תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 09:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שאלה פתוחה למתמודדים לוועד הפועל (די לטינופים)
הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 21:46 
לכלל המתמודדים לוועד הפועל שאלה לי אליכם

חשוב לי לציין ששאלה זאת אינה נכתבת כהתרסה, אלא מתוך עניין וסקרנות, וכמובן שאני מאחל לכל אחד בהצלחה בבחירות הקרובות, משום שמי כמוני יודע שהעמותה משוועת לאנשים טובים שיקדמו את המשימות הרבות שעוד נכונו לה.

השנה לקחתי חלק פעיל בעמותה והתנדבתי בה מתוך הכרה שהיא זקוקה לכמה שיותר ידיים כדי להגיע למצב שהיא תהיה עובדה קיימת.

השנה הזאת בעצם היתה השנה בה היינו צריכים כמה שיותר אוהדים בעלי יכולות ניהוליות, גיוס כספים ושיווק בכדי לממש את האופציה שניתנה לנו להחזיק 20% מהמועדון ובכך לקבע את מעמד האוהדים כבעלי עניין במועדון.

והשאלה שלי היא כזאת :

מדוע במהלך השנה האחרונה שמות רבים וטובים שמופיעים כמתמודדים לא ראו לנכון לבוא ולהציע את עזרתם הנדיבה שהיתה מתקבלת ביותר מבברכה, כאשר בעצם השנה הנוכחית היתה יותר מהותית לקביעת מעמד העמותה בתוך המועדון ?
(השאלה אינה מכוונת למתמודדים שהיו מעורבים במהלך השנה האחרונה)

בהצלחה לכולם

נערך לאחרונה על ידי vangroder בתאריך 30 מרץ 2013, 11:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שאלה פתוחה למתמודדים לוועד הפועל
הודעהפורסם: 29 מרץ 2013, 00:37 
לא יודע אם זה מתאים או לא, אבל אצטרף להודעה עם שאלה משלי ואני מקווה שזה יהפוך לאשכול שאלות שכל מתמודד יענה עליו.
מה ביכולתכם ובכוונתכם לעשות על מנת למשוך משקיעים/בעלים מהארץ/חו''ל?
אני יודע שזו לא מטרת העמותה בגדול אבל היות וגורמים אחרים במועדון לא יזיזו את התחת שלהם למצוא בעלים שככל הנראה יביא צוות משלו ויפטר אותם, אשמח לקבל תשובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2013, 02:06 
סמל אישי של המשתמש
בתור מתמודד לוועדת ביקורת ארצה גם לשאול שאלה,
דווקא את אלה שכיהנו בתפקיד הוועד המנהל הזמני ומתמודדים על המשך כהונה.
אם איזה קשיים התמודדתם השנה בתפקיד ומה נדרש מכם לעשות.
ומה לא הספקתם לעשות וליישם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2013, 03:20 
סמל אישי של המשתמש
אמשיך את הרצף ברשותכם ואוסיף עוד שאלה.

במהלך השנה האחרונה, הוצפה העמותה בהמון תלונות מצד אנשים בנוגע להקצאת הכרטיסים לדרבי חוץ למחזיקי חברות בעמותה. האם לפי דעתכם חברים בעמותה צריכים לקבל הקלות כאלה ואחרות מהמועדון? אם כן, איזה סוג של הקלות? והאם בכללי, מטרת העמותה היא להגיע בסופו של דבר למצב שבו כל בעל מנוי לקבוצה, יהיה חבר עמותה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2013, 04:46 
vangroder כתב:

חשוב לי לציין ששאלה זאת אינה נכתבת כהתרסה, אלא מתוך עניין וסקרנות, וכמובן שאני מאחל לכל אחד בהצלחה בבחירות הקרובות, משום שמי כמוני יודע שהעמותה משוועת לאנשים טובים שיקדמו את המשימות הרבות שעוד נכונו לה.

השנה לקחתי חלק פעיל בעמותה והתנדבתי בה מתוך הכרה שהיא זקוקה לכמה שיותר ידיים כדי להגיע למצב שהיא תהיה עובדה קיימת.

השנה הזאת בעצם היתה השנה בה היינו צריכים כמה שיותר אוהדים בעלי יכולות ניהוליות, גיוס כספים ושיווק בכדי לממש את האופציה שניתנה לנו להחזיק 20% מהמועדון ובכך לקבע את מעמד האוהדים כבעלי עניין במועדון.

והשאלה שלי היא כזאת :

מדוע במהלך השנה האחרונה שמות רבים וטובים שמופיעים כמתמודדים לא ראו לנכון לבוא ולהציע את עזרתם הנדיבה שהיתה מתקבלת ביותר מבברכה, כאשר בעצם השנה הנוכחית היתה יותר מהותית לקביעת מעמד העמותה בתוך המועדון ?

בהצלחה לכולם

ואני מציע שאם עושים אשכול שאלות למועמדים, ומקווים מישהו מהם יטריח את עצמו לענות, כדאי לשאול שאלות חשובות ורלוונטיות שיעזרו להחליט במי לבחור.

ואם תקבל תשובות על שאלתך זה יעזור לך להחליט אם הוא מועמד טוב?
״לא הצעתי את עזרתי הנדיבה כי נולדה לי שלישיה והייתי עסוק״
״עברתי גירושין מכוערים ולא הייתי פנוי נפשית״
״הצעתי עזרה והציעו לי לבוא לטלפן. אני רוצה לתרום בניהול, בהתוויית דרך ולא בעניינים טכניים"
לא חשבתי בכלל על תרומת זמן מעבר לתרומה הכספית שלי כי אני עסוק, אבל חברים שכנעו אותי שאציג מועמדות כי אני יכול לתרום המון״
להמשיך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2013, 08:48 
אדום מטלי כתב:
vangroder כתב:

והשאלה שלי היא כזאת :

בהצלחה לכולם

ואני מציע שאם עושים אשכול שאלות למועמדים, ומקווים מישהו מהם יטריח את עצמו לענות, כדאי לשאול שאלות חשובות ורלוונטיות שיעזרו להחליט במי לבחור.

״הצעתי עזרה והציעו לי לבוא לטלפן. אני רוצה לתרום בניהול, בהתוויית דרך ולא בעניינים טכניים"
לא חשבתי בכלל על תרומת זמן מעבר לתרומה הכספית שלי כי אני עסוק, אבל חברים שכנעו אותי שאציג מועמדות כי אני יכול לתרום המון״
להמשיך?

אני מציע אדום מטלי שאל תקל על המתמודדים ותן להם את הקרדיט שביכולתם וברצונם לענות על השאלה
(שוב פעם, אני רוצה אותם בפנים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2013, 09:00 
שי1977 כתב:
בתור מתמודד לוועדת ביקורת ארצה גם לשאול שאלה,
דווקא את אלה שכיהנו בתפקיד הוועד המנהל הזמני ומתמודדים על המשך כהונה.
אם איזה קשיים התמודדתם השנה בתפקיד ומה נדרש מכם לעשות.
ומה לא הספקתם לעשות וליישם.

שי 1977 לוועדת ביקורת !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2013, 09:00 
בוקר טוב לכולם סופשבוע נפלא וחג שמח!

ראיתי את השאלות שנכתבו באשכול הזה והן בהחלט ראויות ולמרות שהן אולי אפילו מעט מתריסות, הן בהחלט נשאלות מהלב והבטן.
כמתמודד לוועד המנהל אני חש מחוייבות עמוקה לענות לשאלות בישירות ובפתיחות מלאה מכיוון שממילא כך אנהג במידה ואבחר.

אז ככה:
1. במהלך שתי העונות האחרונות עסקתי בענייני הפועל ופעלתי מאחורי הקלעים. עיקר עיסוקי בנושא היה סביב גיוס משקיעים למועדון עצמו עוד בשלב שהוא היה בידיו של טביב ולאחר מכן פעלתי על מנת לגייס סכומי כסף משמעותיים לעמותה. חלק מהאנשים היושבים היום בוועד המנהל הזמני יודעים היטב שפגישות שאני יזמתי והיכרויות שאני הנחתי את התשתית אליהם הביאו בסופו של יום לגיוס כספים לטובת העמותה.
2. בעניין היכולת לגייס משקיע רציני למועדון - פיזור הבטחות ואי עמידה בהם זה דבר שכולנו מכירים מהרבה מאוד תחומים בישראל ואני מקווה שלא נזכה לראות את זה גם במערכת הבחירות לוועד המנהל של עמותת "האדומים". אני יכול לומר שבין אוהדי הפועל ת"א נמצאים אנשים מאוד אמידים (חלקם אפילו מגיעים בקביעות עם משפחתם למשחקים), עם חלקם יצא לי לשבת במהלך השנתיים האחרונות והם חוששים להכיכנס להשקעה במועדון מהרבה מאוד סיבות סבירות והגיוניות. אני באופן אישי מאמין בכך שהפועל צריכה ללכת לכיוון שהעמותה תחזיק במקסימום 49% אחוז מהמועדון ויתר המועדון יוחזק על ידי משקיע אחד או קבוצת משקיעים בעלי יכולת כלכלית לתמוך במועדון ולהגדיל את תקציבו. אני חייב לומר שהפועל כמועדון הוא אולי ההשקעה הכי אטרקטיבית בכדורגל הישראלי - קהל אוהדים מאוד נאמן, מספרי מנויים גבוהים מאוד והניקוד באירופה הם פוטנציאל לכך שמשקיע לא חייב להביא כסף מביתו למועדון באופן קבוע.
3. לגבי סוגיית הכרטיסים, האמת שאני לא מכיר אותה לעומק, אבל אשמח אם יכתבו לי אליה בפרטי כדי שאלמד את הנושא. לגבי פוטנציאל חברי העמותה - בעיניי, זה ברור שהבסיס הוא שכל מנוי למשחקי הקבוצה גם יחזיק במניה בעמותה, מעבר לכך, אם ניקח דוגמאות מקבוצות אוהדים בעולם, הרי שגם להפועל יש אוהדים ישראלים ויהודים בחו"ל ואין סיבה מדוע שהם לא יבטאו את האהבה והאהדה שלהם ברכישת מניות בעמותת "האדומים". בהקשר הזה, אני משוכנע שנעשו הרבה מאוד מהלכים, אבל הפוטנציאל הכלכלי של העמותה עדיין רחוק ממימוש.

מקווה שעניתי בהרחבה ובישירות לשאלות שעלו כאן.

אני אשתדל להמשיך ולענות לשאלות במידה ויהיו עוד.

שלכם,

יובל לידור
yuval.lidor@gmail.com
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2013, 09:35 
vangroder כתב:
אדום מטלי כתב:
vangroder כתב:

והשאלה שלי היא כזאת :

בהצלחה לכולם

להמשיך?

אני מציע אדום מטלי שאל תקל על המתמודדים ותן להם את הקרדיט שביכולתם וברצונם לענות על השאלה
(שוב פעם, אני רוצה אותם בפנים)

בא נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2013, 10:28 
שאלה רטורית ובכלל לא תמימה
שכל מטרתה היא לסייע למועמדי ״הבית״
ולגופו
אילו העמותה היתה מתנהלת באופן דמוקרטי ושקוף
ולא כמו קאסטה סגורה היו רבים שהיו שמחים לעזור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2013, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
אני משוכנע שדווקא אתה תביא שחר של יום חדש....
האיש שמכנה את הניהול של קבוצת הכדורסל כחובבני.
(לא שזה יותר מדי קשור,אבל בכל זאת: רק אתה תושיע.ברור.)
האיש המתוסכל שמעולם לא טרח לבדוק דברים עד הסוף לפני שהוא זורק חרא,משמיץ ובעיקר מכליל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2013, 10:43 
mkorman1 כתב:
ולגופו

מר.עו"ד, בניגוד לקירקורים שלך על גבי הפורום, מי שלא ייבחר אני יהיה לצידו שם וימשיך להתנדב לעזור לעמותה ולו (בדרכי שלי)
רוב הסיכויים שאני אנסה פחות להכשיל אותו ממך, אז את השאלות שלי אני שואל עכשיו, ולא אח"כ שיהיה מאוחר ואז אני אקבל דברים כעובדה מוגמרת.
וכל זה בזמן שאתה תמשיך לקרקר, מממ סליחה... לבקר.

תודה לך יובל לידור על התשובה המפורטת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2013, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
יובל29 כתב:
והניקוד באירופה הם פוטנציאל לכך שמשקיע לא חייב להביא כסף מביתו למועדון באופן קבוע.
3. לגבי סוגיית הכרטיסים, האמת שאני לא מכיר אותה לעומק, אבל אשמח אם יכתבו לי אליה בפרטי כדי שאלמד את הנושא. לגבי פוטנציאל חברי העמותה - בעיניי, זה ברור שהבסיס הוא שכל מנוי למשחקי הקבוצה גם יחזיק במניה בעמותה, מעבר לכך, אם ניקח דוגמאות מקבוצות אוהדים בעולם, הרי שגם להפועל יש אוהדים ישראלים ויהודים בחו"ל ואין סיבה מדוע שהם לא יבטאו את האהבה והאהדה שלהם ברכישת מניות בעמותת "האדומים". בהקשר הזה, אני משוכנע שנעשו הרבה מאוד מהלכים, אבל הפוטנציאל הכלכלי של העמותה עדיין רחוק ממימוש.

בכוונה אני עונה לך כאן, למרות שאני בטוח ששלחו לך בפרטי, פשוט למקרה שעוד מועמד ירצה להבין.
במהלך שני משחקי הדרבי חוץ האחרונים, העמותה מכרה מחצית מהכרטיסים (700) לחברי עמותה בלבד, שהיו יכולים להירשם ומשם הייתה הגרלה, להזוכים היו רשאים לקנות כרטיס לדרבי.
כנגד זה עלתה ביקורת גדולה מאוד של אנשים שאינם חברי עמותה, וגם כמה מחברי העמותה עצמם, שהשיטה הזו מקפחת חלק מאוהדי הפועל רק משום שהם לא יכולים כלכלית, או לא רוצים אידאולוגית (מאמינים בבעלות פרטית, וחושבים שהעמותה מונעת הזרמת כספים) להיות חברי עמותה, אבל כן יותר פעילים מבחינת הגעה למשחקים מחלק מחברי העמותה, ושהסיכוי שלהם לקבל כרטיס לדרבי הוא קטן משמעותית מחברי עמותה, ושהעמותה צריכה לדאוג לכלל אוהדי הפועלף ולא רק לחברי העמותה. לעומת זאת, אני וחברי עמותה רבים טענו שהעמותה מטרתה לדאוג קודם כל לחבריה, ורק אז לכלל האוהדים, בנוסף טענו שאין מניעה אידיאולוגית להיות חבר עמותה, ושהיא לא עומדת בדרך של בעלי הון. בנוסף טענו שהעמותה כבעלים של כ20 אחוז, רשאית להחליט כבעלים של הקבוצה, שהיא תורמת לחבריה כמחצית מהכרטיסים, שהזכות הזו הובטחה להם מראש. בנוסף, האידיאל שלי לפחות זה שכמה של יותר אנשים יהיה חברי עמותה, ועדיפות בכרטיסים למשחקים חשובים נראה לי הטבה הגיונית.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2013, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
ולגופו

זה בסדר, גם ככה יש אנשים רבים ואיכותיים מאוד ששמחים לעזור.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2013, 12:33 
mkorman1 כתב:
ולגופו

הנה ההזדמות שלך להתמודד ולעשות משהו במקום כל היום לקטר ולקטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2013, 12:50 
chimpfive כתב:
mkorman1 כתב:
ולגופו

הנה ההזדמות שלך להתמודד ולעשות משהו במקום כל היום לקטר ולקטר

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2013, 19:13 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
אני משוכנע שדווקא אתה תביא שחר של יום חדש....
האיש שמכנה את הניהול של קבוצת הכדורסל כחובבני.
(לא שזה יותר מדי קשור,אבל בכל זאת: רק אתה תושיע.ברור.)
האיש המתוסכל שמעולם לא טרח לבדוק דברים עד הסוף לפני שהוא זורק חרא,משמיץ ובעיקר מכליל.

אני מבין שהוא לא פופולרי בשדים,
לעומת זאת, תשובתו כנה ואמיתית.
בטח מהזווית שלו.
טוענים שהוא משמיץ ואתם בעצמכם חוגגים בהשמצות.
לסיכום, האיש ביקורתי וכאלה אנשים צריך בביקורת, בדיוק כאלה שלא מפחדים לומר את האמת שלהם, ולא אוכלים בכפית כל גרבר שמאכילים אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2013, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
ואם האמת שלו זה גם לשקר ולא לבדוק עד הסוף אם ה״אמת״ שלו נכונה?
(וואי וואי שלא יתבע אותי כמו ש״תבע״ את כל אוהדי הפועל האחרים שאיים עליהם בתביעה....)
האיש הזה רצה להיות זה שיקים את העמותה בדרכו שלו והוא מתוסכל.
(וואי וואי טייק 2)
האיש הבטיח לרבים בירה על חשבונו אחרי התערבויות שונות ולא קיים פעם אחת.
אני לא מאמין לו.
(וואי וואי טיק 3)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2013, 01:33 
סמל אישי של המשתמש
לגבי וואי וואי 1 אין לי מושג על מה אתה מדבר וזה לא ממש קשור לאשכול הזה
לגבי וואי וואי 2 בתור אחד שקצת היה מעורב באותם ימים אני יכול בוודאות לומר לך שהוא היה גורם משמעותי שגרם לעמותה לקום
לגבי וואי וואי 3 במילה אחת חרמש: תתבגר
אני מזכיר לכולם וגם לך שמדובר ב2 אוהדי הפועל יקרים (אתה והוא) וחבל לי שיורדים לרמה כזאתי, אין לי ספק שקורמן הוא אדום בלב לא פחות ממך וממני
כבוד הדדי לעולם לא יכול להזיק לנו

ושוב, תגובתו הייתה לעניין וכל אלה שמלגלגים/מלכלכים לא מוסיפים לעצמם כבוד.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2013, 04:24 
סמל אישי של המשתמש
יכול להיות שהוא אדום בלב.
יכול להיות שגם לקח לו זמן להתאושש מזה שלא היו שירי שואה בדרבי,שלא נענשנו למרות גלדסטון והחוכמולוגים כאן ושלא היה ״אמרתי לכם״.
יאללה תבחרו בו.שינקה את האורוות,יצעק ויתריע.

*אני לא חייב להסכים איתך שהוא צודק שהאשכול הזה נפתח כדי לשרת כמה מועמדי ״מחמד״ של הפורום הזה.לא מסכים,בסדר?
אני יודע שיש הרבה מה לשפר,לנקות ולשנות,וכמו שרשמתי באיזה אתר: גם להעיף מהסביבה כמה אנשים מציקים שבוחשים,הורסים ומתקרצצים.
אני לא בטוח שדווקא הוא האיש המתאים למשימה.
קודם כל שיבוא נקי בעצמו לפני שידבר על חוסר ניקיון של אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2013, 07:11 
עזרא כתב:
יכול להיות שגם לקח לו זמן להתאושש מזה שלא היו שירי שואה בדרבי,שלא נענשנו למרות גלדסטון והחוכמולוגים כאן ושלא היה ״אמרתי לכם״.

*אני לא חייב להסכים איתך שהוא צודק שהאשכול הזה נפתח כדי לשרת כמה מועמדי ״מחמד״ של הפורום הזה.לא מסכים,בסדר?
אני יודע שיש הרבה מה לשפר,לנקות ולשנות,וכמו שרשמתי באיזה אתר: גם להעיף מהסביבה כמה אנשים מציקים שבוחשים,הורסים ומתקרצצים.

עזרא לא יקירי
ההבדל בינינו הוא אחד ויחיד
אני מאמין באמונה שלמה שזכותך המלאה לא להסכים איתי בשום דבר וענין
אפילו לא בכך שהשמש זורחת בבוקר
אתה לעומת זאת לא מוכן לתת לי זכות כזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2013, 07:15 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
עזרא כתב:

עזרא לא יקירי
ההבדל בינינו הוא אחד ויחיד
אני מאמין באמונה שלמה שזכותך המלאה לא להסכים איתי בשום דבר וענין
אפילו לא בכך שהשמש זורחת בבוקר
אתה לעומת זאת לא מוכן לתת לי זכות כזאת

נותן לך כמה שאתה רוצה לא להסכים איתי,רק אומר שב-90 אחוז מהמקרים הדעות שלך נגועות באי אמירת אמת,הכללות גסות,השמצות אישיות גם כלפי מי שלא מגיע לו,אינטרסים ושנאה טהורה.
אני אומר למשל שהערב שאחרי הדרבי כשהכל עבר בשלום למרות נבואות הזעם שלך,היה עבורך כמעט כמו יום הנכבה.
אתה מסית באופן פרוע וגורף נגד הקהל של הפועל מאינטרסים ששמורים עימך.הנזק של זה עם העיתונאים ששורצים פה,הוא לא פחות גדול משני המטומטמים שלבשו חולצת ״שואה למכבי״ ועשו צלב קרס.
זכותי לחשוב את זה.
לא תמיד הייתי נגדך.זה לקח לי זמן.
פעם אפילו הבאת לי כרטיס לבאר יעקב והיית בפייסבוק שלי.
נראה לי שבדרך כלל אני אדם די סימפטי ולא מחפש לעצמי אויבים סתם כך.

נערך לאחרונה על ידי עזרא בתאריך 30 מרץ 2013, 07:22, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2013, 07:21 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע אם קורמן מונע מתוך שנאה טהורה. הוא בוודאי לא היחיד בינינו שמונע מתוך שנאה טהורה. וארסית.

והשמצות? רוצה באמת לדבר על השמצות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2013, 07:22 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
לא יודע אם קורמן מונע מתוך שנאה טהורה. הוא בוודאי לא היחיד בינינו שמונע מתוך שנאה טהורה. וארסית.

והשמצות? רוצה באמת לדבר על השמצות?

כן.
ולפעמים מי שמונע משנאה מקבל את השנאה לפרצוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2013, 07:25 
סמל אישי של המשתמש
רוצה לדבר למשל על קבוצה קטנה ומטריפה, שאתה חלק ממנה, שרשע טהור, שנאה טהורה והשמצות פרועות ואכזריות הן לחם חוקה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2013, 07:28 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
רוצה לדבר למשל על קבוצה קטנה ומטריפה, שאתה חלק ממנה, שרשע טהור, שנאה טהורה והשמצות פרועות ואכזריות הן לחם חוקה?

אין לי שום בעיה לדבר עליה.
וחלק מהקורבנות וההשמצות הם מהמוצדקים שיש.
הביאו את זה על עצמם.
חוץ זה,כל עוד זה נעשה ביננו אז אין עם זה שום בעיה,ושוב: שנאה והשמצות שמכוונות כלפי רשעים הם כמעט בגדר מצווה.
יש שם אנשים שכל מילה ערסית שנאמרת עליהם נכונה.
רוב האנשים שמוזכרים שם הרוויחו את זה ביושר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2013, 07:29 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
Frank Serpico כתב:

הביאו את זה על עצמם.
חוץ זה,כל עוד זה נעשה ביננו אז אין עם זה שום בעיה,ושוב: שנאה והשמצות שמכוונות כלפי רשעים הם כמעט בגדר מצווה.
יש שם אנשים שכל מילה ערסית שנאמרת עליהם נכונה.
רוב האנשים שמוזכרים שם הרוויחו את זה ביושר.

זאת בדיוק הבעיה. ואתה אפילו לא רואה אותה. לא מודע לה.
להיפך, אתה רק לוקח בה חלק, מזין אותה. מלבה אותה.

נערך לאחרונה על ידי Frank Serpico בתאריך 30 מרץ 2013, 07:31, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2013, 07:30 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
עזרא כתב:
Frank Serpico כתב:

הביאו את זה על עצמם.

זאת בדיוק הבעיה. ואתה אפילו לא רואה אותה. לא מודע לה.
להיפך, אתה רק לוקח בה חלק, מזין אותה.

אני חלק ממנה ולא מתבייש בזה.
יש אנשים שלא מגיע להם שילטפו אותם ויגידו להם כמה הם חמודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2013, 07:33 
סמל אישי של המשתמש
חלק מה״קורבנות״ שאתה מציג הם גם רשעים,גם שונאים,גם משמיצים וגם מסיתים.
אין שום סיבה שיטפלו בהם בכפפות של משי,בטח ובטח אם זה נעשה בפורום קטן,מצומצמם וסגור ולא בפורום פתוח וציבורי כמו פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2013, 07:39 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
חלק מה״קורבנות״ שאתה מציג הם גם רשעים,גם שונאים,גם משמיצים וגם מסיתים.
אין שום סיבה שיטפלו בהם בכפפות של משי,בטח ובטח אם זה נעשה בפורום קטן,מצומצמם וסגור ולא בפורום פתוח וציבורי כמו פה.

חלק מהקורבנות. וחלק גם לא. טוקינג אבאוט השמצות מכלילות ופרועות חסרות בסיס. טוקינג אבאוט רשע צרוף ושנאה טהורה שאתה ועוד כמוך עוזרים לפתח ולהזין כמשהו שהוא חלק מתרבות מסוימת. שזולגת גם החוצה.

אז מילא היה רק מדובר בילדים דבילים. אבל לא. ואני לא מצפה ממך להיות איש חינוך או מבוגר אחראי. אבל בעל יושרה בסיסית לפחות - כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: