אדום אופטימי כתב:
kobster כתב:
שלי לא צריכה להחליט ולא מחליטה.
מכניסים סעיף לכל הסכם קואליציוני שמי שנחשד בפלילים ועומדת נגדו חקירה לא יכול להתמנות לשר. בזה זה נגמר. שלבני תחליט, במסגרת ההסכם, את מי היא ממנה לשר.
אין יותר פשוט מזה.
ידידי,
לא שאלתי מה שלי צריכה לעשות שאלתי שאלה פשוטה, ואפילו הדגשתי.
גם לא שאלתי לגבי פתרונות יצירתיים חד צדדיים. הרי לכל טנגו צריך שני צדדים.
מה
דעתך שלך (לא דעתה של שלי) במצב בו ציפי מתנגדת לסעיף שהצעת ומתעקשת. האם שלי היתה מחזירה את המנדט לנשיא ומוותרת על הרכבת ממשלה, או בולעת את הצפרדע ומקיאה ??
גם אם תדגיש את זה שוב ושוב זה לא באמת ישנה כי עניתי לך כבר כמה פעמים, מה גם שאין באמת פואנטה לשאלה שלך.
אם אני מרכיב ממשלה אני מכניס סעיף חד משמעי לפיו כל אדם שנמצא תחת חקירה לא יכול להתמנות לשר (אני מוכן להמר שגם שלי היתה מכניסה סעיף כזה).
מי שלא מסכים, שלא יצטרף לממשלה. חבל שבחרת דווקא את ציפי, היא מקרה קל מאוד ולא בכדי היא היתה הראשונה להיכנס לקואליציה מבלי שידעה אפילו מי יהיו החברים בה ומה יהיו קווי היסוד שלה.
ההסכם בינה לבין הליכוד היה הסכם כיסאולוגי נטו, נראה כמה השפעה תהיה לה על התהליך המדיני עם בנט,בוגי וארדן בקבינט המדיני בטחוני.
פה גם עובר ההבדל בינה לבין יחימוביץ' שבקלות היתה יכולה לשריין לעצמה ולחבריה למפלגה כסא נוח בממשלה אבל עמדה בכל הלחצים ונשארה בחוץ.
אני לא יכול לספור על יד אחת את כמות המשתמשים כאן שזלזלו וביטלו את יחימוביץ' והיו בטוחים שהיא תרוץ לזרועותיו הפתוחות של ביבי, לפני ואחרי הבחירות. אולי גם לך צריך ליפול האסימון שמבחינתה יש דברים יותר חשובים מתפקיד.
עכשיו תורי לשאול - מתי אתה חושב שנציג מעמד הביניים ומר פוליטיקה חדשה יגיש את תצהיר ההון שלו כמתחייב בחוק ? רוצה להתערב שהוא לא יעשה את זה בכלל ?