבוד לאנשים הללו, שגם אני (לפחות נכון להיום) חלק מהם. זה לא רוב העם, והבעיות שלהם הם קטנות יחסית לבעיות שתמודדים מרבית העשירונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2013, 16:04 
אם אתה רוצה להדבק להגדרה הקלאסית ולהמשיך לצעוק שמעמד הביניים נמצא בין עשירונים 2.5 ל7.5 אז תהיה לי בריא וכנראה שלא נסכים על כלום.

אם יאיר לפיד נאמן לציבור הבוחרים שלו, הוא נאמן לאלו ששולחים את הילד לצהרון ושיש להם רכב ליסינג או שהם נאלצים להחזיק שתי מכוניות למרות שלא ממש בא להם. אם במהלך כהונתו הוא יצליח להקל עליהם באיזור ה2000 ש"ח בחודש, מה שאפשרי לעשות בלי יותר מידי מאמץ, הוא עשה לציבור שלו שירות נהדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2013, 16:08 
זה בטח לא נכון שזה התחום האמצעי. זה היה נכון אם התפלגות השכר באוכלוסיה היתה נורמלית.
כל העניין הוא שרמות הא-סימטריה של ההתפלגות עברו כל גבול אפשרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2013, 17:09 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:

בן אדם שקורא לגרעון בתקציב "אוברדראפט" לא ראוי לתפקיד שר אוצר, בהגדרה.
ומה לעזאזל הקשר של שר האוצר לאיכות השירות שהאזרחים מקבלים מהמשטרה?
אני יודע שנערי האוצר חושבים שכספי המיסים הם של אמא שלהם והם יכולים להכתיב מדיניות למשרדי ממשלה, אבל ראוי שלפחות לפיד יזכור איפה התפקיד של שר אוצר מתחיל ונגמר (אקסל ואקסל, בהתאמה), אם הוא רוצה לעזור לגברת התיאורטית (גברת כהן מחדרה זה הכי טוב שיכולת?) עם הפריצה התיאורטית לדירה התיאורטית שלה הוא היה צריך לבקש להיות השר לבטחון פנים.

זה שהוא לא יודע מה זה מעמד ביניים זה לא חדשות ולא אמור להפתיע אף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2013, 19:13 
http://m.globes.co.il/touch/globes/Arti ... 96&ni=0&q=

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2013, 19:40 
אתם פשוט מגוחכים. הבנאדם שר אוצר שבועיים, ואתם כבר מוצאים על מה לבוא אליו בטענות.
בעצם, כשאני רואה מי היוזרים שכתבו את התגובות, אני לא מופתע. מדובר באנשים שלפחות 95% ממה שהם כותבים, זה דברים שליליים*. אז מה הפלא?

* בניטרול הדברים שהם כותבים על דב חנין זעבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 41  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: