תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 10:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: Re: ותיקי הפורום שאלה ...
הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 01:28 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
kobster כתב:
moshiko כתב:
nati כתב:
Shacham כתב:
לא הבאנו משחק אחד טוב מתחילת העונה, אני לא זוכר דבר כזה. גם נגד חיפה בבלומפילד לדעתי הם בעטו יותר מאיתנו.
בעונת לוזון היו משחקים טובים, אפילו תחת לוזון. רק המשחק נגד בית"ר עם ההחמצות של אסולין היה יותר מרשים מכל תצוגה התקפית שנתנו השנה.

המשחק נגד בית"ר היה אחד המשחקים הכי טובים בהיסטוריה שלנו .דגו באותו משחק נתן הצגה.

זה מה שקורה שאתה לא מסמן את הכדורים.

הוא צודק. עד ה"החמצה" של אסולין היינו הרבה יותר טובים מהם בכל פרמטר. מאז ה"החמצה" והגול שקיבלנו בהתקפה הנגדית (יצחקי אאל"ט) כל המומנטום של הקבוצה השתנה וההפסד הזה התחיל את כדור השלג שנגמר בפיטורים של לוזון ובהגעה של גוטמן.
לך תדע מה היה קורה אם היינו מנצחים את המשחק הזה וצוברים מומנטום חיובי. אולי גוטמן לא היה מגיע בכלל להפועל.

אתה אשכרה התאמצת לענות לו?יש כאלו שזה כל כך לא שווה את המאמץ.
חוץ מזה שהתגובה שלו הייתה רק בשביל לעקוץ אותי.

אני לא מתאמץ. הילד עם חום אז אני גם ככה ער לראות אם זה ירד לו. חשבתי הרבה על עונת לוזון במשחק הזה. סגל גדול שלא נבנה נכון עם זרים שבאו כביכול עם רזומה מרשים אבל התבררו ככשלון (אבדג'י, פאביו ודוס סנטוס לעומת דג'מבה,פנטסיל וקוטיניו) ביחד עם ישראלים מוכשרים אבל ערסים טיפשים (אסולין ועובד לעומת טב"ח וגורדנה). הפעם אין מושיע בדמות גוטמן, בשביל זה נצטרך כנראה לחכות לעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: ותיקי הפורום שאלה ...
הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 01:30 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אני לא מתאמץ. הילד עם חום אז אני גם ככה ער לראות אם זה ירד לו. חשבתי הרבה על עונת לוזון במשחק הזה. סגל גדול שלא נבנה נכון עם זרים שבאו כביכול עם רזומה מרשים אבל התבררו ככשלון (אבדג'י, פאביו ודוס סנטוס לעומת דג'מבה,פנטסיל וקוטיניו) ביחד עם ישראלים מוכשרים אבל ערסים טיפשים (אסולין ועובד לעומת טב"ח וגורדנה). הפעם אין מושיע בדמות גוטמן, בשביל זה נצטרך כנראה לחכות לעונה הבאה.

גם אז וגם העונה הובאו זרים עם רזומה מחפיר שהיו מועדים לכישלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: Re: ותיקי הפורום שאלה ...
הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 01:38 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
kobster כתב:

מילת המפתח היתה כביכול.
פנטסיל קפטן נבחרת גאנה ושחקן פרמייר ליג, דג'מבה עם עבר ביונייטד, קוטיניו נבחר כקשר הזר הכי טוב (או משהו כזה) בליגה הפולנית.
אבדג'י הגיע ככוכב ששיחק בסנטוס, פאביו הגיע עם עבר ברומא ובנבחרת וגם דוס סנטוס היה בלם פותח בליגה הברזילאית.
כולם ביחד לא מגרדים את התרומה של טלקיסקי וטופוזאקוב רק בחצי העונה של 07/08 למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: Re: ותיקי הפורום שאלה ...
הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 02:07 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
יובל כתב:
kobster כתב:

מילת המפתח היתה כביכול.
פנטסיל קפטן נבחרת גאנה ושחקן פרמייר ליג, דג'מבה עם עבר ביונייטד, קוטיניו נבחר כקשר הזר הכי טוב (או משהו כזה) בליגה הפולנית.
אבדג'י הגיע ככוכב ששיחק בסנטוס, פאביו הגיע עם עבר ברומא ובנבחרת וגם דוס סנטוס היה בלם פותח בליגה הברזילאית.
כולם ביחד לא מגרדים את התרומה של טלקיסקי וטופוזאקוב רק בחצי העונה של 07/08 למשל.

כשאמרתי לך שהמשקפיים הוורודות שלך יכולות לפגוע, בדיוק לזה התכוונתי...
פנסטיל הגיע אחרי פציעה ואז עונה שלא שיחק בקבוצה מהצ'מפיונשיפ.
ברונו הגיע עם מספרים מזעזעים עבור קשר התקפי, 2-3 בישולים לעונה, וזה בליגה שהיא פחות טובה מישראל, פלוס הטינופים מפה ועד הודעה חדשה מכל אוהד פולוניה שרק שמע את השם שלו. אז מישהו זרק שהוא קיבל איזה תואר באחת העונות, אפשר לחשוב.
ג'מבה-ג'מבה היחיד שהגיע עם רזומה טוב. אני אף פעם לא התייחסתי לעבר שלו ביונייטד כי זה עבר רחוק, אבל זה שהוא הגיע אחרי שלוש עונות כשחקן הרכב מוערך בליגה הדנית החזקה הרשים אותי (כשמצד שני היה את הגיל המבוגר שלו והדיווחים על ירידה ביכולת).

פאביו נכשל כל פעם שהוא שיחק מחוץ לברזיל, דוס סאנטוס ואבדי מעולם לא שיחקו מחוץ לברזיל שזה כבר 50% שהם יהיו כישלון. אבדי גם לא היה כוכב בסאנטוס, הוא בסך הכל היה שחקן הרכב שנתיים בואסקו דה גמה אחרי שנים שהוא החליף שתי קבוצות בשנה, ודוס סאנטוס הושאל מקבוצה לקבוצה ונחתך אחרי שבעה משחקים בקבוצה האחרונה לפני שהוא הגיע להפועל.

היכולת של כל השחקנים שהזכרת תאמה באופן מדויק להפליא לרזומה שאיתו הם הגיעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ותיקי הפורום שאלה ...
הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 07:47 
סמל אישי של המשתמש
לא צריך להפוך את זה לדרמה נוראית. הדרך מפה ולבצורת מכביסטית של שנים ארוכות שכל שנה הקהל מגיע עם ציפיות עצומות, והקבוצה קורסת תחת הציפיות והקללות קצרה מאד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 08:13 
סמל אישי של המשתמש
אצלנו כבר לא יהיו ציפיות, כל עוד המצב הזה נמשך במבנה הנוכחי.
וכשאין ציפיות בפגרה זה יתבטא בירידה חדה במספק המנויים.
לאט לאט, כל עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 08:25 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
לאט לאט, כל עונה.

אני בספק.
יביאו איזה אוברייטד במיליון וחצי יורו ל10% כרטיס, ישווקו אותו כסופרסטאר, והמנויים יחטפו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 08:32 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
אנטיגונה כתב:
לאט לאט, כל עונה.

אני בספק.
יביאו איזה אוברייטד במיליון וחצי יורו ל10% כרטיס, ישווקו אותו כסופרסטאר, והמנויים יחטפו.

מאיפה בדיוק יהיה מיליון וחצי יורו לשלם על ה10% האלה?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 08:40 
IdanTheLittle כתב:
אנטיגונה כתב:
לאט לאט, כל עונה.

אני בספק.

יהיו בלחץ 5000 מנויים, לשמחת מתלונני הטרמפיסטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2013, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
את מי זה מעניין מה היה פעם? האם זה מדד שמשנה את ההווה והעתיד של הפועל תל אביב כמועדון כדורגל?
בואו נסתכל ימינה ושמאלה ונראה שאנחנו לא רק מאחורי מכבי ת"א ומכבי חיפה בטבלה, אלא גם מאחוריהם בניהול הקבוצה.
מכבי חיפה חונכת בעונה הבאה אצטדיון חדש, יש לה מאמן צעיר וסגל שחקנים בלתי נגמר.
על מכבי ת"א אין לי מה להרחיב אפילו, אבל הקנאה נוזלת מכל אחד מאיתנו.
ואנחנו? מתנהלים כמו רפובליקת בננות. אז עד שלא נשנה את זה, לא יקרה פה כלום. בלי קשר לעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ותיקי הפורום שאלה ... מעודכן .. אין נציג בנבחרת . .
הודעהפורסם: 15 מרץ 2013, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
מתי בפעם האחרונה לא היה שחקן של הפועל בסגל הנבחרת .. תמיד היה איזה פליקס חלפון שייצג ..
לא שאני עצוב משהו כזה .. יהיה תענוג לראות את פפה מרים את זהבי !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ותיקי הפורום שאלה ... מעודכן .. אין נציג בנבחרת . .
הודעהפורסם: 15 מרץ 2013, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
אבירמוס כתב:
מתי בפעם האחרונה לא היה שחקן של הפועל בסגל הנבחרת .. תמיד היה איזה פליקס חלפון שייצג ..
לא שאני עצוב משהו כזה .. יהיה תענוג לראות את פפה מרים את זהבי !

לדעתי בעונה של לוזון גם לא היה לנו אף אחד באחד הזימונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ותיקי הפורום שאלה ...אין נציג בנבחרת !
הודעהפורסם: 15 מרץ 2013, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
טוב מאוד. נבחרת מגעילה. מייצגת אותי בתחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: