אדום אופטימי כתב:
kobster כתב:
ניסן סלומיאנסקי, ההוא שנחשד בקניית קולות בפריימריס, הוא יו"ר ועדת הכספים החדש
עמיר פרץ, ההוא שנחשד בקניית קולות בפריימריס, הוא השר להגנת הסביבה
איווט ליברמן, ההוא שעדיין מתנהלת נגדו חקירה ושעובדי משרד החוץ אמורים להעיד נגדו, משורין כשר החוץ לכשיסתיים משפטו
דני דנון, זה שהוביל את הגזענות נגד הסודנים והציע להתנות קבלת תעודת זהות ורישיון נהיגה בהצהרת נאמנות למדינה, הולך להיות אחראי כסגן שר הביטחון על זכויות האדם של הפלסטינים בשטחים.
פוליטיקה חדשה, מישהו ?
על הדרך -
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3598095,00.html יקירי,
לא שאני מברך על המינויים האלה, ממש לא !!!
עכשיו מה אתה מצפה לדוגמא מיאיר לפיד ( זה שנהנת לקרוא לו מספר חודשים יהיר)
1. שלא יחתום על הסכם קואליציה כל האנשים המוזכרים על ידך הם בעלי תפקיד , וילך לבחירות ?
2. אתה בטוח ששלי היתה נוהגת אחרת במקום יאיר לפיד וציפי לבני ?
3. אתה בטוח שאם נניח שלי היתה משיגה רוב חוסם , נניח, והיו מטילים עליה להרכיב ממשלה היא היתה הולכת לבחירות כל עוד התנאי של קדימה הוא שאמיר פרץ יהיה שר ? אתה בטוח ?
4. ד"א עד לפני כמה שבועות כולם היו בטוחים ששר החינוך היסתבך בסוג של "פרשת קצב". האם אסור לתת לו בשלב זה תפקיד כל עוד לא מתבהרת לחלוטין התמונה לגביו ?
1) הבעתי כבר מספר פעמים את דעתי לגבי שערורית שר החוץ למשל. לא עובר בשום מדינה מתוקנת. אם אתה חושב שאין בעיה בזה שעובדי משרד החוץ עומדים להעיד נגד מישהו שהם יודעים שהולך להיות הבוס שלהם בקרוב אז כנראה שהבעיה אצלי. מעבר לכך, אסור היה לו לוותר על ראשות ועדת הכספים בכל מקרה. אם אתה רץ על הטיקט של איפה הכסף אז בממשלה הקרובה התשובה תהיה חד משמעית בהתנחלויות.
2) שלי לא היתה נותנת לזה לקרות ואף הביעה את דעתה מספר פעמים על שריון התיק לליברמן. לגבי הפוליטיקה החדשה, כנס ללינק שצירפתי ותראה מי מופיעה שם ומי לא מופיע שם. חבל, שמעתי שנוני משלם טוב.
3) עמיר פרץ לא בקדימה אז אני לא מבין את השאלה. אני כן חושב שאם שלי היתה מרכיבה את הקואליציה היא היתה מקפידה גם באיוש התפקידים.
4) אם הוא היה עדיין בגדר חשוד זה היה יכול להעיב על מינוי כזה, בטח בתור שר חינוך. בכל מקרה החשדות נגדו הוזמו אז זה לא רלבנטי.
5) שים לב שלא התייחסתי ללפיד בתגובה הקודמת שלי. אני פשוט באופן כללי לא באמת קונה את הבולשיט של פוליטיקה חדשה. הפוליטיקה היא אותה פוליטיקה, ועם כל הברבורים והסטטוסים השנונים בפייסבוק, בסוף האח בנט עשה ביצפר לכולם, קיבל כמעט את כל מה שהוא רצה (חוץ מהאוצר) ויושב כרגע לבדו כשר על כמעט 7 מיליארד שקל.