תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 21:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 594 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: האיש שלא היה שם
הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 15:52 
כדי להצדיק את הטענה שלך, אתה נותן 2 דוגמאות לקבוצות שבהן הבעלים מחויב לקבוצה?
כדי שיהיה ניהול אמיתי צריך בעל בית שייתן גב כלכלי, מבלי שנצטרך למכור את נוסא כדי לממן רכש או לוותר על בלם כדי להחתים את ורמוט.
בטח כשהמתחרים שלנו עשירים בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
skadiv, אתה שוב מסלף עובדות. קרית שמונה היא יוצא דופן שאינו מעיד על הכלל (או במילים אחרות - האליפות שלהם יכולה לקרות פעם ב-20-15 שנה). שנית, הפועל היתה מועמדת רצינית לאליפות באמת (ואפילו זכתה בה) כשדאגה להביא את השחקנים הכי טובים בשוק בקיץ שקדם לעונה. כשלא, רק "נאבקנו". בכל אופן, אנחנו לא צריכים להביט לאחור אלא להסתכל קדימה. כרגע אני מסתכל קדימה ורואה שחור (יותר נכון, צהוב). כדי להתחרות במכבי ובחיפה אתה צריך כסף. קבוצת אוהדים לא תביא כסף, גם לא קבוצת ניהול שמורכבת מכמה בעלים שתורמים מכיסם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 00:28 
לירון האדום כתב:
אדום מטלי כתב:
אני עוקב אחרי האשכול בעניין, מנסה להבהיר לעצמי עניינים וחלקם חידה בעיני.

למה לעזאזל שאדם עם כסף יקנה את הפועל? או כל קבוצה אחרת בליגה?

אם היה לי חבר מיליארדר - האם הייתי ממליץ לו לקנות את הפועל? מה אני בכלל יכול למכור לו? האם יתכן מצב שהוא לא יבוא אלי אחרי מספר חודשים ויגיד לי "מה הכנסת אותי לחרא הזה?" הרי אנחנו בעצמנו אומרים כאן כל יומיים "לסגור כאן את הכדורגל וזהו" "הכל רקוב מהיסוד" ועוד כיו"ב, ובצדק.
אולי אם הייתי מליארדר בעצמי הייתי מכניס את עצמי לצרה הזו, אבל זה בגלל שאני חולה. חולה אהבה, אבל חולה.

בהן צדק, לא מבין למה אלו שקנו את מכבי עשו את זה. אשמח אם מישהו יסביר לי.
ואני לא יודע מה אני יכול להגיד, בכנות, בלי להיות שקרן, למישהו שהייתי רוצה שיקנה את הפועל.
אני יכול אולי להבין מה אדם כמו יעקב שחר או אלונה ברקת יכולים להרוויח כאן, אבל מילארדר מחו"ל?

אשמח לקבל תשובות, כי גם אני מאד רוצה שזה יקרה ומוכן אפילו להיות הנהג של נתי לצורך העניין (אולי לארגן לרמון איזה בחורה כאן...), אבל כרגע אני מתקשה להסביר לעצמי מה אני יכול לומר לקונה פוטנציאלי.

לרוב אלו שרוכשים קבוצת כדורגל עושים זאת מכמה טעמים:
1. אהבה לספורט.
2. תרומה לקהילה.
3. יהודים ציונים שרוצים לתרום במדינה.
4. פרסום.
5. קשרים עסקים\שלטונים.

אז בוא נסתכל רגע מנקודת מבטו של אותו מיליארדר יהודי אוסטרלי:
1. אהבה לספורט - כדי לממש את זו, יש לו קרוב לבית הרבה יותר ספורט מכל סוג, מנוהל הרבה יותר טוב, הרבה יותר הגון ומקצועי מהזבל של הכדורגל בארץ. למה לו לקנות קבוצת כדורגל בישראל?
2. תרומה לקהילה - לכל איש עם כסף יש מליון דרכים בהם יתרום לקהילה הרבה יותר מאשר דרך קבוצת כדורגל. 30,000 ש״ח קנס על אבוקות יכולים להועיל הרבה יותר במקומות אחרים מאשר להתאחדות המושחתת של הכדורגל בישראל.
3. איך קניית קבוצת כדורגל בישראל היא תרומה לציונות? לפרטים, ראה סעיף קודם.
4. פרסום - כפי שאמרתי, טוב אולי ליעקב שחר או סמי סגול, גם זה לא ברור. איזה צורך יש למיליארדר אוסטרלי לפרסם בישראל, ואם גם היה לו צורך, למה שיעשה את זה דרך הסחי של הכדורגל?
5. קשרים עסקיים/שלטוניים - למעט המקרה הייחודי של גיידמק שגם הוא הסתיים בפלופ, אתה באמת חושב שזה רלוונטי? ראה סעיף קודם.

נתת רשימת מכולת ידועה, אבל שום סעיף בה לא מחזיק מים.
איפה כל אלה שאמרו שרמון לא עושה מספיק כדי למכור את הפועל?
אני מחכה מהם לתשובות איך להציג את המועדון בצורה אטרקטיבית לקונה פוטנציאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 00:41 
אדום מטלי כתב:
לירון האדום כתב:
אדום מטלי כתב:

אם היה לי חבר מיליארדר - האם הייתי ממליץ לו לקנות את הפועל? מה אני בכלל יכול למכור לו? האם יתכן מצב שהוא לא יבוא אלי אחרי מספר חודשים ויגיד לי "מה הכנסת אותי לחרא הזה?" הרי אנחנו בעצמנו אומרים כאן כל יומיים "לסגור כאן את הכדורגל וזהו" "הכל רקוב מהיסוד" ועוד כיו"ב, ובצדק.
אולי אם הייתי מליארדר בעצמי הייתי מכניס את עצמי לצרה הזו, אבל זה בגלל שאני חולה. חולה אהבה, אבל חולה.

ואני לא יודע מה אני יכול להגיד, בכנות, בלי להיות שקרן, למישהו שהייתי רוצה שיקנה את הפועל.
אני יכול אולי להבין מה אדם כמו יעקב שחר או אלונה ברקת יכולים להרוויח כאן, אבל מילארדר מחו"ל?

אשמח לקבל תשובות, כי גם אני מאד רוצה שזה יקרה ומוכן אפילו להיות הנהג של נתי לצורך העניין (אולי לארגן לרמון איזה בחורה כאן...), אבל כרגע אני מתקשה להסביר לעצמי מה אני יכול לומר לקונה פוטנציאלי.

1. אהבה לספורט.
2. תרומה לקהילה.
4. פרסום.
5. קשרים עסקים\שלטונים.

1. אהבה לספורט - כדי לממש את זו, יש לו קרוב לבית הרבה יותר ספורט מכל סוג, מנוהל הרבה יותר טוב, הרבה יותר הגון ומקצועי מהזבל של הכדורגל בארץ. למה לו לקנו קבוצת כדורגל ביראל?
2. תרומה לקהילה - לכל איש עם כסף יש מליון דרכים בהם יתרום לקהילה הרבה יותר מאשר דרך קבוצת כדורגל. 30,000 ש״ח קנס על אבוקות יכולים להועיל הרבה יותר אשר להתאחדות המושחתת של הכדורגל בישראל.
4. פרסום - כפי שאמרתי, טוב אולי ליעקב שחר או סמי סגול, גם זה לא ברור. איזה צורך יש למיליארדר אוסטרלי לפרסם בישראל, ואם גם היה לו צורך, למה שיעשה את זה דרך הסחי של הכדורגל?
5. קשרים עסקיים/שלטוניים - למעט המקרה הייחודי של גיידמק שגם הוא הסתיים בפלופ, אתה באמת חושב שזה רלוונטי? ראה סעיף קודם.

את השאלות האלה כדאי שתציג לרשימה מאוד נכבדת של אנשים :יעקב שחר, אלונה ברקת, איזי שרצקי, דניאל יאמר, שניידר, מיטש, נקקאשווילי שתומך בג'קי בן זקן ובלא מעט אנשי עסקים במזרח אירופה ובכל העולם שרוכשים קבוצות ספורט . יש מאמר כזה מאנגליה מאוד מעניין שמנתח את הסיבות לרכוש קבוצת כדורגל ואת התועלת שצומחת לאנשי עסקים מכך( אם הייתי ליד המחשב הנייח הייתי מוצא אותו), נראה שחוץ משניידר ויאמר שבאמת אכל פה זובור רצייני ועשו הכל כדי להבריח אותו, האנשים האלה גם די נהנים ממה שהם עושים ואולי הם מרוויחים מזה, לא בטוח שמשהו חומרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 00:55 
שחר,
אני שואל את השאלות שלי לא בקנטרנות, אלא ברצינות כדי ללמוד ואולי להזיז עניינים. מכיוון שאני לא יכול יכול לשאול את ברקת, שחר, יאמר והשאר שהזכרת, אני מנסה להבין את זה כאן, מאנשים שכנראה יודעים משהו שאני לא יודע.

וכנראה יש משהו שאני לא יודע, עובדה ששניידר אכן קנה כאן קבוצה.

(שוב, אני מדבר דווקא על אינטרס של בעל ממון מחו״ל, לא מישראל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 05:16 
אדום מטלי כתב:
לירון האדום כתב:
אדום מטלי כתב:

1. אהבה לספורט.
2. תרומה לקהילה.
4. פרסום.
5. קשרים עסקים\שלטונים.

1. אהבה לספורט - כדי לממש את זו, יש לו קרוב לבית הרבה יותר ספורט מכל סוג, מנוהל הרבה יותר טוב, הרבה יותר הגון ומקצועי מהזבל של הכדורגל בארץ. למה לו לקנות קבוצת כדורגל בישראל?
2. תרומה לקהילה - לכל איש עם כסף יש מליון דרכים בהם יתרום לקהילה הרבה יותר מאשר דרך קבוצת כדורגל. 30,000 ש״ח קנס על אבוקות יכולים להועיל הרבה יותר במקומות אחרים מאשר להתאחדות המושחתת של הכדורגל בישראל.

המסיבות בהגרלות של אופ״א.
יציע הVIP במנצ׳סטר ברצלונה מדריד לונדון ומילאן כשהקבוצה שלו פוגשת את האריות של אירופה במשחקי ליגת האלופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 07:03 
ערן כתב:
skadiv, אתה שוב מסלף עובדות. קרית שמונה היא יוצא דופן שאינו מעיד על הכלל (או במילים אחרות - האליפות שלהם יכולה לקרות פעם ב-20-15 שנה). שנית, הפועל היתה מועמדת רצינית לאליפות באמת (ואפילו זכתה בה) כשדאגה להביא את השחקנים הכי טובים בשוק בקיץ שקדם לעונה. כשלא, רק "נאבקנו". בכל אופן, אנחנו לא צריכים להביט לאחור אלא להסתכל קדימה. כרגע אני מסתכל קדימה ורואה שחור (יותר נכון, צהוב). כדי להתחרות במכבי ובחיפה אתה צריך כסף. קבוצת אוהדים לא תביא כסף, גם לא קבוצת ניהול שמורכבת מכמה בעלים שתורמים מכיסם.

לא יודע כמה כסף מוני הביא מהבית, אבל אם בכלל, זה לא היה הרבה. ואנחנו כן היינו מועמדים רציניים מאוד לאליפות גם בקיץ שקדם לאליפות לדוגמה. אני טוען שהעונה, עם ניהול נכון מתחילתה של העונה האליפות הייתה מונחת בכיס שלנו כבר עכשיו. על הכמה ג'ובות שמישהו עשה מהצד על חשבוננו בעסקת בן יוסף, היינו יכולים להביא הנהלה מקצועית מהשורה הראשונה. על הטמטום של הבאת קוטיניו בלי בדיקה רצינית של אופציית ורמוט היינו יכולים להפריח את כל מחלקות הנוער שלנו מחדש. כסף היה, רק שהוא נעלם על כל מיני אבוקסיסים, דומב, פיינסטיל, אנטבי, בן יוסף קוטיניו וכד'. אתה טוען שהיה ניתן להמנע מכל הטעויות האלה רק אם היה לנו בעל בית ולא רק מנהל מקצועי?
כאן אני לא מסכים. עם בעלים שזורק כסף ללא הרף הרבה יותר קל לזכות באליפות כי מרווח הטעויות שלו גדול מאוד (נפלת עם שחקן א', מביא מיד איזה זהבי בינואר שיחליף אותו). עם ניהול נכון אפשר לצמצם את טווח הטעות למינימום.

שלא יהיה ספק - בגדול אני מסכים איתך, האידאל זה בעלים כמו מיץ' שלא צריך שום התערבות ושום פיקוח של אוהדים, שלאחר שנמאס לו מהצעצוע מוכר אותו לאדם רציני כמוהו. במציאות גם אם נמצא אחד כזה, הרבה דברים יכולים להשתבש בהמשך, דרך איבוד עיניין ותקציב מינימום (בית"ר, נתניה..), וכלה בזה שנמצא את עצמנו בסופו של דבר בידיו של דגיג ביצה בסגנון טביב ללא פיקוח אוהדים. מה נעשה אז? שוב נצא למחאות ומלחמות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 07:10 
nati כתב:
יציע הVIP במנצ׳סטר ברצלונה מדריד לונדון ומילאן כשהקבוצה שלו פוגשת את האריות של אירופה במשחקי ליגת האלופות.

זהו, נתי?
ברצינות, בשביל זה אדם בעל ממון, מכובד, שרגיל לספורט נקי (אולי נקי מדי) יבוא ויכניס את ראשו הבריא למיטה החולה של הכדורגל הישראלי??!
נראה לי שהוא צריך דרייב קצת יותר רציני מזה.

הלוואי ואתה צודק. אני מוכן לעשות הרבה בשביל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 17:31 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
nati כתב:

זהו, נתי?
ברצינות, בשביל זה אדם בעל ממון, מכובד, שרגיל לספורט נקי (אולי נקי מדי) יבוא ויכניס את ראשו הבריא למיטה החולה של הכדורגל הישראלי??!

לא כדאי לבדוק?
אולי כדאי לנסות לעניין איזה מבחר מקרי (מדגם מייצג?) של ביליונרים ולראות איך הם מגיבים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 17:39 
אדום מטלי כתב:
nati כתב:

זהו, נתי?

ראה אנשים כמו גאידמק שעושים כל מיני עסקאות כדי לצבור קשרים בצצניה וכ'ו (למה הוא צריך את ביתר בשביל צצניה?) , כל מיני חלאות כמו טביב והראל שעושים את זה בשביל לקבל פרסום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 ינואר 2013, 17:43 
ולגבי כל פניותוהכנת מצגות לכל מיני אוסטרלים למינהם לא חושב שדבר כזה יכול להזיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 02:37 
סמל אישי של המשתמש
בהתחלה אתה מאשים שחקנים.
אחר כך אתה מאשים את אבוקסיס.
אחרי זה אתה מאשים את ליובין.
בסוף אתה מבין שצערנו ערן צודק בכל מילה.
אין בעלים למועדון, אין יד מכוונת, אין מחשבה קדימה, וההתנהלות העתידית והלא מקצועית פשוט תפרק אותנו לחתיכות.
כל עוד לא יהיה בעלים רציני ומנהל רציני תחתיו הפועל תל אביב תתנהל כפרוייקט טלאים.
אין פה האשמה כמו שערן אמר, רק שבאמת, כדאי שנבין את זה, אחרת עוד כמה שנים נחזור להסתדרות סטייל, או שנמשיך לדשדש בבינוניות.
הסגל הנוצץ השנה הוא לא פקטור לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 03:11 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
בהתחלה אתה מאשים שחקנים.
אין בעלים למועדון, אין יד מכוונת, אין מחשבה קדימה, וההתנהלות העתידית והלא מקצועית פשוט תפרק אותנו לחתיכות.
כל עוד לא יהיה בעלים רציני ומנהל רציני תחתיו הפועל תל אביב תתנהל כפרוייקט טלאים.
אין פה האשמה כמו שערן אמר, רק שבאמת, כדאי שנבין את זה, אחרת עוד כמה שנים נחזור להסתדרות סטייל, או שנמשיך לדשדש בבינוניות.

זה נכון, אבל מה שעולה לי לפחות מהאשכול המקביל זה שאין קשר להאם יש בעלים יחיד לבעל הבית, בעל בית לא חייב להיות הבעלים של המועדון, לדוגמא ניקח את הטבלה של ליגת העל וה"בעל בית" של כל קבוצה:
במכבי - הבעלים לא קשור בכלל ורק מביא את הכסף, אנגלידיס היה בתפקיד ה"בעל בית" ונכשל, בינתים ג'ורדי אחריו דיי מצליח.
בחיפה - בעיקרון המנהל הוא צ'יזיק, אבל כן יש התערבות של שחר.
בית"ר - הבעלים לא קשור בכלל לקבוצה וקורנפיין הוא הבעל בית.
אשדוד - בן זקן הבעל בית.
רמה"ש - אני לא רוצה בכלל לגעת בבלאגן שם
בני יהודה - דמאיו, בלי בעלים
ק"ש - שירצקי הבעל בית
ב"ש - אלונה לא קשורה בכלל לקבוצה, ולמאמן יד חופשית, דומה קצת למה שיש לנו.
נתניה - קובי בלדב בלי בעלים
סכנין - אין בעלים אמיתי, היו"R מחליט על הכל
ר"ג - ארקין הבעלים מתערב (יותר מדי...)
הפועל חיפה - יואב כץ לא קשור לקבוצה.
עכו - הבעלים מנהל.
כמו שאתה רואה, בעלים שמעורב זו לאו דווקא ארובה להצלחה, להפך זה יכול להיות הרסני (ק"ש ובן שמעון, ארקין ור"ג).
אגב, אמנם העונה ההזויה הזו לא עובדת ככה, אבל בדרך כלל דווקא קבוצות כמו מכבי נתניה ובני יהודה, שיש להם בעל בית אבל אין להם בעלים או הכנסות טבעיות מצליחות יחסית, בעוד קבוצות עם בעלים שהוא הבעל בית אבל מתערב יותר מדי נאבקות נגד הירידה או יורדות (ראשל"צ, מכבי פ"ת, גם בהפועל פתח תקווה הבעלים "ניהל" והוריד בפועל את הקבוצה.)

בשורה התחתונה הפועל אכן צריכה בעל בית, האם זה צריך להיות בעלים יחיד, זו שאלה אחרת.
אגב, מה שהטבלה עוד מראה זה שמי שמשקיע כסף (גולדהאר, שחר העונה השקיע הרבה) או שיש לו הרבה כסף מהכנסות טבעיות (אנחנו, בית"ר, ק"ש מאירופה), בדרך כלל למעלה.

המשוואה היא לטעמי שניהול+כסף= הצלחה, אני ממש לא בטוח שמה שחסר לנו זה כסף.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 03:16 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
גביזון כתב:
בהתחלה אתה מאשים שחקנים.

זה נכון, אבל מה שעולה לי לפחות מהאשכול המקביל זה שאין קשר להאם יש בעלים יחיד לבעל הבית, בעל בית לא חייב להיות הבעלים של המועדון, לדוגמא ניקח את הטבלה של ליגת העל וה"בעל בית" של כל קבוצה:
במכבי - הבעלים לא קשור בכלל ורק מביא את הכסף, אנגלידיס היה בתפקיד ה"בעל בית" ונכשל, בינתים ג'ורדי אחריו דיי מצליח.
בחיפה - בעיקרון המנהל הוא צ'יזיק, אבל כן יש התערבות של שחר.
בית"ר - הבעלים לא קשור בכלל לקבוצה וקורנפיין הוא הבעל בית.
אשדוד - בן זקן הבעל בית.
רמה"ש - אני לא רוצה בכלל לגעת בבלאגן שם
בני יהודה - דמאיו, בלי בעלים
ק"ש - שירצקי הבעל בית
ב"ש - אלונה לא קשורה בכלל לקבוצה, ולמאמן יד חופשית, דומה קצת למה שיש לנו.
נתניה - קובי בלדב בלי בעלים
סכנין - אין בעלים אמיתי, היו"R מחליט על הכל
ר"ג - ארקין הבעלים מתערב (יותר מדי...)
הפועל חיפה - יואב כץ לא קשור לקבוצה.
עכו - הבעלים מנהל.
כמו שאתה רואה, בעלים שמעורב זו לאו דווקא ארובה להצלחה, להפך זה יכול להיות הרסני (ק"ש ובן שמעון, ארקין ור"ג).
אגב, אמנם העונה ההזויה הזו לא עובדת ככה, אבל בדרך כלל דווקא קבוצות כמו מכבי נתניה ובני יהודה, שיש להם בעל בית אבל אין להם בעלים או הכנסות טבעיות מצליחות יחסית, בעוד קבוצות עם בעלים שהוא הבעל בית אבל מתערב יותר מדי נאבקות נגד הירידה או יורדות (ראשל"צ, מכבי פ"ת, גם בהפועל פתח תקווה הבעלים "ניהל" והוריד בפועל את הקבוצה.)

בשורה התחתונה הפועל אכן צריכה בעל בית, האם זה צריך להיות בעלים יחיד, זו שאלה אחרת.
אגב, מה שהטבלה עוד מראה זה שמי שמשקיע כסף (גולדהאר, שחר העונה השקיע הרבה) או שיש לו הרבה כסף מהכנסות טבעיות (אנחנו, בית"ר, ק"ש מאירופה), בדרך כלל למעלה.

המשוואה היא לטעמי שניהול+כסף= הצלחה, אני ממש לא בטוח שמה שחסר לנו זה כסף.

ספר את זה לרמון ולבקרה התקציבית, זה מאוד יעודד אותם לשמוע שלא חסר לנו כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 03:26 
סמל אישי של המשתמש
למיטב הבנתי אנחנו בגירעון של 5 מ' שקלים.
התקציב שלנו הוא 45 מ' שקלים.
אם אנחנו יכולים להעמיד תקציב של 40 מ' שקלי על בסיס מכירת שחקנים (ולטעמי לקבוצה הזו לא חסרים נכסים מקצועיים ברמה של נוסא (דמארי, בן חיים, ממן אם יהיה לו שכל, וכמובן התנהלות נכונה של השקעה בשחקנים בעלי פוטנציאל לרווח עתידי...)) וקמפיין אירופי בינוני מינוס זה בהחלט מספיק כסף לקבוצה שתאבק לפחות על המקום השני (במיוחד כי לבני זונות בצד השני של הכביש יש שייח קנדי שנותן להם תקציב כפול).
זה לא אומר שאסור לסגור את השער למי שרוצה להזרים כסף, להפך.
אבל להפוך את הבעיה העיקרית שלנו לכסף עם תקציב 2 בליגה גם אחרי חיסור הגירעון נראה לי קצת מגוחך.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 09:23 
סמל אישי של המשתמש
להאבק על מקום שני.
אוהדים סמרטוטים ולוזרים.
לכו לאהוד בני יהודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
הבעייה היא לא הכסף, אלא הנזילות שלו.
אם ההכנסות של הקבוצה השנה הם 40 מליון אז בשביל מינימום נזילות היית צריך תקציב מקסימלי של 35. זה לא מעט לליגה אבלמזה אומר לא ורמוט חוזים נמוכים יותר שאתה יכול להציע ואמירה שאלפיות זאת לא מטרה מוצהרת בתחילת עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 פברואר 2013, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
למיטב הבנתי אנחנו בגירעון של 5 מ' שקלים.
התקציב שלנו הוא 45 מ' שקלים.
אם אנחנו יכולים להעמיד תקציב של 40 מ' שקלי על בסיס מכירת שחקנים (ולטעמי לקבוצה הזו לא חסרים נכסים מקצועיים ברמה של נוסא (דמארי, בן חיים, ממן אם יהיה לו שכל, וכמובן התנהלות נכונה של השקעה בשחקנים בעלי פוטנציאל לרווח עתידי...)) וקמפיין אירופי בינוני מינוס זה בהחלט מספיק כסף לקבוצה שתאבק לפחות על המקום השני (במיוחד כי לבני זונות בצד השני של הכביש יש שייח קנדי שנותן להם תקציב כפול).
זה לא אומר שאסור לסגור את השער למי שרוצה להזרים כסף, להפך.
אבל להפוך את הבעיה העיקרית שלנו לכסף עם תקציב 2 בליגה גם אחרי חיסור הגירעון נראה לי קצת מגוחך.

לדעתי הכסף הוא לא הבעיה העיקרית (כלומר כרגע, ועוד יותר בקיץ, זו הבעיה הלחוצה ביותר, אבל זה לא שורש הבעיה).
המקור של כל הבעיות הוא בניהול לקוי עד לא קיים.
אין למועדון הזה מנהל (גם אם יש מי שמקבל כסף על ניהולו) וככה זה נראה.

מהעולם אנחנו יודעים שמועדון צריך בעל בית, לא במובן של מישהו שמביא כסף אלא במובן של מישהו שעושה סדר במערכת.
הרבה פעמים זה אותו אחד, אבל זה לא חייב להיות.
מה שכן, מי שיביא כסף (שאותו נצטרך) ירצה כנראה גם לעשות סדר (למיטב הבנתו).
עד אז נצטרך להסתפק בניהול איכותי (כרגע זה נשמע כמו חלום מתוק). ובקבוצה כמו הפועל (בעולם מושלם, כמובן) ניהול כזה יכול לבטל את הצורך בהשקעה כספית משמעותית מצד הבעלים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 13:37 
סמל אישי של המשתמש
לאורך זמן, הכסף עושה את שלו.
כל רעיונות בניית הקבוצה לשנה הבאה חייבים להתמקד בדבר אחד מרכזי: מציאת רוכש

נבואת הזעם באם לא נשיג כרטיס לארופה, מספרות על סגל מאוד בינוני בעונה הבאה
משקר מי שחושב שהכסף הוא לא המוטיב המרכזי (אם כי לא היחידי) בהצלחה ובהשגים של קבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 פברואר 2013, 14:51 
nirog כתב:
לאורך זמן, הכסף עושה את שלו.
כל רעיונות בניית הקבוצה לשנה הבאה חייבים להתמקד בדבר אחד מרכזי: מציאת רוכש

נבואת הזעם באם לא נשיג כרטיס לארופה, מספרות על סגל מאוד בינוני בעונה הבאה
משקר מי שחושב שהכסף הוא לא המוטיב המרכזי (אם כי לא היחידי) בהצלחה ובהשגים של קבוצה

לפי מה שאני מבין כסף או חוסר כסף זו לא הבעיה של הפועל תל אביב כעת. גם אני חשבתי שיש בעיה תקציבית כאשר הודיעו על גרעון צפוי של 5 מיליון ש"ח. אם הביעו שחקן לשלשה חודשים בעלות מעביד של למיליון וחצי שקל ועוד שלשה או ארבעה שחקנים נוספים ( לא הצלחתי לעקוב אחרי החתמת שחקנים אצלנו) אזי כסף יש.
קבוצה שמחתימה 16 שחקנים בעונה אחת לא סובלת במחסור מזומנים. לפחות לא בהיקף שעלול לפגוע בהתנהלות המקצועית.
גם אם היו לרשות ההנהלה תקציב של 200 מיליון שקל, מצבנו כיום לא היה שונה.
קבוצות כמו רמת השרון או בני יהודה עם חצי מהתקציב שלנו העונה, נמצאות במצב טוב יותר מבחינה מקצועית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
בואו נדבר רגע על אביב בושינסקי.

איך אמר לי אוהד מכבי במוצ"ש - הוא צריך לקבל פרס מפעל חיים מאוהדי מכבי, שהיום מבינים שהוא בעצם הציל את המועדון. פעמיים.
איך אני אמרתי לו - בפעם הראשונה (שניידר) זה היה כמו לזכות בלוטו, בפעם השנייה (גולדהאר) זה כבר כמו לשדוד את פורט נוקס.

במשך שנים חשבתי שחיים רמון הוא האלטרנטיבה שלנו לבושינסקי. מבחינת קשרים, אמביציה, אהדה לקבוצה וכו'. יכול להיות שזה ככה ויכול להיות שלא, אני לא יודע.
מה שכן ברור זה שלפני שהפועל צריכה רוכש, היא צריכה את מי שיביא אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 11:34 
ערן כתב:

איך אמר לי אוהד מכבי במוצ"ש - הוא צריך לקבל פרס מפעל חיים מאוהדי מכבי, שהיום מבינים שהוא בעצם הציל את המועדון. פעמיים.
איך אני אמרתי לו - בפעם הראשונה (שניידר) זה היה כמו לזכות בלוטו, בפעם השנייה (גולדהאר) זה כבר כמו לשדוד את פורט נוקס.

במשך שנים חשבתי שחיים רמון הוא האלטרנטיבה שלנו לבושינסקי. מבחינת קשרים, אמביציה, אהדה לקבוצה וכו'. יכול להיות שזה ככה ויכול להיות שלא, אני לא יודע.

או מי שרוצה להביא אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:

יש הבדל קטן בין בושינסקי לרמון
בושינסקי חיפש אוליגרך מחו"ל לקבוצה ציונית. אליה קל יותר ליהודי התפוצות להתחבר.

בקיץ אשתקד נפגשתי בארוע עם עוזר מאמן של קבוצה בארופה הנמצאת בבעלות אוליגרך.
סיפרתי לאיש שיחי (יהודי שהיה גר תקופה בארץ) על טביב ועל הנסיונות לקנות ממנו הקבוצה, והוא אמר לי שהוא מכיר את ביתר, הפועל ומכבי ויהיה לו קשה מאוד לשכנע אוליגרך לרכוש דווקא קבוצת הפועל ובפרט את הפועל ת"א. בשיחה נכח גם סוכן שחקנים (שמייצג את אחד משחקני הפועל כיום) שהתבטא קשות בנוכחות הנוכחים על הפועל: "עוכרי ישראל" כהגדרתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 13:03 
nati כתב:
ערן כתב:

או מי שרוצה להביא אותו.

זאת הנקודה החשובה באמת
חיים רמון ושות׳ לא רוצים וכל הדיבורים על כך שמחפשים אינם אלא גניבת דעת לשמה
למעשה אף אחד היום לא באמת רוצה שיבוא רוכש
לא האומללים שהשקיעו וקנו מרמון שברי אחוזים בספינה טובעת
לא העמותה שהפכה להיות לסוכנות כרטיסים ( מכח מה בעצם?)
לא האוהדים המשפיעים שהפכו למנהלים בפועל של הקבוצה
וחרדים בצדק למעמדם במקרה שיבוא רוכש רציני
אף אחד
(חוץ מכמה עשרות אלפי אנשים שאוהבים את הפועל באמת, בלי כל מיני אינטרסים טובות הנאה
ואג׳נדות מאד חשובות שרואים בקבוצה כאמצעי לקידומן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
מה שכן, תמיד אפשר לסמוך על כותבים פה שיביאו את השדים והאג'נדות הפרטיים שלהם ויפגעו בחוזקת הטיעונים האותנטיים והעובדתיים שעולים פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 13:08 
mkorman1 כתב:
nati כתב:
ערן כתב:

או מי שרוצה להביא אותו.

זאת הנקודה החשובה באמת
חיים רמון ושות׳ לא רוצים וכל הדיבורים על כך שמחפשים אינם אלא גניבת דעת לשמה
למעשה אף אחד היום לא באמת רוצה שיבוא רוכש
לא האומללים שהשקיעו וקנו מרמון שברי אחוזים בספינה טובעת
לא העמותה שהפכה להיות לסוכנות כרטיסים ( מכח מה בעצם?)
לא האוהדים המשפיעים שהפכו למנהלים בפועל של הקבוצה
וחרדים בצדק למעמדם במקרה שיבוא רוכש רציני
אף אחד
(חוץ מכמה עשרות אלפי אנשים שאוהבים את הפועל באמת, בלי כל מיני אינטרסים טובות הנאה
ואג׳נדות מאד חשובות שרואים בקבוצה כאמצעי לקידומן)

יכול להיות שיש אנשים שם שלא באמת רוצים למכור
איך אתה יודע שרמון לא רוצה?
אתה קבוע בכזאת נחרצות. תן דוגמא. הוכחה. תימוכין. משהו.
אחרת, סתם הודעה באוויר. גם עם זה אתה יכול להישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 13:15 
תוכיח לי שהוא כן רוצה למכור ולא בדיבורים בלבד כי בזה הוא אלוף
אני נסמך על שני דברים
האחד נסיון העבר ואין צורך לפרט
השני זה העדר הפעילות בענין
לבוא ולקשקש שעושים בסתר, כבר שמענו מספיק
ומבחינתי כשבאים וטוענים שאסור לפרסם זה סימן בדוק שאין מה לפרסם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
כשמפרסמים - בוכים על זה שהפרסום פוגע במו"מ/ספין
כשלא מפרסמים - כנראה שאין מה לפרסם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
עו"ד נכבד,
אם אתה צריך עו"ד שיעזור לך מפני הוצאת דיבה - פנה אליי באישי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 13:24 
לא מפרסמים כי אין מה לפרסם
וגם אף פעם לא היה מה לפרסם
ואגב פרסום
כל הנסיבות של עיסקת הרכישה מטביב הן יותר מתמוהות
לי עדיין לא ברור למשל מאיפה חיימקה מביא 6 מליון ש״ח בעוד חודשיים שלושה
ונראה לי שגם הוא לא יודע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 594 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: