תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 14:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 41  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מרכיבים ממשלה
הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 15:13 
teknoboy כתב:
גיא האדום כתב:
זאת גם ממשלה שתהיה הרבה פחות פתוחה להשתוללות האנטי דמוקרטית שהייתה כאן בשנים האחרונות.

:LOL2:

נחיה ונראה. אתה מוזמן להשוות עוד שנה שנתיים את מספר הצעות החוק הממשלתיות האנטי דמוקרטיות (וגם הלא ממשלתיות אגב) לאלו שהיו כאן בשנה שנתיים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
הדמוקרט (האדום) יריב לוין הולך לקבל תפקיד חשוב מאוד: יו"ר הקואליציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
teknoboy כתב:
גיא האדום כתב:
זאת גם ממשלה שתהיה הרבה פחות פתוחה להשתוללות האנטי דמוקרטית שהייתה כאן בשנים האחרונות.

:LOL2:

נחיה ונראה. אתה מוזמן להשוות עוד שנה שנתיים את מספר הצעות החוק הממשלתיות האנטי דמוקרטיות (וגם הלא ממשלתיות אגב) לאלו שהיו כאן בשנה שנתיים האחרונות.

בתור התחלה, כולם מדברים על זה שהחוק של "מדינה יהודית וגם אולי קצת דמוקרטית", שלא עבר בכנסת הקודמת כי הוא היה קיצוני מדי, עומד להיות הלהיט של מושב הכנסת הבא.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 15:56 
זה חוק שלבני לא אפשרה לדיכטר להעביר בתור יו"ר קדימה. עכשיו פרדוקסלית היא תתקשה יותר להתנגד בתור שרת המשפטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 16:01 
ראשית, החוק הזה פחות פסיכי בעיני מחלק מהחוזים האחרים שהממשלה תמכה בהם בשנים האחרונות, אבל, חשוב יותר, אני עוד לא רואה את חוק דיכטר הזה עובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
כמו שאמרת, נחיה ונראה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
גיא,
בנט הוא המנצח כי בממשלת ימין חרדים כל העיניים היו עליו והיו משגיחים בשבע עיניים על כל פיפס לכיוון המתנחלים.
לפיד לקח ממנו את תשומת הלב (לשמחת שני הצדדים) והפוקוס הוא בכלל על החרדים ולא על המתנחלים, סיטואציה מאוד נוחה עבור בנט להעביר כמעט את כל מה שהוא רוצה.
לדוגמא, בשבוע שעבר כל הרוחות בתקשורת סערו סביב סוגית שר החינוך, גדעון סער ושי פירון. אף אחד לא דיבר על אחד התפקידים הכי חשובים והוא ראשות ועדת הכספים, אותו תפקיד בו חגג גפני בממשלה האחרונה וניצל אותו כדי להעביר מעל ומתחת לשולחן מאות מליונים בהתאם לאינטרס האישי והמפלגתי שלו. בנט לקח גם את זה כשניסה עאלק לפשר בין ביבי ללפיד בסוגית שר החינוך-שר הפנים. אני מניח שלא צריך להסביר לך מה אומר השילוב של ראשות ועדת כספים עם תיק השיכון והבינוי, שניהם בידי הבית היהודי.
איך נראה לך שהרבנים שעומדים מאחורי הבית היהודי הסכימו לריב עם החרדים ולחבירה הזו ללפיד, אחד שהצהיר במפורש שהוא הולך לשנות את ברית הזוגיות ולדאוג לתחבורה ציבורית בשבת ? בנט הבטיח להם שהדברים האלה לא יעברו ושהציונות הדתית תקבל שליטה מלאה על ענייני הדת. הבטיח וקיים.

אתה בונה הרבה על ציפי לבני. יכול להיות שאתה צודק. בעיני, היא תהיה השכפ"צ של בנט.
היא תהיה בפרונט של התהליך המדיני אבל בנט יהיה בקבינט המדיני-בטחוני וידאג לסכל כל התקדמות ממשית בכיוון הזה.
היא אמנם שרת המשפטים אבל מחויבת תחת המשמעת הקואליציונית להסכמי קואליציה. הסכם כזה, בין הבית היהודי לליכוד כולל במפורש סעיף לפיו הממשלה תפעל להעברת חוק היסוד שטקנו היטיב לתאר אותו כ"מדינה ישראל כמדינה יהודית וקצת דמוקרטית".
אז יכול להיות שלפיד נהנה מאור הזרקורים ומסומן כתקווה הלבנה הבאה אבל עוד חודשיים-שלושה, אם הוא איכשהו יצליח להעביר תקציב הוא כבר יהיה שחוט מכל כיוון והאח שלו יחייך חיוך רחב אחרי שיעביר עוד כמה מאות מליונים לציונות הדתית, בדומה למה שהוא כבר הצליח לעשות - http://www.srugim.co.il/43717-%D7%94%D7%94%D7%A1%D7%9B%D7%9D-%D7%94%D7%A7%D7%95%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%A6%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%99-%D7%9E%D7%90%D7%94-%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%9F-%D7%A9%D7%97-%D7%9C%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%91?di=1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 16:24 
סתם לידיעה
גפני היה יו״ר מעולה ולא רק לחרדים
ועל ליצמן שמעתי ממנהלי מחלקות שעימם אני מתרועע לאחרונה שלא בטובתי
שהיה שר הבריאות הכי טוב אי פעם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 16:26 
מי היה משגיח על בנט בממשלת ימין חרדים? מי בדיוק השגיח על המתנחלים בממשלה הקודמת? הם קיבלו פחות או יותר את כל מה שהם רצו בשנים האחרונות ואני מעריך שהם יקבלו בערך את אותו הדבר כיום.
זה נכון שלפיד יצא אפס מאופס בענייני דת ומדינה אבל זה לא שבנט לא היה יכול לקבל את אותם הדברים בדיוק, או אפילו יותר טוב, בממשלת ימין חרדים.
ההישג הגדול של בנט הוא בתחום הג'ובים. המון המון ג'ובים מיותרים ויקרים יעברו עכשיו מהידיים הבזבזניות של ש"ס לידיים הבזבזניות של הבנטים.
אשר לליבני, אני לא בונה עליה בתחום המדיני. כבר כתבתי כאן כשנחתמו ההסכמים איתה שמפלגה של 6 מנדטים לא יכולה להנהיג תהליך מדיני. זה פשוט מגוחך. אני כן בונה עליה בתור שרת משפטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
סתם לידיעה
גפני היה יו״ר מעולה ולא רק לחרדים
ועל ליצמן שמעתי ממנהלי מחלקות שעימם אני מתרועע לאחרונה שלא בטובתי
שהיה שר הבריאות הכי טוב אי פעם

צודק, אכן לא רק לחרדים -
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4229599,00.html
http://www.themarker.com/news/macro/1.1862799
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3597113,00.html

אין ספק, תותח על.

לגבי משרד הבריאות, דבר עם גביזון ותראה מה דעתו אחרי חצי שנה של סטאז' במגוון בתי חולים בארץ.
מצב הבריאות בארץ הוא שערוריה, טוב מאוד שגרמן קיבלה את התפקיד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 18:55 
סמל אישי של המשתמש
ניסן סלומיאנסקי, ההוא שנחשד בקניית קולות בפריימריס, הוא יו"ר ועדת הכספים החדש
עמיר פרץ, ההוא שנחשד בקניית קולות בפריימריס, הוא השר להגנת הסביבה
איווט ליברמן, ההוא שעדיין מתנהלת נגדו חקירה ושעובדי משרד החוץ אמורים להעיד נגדו, משורין כשר החוץ לכשיסתיים משפטו
דני דנון, זה שהוביל את הגזענות נגד הסודנים והציע להתנות קבלת תעודת זהות ורישיון נהיגה בהצהרת נאמנות למדינה, הולך להיות אחראי כסגן שר הביטחון על זכויות האדם של הפלסטינים בשטחים.

פוליטיקה חדשה, מישהו ?

על הדרך - http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3598095,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
איווט ליברמן, ההוא שעדיין מתנהלת נגדו חקירה ושעובדי משרד החוץ אמורים להעיד נגדו, משורין כשר החוץ לכשיסתיים משפטו
דני דנון, זה שהוביל את הגזענות נגד הסודנים והציע להתנות קבלת תעודת זהות ורישיון נהיגה בהצהרת נאמנות למדינה, הולך להיות אחראי כסגן שר הביטחון על זכויות האדם של הפלסטינים בשטחים.

פוליטיקה חדשה, מישהו ?

יקירי,
לא שאני מברך על המינויים האלה, ממש לא !!!
עכשיו מה אתה מצפה לדוגמא מיאיר לפיד ( זה שנהנת לקרוא לו מספר חודשים יהיר)
1. שלא יחתום על הסכם קואליציה כל האנשים המוזכרים על ידך הם בעלי תפקיד , וילך לבחירות ?
2. אתה בטוח ששלי היתה נוהגת אחרת במקום יאיר לפיד וציפי לבני ?

3. אתה בטוח שאם נניח שלי היתה משיגה רוב חוסם , נניח, והיו מטילים עליה להרכיב ממשלה היא היתה הולכת לבחירות כל עוד התנאי של קדימה הוא שאמיר פרץ יהיה שר ? אתה בטוח ?

4. ד"א עד לפני כמה שבועות כולם היו בטוחים ששר החינוך היסתבך בסוג של "פרשת קצב". האם אסור לתת לו בשלב זה תפקיד כל עוד לא מתבהרת לחלוטין התמונה לגביו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מרכיבים ממשלה
הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
kobster כתב:

פוליטיקה חדשה, מישהו ?

יקירי,
לא שאני מברך על המינויים האלה, ממש לא !!!
עכשיו מה אתה מצפה לדוגמא מיאיר לפיד ( זה שנהנת לקרוא לו מספר חודשים יהיר)
1. שלא יחתום על הסכם קואליציה כל האנשים המוזכרים על ידך הם בעלי תפקיד , וילך לבחירות ?
2. אתה בטוח ששלי היתה נוהגת אחרת במקום יאיר לפיד וציפי לבני ?

3. אתה בטוח שאם נניח שלי היתה משיגה רוב חוסם , נניח, והיו מטילים עליה להרכיב ממשלה היא היתה הולכת לבחירות כל עוד התנאי של קדימה הוא שאמיר פרץ יהיה שר ? אתה בטוח ?

4. ד"א עד לפני כמה שבועות כולם היו בטוחים ששר החינוך היסתבך בסוג של "פרשת קצב". האם אסור לתת לו בשלב זה תפקיד כל עוד לא מתבהרת לחלוטין התמונה לגביו ?

1) הבעתי כבר מספר פעמים את דעתי לגבי שערורית שר החוץ למשל. לא עובר בשום מדינה מתוקנת. אם אתה חושב שאין בעיה בזה שעובדי משרד החוץ עומדים להעיד נגד מישהו שהם יודעים שהולך להיות הבוס שלהם בקרוב אז כנראה שהבעיה אצלי. מעבר לכך, אסור היה לו לוותר על ראשות ועדת הכספים בכל מקרה. אם אתה רץ על הטיקט של איפה הכסף אז בממשלה הקרובה התשובה תהיה חד משמעית בהתנחלויות.
2) שלי לא היתה נותנת לזה לקרות ואף הביעה את דעתה מספר פעמים על שריון התיק לליברמן. לגבי הפוליטיקה החדשה, כנס ללינק שצירפתי ותראה מי מופיעה שם ומי לא מופיע שם. חבל, שמעתי שנוני משלם טוב.
3) עמיר פרץ לא בקדימה אז אני לא מבין את השאלה. אני כן חושב שאם שלי היתה מרכיבה את הקואליציה היא היתה מקפידה גם באיוש התפקידים.
4) אם הוא היה עדיין בגדר חשוד זה היה יכול להעיב על מינוי כזה, בטח בתור שר חינוך. בכל מקרה החשדות נגדו הוזמו אז זה לא רלבנטי.
5) שים לב שלא התייחסתי ללפיד בתגובה הקודמת שלי. אני פשוט באופן כללי לא באמת קונה את הבולשיט של פוליטיקה חדשה. הפוליטיקה היא אותה פוליטיקה, ועם כל הברבורים והסטטוסים השנונים בפייסבוק, בסוף האח בנט עשה ביצפר לכולם, קיבל כמעט את כל מה שהוא רצה (חוץ מהאוצר) ויושב כרגע לבדו כשר על כמעט 7 מיליארד שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 00:45 
לפי איזה קריטריון החברה האלו "חשודים"? הם נחקרו במשטרה באזהרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 06:54 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר יקר,
אתה באמת מאמין ששלי אם היתה מצליחה לייצר רוב חוסם , והיו מטילים עליה להרכיב ממשלה היא לא היתה ממנה את אמיר פרץ לשר בגלל החשדות נגדו מפוצצת את המו"מ והולכת לנשיא להחזיר את המנדט שקיבלה להרכיב ממשלה ?
(נכון וטעיתי הוא לא בקדימה הוא אצל ליבני).
מצטער , אני לא מאמין שאתה מאמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 07:22 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
קובסטר יקר,
אתה באמת מאמין ששלי אם היתה מצליחה לייצר רוב חוסם , והיו מטילים עליה להרכיב ממשלה היא לא היתה ממנה את אמיר פרץ לשר בגלל החשדות נגדו מפוצצת את המו"מ והולכת לנשיא להחזיר את המנדט שקיבלה להרכיב ממשלה ?

טבען של ספקולציות הן להישאר ספקולציות. יכול להיות שכן ויכול להיות שלא.
אני רק מזכיר מי בכלל חשפה שעמיר פרץ הוא זה שחשוד בקניית קולות מהמגזר הבדואי.
גיא,
ניסן סולמינסקי נחקר ע"י היאח"ה בחשד ששילם כסף מזומן כדי לזכות בקולות.
על ליברמן מיותר להרחיב את הדיבור.

היו ממשלות הרבה יותר מושחתות מהנוכחית, זה בטוח. לי בעיקר מפריע הסיפור עם תיק החוץ, אני מניח שבמהלך המו"מ הקואליציוני הבהירו ללפיד שאין לו מה לדרוש את התיק הזה כי הוא נשמר לליברמן (אני גם חושב שביבי די נהנה להחזיק בו בינתיים בלי קשר לאיווט), לא יודע עד כמה הוא התעקש על זה, אם בכלל.
שיהיה בהצלחה לממשלה, הלוואי והחששות לגבי העברת הכספים הצפויה להתנחלויות יתבדו. אין ספק ששם ואצל הטייקונים נמצא הכסף הגדול, נראה אם יצליחו להעביר חלק ממנו גם אלינו, פשוטי העם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 08:27 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
שיהיה בהצלחה לממשלה, הלוואי והחששות לגבי העברת הכספים הצפויה להתנחלויות יתבדו. אין ספק ששם ואצל הטייקונים נמצא הכסף הגדול, נראה אם יצליחו להעביר חלק ממנו גם אלינו, פשוטי העם.

להזכירך, שר האוצר הבא עלינו לטובה הוא נציג הטייקונים, ושר הכלכלה המתרגש ובא הוא נציג המתנחלים (וגם הוא ככל הנראה מקובל על הטייקונים).
מי בדיוק יעביר אלינו את הכסף של הטייקונים\מתנחלים?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מרכיבים ממשלה
הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
kobster כתב:

להזכירך, שר האוצר הבא עלינו לטובה הוא נציג הטייקונים, ושר הכלכלה המתרגש ובא הוא נציג המתנחלים (וגם הוא ככל הנראה מקובל על הטייקונים).
מי בדיוק יעביר אלינו את הכסף של הטייקונים\מתנחלים?

אני האחרון שצריך להזכיר לו, לא סתם רשמתי את מה שרשמתי.
אולי הלחץ הציבורי יעשה את שלו, אולי לפיד יפתיע, אולי לבני באמת תשפיע, אולי הפועל יקחו אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 09:48 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אדום אופטימי כתב:
קובסטר יקר,

.

ידידי ,
ברור שהיא חשפה. היא גם חשפה את המקרה בגלל יושרה ולא בגלל אינטרס פוליטי. צדיקה.
ולא שאלתי מה היא היא היתה עושה. זה בגדר ספקולציה.
שאלתי האם אתה מאמין שהיא היתה מחזירה את מנדט הרכבת הממשלה לנשיא בגלל מקרה עמיר פרץ והולכת לבחירות ומוותרת על אפשרות הקמת הממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
kobster כתב:
אדום אופטימי כתב:
קובסטר יקר,

.

ידידי ,
שאלתי האם אתה מאמין שהיא היתה מחזירה את מנדט הרכבת הממשלה לנשיא בגלל מקרה עמיר פרץ והולכת לבחירות ומוותרת על אפשרות הקמת הממשלה.

וזה הפתרון היחיד ? להחזיר מנדט ? או אולי לקבוע סטנדרט לאיוש תפקידים ? נגיד מי שנחשד בפלילים לא ימונה זמנית לשר או ראש ועדה עד לבירור החשדות נגדו (ע"ת המשפט הידוע מהצבא של אם יש ספק אין ספק).
אגב ראשות ועדה- ליברמן, זה שאסור לו לשמש כשר חוץ בינתיים, הוא יו"ר ועדת החוץ והביטחון. נפלא.
צחי הנגבי, אולי הפוליטיקאי הכי מושחת שיש, הולך להיות ראש ועדת הכנסת (זו שמחליטה לגבי שלילת חסינויות וטיפול בתלונות על חברי הכנסת). עוד יותר נפלא.
יש שיבוצים מעולים בממשלה הזו. כל השרים של יש עתיד למשל ואפילו בוגי בביטחון שספק אם יש מישהו אחר בקואליציה (או בכלל בכנסת) שראוי ממנו לאייש את התפקיד הזה. יש גם כמה מינויים מפוקפקים ויש גם את סוגית ליברמן שהיא בושה בעיני וזה בהחלט משהו שהיה אפשר להתעקש עליו יותר.
באופן כללי נראה לי תמוה שסיעה בעלת 11 מנדטים מקבלת 5 תיקים, אחד מהם תיק בכיר מאוד כמו תיק החוץ, ועוד סגן שר.
כנראה שקורים דברים מאחורי הקלעים שלעולם לא יצאו החוצה, פוליטיקה חדשה או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 12:45 
מספיק שאיזה פרגית תבוא ותתלונן על מישהו
שהסתכל עליה עקום והנה לך חשד לפלילים שפוסל
אדם מלכהן במשרה ציבורית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 13:38 
אדיר!
ג'ובומטור, עזרו לביבי למצוא תפקיד לשטייניץ
http://www.roypeled.com/jobomator/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
מספיק שאיזה פרגית תבוא ותתלונן על מישהו
שהסתכל עליה עקום והנה לך חשד לפלילים שפוסל
אדם מלכהן במשרה ציבורית

בדיוק, מספיק שמישהי תאשים אותך באונס (ואז עוד כמה וכמה) והנה שוללים לך את הכהונה כנשיא וזורקים אותך לכלא.
מספיק שמישהי תאשים אותך שצילמת לה מתחת החצאית (כלומר היא תפחד להתלונן אבל אנשים שראו את זה במשרד רוה"ם והתלוננו ואז הודחו מתפקידם אצל רוה"מ) וכבר מדחים אותך מתפקידים ציבורים ואפילו לפיד לא מרשה לך לנהל את המו"מ הקאליציוני (אבל בגלל החברות ההדוקה עם שרה אתה עדיין עושה הכל מאחורי הקלעים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אדום אופטימי כתב:
kobster כתב:
אדום אופטימי כתב:
קובסטר יקר,

.

ידידי ,

וזה הפתרון היחיד ? להחזיר מנדט ? או אולי לקבוע סטנדרט לאיוש תפקידים ? נגיד מי שנחשד בפלילים לא ימונה זמנית לשר או ראש ועדה עד לבירור החשדות נגדו (ע"ת המשפט הידוע מהצבא של אם יש ספק אין ספק).
אגב ראשות ועדה- ליברמן, זה שאסור לו לשמש כשר חוץ בינתיים, הוא יו"ר ועדת החוץ והביטחון. נפלא.
צחי הנגבי, אולי הפוליטיקאי הכי מושחת שיש, הולך להיות ראש ועדת הכנסת (זו שמחליטה לגבי שלילת חסינויות וטיפול בתלונות על חברי הכנסת). עוד יותר נפלא.
יש שיבוצים מעולים בממשלה הזו. כל השרים של יש עתיד למשל ואפילו בוגי בביטחון שספק אם יש מישהו אחר בקואליציה (או בכלל בכנסת) שראוי ממנו לאייש את התפקיד הזה. יש גם כמה מינויים מפוקפקים ויש גם את סוגית ליברמן שהיא בושה בעיני וזה בהחלט משהו שהיה אפשר להתעקש עליו יותר.
באופן כללי נראה לי תמוה שסיעה בעלת 11 מנדטים מקבלת 5 תיקים, אחד מהם תיק בכיר מאוד כמו תיק החוץ, ועוד סגן שר.

בוגי ראוי, באמת? מזל שהייתה לבנון השנייה כדי שנבין את ההרס שהוא עשה בצבא ואשכנזי יוכל לתקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
kobster כתב:
אדום אופטימי כתב:
kobster כתב:
אדום אופטימי כתב:
קובסטר יקר,

.

ידידי ,

בוגי ראוי, באמת? מזל שהייתה לבנון השנייה כדי שנבין את ההרס שהוא עשה בצבא ואשכנזי יוכל לתקן

הוא לא הכי ראוי במדינה אלא הכי ראוי בכנסת הנוכחית. 37 שנה בצה"ל פלוס הנסיון שלו מהקדנציה הקודמת בקבינט ובמשרד לאסטרטגיה ומודיעין לא באים ברגל.
לגבי לבנון השניה, לא שאני בא להוריד מעליו את האשמה אבל ההדרדרות במוכנות והמקצועיות של מערך המילואים התחילה עוד בתקופת מופז.
לזכות בוגי יאמר שבתור רמטכ"ל, אלוף פיקוד מרכז ומפקד איו"ש, מעטים יותר מתאימים ממנו לטיפול בטרור הפלסטיני שהולך להתפרץ פה תיכף באינתיפאדה השלישית.
מוזר לי שאני צריך להגן על איש ליכוד אבל זו המציאות. לא רואה אף אחד אחר יותר מתאים ממנו כרגע בקואליציה ובכנסת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 14:33 
קצת מצחיק שהוא הכי מתאים לטפל באינתיפאדה שהוא אחד האנשים שגורמים לכך שתתפרץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 14:49 
סמל אישי של המשתמש
כמו הסיפורים האלה על בעלי המפעל שלא מפטר את המנהל שלו אחרי שכמעט הביא את המפעל לפשיטת רגל, כי עכשיו הוא יודע מה לא לעשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 14:58 
הפועל כתב:
כמו הסיפורים האלה על בעלי המפעל שלא מפטר את המנהל שלו אחרי שכמעט הביא את המפעל לפשיטת רגל, כי עכשיו הוא יודע מה לא לעשות

לשיטתך, כאשר עובד נכשל בתפקידו - צריך לפטר אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
הפועל כתב:

לשיטתך, כאשר עובד נכשל בתפקידו - צריך לפטר אותו?

כל מקרה לגופו כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2013, 16:28 
תמונה אדירה
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 41  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: