אדום אופטימי כתב:
kobster כתב:
אופטימי,
אני רוצה להתמודד מול אלקטרה בליגה, לא מעניין אותי מה הם עושים ביורוליג. לכן, כדי שתהיה סוג של תחרותיות נגביל את כמות הזרים המותרת לרישום על חמישה זרים אבל במשחקי הליגה יוכלו להירשם רק שלושה זרים. זה מצד אחד יאפשר להם להתחרות ביורוליג עם כמעט אותה כמות זרים שהם מחזיקים עכשיו (6 לעומת 5) ולא יאפשר להם להביא 8 זרים ומתוכם לבחור 3, מה שיגרום לשחקנים שלהם להיות יותר רעננים ויאפשר להם יותר משחק במקרה של שחקנים פצועים.
זה גם אומר שבכל משחק יהיו 3 זרים ומשהו כמו 6-8 ישראלים ככה שאתה מבטיח רוב מוחלט לישראלים בסגל למשחק.
.
ידידי,
אתה חוזר על אותם דברים וזה לא הופך אותם לנכונים.
מה איכפת לך שהם - המחלה , ירשמו לליגה 12 זרים אבל בטופס כל המשחק רק 3,4,5 לפי מה שיוחלט.
אני בהחלט מבין את הצורך בשוויוניות. אני בהחלט מבין את הצורך במתן עדיפות לישראלים .
לדעתי נכון לעשות זאת בהדרגה ולא במכה כי אני חושש שתהליך מהיר רק יקשה על הקבוצות עקב דרישות שכר מופלגות מצד ישראלים
כי אם הם ירשמו 12 זרים אז יהיה להם מגוון יותר גדול לבחור ממנו, מה שמבטיח להם שחקנים יותר רעננים בכל משחק ליגה וחסינות מוחלטת מפציעות. מישהו פצוע ? יש ארבעה שיכולים לתפוס את המקום שלו באותו תפקיד. זה כבר מוגזם.
אגב,זה הכי בהדרגה שיש כי כפי שציינתי 5 זרים זה גם ככה קרוב מאוד למה שהם מחזיקים בסגל נכון להיום (6 כשלשנה הזו אושר בהתחלה 5 זרים עם חוק רוסי ושינו את זה שבוע לפני תחילת הליגה), כך שהם לא יוכלו להגיד שהם נפגעים באירופה בגלל ההחלטה הזו.
קיבלת הכל - תחרותיות, הדרגתיות בשינוי, שיוויון במשחקי הליגה, אי פגיעה של אלקטרה באירופה, לא לתת לכסף שלהם להכריע את האליפות והכי חשוב - רבה יותר דקות לשחקן הישראלי.