תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 08:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 104 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אסד מת (?)
הודעהפורסם: 26 מרץ 2013, 02:11 
סמל אישי של המשתמש
גרמנרי כתב:
מושקוביץ כתב:
אני לא כל כך מפחד משיריון או ממטוסים.
אני דיי פוחד מקיצונים עם נשק כימי.

רוצה לראות אותם יורים טיל כימי אחד לעבר ישראל.
אם נופל פה טיל כימי אחד אתה כובש את סוריה.

זין.
עד הודו אנחנו לא עוצרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אסד מת (?)
הודעהפורסם: 26 מרץ 2013, 16:13 
הפועל כתב:
אמיר כתב:
אדום נחמד כתב:
בהחלט, החלק הציני של התגובה שלך היה מאוד מרשים.
רק שלא דיברתי על צבא סוריה שיעבור אלינו.
מדינות ערב נמצאות באמצע תהליך. אבל לא תהליך אזרחי שבוא העם יוצא מחושך לאור, אלא תהליך שבסופו אל קעידה שם בכל מדינה את האנשים שלו. המצב יחשיך עוד יותר, וכשזה יקרה, לא יהייה לנו צ'אנס.

עכשיו, ברור שאין לי איש קשר בשב"כ. זו הערכה נטו שלי, על סמך דברים שקורים מסביבנו. הלואי ואני טועה.

חייבים לקנות עוד MLRS ו F-22 בשביל להערך לאיום הזה!

!!!

וואו אתם כאלו מגניבים , מה שאתם אולי לא שמים לב זה , שיש כאן המון ילדודס שעוד לא גיבשו את העמדות הפוליטיות שלהם ועוד בטעות יכולים לחשוב שהשטויות שאתם רושמים נכונות , אבל ככה זה הכי קל לכתוב בפורום דברים שאין בהם מושג ואחרי זה לך תוציא מהראש של אחרים את "האמת המעוותת" הזו .
אני מקווה שהחברה הצעירים ידעו בסופו של דבר להבדיל בין אג'נדות לעובדות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2013, 17:03 
סמל אישי של המשתמש
המלחמה הבאה (אם תהיה) תוכרע למעשה הרבה לפני שפלוגת הטנקים הראשונה תחצה את קו התלים. מי שלא ישלוט בסוריה אחרי אסד יוכל לנסות ולחקות את החמאס ולטפטף לשטח ישראל כמה טילים בודדים תוך כדי שהוא משגר אותם מריכוזי אוכלוסיה. מהר מאוד הוא יבין שדין עזה זה לא דין סוריה. על כל טיל שהם ירו לפה הם יקבלו תגובה הרבה יותר עוצמתית. שלא לדבר על אם מישהו ינסה לבצע תמרון קרקעי, הוא יושמד מהר מאוד בלי שאנחנו נצטרך אפילו להניע את הטנקים.
בדיוק בגלל זה, אגב, אסור לעולם לוותר על רמת הגולן. העומק הבטחוני שהוא מהווה מייצר את האפשרות להגן על הגבול עם סוריה בצורה אופטימלית.
אז גם אם אסד ימות וגם אם אל קעידה בטעות ישתלטו על האזורים הקרובים לגבול, האיום הממשי שלהם הוא קטן מאוד. זה בלי לדבר על נשק כימי שאם הם ינסו לירות אותו הם כנראה יושמדו מהר מאוד, אולי אפילו לפני שיספיקו לירות.
בשביל להחזיק את היכולות שמאפשרות לשמור על הגבול בצורה הזו צריך כסף. כמה ? צה"ל דרך שר הביטחון יכול למסור את ההערכה שלו, בסופו של דבר מי שיקבע זה ראש ממשלה ושר האוצר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אסד מת (?)
הודעהפורסם: 26 מרץ 2013, 17:50 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
וואו אתם כאלו מגניבים , מה שאתם אולי לא שמים לב זה , שיש כאן המון ילדודס שעוד לא גיבשו את העמדות הפוליטיות שלהם ועוד בטעות יכולים לחשוב שהשטויות שאתם רושמים נכונות , אבל ככה זה הכי קל לכתוב בפורום דברים שאין בהם מושג ואחרי זה לך תוציא מהראש של אחרים את "האמת המעוותת" הזו .
אני מקווה שהחברה הצעירים ידעו בסופו של דבר להבדיל בין אג'נדות לעובדות .

לא, אני חושב שהכי קל זה לדבר לגופו של אדם במקום לגופו של עניין.
יש לך איזה טיעון ספציפי למה לנוכח האיומים שישראל עומדת מולם (או מול האיום העתידי התיאורטי של אל קעידה שעליו הוא דיבר), MLRS-ים במאה מיליון דולר (שזה מה שיש לצה"ל היום) לא מספיקים?
כי קצת קשה לי לתמודד מול הטיעון המנצח שאני מגניב.

נ.ב.
אני מקווה שהחברה הצעירים לא יקבלו כל מה ש"גורמי בטחון" אומרים להם בעיניים עצומות, בטח ובטח כשזה מגיע לכסף.

נ.ב.ב.
אם בדקתי בוויקיפדיה כמה MLRS-ים יש לצה"ל, אני עדיין צריך לכתוב "לפי פרסומים זרים"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2013, 19:35 
KingAlpaca כתב:
גרמנרי כתב:
מושקוביץ כתב:

זין.
עד הודו אנחנו לא עוצרים.

לו רק היינו יכולים.
ברצינות , מאמין שרובנו כלוחמים למדנו רבות על הצבא המיושן של סוריה,ואת הסיפורים עם המכשול הסורי שברוב טיפשותם רצו להעתיק מאיתנו ובנו אותו הפוך.
טיל כימי יהרוג במקרה הקיצוני ביותר 700 איש? זה לא מהווה שום סיכון למדינה, ויתן לנו לגיטיציה בינלאומית לתקיפת נגד מאסיבית.
שיעלו המורדים שאתם קוראים להם "אל קעידה" או "אל שווארמה" , שיתלו את אסד בכיכר דמשק . וישאו ברכה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2013, 19:57 
סמל אישי של המשתמש
גרמנרי כתב:
KingAlpaca כתב:
גרמנרי כתב:
מושקוביץ כתב:

זין.
עד הודו אנחנו לא עוצרים.

לו רק היינו יכולים.

אם אתה רבע רציני,
אתה חולה נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2013, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
נמצא עוד משוגע שחושב שצהל צריך להצטמצם - הכתב הצבאי של השמאלנים עוכרי ישראל מהארץ. מזל שאין הרבה קוראים להארץ, שהילדים לא יצא לתרבות רעה, ועוד יאמינו לציטוט השקרי שם של הרמטכל
http://www.haaretz.co.il/news/holidays/ ... -1.1972304
ציטוט:
בשורה התחתונה, ב-20 השנים שחלפו בין מינוי אהוד ברק לרמטכ”ל לכניסת בני גנץ לתפקיד, כיורשו של אשכנזי, מעט מדי התחדש . ברק, שפתח את הקדנציה שלו בדיבורים על “צבא קטן וחכם”, זרע את הזרעים לשינויים קריטיים בהתפתחות צה"ל, אך לא ממש הצליח לקיים (הוא נבלם כבר כשהעז לשקול את סגירת גלי צה”ל). אצל חמשת הרמטכ”לים שבאו בעקבותיו נשמרו, בגדול, אותן תבניות, מאילוצים שונים.

בחודשים הראשונים של 2013 קיים גנץ מה שתיאר כסמינר – סדרת מפגשים בארבע עיניים עם אלופי המטכ”ל, במטרה להגדיר את השינויים שעליו לערוך במבנה צה”ל. ברור לו, אמר בשיחה עם “הארץ” באחרונה, כי דרושה תפנית מרחיקת-לכת. גנץ מוכן כעת לבחון מחדש גם את הרעיון שהממשלה זנחה, בלחץ הצבא, אחרי המלחמה – קיצור שירות החובה, למי שאינם משרתים בתפקידים משמעותיים. “ה כל השתנה סביבנו. נדרשת רפורמה בצה”ל, בזמן הקרוב . אני מאמין בגישה של משתנים באחריות. נצטרך לבחון שינויים בסד”כ (סדר כוחות) היבשה, בין השאר ביחידות המילואים. נצטרך לשקול קיצור שירות ומסלולי שירות דיפרנציאליים , שבהם החייל יתוגמל בהתאם לאורך השירות ומידת הקושי ותינתן עדיפות ללוחמים. הגיעה העת לעשות מעשה. השיטה הרגילה שלנו כבר לא מתאימה למציאות החדשה ”.

נערך לאחרונה על ידי הפועל בתאריך 26 מרץ 2013, 20:00, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2013, 20:00 
אני לא צריך טיעונים ,פשוט הדבר הבסיסי זה לדעת על מה אתה מדבר לפני שאתה חווה דעה .
המלרס הוא כלי מאוד ספציפי ליעוד מאוד ספציפי רמז לא איומים עתידיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2013, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
טוב שאתה נותן לנו רמזים,
MLRS זה דבר מאוד סמוי ומסתורי ואין לנו מושג מה הוא ומה הוא עושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2013, 20:07 
למה אתה כל הזמן חוזר לצמצום הצבא ?
אין לי דעה בנושא ,אבל מה שכן תקציב הבטחון צריך לגדול בלי קשר לצמצום הצבא זה לא משפט פסיכומטרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2013, 20:12 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
אני לא צריך טיעונים ,פשוט הדבר הבסיסי זה לדעת על מה אתה מדבר לפני שאתה חווה דעה .
המלרס הוא כלי מאוד ספציפי ליעוד מאוד ספציפי רמז לא איומים עתידיים

יש כמות כזו של מסתורין וערפל בהודעה שאני בטוח שאתה מומחה גדול בתחום, ככה שאולי תוכל לעזור לי, המון פעמים אנשים במערכת הבטחון אמרו לי "תסמוך עלינו, אנחנו יודעים מה שאנחנו עושים, לא צריך בקרה אזרחית", והמון פעמים התפלקו להם ככה שגיאות טרגיות.
אז איך אני יכול להבדיל בין האנשים שאמרו שיהיה בסדר בתעלה, בלבנון, בלבנון ועוד פעם בלבנון לבין מומחים מעולים כמוך עם 100% הצלחה שאני יכול פשוט לסמוך על מה שהם אומרים בעיניים עצומות?

נ.ב.
לא מבין איך מישהו שהיה בצבא מסוגל לסמוך עליו ככה.
הרי ראית את החומר האנושי שם, לא אומר שזה אנשים רעים, אבל זה בגדול סתם אנשים כמוני וכמוך, אתה חושב שכל הרבי סרנים האלו מקבלים הגדלת מח כשהם מגיעים למטכ"ל?
רבאק, מדובר במערכת שחשבה שאהוד ברק הוא האדם הכי חכם שהיא ראתה בהיסטוריה.

נערך לאחרונה על ידי אמיר בתאריך 26 מרץ 2013, 20:15, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2013, 20:12 
סמל אישי של המשתמש
למה לעזאזל תקציב הביטחון צריך לגדול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2013, 20:17 
מה הקשר בין יהיה בסדר לבין יעוד מערכת שאתה מדבר עליה ?

המלרס זה כלי נגד ארטילריה לא נגד אדם ,זה בזבוז משאבים מטורף להפעיל אותו מול אנשים
רק מזכיר לך שאתה העלית את הנושא,בגלל זה תהיתי איך אתה מדבר על משהו שאתה לא יודע מהו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2013, 20:26 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
מה הקשר בין יהיה בסדר לבין יעוד מערכת שאתה מדבר עליה ?

המלרס זה כלי נגד ארטילריה לא נגד אדם ,זה בזבוז משאבים מטורף להפעיל אותו מול אנשים
רק מזכיר לך שאתה העלית את הנושא,בגלל זה תהיתי איך אתה מדבר על משהו שאתה לא יודע מהו ?

ולכן אני בדיוק שואל אותך, מול איזה איום אנחנו נערכים ולמה אנחנו ממשיכים להשקיע במערכות נשק שמיועדות למלחמה מהדור הקודם?
והקשר בין יהיה בסדר זה כשאתה אומר "אתם לא יודעים מה שאתם מדברים, אבל אני יודע" בלי להסביר, אתה בעצם דורש שנאמין לך בגלל ש... יהיה בסדר, אני לא מודאג, אתה נשמע אמין.

עריכה: המלרס הוא רק דוגמה, אני אפילו הבאתי שתיים בהודעה שלי, אבל בגדול נראה לי לא סביר שתקציב הבטחון עכשיו צריך להיות יותר גבוה ממה שהוא היה כשהיו לך צבאות במצריים, סוריה ועיראק שהיו יכולים לתקוף אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2013, 20:46 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
למה אתה כל הזמן חוזר לצמצום הצבא ?
אין לי דעה בנושא ,אבל מה שכן תקציב הבטחון צריך לגדול בלי קשר לצמצום הצבא זה לא משפט פסיכומטרי

כי אני פשוט לא מצליח להבין למה לעזאזל אנחנו מתכוננים עכשיו ומה אנחנו רוצים להכין לקראת זה, שאמור לעלות יותר מאשר הכנת צבא שמוכן בכל רגע לפלישת צבאות מצרים וסוריה, ואיך זה יעלה יותר אחרי שאנחנו יכולים לצמצם משמעותית את הצבא בעקבות היעלמות האיום שלהם
(ובאמת שכחתי מעיראק, אפשר להוסיף גם את זה)

אולי יש פה משהו סודי שרק אתה ועוד מתי מעט יודעי סוד מכירים. לי מהצד (ולא רק לי) זה נראה מאד תמוה, ומריח ריח חזק של מערכת חזקה מדי ומאובנת שמסרבת לקבל כל קיצוץ בתקציבים שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2013, 21:31 
KingAlpaca כתב:
גרמנרי כתב:
KingAlpaca כתב:
גרמנרי כתב:
מושקוביץ כתב:

זין.
עד הודו אנחנו לא עוצרים.

לו רק היינו יכולים.

אם אתה רבע רציני,
אתה חולה נפש.

:D
אלפקה, אני לעולם לא יהיה רציני איתך , גם עכשיו לא בטוח שאני רציני , יש פה פרדוקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 12:10 
אמיר והפועל , למרות שמשום מה יש לי תחושה שזה לא כלכך משנה מה ארשום עדיין תישארו באג'נדות שלכם , אבל לפחות ננסה
1. שניכם רושמים איום של צבאות ערב שיכלו לפועל כל שנייה מול ישראל , רק חבל שלא כך הדבר כבר 30 שנה לפחות כמו שרשמתי מקודם , האיום הזה אכן היה קיים אך במאזן ההרתעה הסבירות שלו נמוכה .
בכל מקרה צה"ל אכן נערך לאיום והשקיע המון משאבים אליו ובהדרגה התקציב הצטמצם בפעילות זו .
2. מצד שני איזה קטע , העולם הוא מקום דינמי עם איומים משתנים שצריך להעירך אליהם ולכן תקציב הביטחון צריך לגדול משמעותית כי הצבא צריך להסב את עצמו לשינוי האזורי שקרה כאן .
3. אני מחשיב את עצמי בצד השמאלי של המפה אך מה לעשות אני בניגוד אליכם לא חושב שאני גר בסקנדינביה אלא באזור שבו כל רגע זה רגע לפני מלחמה , והיו רבים כאלו בעשור האחרון .
4. למה אנחנו מתכוננים ? לתרחישים בעלי הסבירות הגבוהה ביותר להתממשות , ונכון לימים אלו תרחישים של מתקפות משולבות של טילים וחדירות ספורדיות ( מלחמת התשה ) בגבולות אלו האיומים הקונבנציונליים העיקריים שיש .
5. גם לי יש ביקורת כלפי בזבוז כספי ציבור של מערכת הביטחון בפרט והמדינה בכלל , אבל אי אפשר להתכחש לעובדה שאנחנו בעידן חדש שבו העולם מעצב את פניו מחדש לאחר התפוררות הגושים ונפילת משטרים , ואף אחד לא יודע מה יוליד יום , אני מעדיף שיערכו נכון מאשר להתפכח לאחר מעשה .
6. כפי שרשמתי למעלה אני מניח שזה לא יספק אותכם ועכשיו תמצאו תירוצים חדשים לעלות את קרנה של האג'נדה שלכם על מערכת בטחון מושחתת ומוצצת הכספים שכל היום בקוקטלים וצריך רק לצמצם אותה כי אנחנו חיים בסקנדינביה בעצם .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 12:12 
נו, מת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
6. כפי שרשמתי למעלה אני מניח שזה לא יספק אותכם ועכשיו תמצאו תירוצים חדשים לעלות את קרנה של האג'נדה שלכם על מערכת בטחון מושחתת ומוצצת הכספים שכל היום בקוקטלים וצריך רק לצמצם אותה כי אנחנו חיים בסקנדינביה בעצם .

תגיד, אתה שפוי?
לא רשמת שום דבר ממשי, שום טיעון רציני,
ממה הם אמורים להשתכנע?

גם לי, אגב, עוד לא ענית,
למה תקציב הביטחון צריך לגדול משמעותית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 13:54 
סימרוטיץ הוא הבן האובד של רוני דניאל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 14:01 
מה לא רשמתי ??? תקרא שוב .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 14:14 
ארדואן צוחק על ביבי.
מתרברב בפני חבריו שהקליט אותו מתנצל.
עד מתי?שוטים.
עד מתי תנהלו דיאלוג עם מחוצפים?עד מתי?

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 14:19 
סימרוטיץ', מתי לתפיסתך ניתן יהיה להקטין את תקציב הביטחון?

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 15:16 
סימרוטיץ כתב:
אמיר והפועל , למרות שמשום מה יש לי תחושה שזה לא כלכך משנה מה ארשום עדיין תישארו באג'נדות שלכם , אבל לפחות ננסה
1. שניכם רושמים איום של צבאות ערב שיכלו לפועל כל שנייה מול ישראל , רק חבל שלא כך הדבר כבר 30 שנה לפחות כמו שרשמתי מקודם , האיום הזה אכן היה קיים אך במאזן ההרתעה הסבירות שלו נמוכה .
בכל מקרה צה"ל אכן נערך לאיום והשקיע המון משאבים אליו ובהדרגה התקציב הצטמצם בפעילות זו .
2. מצד שני איזה קטע , העולם הוא מקום דינמי עם איומים משתנים שצריך להעירך אליהם ולכן תקציב הביטחון צריך לגדול משמעותית כי הצבא צריך להסב את עצמו לשינוי האזורי שקרה כאן .
3. אני מחשיב את עצמי בצד השמאלי של המפה אך מה לעשות אני בניגוד אליכם לא חושב שאני גר בסקנדינביה אלא באזור שבו כל רגע זה רגע לפני מלחמה , והיו רבים כאלו בעשור האחרון .
4. למה אנחנו מתכוננים ? לתרחישים בעלי הסבירות הגבוהה ביותר להתממשות , ונכון לימים אלו תרחישים של מתקפות משולבות של טילים וחדירות ספורדיות ( מלחמת התשה ) בגבולות אלו האיומים הקונבנציונליים העיקריים שיש .
5. גם לי יש ביקורת כלפי בזבוז כספי ציבור של מערכת הביטחון בפרט והמדינה בכלל , אבל אי אפשר להתכחש לעובדה שאנחנו בעידן חדש שבו העולם מעצב את פניו מחדש לאחר התפוררות הגושים ונפילת משטרים , ואף אחד לא יודע מה יוליד יום , אני מעדיף שיערכו נכון מאשר להתפכח לאחר מעשה .

אני מסכים שיש עלינו איומים קשים ושונים מאיומי העבר. רק תסביר לי איך לא לקצץ בשירות חיילי חובה שלא עושים כלום, אנשי קבע שעושים עוד פחות ובבזבוז משאבים אדיר ללא מטרה מובנת
יכול לעזור לנו להתמודד עם האיומים האלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ', חלק הארי של תקציב הבטחון מוקדש לשכר ונגזרותיו (כמו פנסיה תקציבית פלוס מענק פרישה נדיב בגיל חמישים), ולא לרכש של מערכות וציוד ואמצעים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 16:25 
teknoboy כתב:
סימרוטיץ', חלק הארי של תקציב הבטחון מוקדש לשכר ונגזרותיו (כמו פנסיה תקציבית פלוס מענק פרישה נדיב בגיל חמישים), ולא לרכש של מערכות וציוד ואמצעים.

איך אתה יודע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
סתם כי בא לי אדום כתב:
teknoboy כתב:

איך אתה יודע?

קראתי בעיתון.

אם אני טועה אני בטוח שהמומחים יתקנו אותי ויביאו אסמכתות רציניות לדבריהם.

עריכה: בבקשה, מסמך של המועצה לביטחון לאומי שנמצא בו שהשכר והגמלאות מהווים יותר ממחצית מתקציב הביטחון.
http://www.nsc.gov.il/NSCWeb/Docs/Brodet.pdf (עמ' 127 בדו"ח)

* המציג אינו רופא

נערך לאחרונה על ידי teknoboy בתאריך 27 מרץ 2013, 16:43, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:

תיאורטית, אתה מוכן לקבל שיכול להיות מצב שבו תקציב הבטחון גבוה מדי (חו"ח לא עכשיו, אבל ביקום חלופי כמו בסדרות של החנונים)?
אתה בכלל מוכן לקבל שלאזרחים בדמקורטיה צריכה להיות דעה על מה נבחרי הציבור עושים עם הכסף שלהם?

כי אם כן, אני חושב שאתה צריך טיעון טיפה יותר משכנע מ"העולם הוא מקום דינמי" בשביל להצדיק למה אסור אסור לרדת מחמישים מילארד שקל בשנה.
או אם לשאול את זה אחרת, איך נראה עולם שבו כן אפשר לקצץ בתקציב הבטחון?
רגע, עכשיו שאני חושב על זה, אולי 50 זה לא מספיק, כי הרי לא רק שאנחנו לא גרים בסקנדינביה, אנחנו לא גרים בקנדה (טוב, אני כמעט), אני אומר 70 רק להיות בטוח.
האמת, חראם מספרים, אני אומר בוא ניתן לבני גנץ צ'ק פתוח, אני יודע שאפשר לסמוך על כל גנרל בעיניים עצומות, אחרי הכל מדובר במערכת שגידלה ורוממה ענקי רוח כמו רפול ואיציק מרדכי.

נ.ב.
למה "אג'נדה" זה משהו רע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 16:56 
teknoboy כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
teknoboy כתב:

איך אתה יודע?

קראתי בעיתון.

אם אני טועה אני בטוח שהמומחים יתקנו אותי ויביאו אסמכתות רציניות לדבריהם.

עריכה: בבקשה, מסמך של המועצה לביטחון לאומי שנמצא בו שהשכר והגמלאות מהווים יותר ממחצית מתקציב הביטחון.
http://www.nsc.gov.il/NSCWeb/Docs/Brodet.pdf (עמ' 127 בדו"ח)

תודה סוף סוף מצאתי(אתה מצאת) מקור.

נ.ב.
מרגש, צה''ל לא מפרסם כמה חיילים יש לו(למרות שכולם יודעים) אבל הוא כן מפרסם את הרכב ההוצאות שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2013, 17:11 
סמל אישי של המשתמש
הועדה המליצה שבשנת 2012 תקציב הביטחון יהיה כ 52 מיליארד שקל.
אז התקציב המתוכנן אמנם היה 54 מיליארד שקל אבל בפועל הוא הגיע ל 65 מיליארד. מהמם

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3598776,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 104 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: