kobster כתב:
יובל כתב:
kobster כתב:
אני לא מתאמץ. הילד עם חום אז אני גם ככה ער לראות אם זה ירד לו. חשבתי הרבה על עונת לוזון במשחק הזה. סגל גדול שלא נבנה נכון עם זרים שבאו כביכול עם רזומה מרשים אבל התבררו ככשלון (אבדג'י, פאביו ודוס סנטוס לעומת דג'מבה,פנטסיל וקוטיניו) ביחד עם ישראלים מוכשרים אבל ערסים טיפשים (אסולין ועובד לעומת טב"ח וגורדנה). הפעם אין מושיע בדמות גוטמן, בשביל זה נצטרך כנראה לחכות לעונה הבאה.
גם אז וגם העונה הובאו זרים עם רזומה מחפיר שהיו מועדים לכישלון.
מילת המפתח היתה כביכול.
פנטסיל קפטן נבחרת גאנה ושחקן פרמייר ליג, דג'מבה עם עבר ביונייטד, קוטיניו נבחר כקשר הזר הכי טוב (או משהו כזה) בליגה הפולנית.
אבדג'י הגיע ככוכב ששיחק בסנטוס, פאביו הגיע עם עבר ברומא ובנבחרת וגם דוס סנטוס היה בלם פותח בליגה הברזילאית.
כולם ביחד לא מגרדים את התרומה של טלקיסקי וטופוזאקוב רק בחצי העונה של 07/08 למשל.
כשאמרתי לך שהמשקפיים הוורודות שלך יכולות לפגוע, בדיוק לזה התכוונתי...
פנסטיל הגיע אחרי פציעה ואז עונה שלא שיחק בקבוצה מהצ'מפיונשיפ.
ברונו הגיע עם מספרים מזעזעים עבור קשר התקפי, 2-3 בישולים לעונה, וזה בליגה שהיא פחות טובה מישראל, פלוס הטינופים מפה ועד הודעה חדשה מכל אוהד פולוניה שרק שמע את השם שלו. אז מישהו זרק שהוא קיבל איזה תואר באחת העונות, אפשר לחשוב.
ג'מבה-ג'מבה היחיד שהגיע עם רזומה טוב. אני אף פעם לא התייחסתי לעבר שלו ביונייטד כי זה עבר רחוק, אבל זה שהוא הגיע אחרי שלוש עונות כשחקן הרכב מוערך בליגה הדנית החזקה הרשים אותי (כשמצד שני היה את הגיל המבוגר שלו והדיווחים על ירידה ביכולת).
פאביו נכשל כל פעם שהוא שיחק מחוץ לברזיל, דוס סאנטוס ואבדי מעולם לא שיחקו מחוץ לברזיל שזה כבר 50% שהם יהיו כישלון. אבדי גם לא היה כוכב בסאנטוס, הוא בסך הכל היה שחקן הרכב שנתיים בואסקו דה גמה אחרי שנים שהוא החליף שתי קבוצות בשנה, ודוס סאנטוס הושאל מקבוצה לקבוצה ונחתך אחרי שבעה משחקים בקבוצה האחרונה לפני שהוא הגיע להפועל.
היכולת של כל השחקנים שהזכרת תאמה באופן מדויק להפליא לרזומה שאיתו הם הגיעו.