תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 12:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 41  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מרכיבים ממשלה
הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 16:32 
ליצמן :HEART2:
יהודי יקר.
אשרייך בעולם הזה ואשרייך לעולם הבא.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 16:38 
הפועל כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
הפועל כתב:
כמו הסיפורים האלה על בעלי המפעל שלא מפטר את המנהל שלו אחרי שכמעט הביא את המפעל לפשיטת רגל, כי עכשיו הוא יודע מה לא לעשות

לשיטתך, כאשר עובד נכשל בתפקידו - צריך לפטר אותו?

כל מקרה לגופו כמובן.

התחמקת יפה. סחתיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
זאת התשובה היחידה שאפשר לתת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אדום אופטימי כתב:
kobster כתב:
אדום אופטימי כתב:
קובסטר יקר,
אתה באמת מאמין ששלי אם היתה מצליחה לייצר רוב חוסם , והיו מטילים עליה להרכיב ממשלה היא לא היתה ממנה את אמיר פרץ לשר בגלל החשדות נגדו מפוצצת את המו"מ והולכת לנשיא להחזיר את המנדט שקיבלה להרכיב ממשלה ?
(נכון וטעיתי הוא לא בקדימה הוא אצל ליבני).
מצטער , אני לא מאמין שאתה מאמין.

טבען של ספקולציות הן להישאר ספקולציות. יכול להיות שכן ויכול להיות שלא.
אני רק מזכיר מי בכלל חשפה שעמיר פרץ הוא זה שחשוד בקניית קולות מהמגזר הבדואי.
.

ידידי ,
ברור שהיא חשפה. היא גם חשפה את המקרה בגלל יושרה ולא בגלל אינטרס פוליטי. צדיקה.
ולא שאלתי מה היא היא היתה עושה. זה בגדר ספקולציה.
שאלתי האם אתה מאמין שהיא היתה מחזירה את מנדט הרכבת הממשלה לנשיא בגלל מקרה עמיר פרץ והולכת לבחירות ומוותרת על אפשרות הקמת הממשלה.

וזה הפתרון היחיד ? להחזיר מנדט ? או אולי לקבוע סטנדרט לאיוש תפקידים ? נגיד מי שנחשד בפלילים לא ימונה זמנית לשר או ראש ועדה עד לבירור החשדות נגדו (ע"ת המשפט הידוע מהצבא של אם יש ספק אין ספק).
אגב ראשות ועדה- ליברמן, זה שאסור לו לשמש כשר חוץ בינתיים, הוא יו"ר ועדת החוץ והביטחון. נפלא.
צחי הנגבי, אולי הפוליטיקאי הכי מושחת שיש, הולך להיות ראש ועדת הכנסת (זו שמחליטה לגבי שלילת חסינויות וטיפול בתלונות על חברי הכנסת). עוד יותר נפלא.
יש שיבוצים מעולים בממשלה הזו. כל השרים של יש עתיד למשל ואפילו בוגי בביטחון שספק אם יש מישהו אחר בקואליציה (או בכלל בכנסת) שראוי ממנו לאייש את התפקיד הזה. יש גם כמה מינויים מפוקפקים ויש גם את סוגית ליברמן שהיא בושה בעיני וזה בהחלט משהו שהיה אפשר להתעקש עליו יותר.
באופן כללי נראה לי תמוה שסיעה בעלת 11 מנדטים מקבלת 5 תיקים, אחד מהם תיק בכיר מאוד כמו תיק החוץ, ועוד סגן שר.
כנראה שקורים דברים מאחורי הקלעים שלעולם לא יצאו החוצה, פוליטיקה חדשה או לא.

יקירי אל תתחמק ואל תלך סחור סחור.
ציפי לבני החליטה שאמיר פרץ יהיה שר. עכשיו הגברת שלי יחימוביץ צריכה לקבל החלטה האם היא חותמת על ההסכם הקואליציוני עם ציפי לבני או שמחזירה את המנדט לנשיא.
מה אתה מאמין ששלי יחימוביץ היתה עושה אחרי שהיא היתה מקבלת אולטימטום מציפי או שאמיר שר או שאין ממשלה.
אולי כבר תענה על שאלה במקום לעבור על כל רשימת השרים ולהראות כמה הם לא ראויים. העברת ביקורת על מינו אמיר פרץ לשר כי הוא חשוד במתן שוחד, ואני רוצה לחדד איתך נקודה זו.עזוב את שאר המינויים האחרים בין אם הם כושלים או ראויים. .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
הפכת אותי לדובר של יחימוביץ' ובעל יכולות לדעת בדיוק מה עובר לה בראש בסיטואציות היפותטיות. אני בקושי יודע מה אני הייתי עושה אבל נזרום איתך במשחק.
שלי היתה מכניסה סעיף להסכם הקואליציוני לפיו מי שנחשד בפלילים לא ימונה לשר אלא רק אחרי שתוכח חפותו. בתור נבחר ציבור אתה צריך לדרוש מעצמך הרבה יותר, אין מה לעשות.
במקרה הספציפי של פרץ ויחימוביץ' זה גם ככה לא היה קורה בשל התיעוב האישי בין השניים, בעיקר מצד פרץ.
בקיצור, התשובה היא שכנראה מצנע היה שר במקום פרץ.

אגב נקיון כפיים, אני מקווה שהצהרות ההון של כל מנהיגי המפלגות בקואליציה יוגשו כפי שמתחייב בחוק. בדיוק כמו ששתי מנהיגות השמאל באופוזיציה כבר עשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
הפכת אותי לדובר של יחימוביץ' ובעל יכולות לדעת בדיוק מה עובר לה בראש בסיטואציות היפותטיות. אני בקושי יודע מה אני הייתי עושה אבל נזרום איתך במשחק.
שלי היתה מכניסה סעיף להסכם הקואליציוני לפיו מי שנחשד בפלילים לא ימונה לשר אלא רק אחרי שתוכח חפותו. בתור נבחר ציבור אתה צריך לדרוש מעצמך הרבה יותר, אין מה לעשות.
במקרה הספציפי של פרץ ויחימוביץ' זה גם ככה לא היה קורה בשל התיעוב האישי בין השניים, בעיקר מצד פרץ.
בקיצור, התשובה היא שכנראה מצנע היה שר במקום פרץ.

אגב נקיון כפיים, אני מקווה שהצהרות ההון של כל מנהיגי המפלגות בקואליציה יוגשו כפי שמתחייב בחוק. בדיוק כמו ששתי מנהיגות השמאל באופוזיציה כבר עשו.

לא הפכתי אותך לדובר של שלי. אני מצפה שתהיה דובר של עצמך.
שלי לא יכולה להחליט מי ישב בממשלה מצד מפלגתה של ציפי לבני.
עכשיו ציפי לבני עומדת על רגליים אחוריות ואומרת או שאמיר פרץ או שאין ממשלה.
מה לדעתך עושה שלי.
ממנה את שנוא נפשה לשר או מחזירה את המנדט לנשיא ?
תיזכור ליבני קובעת מי יהיו השרים מטעם מפלגתה ולא שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
שלי לא צריכה להחליט ולא מחליטה.
מכניסים סעיף לכל הסכם קואליציוני שמי שנחשד בפלילים ועומדת נגדו חקירה לא יכול להתמנות לשר. בזה זה נגמר. שלבני תחליט, במסגרת ההסכם, את מי היא ממנה לשר.
אין יותר פשוט מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2013, 08:20 
סמל אישי של המשתמש
תם ונשלם (לפחות עד לפיצוץ הקרוב) :

תמונה

סגני השרים :
אופיר אקוניס סגן שר במשרד ראש הממשלה, זאב אלקין סגן שר החוץ,אלי בן דהן סגן שר הדתות,דני דנון סגן שר הביטחון,
אבי וורצמן (הבית היהודי) סגן שר החינוך,ציפי חוטובלי סגנית שר התחבורה,מיקי לוי (יש עתיד) סגן שר האוצר,פאינה קירשנבאום סגנית שר הפנים.

יש מצב שזו הממשלה הימנית ביותר בתולדות מדינת ישראל. העם בחר, העם קיבל, נראה מה יהיה.
תחושת הבטן שלי שעד סוף השנה האינתיפאדה השלישית תהיה כבר עובדה מוגמרת, נקווה להתבדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2013, 08:53 
22 שרים ו 8 שרים על קואליציה של 68 אם אני סופר נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2013, 09:09 
אוגוסטוס היל כתב:
22 שרים ו 8 שרים על קואליציה של 68 אם אני סופר נכון

מתוך 68 חברי קואליציה יש רק 25 ח"כים ללא תפקיד כלשהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2013, 09:23 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
מכניסים סעיף לכל הסכם קואליציוני שמי שנחשד בפלילים ועומדת נגדו חקירה לא יכול להתמנות לשר. בזה זה נגמר. שלבני תחליט, במסגרת ההסכם, את מי היא ממנה לשר.
אין יותר פשוט מזה.

ידידי,
לא שאלתי מה שלי צריכה לעשות שאלתי שאלה פשוטה, ואפילו הדגשתי.
גם לא שאלתי לגבי פתרונות יצירתיים חד צדדיים. הרי לכל טנגו צריך שני צדדים.

מה דעתך שלך (לא דעתה של שלי) במצב בו ציפי מתנגדת לסעיף שהצעת ומתעקשת. האם שלי היתה מחזירה את המנדט לנשיא ומוותרת על הרכבת ממשלה, או בולעת את הצפרדע ומקיאה ??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2013, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
kobster כתב:
אין יותר פשוט מזה.

ידידי,

מה דעתך שלך (לא דעתה של שלי) במצב בו ציפי מתנגדת לסעיף שהצעת ומתעקשת. האם שלי היתה מחזירה את המנדט לנשיא ומוותרת על הרכבת ממשלה, או בולעת את הצפרדע ומקיאה ??

גם אם תדגיש את זה שוב ושוב זה לא באמת ישנה כי עניתי לך כבר כמה פעמים, מה גם שאין באמת פואנטה לשאלה שלך.
אם אני מרכיב ממשלה אני מכניס סעיף חד משמעי לפיו כל אדם שנמצא תחת חקירה לא יכול להתמנות לשר (אני מוכן להמר שגם שלי היתה מכניסה סעיף כזה).
מי שלא מסכים, שלא יצטרף לממשלה. חבל שבחרת דווקא את ציפי, היא מקרה קל מאוד ולא בכדי היא היתה הראשונה להיכנס לקואליציה מבלי שידעה אפילו מי יהיו החברים בה ומה יהיו קווי היסוד שלה.
ההסכם בינה לבין הליכוד היה הסכם כיסאולוגי נטו, נראה כמה השפעה תהיה לה על התהליך המדיני עם בנט,בוגי וארדן בקבינט המדיני בטחוני.
פה גם עובר ההבדל בינה לבין יחימוביץ' שבקלות היתה יכולה לשריין לעצמה ולחבריה למפלגה כסא נוח בממשלה אבל עמדה בכל הלחצים ונשארה בחוץ.
אני לא יכול לספור על יד אחת את כמות המשתמשים כאן שזלזלו וביטלו את יחימוביץ' והיו בטוחים שהיא תרוץ לזרועותיו הפתוחות של ביבי, לפני ואחרי הבחירות. אולי גם לך צריך ליפול האסימון שמבחינתה יש דברים יותר חשובים מתפקיד.

עכשיו תורי לשאול - מתי אתה חושב שנציג מעמד הביניים ומר פוליטיקה חדשה יגיש את תצהיר ההון שלו כמתחייב בחוק ? רוצה להתערב שהוא לא יעשה את זה בכלל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2013, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אדום אופטימי כתב:
kobster כתב:
אין יותר פשוט מזה.

ידידי,

גם אם תדגיש את זה שוב ושוב זה לא באמת ישנה כי עניתי לך כבר כמה פעמים, מה גם שאין באמת פואנטה לשאלה שלך.
אם אני מרכיב ממשלה אני מכניס סעיף חד משמעי לפיו כל אדם שנמצא תחת חקירה לא יכול להתמנות לשר (אני מוכן להמר שגם שלי היתה מכניסה סעיף כזה).
מי שלא מסכים, שלא יצטרף לממשלה. חבל שבחרת דווקא את ציפי, היא מקרה קל מאוד ולא בכדי היא היתה הראשונה להיכנס לקואליציה מבלי שידעה אפילו מי יהיו החברים בה ומה יהיו קווי היסוד שלה.
ההסכם בינה לבין הליכוד היה הסכם כיסאולוגי נטו, נראה כמה השפעה תהיה לה על התהליך המדיני עם בנט,בוגי וארדן בקבינט המדיני בטחוני.
פה גם עובר ההבדל בינה לבין יחימוביץ' שבקלות היתה יכולה לשריין לעצמה ולחבריה למפלגה כסא נוח בממשלה אבל עמדה בכל הלחצים ונשארה בחוץ.
אני לא יכול לספור על יד אחת את כמות המשתמשים כאן שזלזלו וביטלו את יחימוביץ' והיו בטוחים שהיא תרוץ לזרועותיו הפתוחות של ביבי, לפני ואחרי הבחירות. אולי גם לך צריך ליפול האסימון שמבחינתה יש דברים יותר חשובים מתפקיד.

עכשיו תורי לשאול - מתי אתה חושב שנציג מעמד הביניים ומר פוליטיקה חדשה יגיש את תצהיר ההון שלו כמתחייב בחוק ? רוצה להתערב שהוא לא יעשה את זה בכלל ?

יקירי,
אתה ממשיך לענות לשאלות שלא שאלתי ומצד שני לא עונה על שאלה פשוטה ששאלתי.
אני משוכנע שאתה מבין את השאלה ומצד שני אני גם משוכנע שאני יודע למה אתה מתחמק מתשובה ישירה עליה.
לגבי השאלה ששאלת,
ראשית, מי שלא עונה לשאלות לא רשאי לשאול שאלות ובוודאי לא לצפות לתשובה ;)
לא הבנתי לגבי מי אתה שואל אותה. אנא נסח את השאלה בצורה ברורה יותר . איני יודע למי אתה מתכוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2013, 21:50 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי, אני לא מבין דבר אחד.
פרץ עזב את המפלגה כי שלי לא הסכימה להתחייב שלא תשב עם ביבי.
מדוע זמן קצר לאחר מכן הוא חובר לממשלה בראשות אותו ביבי שהוא כה תיעב ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2013, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אדום אופטימי כתב:
kobster כתב:
אין יותר פשוט מזה.

ידידי,

נדמה לי שעדיין אין חוק כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2013, 22:13 
כל ח"כ חייב להגיש הצהרת הון אבל לא מחוייב לחשוף אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2013, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
כל ח"כ חייב להגיש הצהרת הון אבל לא מחוייב לחשוף אותה.

בדיוק. את ההצהרה הזאת הוא כמובן יגיש. יש בקנה הצעות חוק שיחייבו גם חשיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2013, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי,
כדי לסיים את דו שיח החרשים הזה אני אבהיר שוב-
שלי לא היתה מגיע למצב שזה או פרץ או להחזיר מנדט לנשיא.
המצב הזה לא היה מתקיים מלכתחילה כי בהסכם הקואליציוני מציינים במפורש שכל מי שתחת חקירה לא יכול לשמש כשר.
סוף פסוק.

לגבי השאלה שלי, הכוונה היתה למר לפיד שעדיין לא מצא את הזמן, חודשיים אחרי הבחירות, להגיש (לא לחשוף) את הצהרת ההון שלו למרות שיש כבר שתי מנהיגות מפלגה אחרות שגם הגישו וגם חשפו אותן.
מעניין למה זה עוד לא קרה. נחכה לראות מתי זה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2013, 23:24 
אפשר רק שאלה?
מה הכוונה "נחשד בפלילים". מה למשל הופך את עמיר פרץ לחשוד בפלילים? פרסום בעיתון?

אפשר עוד שאלה?
ונניח וקבענו למשל שחקירה תחת אזהרה הופכת אותך לחשוד בפלילים ולכן למי שלא אמור להיות שר (ואני חושב שלפני המבחן הזה פרץ לא חשוד בכלום). איך בדיוק אתה אמור להוכיח את חפותך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2013, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
ניסן סלומינסקי נמצא תחת חקירה של היאח"ה בחשד לקניית קולות בפריימריס של הבית היהודי.
איווט ליברמן נמצא כבר בהליכים של הכרעת דין בעניין מינויים לא כשרים בתפקידו כשר החוץ. עובדי משרד החוץ, אלו שהוא אמור להיות הבוס שלהם כי תיק החוץ נשמר בשבילו, אמורים להעיד נגדו. אני מניח שכולם יודעים איך זה יגמר. עד אז הוא ישמש כראש ועדת חוץ וביטחון.
עמיר פרץ כרגע חשוד בקניית קולות מהגזר הבדואי בפריימריס של העבודה. מתנהלת חקירה אך טרם הגיעו למסקנות כלשהן.
על צחי הנגבי (ראש ועדת הכנסת ובעוד שנה וחצי סגן שר) מיותר להרחיב את הדיבור. הורשע על יותר מעבירה אחת בזמן ששימש כשר לביטחון פנים.
ארבעתם בעלי תפקידים, בכירים יותר או פחות, בקואליציה הנוכחית. גם אם על פרץ עוד אפשר להחליק כי זה לא הגיע כרגע לשום דבר ממשי, לגבי שלושת האחרים נראה לי מאוד לא ראוי שיקבלו תפקידים כאלה.
הרי ברור שהרוטציה הדבילית הזו בין הנגבי לאקוניס נועדה אך ורק כדי לא לעורר בלאגן בזמן הקמת ממשלה כשכל הפוקוס הציבורי עליה. בעוד שנה וחצי יהיו מספיק דברים אחרים להתעסק בהם ואז הבחור המושחת, שאפילו בוחרי הליכוד הבהירו שהם לא רוצים לראות אותו במקום גבוה ברשימה, יחליק בנן שלאנט לתפקיד סגן שר במשרד ראש הממשלה.

אז כן, היו ממשלות מושחתות יותר אבל לפחות שלא ימכרו לנו את החרא של פוליטיקה חדשה.
אגב, מרוב פוליטיקה חדשה כמעט שליש מהשרים בממשלה (ליברמן,אהרונוביץ',לנדבר,כץ,לבנת,שלום) ממשיכים בתפקיד הקודם שלהם מהממשלה הקודמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2013, 06:43 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אופטימי,
המצב הזה לא היה מתקיים מלכתחילה כי בהסכם הקואליציוני מציינים במפורש שכל מי שתחת חקירה לא יכול לשמש כשר.
סוף פסוק.

לגבי השאלה שלי, הכוונה היתה למר לפיד שעדיין לא מצא את הזמן, חודשיים אחרי הבחירות, להגיש (לא לחשוף) את הצהרת ההון שלו למרות שיש כבר שתי מנהיגות מפלגה אחרות שגם הגישו וגם חשפו אותן.

שכחתי יקירי, מתנצל
שלי פוליטיקאית מנוסה כל כך שלא היתה מגיעה למצב כזה.
אתה חושב שהיא לא היתה מגיעה למצב כזה ואני חושב שהיא היתה מוכנה למנות את אחמד טיבי לשר החוץ ואת דב חנין לשר הביטחון ואת חנין זועבי ליו"ר ועדת החוץ והביטחון כדי להיות ראש ממשלה.
אני לא שמח מתוצאות הבחירות אבל אבל קורת הרוח היחידה כמעט (יש עוד) שיש לי ששלי לא הצליחה לייצר גוש חוסם.

הייתי שמח מאוד אם תוכל להביא לינק לחוק שאתה מדבר עליו. הייתי רוצה לבדוק שם כמה דברים ביחס להודעתך. תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2013, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
kobster כתב:
אופטימי,
סוף פסוק.

שכחתי יקירי, מתנצל
שלי פוליטיקאית מנוסה כל כך שלא היתה מגיעה למצב כזה.
אתה חושב שהיא לא היתה מגיעה למצב כזה ואני חושב שהיא היתה מוכנה למנות את אחמד טיבי לשר החוץ ואת דב חנין לשר הביטחון ואת חנין זועבי ליו"ר ועדת החוץ והביטחון כדי להיות ראש ממשלה.
אני לא שמח מתוצאות הבחירות אבל אבל קורת הרוח היחידה כמעט (יש עוד) שיש לי ששלי לא הצליחה לייצר גוש חוסם.

הייתי שמח מאוד אם תוכל להביא לינק לחוק שאתה מדבר עליו. הייתי רוצה לבדוק שם כמה דברים ביחס להודעתך. תודה.

1. בשביל להיות בעל אתיקה בסיסית לא צריך להיות מנוסה, מה גם שבעקבות החודשיים האחרונים נראה לי שהאחרונה שאפשר לדבר עליה בהקשר לכיסאולוגיה זו שלי. היא עשתה ותעשה המון טעויות, בעיקר אסטרטגיות, אבל בתור אחת שבקלות היתה יכולה להיות שרת אוצר ולדאוג לממשלת ליכוד-חרדים-עבודה, היא הראתה שתפקידים זה לא הכל בחיים. אז לא. היא לא היתה מגיעה למצב הזה מלכתחילה. אגב, לא יודע לגבי שר ביטחון אבל היום שבו דב חנין יהיה שר בממשלת ישראל יהיה אחד הימים החשובים והמשמחים בתולדות המדינה. כל שאר השמות זו סתם פרובוקציה ולכן אין טעם להתיחס.

2. בבקשה - http://www.themarker.com/news/politics/1.1936387
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3598095,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2013, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
עד כמה שאני מבין, גם השם "דב חנין" היה סתם פרובוקציה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2013, 13:13 
ביום שלמחרת מנויו של דב חנין לשר הבטחון יחרב הבית השלישי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2013, 13:16 
mkorman1 כתב:

הבית השלישי לא ייחרב,הוא יהיה קיים לנצח נצחים גם אם דוב חנין יהיה שר הבטחון.
עוד מעט הוא יירד אלינו מהשמיים,רק נותר לנקות את הרצפות.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2013, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:

כל הדיבור המיתולוגי הזה על "בית שלישי" ועל אחרית הימים רק מסתיר ממכם (אלה שמשתמשים בשפה הזאת) את המציאות האמיתית, הקונקרטית והממשית של העולם שאתם חיים בו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2013, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
romario כתב:
ליצמן :HEART2:
יהודי יקר.
אשרייך בעולם הזה ואשרייך לעולם הבא.

ראית את הנאום של גפני?
אדיר אדיר אדיר.
:HEART2: :HEART2:

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2013, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:

כל הדיבור המיתולוגי הזה על "בית שלישי" ועל אחרית הימים רק מסתיר ממכם (אלה שמשתמשים בשפה הזאת) את המציאות האמיתית, הקונקרטית והממשית של העולם שאתם חיים בו.

אני חושב שהבעיה שלך היא שבאימרה "שלישי" בעצם מכירים בשני בתי המקדש הקודמים. ואם היו בתי מקדש כנראה שכל הדיבורים האלה על לויים ששרים וכוהנים גדולים, קודש הקודשים, מזבח וקורבנות, היו אמיתיים ואז זה מוציא את העוקץ מההגדרה של אותם יהודים דתיים כהזויים ומשיחיים.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2013, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:

אני חושב שהבעיה שלך היא שבאימרה "שלישי" בעצם מכירים בשני בתי המקדש הקודמים. ואם היו בתי מקדש כנראה שכל הדיבורים האלה על לויים ששרים וכוהנים גדולים, קודש הקודשים, מזבח וקורבנות, היו אמיתיים ואז זה מוציא את העוקץ מההגדרה של אותם יהודים דתיים כהזויים ומשיחיים.

ברור שהיו כוהנים וקורבנות. אמונות טפלות זה לא דבר חדש. אם כבר, זה נעשה נדיר יותר מאשר לפני 3,000 שנה (אם כי יש עדיין מתי מעט שמתעקשים להיאחז בכוח באיזו פנטזיה רומנטית שהם מקשרים משום מה בינה לבין איזו דיקטטורה עתיקה שנראית להם מגניבה).
בקיצור לא הבנתי מה אתה רוצה.

ובכל מקרה לא התכוונתי לדבר על דת משה וישראל אלא על השימוש בלשון מיתולוגית במקום בלשון היסטורית-קונקרטית.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2013, 14:26 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:

ויפלו אלפי מטאורים ויהיה צונאמי מטורף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 41  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: