תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 08:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: האם חולדאי ישלם סוף סוף את המחיר
הודעהפורסם: 16 מרץ 2013, 17:48 
אם אתה מארגן ארוע המוני כזה, ומשרד הבריאות פונה אליך ואומר לך שהתנאים בעייתיים/מסוכנים, אז ההחלטה הנכונה היא לבטל, נקודה, ולא לחפש "פתרונות חכמים". לא מבין איך אפשר לטעון אחרת בהתחשב בתוצאות, גם אם נעזוב לרגע את מקרה המוות הטראגי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2013, 18:25 
מספר עובדות שאולי יש להזכיר למספר אנשים כאן.
הדיון לגבי קיום הריצה התחיל עם ההבנה שמזג האוויר עלול לסכן את הרצים.
במידה וכבוד הנשיא אובמה לא היה מתוכנן להגיע לישראל הריצה היתה נדחית בלי כל פניה למשרד הבריאות אם אפשר וכו'.
מפני שביקור הנשיא לא אפשר את קיום הריצה בשבוע הבא החלו לחפש תירוצים ואישורים לקיום הריצה והכי חשוב החליט ראש עיריית ת"א רון חולדאי לקחת את ההחלטה יחד עם הסיכון הטמון בא.
כאשר לקח את הסיכון זה אומר לקחת אחריות ו/או לשלם מחיר עם הסיכון מתממש.
בדומה לאנשי ח"א אחרים שבניגוד לתדמיתם הכזיבו בעבר ולא לקחו על עצמם אחריות כאשר פישלו ( דן חלוץ) גם כאן קורה אותו דבר.
אין ספק שאם לא היה קורה דבר היה רון חולדאי מציין את הדבר בנאום הסיום איך לא קרה דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2013, 19:54 
סמל אישי של המשתמש
בסופו של דבר הריצה נערכה בתנאים שמאפשרים ריצה ולכן אין על מה לבוא בטענות למארגנים.
אם תנאי האימון היו שונים מתנאי הריצה אז הרצים היו צריכים להתאים את עצמם.
אני די בטוח שאם היה יורד היום גשם בקרית שמונה (או שבאמת ירד גשם?) אז המשחק היה בתנאים שונים מאשר אימוני השבוע. זאת הייתה עילה לביטול המשחק?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2013, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
בסופו של דבר הריצה נערכה בתנאים שמאפשרים ריצה ולכן אין על מה לבוא בטענות למארגנים.
אני די בטוח שאם היה יורד היום גשם בקרית שמונה (או שבאמת ירד גשם?) אז המשחק היה בתנאים שונים מאשר אימוני השבוע. זאת הייתה עילה לביטול המשחק?

אני לא מבין בעניין הריצה, אבל הדוגמה לא קשורה לכלום, זאת הייתה יכולה להיות סיבה (דיי גרועה) למאמנים למה הקבוצה לא תפקדה, לא מדובר פה על מקרה של סיכון חיים.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2013, 20:16 
ItaiH6 כתב:

איתי אני קצת מופתע ממך.
אתה נשמע משהו כמו מכבי נתניה שענתה בשבוע שעבר על הטענה לבלגן בקופות בכך שאוהדי חיפה אחרו. אתה מבין אלפים אחרו כי סתם בא להם לנוח בבית ולצאת באיחור. לא הבלאגן בהגעה לאיצטדיון הלא מוצלח בדרכי הגישה שלו.
אם לא היתה בעיה אז מדוע חשבו על הדחייה או כפי שאמרתי המרוץ לא היה מתקיים לולא אובמה היה בא לבקרנו.
וחוץ מזה אם התנאים היו כה נפלאים כיצד כל כך רבים איבדו את ההכרה. ולפחות בחלק מהמקרים האנשים מוכרים כבעלי כושר.
בוא לא נהיה תמימים ונסתכל על העובדות ולא על הודעות כגון התנאים היו טובים. 27 מעלות לריצה ארוכה אינם תנאים אידיאליים.
אם נדרשה החלטה לקיום הריצה סימן שהייתה סכנה שגם התממשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2013, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
ItaiH6 כתב:

איתי אני קצת מופתע ממך.
אתה נשמע משהו כמו מכבי נתניה שענתה בשבוע שעבר על הטענה לבלגן בקופות בכך שאוהדי חיפה אחרו. אתה מבין אלפים אחרו כי סתם בא להם לנוח בבית ולצאת באיחור. לא הבלאגן בהגעה לאיצטדיון הלא מוצלח בדרכי הגישה שלו.
אם לא היתה בעיה אז מדוע חשבו על הדחייה או כפי שאמרתי המרוץ לא היה מתקיים לולא אובמה היה בא לבקרנו.
וחוץ מזה אם התנאים היו כה נפלאים כיצד כל כך רבים איבדו את ההכרה. ולפחות בחלק מהמקרים האנשים מוכרים כבעלי כושר.
בוא לא נהיה תמימים ונסתכל על העובדות ולא על הודעות כגון התנאים היו טובים. 27 מעלות לריצה ארוכה אינם תנאים אידיאליים.
אם נדרשה החלטה לקיום הריצה סימן שהייתה סכנה שגם התממשה.

חשבו רק על דחייה של המרתון המלא כי הוא היה אמור להיכנס לשעות של עומס חום כבד ובאמת דחו אותו בשבוע ממה שידוע לי.
אם הריצה נערכה בתנאים שונים מתנאי האימון, כשכל אחד מתאמן באופן עצמאי ולא באיזה פיקוח של מארגני הריצה, איך המארגנים בדיוק אשמים בזה?
מילא אם תגיד שלא סיפקו מספיק מים במספיק נקודות במהלך המסלול או דברים בסגנון אז יש בסיס לטענה (ועדיין אין לזה קשר לחולדאי עצמו או לספונסרים) אבל להאשים אותו בזה שאנשים לא הקפידו על משמעת מים בחצי מרתון ביום חם יחסית זה כבר ירידה לרמה שלו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: האם חולדאי ישלם סוף סוף את המחיר
הודעהפורסם: 16 מרץ 2013, 21:25 
רק דבר אחד שקצת נשכח בדיון הזה, מדובר על אלפי רצים שרובם חובבים, ממקצוענים אני בהחלט מצפה שיכירו את עצמם וידעו מתי לרוץ ומתי לא, רצים חובבניים סומכים על המארגנים וזאת נקודה למחשבה בדיון שמתפתח פה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2013, 21:33 
סמל אישי של המשתמש
עידו קינן, החומה הצינית (מדור על התאמה ממוזלת בין פרסומות לידיעות):
תמונה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2013, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
רק דבר אחד שקצת נשכח בדיון הזה, מדובר על אלפי רצים שרובם חובבים, ממקצוענים אני בהחלט מצפה שיכירו את עצמם וידעו מתי לרוץ ומתי לא, רצים חובבניים סומכים על המארגנים וזאת נקודה למחשבה בדיון שמתפתח פה...

אם ככה אפשר לבטל את כל הליגות הנמוכות בכדורגל, כדורסל, וכו'. ובכלל כל ספורט עממי. יש בזה סיכון יותר גדול מאשר במקצוענים שמתאמנים יותר טוב ונבדקים רפואית יותר טוב. ובכלל אפשר גם לבטל את כל מוסד המרתון בכל טמפרטורה כי בכל טמפרטורה יש סיכון, אפילו למכת חום (התייבשות) בריצה כזאת ארוכה.

חובבן לא רץ 20 אלף קילומטר.

ולגבי שינויי מזג האויר, ברוכים הבאים לכדור הארץ.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2013, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
מילפורד כתב:

אם ככה אפשר לבטל את כל הליגות הנמוכות בכדורגל, כדורסל, וכו'. ובכלל כל ספורט עממי. יש בזה סיכון יותר גדול מאשר במקצוענים שמתאמנים יותר טוב ונבדקים רפואית יותר טוב. ובכלל אפשר גם לבטל את כל מוסד המרתון בכל טמפרטורה כי בכל טמפרטורה יש סיכון, אפילו למכת חום (התייבשות) בריצה כזאת ארוכה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2013, 22:32 
לא מכיר גם מקצוענים שרצים 20 אלף קילומטר, לגבי ליגות נמוכות וכו׳ יש שם ביקורת ובדיקות הרבה יותר ממה שנדרש כדי להשתתף במרתון תל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2013, 22:57 
bloodbrother כתב:
מילפורד כתב:

20 אלף קילומטר???

באוטו עם אני עושה את זה לוקח לי שבוע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2013, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
חבק אותי... כתב:
bloodbrother כתב:
מילפורד כתב:

20 אלף קילומטר???

באוטו עם אני עושה את זה לוקח לי שבוע...

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 00:15 
אז לגבי הרעיונות המבריקים של המבריקים שעלו פה אז אם בני היה מתייבש במשחק אז הייתי בא בטענות למאמן/מנהל קבוצה.
אם הבן שלי יתייבש בצבר אז אבוא בטענות למפקדיו.
למרתון תל אביב יש אחראים והם דורשים אישורים כדי להשתתף במרתון. מאותו רגע הם מקבלים אחריות וזו הייתה הסיבה שהם פנו והתייעצו עם גורמים שונים כי הייתה להם אחריות לפני.
האחריות לא הסתיימה בשום רגע ולפיכך האחריות נופלת עליהם. אותו אחראי פרסם, הלהיב והזמין אותי להשתתף כמובן תמורת תשלום . הסיבה היחידה שהאירוע התרחש היה ביקורו של אובמה אחרת האירוע היה נדחה לשבוע הבא. האירוע שהתרחש היה אילוץ שדרש החלטה שחולדאי בכבודו ובעצמו נדרש אליה. מסתבר שההחלטה לפי כמות הנפגעים היתה שגויה. כמובן שיש אחריות של המשתתף אבל עדיין הוא השתתף באירוע משווק ולא יצא לסתם ריצת בוקר.
מעניין אותי איפה אתם רואים את גבולות האחריות כי לפי התורה שמדובר באנשים מבוגרים אחראים ניתן יהיה לבטל כל אחריות שהיא של צד ג. הלכת לרקוד באולם אירועים קח סיכון שהרצפה תקרוס כי אתה מבוגר. הלכת לראות מופע של משינה אתה לוקח סיכון , נכנסת ליציעי טדי קח סיכון שהשוטרים/אנשי האבטחה לא יאהבו אותך הרי אתה אדם מבוגר ולקחת סיכון בעצם הכניסה לאצטדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 00:27 
שבן אדם אחד יתמוטט בריצת מרתון זה קורה, גם כשהוא נפטר חס וחלילה זה יכול לקרות, כשעשרות רצים מפונים, 12 מאושפזים במצב קשה, זה כבר לא מקובל ויש כאן בעיה מערכתית שצריכה להיבדק ואם יש גורמים אשמים, הם צריכים להענש, בלי קשר כרגע למי ומה האחראי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 00:38 
סמל אישי של המשתמש
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
אז לגבי הרעיונות המבריקים של המבריקים שעלו פה אז אם בני היה מתייבש במשחק אז הייתי בא בטענות למאמן/מנהל קבוצה.
אם הבן שלי יתייבש בצבר אז אבוא בטענות למפקדיו.
למרתון תל אביב יש אחראים והם דורשים אישורים כדי להשתתף במרתון. מאותו רגע הם מקבלים אחריות וזו הייתה הסיבה שהם פנו והתייעצו עם גורמים שונים כי הייתה להם אחריות לפני.
האחריות לא הסתיימה בשום רגע ולפיכך האחריות נופלת עליהם. אותו אחראי פרסם, הלהיב והזמין אותי להשתתף כמובן תמורת תשלום . הסיבה היחידה שהאירוע התרחש היה ביקורו של אובמה אחרת האירוע היה נדחה לשבוע הבא. האירוע שהתרחש היה אילוץ שדרש החלטה שחולדאי בכבודו ובעצמו נדרש אליה. מסתבר שההחלטה לפי כמות הנפגעים היתה שגויה. כמובן שיש אחריות של המשתתף אבל עדיין הוא השתתף באירוע משווק ולא יצא לסתם ריצת בוקר.
מעניין אותי איפה אתם רואים את גבולות האחריות כי לפי התורה שמדובר באנשים מבוגרים אחראים ניתן יהיה לבטל כל אחריות שהיא של צד ג. הלכת לרקוד באולם אירועים קח סיכון שהרצפה תקרוס כי אתה מבוגר. הלכת לראות מופע של משינה אתה לוקח סיכון , נכנסת ליציעי טדי קח סיכון שהשוטרים/אנשי האבטחה לא יאהבו אותך הרי אתה אדם מבוגר ולקחת סיכון בעצם הכניסה לאצטדיון.

אם מישהו היה נפגע או מת במירוץ אחר בגלל שהיו 20 מעלות, והיתה טענה שלא היה נפגע אם היו 15 מעלות, זה בדיוק אותו דבר. הוא היה יכול לתבוע את המארגנים שאפשרו מרוץ ב 20 מעלות? אין חוקים לעניין מגבלות מזג האויר. אם היה חוק בינ"ל (או ישראלי) שאם התחזית היא מעל ככה וככה מעלות, אסור לרוץ, אז היה מקום להרשיע.

זה שהיו מעדיפים לדחות בשבוע, לא אומר שלא היה לגיטימי לקיים מרוץ גם ב 27 מעלות (והם דחו את המרתון המלא כי לא יכלו לסיים אותו עד שעה מסויימת שאחריה הטמפרטורות עולות עוד יותר, ומגיעות לשרב כבד). העניין הוא שאין פה שחור ולבן. מקסימום אפשר לקבוע חוקים לעתיד (שרירותיים למדי) לגבי טמפרטורות מקסימום. אבל גם אז, יתכן שיהיו כאלו שיפגעו בין השאר בגלל הטמפרטורה (לא היו נפגעים בטמפרטורה יותר נמוכה).

רצפות של אולמי אירועים לא צריכות לקרוס בשום מצב.
מופעים, אלא אם כן יש התפרעות המונית, לא צריכים להגיע למצב של מכירת יתר או מה שלא היה במופע של משינה (לא זוכר).
שוטרים בשום מקום לא צריכים לפגוע באדם חף מפשע.

כל הדברים האלה חד משמעיים.

אין שום חוק או אפילו המלצה של מומחי משרד הבריאות שאסור לקיים ריצת חצי מרתון מעל טמפרטורה מסויימת, לפחות לא הטמפרטורה שהיתה, כי הם אישרו.

בנוסף, כמובן שעדין אין שום הוכחה שמישהו נפגע בגלל ההחלטה ולא היה נפגע אם היו דוחים בשבוע.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 01:24 
סמל אישי של המשתמש
עצם זה שהאשכול הזה נפתח בפורום הכדורסל ולא בוולטון כבר אומר דרשני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 07:15 
סמל אישי של המשתמש
ביום שישי בשעה 11:30 החליט ראש העירייה החולדה שמה שהכי חשוב זה להצטרף לפרלמנט שלו במסעדת טורקיז יחד עם פדרמן ורוני מאנה. אחרי חצי שעה, ובעיקר בגלל מחאת הסועדים, החולדה הכניס זנב בין הרגליים ועשה ויברח...

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 07:56 
גיא ברזל כתב:
ביום שישי בשעה 11:30 החליט ראש העירייה החולדה שמה שהכי חשוב זה להצטרף לפרלמנט שלו במסעדת טורקיז יחד עם פדרמן ורוני מאנה. אחרי חצי שעה, ובעיקר בגלל מחאת הסועדים, החולדה הכניס זנב בין הרגליים ועשה ויברח...

ציינו את זה גם בערוץ 10 ,
פשוט חלאה חסר רגישות

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 08:08 
אכן נפתח בכדורסל מפני שיש לנו חשבון עם חולדאי ולא ניתן לנתק את הקשר. כל אירוע שיהיה קשור בצהובים או בשמעון מזרחי כגון פרס ישאל היה נדון בפורום זה כמו גם שאול.
מי שלא מבין שאירועי ים שישי קשורים ליהירות המובנית של האיש וזו גם אותה סיבה להריסת אוסישקין (החלטתי ואף אחד לא יזיז אותי מדעתי) לא מבין דבר.
אתם מוזמנים לקרוא באמצעי התקשורת רופאים שקצת מבינים עניין כמו פרופ' מוטי רביד ואז ההבנה תהיה גדולה יותר והאבחנה בין סתם ג'וגינג לריצה ההמונית.
אגב איתי לפי דעתך אין הבדל . הם שווי ערך לחלוטין. אגב גם מי לא צריכים להבטיח לי בריצה יש תרמילים וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 08:21 
מרוב שבארץ אף אחד לא לוקח אחריות על כלום, כבר אין כאן הבדל בין אחראי לאשם. עצוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 08:32 
19 כתב:
מרוב שבארץ אף אחד לא לוקח אחריות על כלום, כבר אין כאן הבדל בין אחראי לאשם. עצוב.

זו הבעייה
שאף אחד לא אחראי על כלום ,כמה עצוב

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 08:34 
יהירות ,אטימות , חוסר התחשבות בזולת
אני ואפסי עוד
זו תמצית מהותו של היצור הנאלח הזה
ואכן צודק קודם ניקח גביע
תכונות האופי הללו גרמו גם להריסת אוסישקין וגם למחדל המרתון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: האם חולדאי ישלם סוף סוף את המחיר
הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 08:40 
tadmored כתב:
19 כתב:

זו הבעייה
שאף אחד לא אחראי על כלום ,כמה עצוב

אחראים, בטח אחראים, בהצלחות.
אם הכל היה עובר בצורה מוצלחת, עיריית תל אביב הייתה הראשונה לנכס את זה לעצמה.
כשקורה משהו פתאום אף אחד לא אשם. נכון, הם לא אשמים, הם האחראים לכל האירוע.
הבעייה שהרגילו פה את האנשים שאין אחראי, יש רק אשם. הופך את כל העניין של.לחרבן להם על הראש ליותר פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
יהירות ,אטימות , חוסר התחשבות בזולת
אני ואפסי עוד
זו תמצית מהותו של היצור הנאלח הזה
ואכן צודק קודם ניקח גביע
תכונות האופי הללו גרמו גם להריסת אוסישקין וגם למחדל המרתון

כל התכונות האלו נכונות בכללי.

במקרה זה על פניו לא ראיתי שהיה יהיר (שאל את משרד הבריאות, התחשב בהצעתם לקיים רק את חצי המרתון שנגמר לפני השרב הכבד), וכו'.

אני בטוח שהוא גם לא רצה שאף אחד ימות או יפגע שם, כך שאין פה "חוסר התחשבות בזולת". (שוב, במקרה זה).

הטענות שלך ושל קודם ניקח גביע, פשטניות לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 09:03 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

אכן. אני לא חושב שצריך לפטר מישהו, אפילו לא את חולדאי שנוא נפשנו, בעקבות אירועי המרתון.
אני כן חושב שחולדאי הזחוח צריך ללמוד שלפעמים הוא גם עשוי לטעות, ולא יכול להיות שהוא תמיד צודק, ואם משהו מתפקשש אז זה תמיד או לא קרה או אשמת מישהו אחר.
לפעמים אפשר פשוט לאמר - אנחנו אחראיים, נבדוק וננסה להפיק לקחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 10:29 
לא יודע איך אף אחד לא התייחס לזה אבל בתהליך קבלת ההחלטות של עיריית תל אביב עמד אינטרס כלכלי, יותר אנשים יבואו לרוץ=יותר כסף לעירייה.
זה אירוע שמכניס מליונים ועל כן האינטרס הכלכלי עלול לפגום בשיקול הדעת של טובת האזרח.
לעניות דעתי אם יש לך אינטרס כלכלי שאני אבוא לרוץ אז יש לך גם אחריות שילוחית כלפי האנשים שהרווחת כסף על גבם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 16:38 
כשיפתחו קצת יותר את הנושא אז אולי תשמצעו מאנשים שרמו איך נקודות מיים שהיו צריכות להיות כל X ק"מ פתאום לא היו.

יכול להיות שזה תרם למצב הקשה של האנשים?

לא. זו אשמתם.

לי סיפרו שהיו אמורות להיות עמדות מיים בכל 3 ק"מ אבל מלבד עמדה אחת, שבה כל המיים נגמרו כי היתה התנפלות אדירה (וזו בטח גם אשמת הרצים שהיו צמאים) לא היו עמדות נוספות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 18:18 
רדנקו כתב:
כשיפתחו קצת יותר את הנושא אז אולי תשמצעו מאנשים שרמו איך נקודות מיים שהיו צריכות להיות כל X ק"מ פתאום לא היו.

יכול להיות שזה תרם למצב הקשה של האנשים?

לא. זו אשמתם.

לי סיפרו שהיו אמורות להיות עמדות מיים בכל 3 ק"מ אבל מלבד עמדה אחת, שבה כל המיים נגמרו כי היתה התנפלות אדירה (וזו בטח גם אשמת הרצים שהיו צמאים) לא היו עמדות נוספות.

חבר שלי רץ את העשרה ק"מ והיו לו ארבע נקודות שתיה בדרך, כלומר אחת כל שני קילומטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2013, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
ארדיטי כתב:
לא יודע איך אף אחד לא התייחס לזה אבל בתהליך קבלת ההחלטות של עיריית תל אביב עמד אינטרס כלכלי, יותר אנשים יבואו לרוץ=יותר כסף לעירייה.
זה אירוע שמכניס מליונים ועל כן האינטרס הכלכלי עלול לפגום בשיקול הדעת של טובת האזרח.
לעניות דעתי אם יש לך אינטרס כלכלי שאני אבוא לרוץ אז יש לך גם אחריות שילוחית כלפי האנשים שהרווחת כסף על גבם.

כלומר כל מי שנפגע בכל מרתון או אירוע ספורט המוני אחר זכאי לפיצוי? אין מצב. גוף האדם אינו מושלם, ובמאמצים כבירים (לרוץ 20 קילומטר נכנס לקטגוריה הזאת) הוא לפעמים נפגע.

ושוב, זה שגם העיריה העדיפה לדחות אם ניתן היה, ודחו או ביטלו את המרתון המלא, לא אומר שזה לא היה לגיטימי לקיים את חצי המרתון גם כשבשיאו יש 27 מעלות. שתי ההחלטות היו בהמלצת משרד הבריאות, אגב, כך שאם (ואני בספק גדול) היתה פשלה אז כמו שאופטימי כתב, יש לבוא בטענות למשרד הבריאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: