תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 09:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 90 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל היום הרביעי 13.3
הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 13:03 
רוני, הפועל צריכה להעמיד קבוצה לפי המשאבים שיש לה.

המשאב העיקרי שיש להפועל ת"א זה הקהל, והמותג הפועל ת"א, וצריך למקסם אותם. לשבת ולהתפלל לדוד עשיר מאמריקה זה בסדר, אבל זה לא פותר אותנו מלהתמודד ולעשות את המקסימום עם מה שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 13:07 
teknoboy כתב:
פואד כתב:
אתם חושבים הכל זה קסם... באה הנהלה חדשה והוקוס פוקוס יש לנו קבוצת צמרת. יכול להיות ששנה הבאה גם תהיה לך קבוצה גרועה.

יש פה תהליך שלוקח זמן ואין פתרונות קסם, תכעסו עונה הבאה אם לא ילמדו לקחים מהעבר ויחזרו על אותם טעויות, לא עכשיו.

יש איזה חוק שאסור להפיק לקחים באותה עונה? :WHOME:

ודבר שני, הלקח העיקרי מהעונה הזאת הוא שצריך למצוא בעלים "אמיתי", ורק על זה צריך לבחון את ההנהלה בקיץ (ובעונה הבאה, אם היא תיכשל במציאת רוכש שכזה).

זה לא לקח. זה שהכי טוב שיקנה אותנו איזה ביליארדר קווקזי שחובב את הצבע האדום וערכי תנועת הפועלים, זה לא משהו ששנוי במחלוקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 13:10 
זה לא להתפלל, זה לפעול בנחישות כדי למצוא. אני מקווה שזה מה שעושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 13:13 
אוגוסטוס היל כתב:

אני מניח שבקיץ יקדישו הרבה אנרגיה בענין, אבל בסופו של דבר, הסיכוי למצוא אחד כזה, הוא נמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 13:15 
נועם שחם כתב:

המשאב העיקרי שיש להפועל ת"א זה הקהל, והמותג הפועל ת"א, וצריך למקסם אותם. לשבת ולהתפלל לדוד עשיר מאמריקה זה בסדר, אבל זה לא פותר אותנו מלהתמודד ולעשות את המקסימום עם מה שיש.

כל עוד אין אלטרנטיבה צריך לנסות לשרוד ואת זה אי אפשר לעשות במבנה הכושל של ההנהלה שלנו, בלי קשר לשאר הדיון.
מצד שני, צריך לדחוף ולדרוש מכל מי שאפשר לעשות הכל כדי למצוא אחד כזה וכמה שיותר מהר. זה אולי יהיה דוד עשיר, אולי אולידרך, אולי תאגיד עסקי. ליותר מחצי מקבוצות הליגה יש כזה, חלק טובים, חלק לא. לא הגיוני שקבוצה שבן זקן והראל התקוטטו עליה, שלבייב רצה לקנות, שטביב והראל כמעט הרגו אחד את השני כדי לקבל את הזכות להיות הבעלים שלה, ואין בכל העולם משקיע שירצה את הפועל תל אביב. זה כנראה ייקח זמן אבל זו צריכה להיות המטרה ולא קבוצת אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 13:18 
כל מילה של שחר ושל האדס
וכל המוסיף -גורע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 13:31 
נועם שחם כתב:

הקהל והמותג לא יביאו לך אליפויות. לעשות את המקסימום עם מה שיש זה ברור ואני בטח לא מצפה שהפועל יעמידו קבוצה שלא מתאימה למה שיש, אבל להגיד שאפשר להסתדר עם תקציב צנוע זה כבר לא מקובל, כי להסתדר בשביל הפועל זה לא לשאוף לפלייאוף עליון או להישאר בליגה.
ועוד משהו, גם בשביל להסתדר עם מה שיש ולמקסם, צריך אדם שמנהל את המערכת הזו ויודע להסתדר עם מה שיש. זה הדבר האחרון שאפשר להגיד על מי שמנהל עכשיו את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
יהלום אדום כתב:
IdanTheLittle כתב:
ברוך דגו: "זו הרגשה כייפית לנצח את הפועל ת"א. תמיד שאני משחק נגדה אני מתלהב יותר, מתרגש יותר, רוצה להראות יותר כי שיחקתי שם, הרבה שנים זה היה הבית שלי."

וואלה לא הבנתי את הלוגיקה שלו...

לפי התיאוריה הזו של הדביל, לפני משחק נגד מכבי הוא עורך מסיבה מרוב כיף ושכרון חושים

התגובה של השוער שלהם הייתה יותר טוב?
"וואלה אני הייתי אוהד שרוף של הפועל. עד גיל 13. הייתי כל משחק בשער 7 שמה. בגלל שאני אוהד שלהם, היה חשוב לי לנצח אותם ולתת הכל"

:LOMASHOO:

שמעתי את זה אתמול ומה שעבר לי בראש שאם הייתי במקומו הייתי עם דמעות בעיניים, מצד אחד על גודל ההישג ומצד שני על הקבוצה שאני אוהד והפסידה אחרי 35 משחקים רצופים ללא הפסד בגביע. אם הוא היה אוהד שרוף אני עובד נאס"א

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אני מניח שבקיץ יקדישו הרבה אנרגיה בענין, אבל בסופו של דבר, הסיכוי למצוא אחד כזה, הוא נמוך.

כשמתחילים לחפש בקיץ שחקנים אנחנו כועסים ואומרים שהיו צריכים להתחיל חפש בזמן, אז בעלים?
לדעתי ברור שצריך היה להתחיל לחפש כאלה מהיום הראשון של רמון בקבוצה, ואני מאוד מקווה שזה מה שהיה. אחרת הבעיה קשה יותר ממה שכבר ברור לכולם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 14:14 
יש אימון היום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 14:21 
סמל אישי של המשתמש
ofri כתב:
יש אימון היום?

האימון בערב.
האפור יראה להם באיירן-ארסנל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
איזה פעולות עושים בשביל למצוא בעלים מהר, להבדיל מהקצב העכשווי, שלטענתכם הוא קצב איטי מאוד?
האם לדעתכם חיים רמון צריך לצאת לרחוב עם שלט "מחפש קונה להפועל ת"א"? ולשלוח את מוישיק להפציץ במודעות את מכירת הפועל ת"א ביד 2?
עם כל ה"מהר מהר מהר" הזה, מה קורה עם מחר יקפצו על רמון ושות', גורמים מסוג טביב שמעוניינים לקנות בלי תנאים של העמותה ובלי נעליים, רק לשים ת'כסף ולהעביר בעלות, אתם רוצים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 14:33 
redrony כתב:
נועם שחם כתב:

הקהל והמותג לא יביאו לך אליפויות. לעשות את המקסימום עם מה שיש זה ברור ואני בטח לא מצפה שהפועל יעמידו קבוצה שלא מתאימה למה שיש, אבל להגיד שאפשר להסתדר עם תקציב צנוע זה כבר לא מקובל, כי להסתדר בשביל הפועל זה לא לשאוף לפלייאוף עליון או להישאר בליגה.
ועוד משהו, גם בשביל להסתדר עם מה שיש ולמקסם, צריך אדם שמנהל את המערכת הזו ויודע להסתדר עם מה שיש. זה הדבר האחרון שאפשר להגיד על מי שמנהל עכשיו את הקבוצה.

על החלק השני של ההודעה שלך אין לנו שום מחלוקת, לרגע לא טענתי שהניהול כרגע טוב. יש הרבה מה לשנות ולתקן.

לגבי האקסיומה שכולם מציבים פה שחייבים בעלים פרטיים, אני מסרב לקבל אותה, ממספר טעמים:

א. בניגוד לרובכם, אני חושב שהסיוכי למצוא בעלים מן הסוג שאנחנו רוצים, הוא נמוך. הוא קיים, אבל זה לא משהו שמונח על הרצפה. בניגוד למה שאתם חושבים, כמות בעלי הממון שבא להם לזרוק עשרות מליונים על קבוצת כדורגל בליגת העל, היא לא כזו גדוגלה, והמציאות מוכיחה את זה. אני עוד לא שמעתי על בנאדם אחד שבאמת התעניין בקבוצה למרות שלכאורה אפשר לקחת אותה היום במחירי רצפה.

ב. אני מסרב לקבל את ההנחה שאין למועדון זכות קיום ללא בעלות פרטית. אז בסדר, את הסיסמה שאנחנו הפועל ת"א ולכן צריכים תקציב של 50 מליון ש"ח בעונה מינימום, כבר שמעתי. אבל יש גם מציאות, ועם המציאות צריך להתמודד. סתם לזרוק סיסמאות כל אחד יכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 14:35 
teknoboy כתב:
נועם שחם כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

כשמתחילים לחפש בקיץ שחקנים אנחנו כועסים ואומרים שהיו צריכים להתחיל חפש בזמן, אז בעלים?
לדעתי ברור שצריך היה להתחיל לחפש כאלה מהיום הראשון של רמון בקבוצה, ואני מאוד מקווה שזה מה שהיה. אחרת הבעיה קשה יותר ממה שכבר ברור לכולם.

א. איך הגעת למסקנה שלא חיפשו עד עכשיו?

ב. מה לעשות שבמהלך העונה יש הרבה דברים שוטפים לטפל בהם שגוזלים זמן, כסף ואנרגיה. זו המציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
איזה פעולות עושים בשביל למצוא בעלים מהר, להבדיל מהקצב העכשווי, שלטענתכם הוא קצב איטי מאוד?
האם לדעתכם חיים רמון צריך לצאת לרחוב עם שלט "מחפש קונה להפועל ת"א"? ולשלוח את מוישיק להפציץ במודעות את מכירת הפועל ת"א ביד 2?
עם כל ה"מהר מהר מהר" הזה, מה קורה עם מחר יקפצו על רמון ושות', גורמים מסוג טביב שמעוניינים לקנות בלי תנאים של העמותה ובלי נעליים, רק לשים ת'כסף ולהעביר בעלות, אתם רוצים?

השאלה היא אחת: האם יש לרמון אינטרס לאבד הבעלות במועדון? כן או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
teknoboy כתב:
נועם שחם כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

א. איך הגעת למסקנה שלא חיפשו עד עכשיו?
ב. מה לעשות שבמהלך העונה יש הרבה דברים שוטפים לטפל בהם שגוזלים זמן, כסף ואנרגיה. זו המציאות.

א. ממש לא הגעתי למסקנה כזאת, ואני מאוד מקווה ורוצה להאמין שזה לא המצב. אני לא חשוף למידע הסודי, ואין מידע גלוי, אז אני נאלץ להסתק בתקווה.
ב. ברור. בשביל זה יש מנהלים, שיודעים לחלק את הזמן והמשאבים בין המשימות (או לפחות הם אמורים לדעת כדי להיות ראויים לתואר מנהלים).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
dino כתב:

השאלה היא אחת: האם יש לרמון אינטרס לאבד הבעלות במועדון? כן או לא.

כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 15:08 
נועם שחם כתב:
redrony כתב:
נועם שחם כתב:

על החלק השני של ההודעה שלך אין לנו שום מחלוקת, לרגע לא טענתי שהניהול כרגע טוב. יש הרבה מה לשנות ולתקן.

לגבי האקסיומה שכולם מציבים פה שחייבים בעלים פרטיים, אני מסרב לקבל אותה, ממספר טעמים:

א. בניגוד לרובכם, אני חושב שהסיוכי למצוא בעלים מן הסוג שאנחנו רוצים, הוא נמוך. הוא קיים, אבל זה לא משהו שמונח על הרצפה. בניגוד למה שאתם חושבים, כמות בעלי הממון שבא להם לזרוק עשרות מליונים על קבוצת כדורגל בליגת העל, היא לא כזו גדוגלה, והמציאות מוכיחה את זה. אני עוד לא שמעתי על בנאדם אחד שבאמת התעניין בקבוצה למרות שלכאורה אפשר לקחת אותה היום במחירי רצפה.

ב. אני מסרב לקבל את ההנחה שאין למועדון זכות קיום ללא בעלות פרטית. אז בסדר, את הסיסמה שאנחנו הפועל ת"א ולכן צריכים תקציב של 50 מליון ש"ח בעונה מינימום, כבר שמעתי. אבל יש גם מציאות, ועם המציאות צריך להתמודד. סתם לזרוק סיסמאות כל אחד יכול.

שוב, אתה נתקע על זה. יש קיום, זה ברור. גם למכבי פ"ת, רמה"ש ובני יהודה יש קיום. אם אתה מוכן להסתפק ב"קיום" בתור אוהד הפועל, אשריך. אני מניח שאתה אחד הבודדים.
אני לא זרקתי סיסמאות. אני הבעתי את המיאוס שלי מכל העניין הזה ש"בלי אירופה אין תקציב ואין קבוצה". אני מצפה מבעלי הבית של הקבוצה לעשות כל שביכולתם למצוא אדם שיוכל לקחת את המועדון ולהביא אותו למקומות שאליהם הוא ראוי. אם אתה קורא לזה סיסמא, שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
שוב אני חוזר על הדברים שלי פה בפורום בשבועות האחרונים.
אני משוכנע ב-100% שרמון מחפש רוכש להפועל. רמון לא רוצה/יכול לשלם לטביב 6 מיליון ש"ח בעוד 3 חודשים ובנוסף להפקיד ערבויות בבקרה במקום אלה של טביב. אחרי כל זה יידרש ממנו גם להכניס יד לכיס כדי לכסות גירעון של כ-7 מיליון שקל שנוצר השנה, כי אם הוא יכסה זאת רק באמצעות מכירת טב"ח ודמארי אולי יהיה לו תקציב מאוזן אבל התקציב יהיה נמוך וממילא הסגל יהיה עלוב ויתמודד על מקום בפליי-אוף העליון במקרה הטוב.
לכן, בניגוד לעבר, כשהביצים שלו בידיים של טביב, רמון יעשה כל שאל ידו כדי למצוא מישהו שישלם לטביב את הכסף ויקח ממנו את האחריות לקבוצה.
השאלה אפוא אינה האם רמון רוצה או לא רוצה לוותר על הבעלות אלא האם יצליח בכך?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 16:08 
מה זה משנה במה אני מסתפק או לא מסתפק? השאלה היא מה היכולות.

המטרה היא למקסם את מה שיש, ולחתור למצוא עוד מקורות. מה שבטוח הוא שאי אפשר להיות עם מקורות של מכבי פ"ת ולטעון שאתה ברצלונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
מזל שיש אשכולות כאלה, שכל מיני האדסים למינהם יכולים לפזר את החרא שלהם בסיטונאות
רק שחס וחלילה לא נזכה לימים יפים יותר, אחרת לא יהיה מה לכתוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
אחד הדברים הכי מצחיקים בעולם:

http://issie2give.co.il/
ONE בית איזי שפירא פתחו מכירה פומבית של מוצרי ספורט ישראלים חתומים שכל הכסף ילך כתרומה לילדי בית איזי שפירא הסובלים ממוגבלויות..

קודם כל, כל הכבוד על המבצע יוזמה מבורכת אבל מישהו פה מוכן להסביר לי מי ישלם:
1000 שקל - כובע השחייה של גל נבו או קרן פאקינג לייבוביץ'
1000 שקל - כובע חתום של שחר פאר
1000 שקל - כדור חתום של מכבי הרצליה,
1000 שקל - חולצת דריי פיט חתומה של אריק זאבי
605 שקל - חולצה חתומה של הלוחמים באדום :LOMASHOO:
605 שקל - כובע של ליאור סופר(אשקרה כובע של מונסטר שליאור (מי) סופר קנה :LOL2: )
1000 שקל - תמונה חתומה - קבוצת גביע דייויס קנדה

וכל זה במכירה פומבית שהמחיר יכול רק לעלות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 17:14 
אנשים יקנו לא כי זה שווה משהו, אלא כדי לתרום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 17:33 
סמל אישי של המשתמש
רק היום רק היום, חולצת הפועל עם החתימות של הסופרסטארים שהביאו לכם הישגים כגון: הפסד 4-0 בדרבי, הפסד 3-0 לחיפה, והדחה מול האימפריה הכתומה בגביע!

עלק 605 שקל... תשלמו לי 605 ואני לא לוקח את החולצה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל היום הרביעי 13.3
הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 18:19 
לפי הדביל מחדשות הספורט דמארי סיים את העונה ושחקנים בקבוצה צחקו על המשחק אתמול ואמרו שהם לא מסוגלים לנצח אף קבוצה כולל הליגה הלאומית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 18:25 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
לפי הדביל מחדשות הספורט דמארי סיים את העונה ושחקנים בקבוצה צחקו על המשחק אתמול ואמרו שהם לא מסוגלים לנצח אף קבוצה כולל הליגה הלאומית

א. מיהו הדביל?
ב. נא לינק
ג. איך גמר העונה אם לא נפצע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
עקב מצבה המיוחד של המדינה התפתח ובצדק נוהג של חלוקת צלש"ים.
יש אנשים שקיבלו מספר צל"ים בחייהם. ככל שידוע לי מאחר וביצעו כמה מעשים נפרדים שלא תלויים זה בזה ולכן מצא מי שמצא לנכון להעניק להם כמה צלש"ים.

הנהלת הקבוצה ובעלייה הנוכחים קיבלו צל"ש ענק על מעשיהם כבר בתחילת העונה.
צל"ש אדיר ומוצדק שהיה משובץ עם הרבה תיקוות ואמונה שזה הולך להיות אחרת. חלק על סמך הצהרות וחלק מיתוך אמונה, למי שהאמין באנשים ובתעוזה שגילו.

היו גם כאלה בין שמיתוך אינטרס (ולא כתבתי אישי) דאגו להזכיר לנו בכל היזדמנות עד כמה הצל"ש היה מגיע להם. היו גם כאלה שלא מתוך אינטרס שלא הפסיקו להזכיר לנו עד כמה הצל"ש הוא ענק.

ובכך מאז פתחיחת העונה ולאחר שחולקו הצלש"ים לא עשו ההנהלה והבעלים ולו מעשה אחד שזכור לי שמגיע להם עבורו צל"ש. אבל עדיין מוענקים להנהלה צלש"ים לאורך העונה בגין אותו צל"ש שהיה בזכות טרם פתיחת העונה או בשבועות הראשונים שלה.

עונה שלמה היא זמן די והותר לעשות שינויים. להראות שמשהו בניהול הישתנה שמגיע אולי צל"שון על מעשה כזה או אחר. ואין לי ספק שיושבים שם למעלה אנשים שמבינים ביחסי ציבור קצת יותר טוב ממני. אז איך החכמים והמוכשרים האלה לא הצליחו לפרסם עוד מעשים שבעבורם מגיע להם צל"שון קטנטן והם כל הזמן ממחזרים את מעשיהם הניפלאים שכבר זיכו אותם בצל"ש.

הדבר המרכזי במערכת של הנהלה וקהל או בין פירמה ללקוחותיה הוא בניית אמון. חלק מהקהל מאוד האמין בהנהלה ורכש מינויים ואפילו חברות בעמותה. אני לא הייתי ביניהם. אני מסופק מאוד אם יקבלו אמון דומה בתחילת העונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 20:46 
קשה לראות ולשמוע את הקללות,אבל אין מה להגיד הם צודקים.
נמאס,מאוס להגיד את זה אבל זה האמת,יש גם דרך להפסיד דרבי ולראשלצ בגביע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 22:56 
http://www.one.co.il/Article/214250.html
יופי,עכשיו להחזיר אותו הבייתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 23:00 
nati כתב:
http://www.one.co.il/Article/214250.html
יופי,עכשיו להחזיר אותו הבייתה

:bang: איך תחזיר כשליובין במועדון ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 90 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: