redrony כתב:
נועם שחם כתב:
רוני, הפועל צריכה להעמיד קבוצה לפי המשאבים שיש לה.
המשאב העיקרי שיש להפועל ת"א זה הקהל, והמותג הפועל ת"א, וצריך למקסם אותם. לשבת ולהתפלל לדוד עשיר מאמריקה זה בסדר, אבל זה לא פותר אותנו מלהתמודד ולעשות את המקסימום עם מה שיש.
הקהל והמותג לא יביאו לך אליפויות. לעשות את המקסימום עם מה שיש זה ברור ואני בטח לא מצפה שהפועל יעמידו קבוצה שלא מתאימה למה שיש, אבל להגיד שאפשר להסתדר עם תקציב צנוע זה כבר לא מקובל, כי להסתדר בשביל הפועל זה לא לשאוף לפלייאוף עליון או להישאר בליגה.
ועוד משהו, גם בשביל להסתדר עם מה שיש ולמקסם, צריך אדם שמנהל את המערכת הזו ויודע להסתדר עם מה שיש. זה הדבר האחרון שאפשר להגיד על מי שמנהל עכשיו את הקבוצה.
על החלק השני של ההודעה שלך אין לנו שום מחלוקת, לרגע לא טענתי שהניהול כרגע טוב. יש הרבה מה לשנות ולתקן.
לגבי האקסיומה שכולם מציבים פה שחייבים בעלים פרטיים, אני מסרב לקבל אותה, ממספר טעמים:
א. בניגוד לרובכם, אני חושב שהסיוכי למצוא בעלים מן הסוג שאנחנו רוצים, הוא נמוך. הוא קיים, אבל זה לא משהו שמונח על הרצפה. בניגוד למה שאתם חושבים, כמות בעלי הממון שבא להם לזרוק עשרות מליונים על קבוצת כדורגל בליגת העל, היא לא כזו גדוגלה, והמציאות מוכיחה את זה. אני עוד לא שמעתי על בנאדם אחד שבאמת התעניין בקבוצה למרות שלכאורה אפשר לקחת אותה היום במחירי רצפה.
ב. אני מסרב לקבל את ההנחה שאין למועדון זכות קיום ללא בעלות פרטית. אז בסדר, את הסיסמה שאנחנו הפועל ת"א ולכן צריכים תקציב של 50 מליון ש"ח בעונה מינימום, כבר שמעתי. אבל יש גם מציאות, ועם המציאות צריך להתמודד. סתם לזרוק סיסמאות כל אחד יכול.