תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 11:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: למה יותם לא ברוטציה ? ואי שיתוף ישראלים
הודעהפורסם: 12 מרץ 2013, 17:39 
אבל לפעמים כשהולך לך אתה מנסה למשוך את זה עוד קצת ועוד קצת.
ואני חושב שזו הייתה החלטה נכונה מאוד של ארז. בתכל'ס המשחק הזה היה צריך להגיע לדקות האחרונות כשהפועל ביתרון 10-15 והמשחק גמור. כי הפועל שיחקה הרבה יותר טוב בעוד שחולון לא שיחקה כדורסל, אלא השתוללות של גאנרים.
אני הייתי בתחושה שלא צריך להוציא את סטיט כי יש מצב לגמור את המשחק ולא להגיע למשחק צמוד. להגיד היום שהיה צריך להוציא אותו זו חוכמה בדיעבד. בזמן אמת חשבתי שלא צריך להוציא אותו, כי חשבתי שכמו שחולון והפועל נראו היה אפשר לא להגיע לסיום צמוד בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2013, 17:42 
סמל אישי של המשתמש
אני מעדיף לראות כדורסל ישראלי עם ישראלים, עדיף שחקני בית של הפועל ת"א.
קל לי יותר להרגיש חיבור לקבוצה.
בקשר למה שקורה עכשיו אני אמביוולנטי -
יונתן משחק מתחת לכל ביקורת, בעיקר הגנתית. השמירה שלו על הפיק אנד רול נוראית. הספסול שלו מוצדק.
אבל יותם הוא שחקן עם פוטנציאל וחייב לשחק כדי לממש אותו.
גם בר לא היה מתפתח בלי הרבה דקות על המגרש.
האם אני מעדיף הרכב יותר ישראלי על יותר נקודות ליגה? כן.
לדעתי , לטווח הארוך, זה גם יועיל להפועל, מבחינת חיבור הקהל והשחקנים לקבוצה, הרצון של צעירים מצטיינים להגיע אלינו, וכו'
אז, לא, הפועל מבחינתי היא לא קייטנה, אבל גם הישגיות היא לא חזות הכל.

נ.ב. - גם להפוך כל שחקן ישראלי לrole player/שחקן משלים , מעצבנת ומעידה על מחלה קשה של הליגה הזו. גם נאור העיד פעם שבצעירותו ממש אסרו עליו לזרוק (קצת כמו גל איתן וזליקוביץ למשל) ולא הייתה לו ברירה אלא להפוך לשחקן הגנתי שלא זורק.
לעומת זאת גודס זרק ויזרוק זריקות קשות עד שיקבל ביטחון ויקלע. למה? כי הוא זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2013, 17:54 
נאור הפך לשחקן משלים כי הוא לא מסוגל לייצר לעצמו מצב זריקה וגם בצעירותו לא היה מסוגל
די כבר עם האגדות האלו על השחקנים הישראלים
עובדה שלגל מקל אף אחד לא מפריע להצליח
גם לא לנעימי לימונד אפיק ניסים בן רייס ועוד ועוד
מי שטוב ומוכשר מצליח
ושוב נולדה פה האגדה שלישראלים מתחברים יותר
כשאמת היא שהרוב המכריע מזדהה עם מי שטוב
ראו ערך שאראס פארקר תרדקיל קרטיס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2013, 19:25 
עם כל הכבוד ויש הרבה כבוד... גם לי יש מה לומר.

א.פותח האשכול מראה כמה אנשים/אוהדים הם כל כך "ישראלים" באופי,כל הזמן תלונות תלונות תלונות... אז בואו נפנים כולם שעל כל דבר אפשר להתלונן.
שהשירותים מלוכלכים,האוכל מלוח ובקולה אין מספיק גזים.אז אולי די עם ההתנהגות הזאת???

ב.הפועל תל אביב היא מועדון תחרותי ורוצה להגיע להשגים,אנחנו לא מועדון בילוי אנחנו לא בית ספר לכדורסל ולא חרטנו על דיגלנו לחנך דורות של שחקנים ישראלים.
כל מה שקרה בתחילת העונה זה היה בלית ברירה נתנו דקות לישראלים-בליגה שכל הקבוצות משחקות עם 4 זרים אנחנו כמועדון עם התקציב הכי נמוך לא יכולים להרשות לעצמנו להביא שחקנים ישראלים
איכותיים.תאמינו לי שגם אני רוצה שתהיה חמישה ישראלית אבל זה לא יכול לקרות.

ג.תארים מביאים משקיעים-הישגים מביאים משקיעים.
SP מרצפלס או איך שקוראים להם הגיעו לפני 3 שנים שהגענו עם יוטר ואוסברי לחצי גמר גביע המדינה.
משקיעים רוצים לשים כסף אבל רוצים תוצאות-ככל שהקבוצה תתברג למעלה ותעשה רעש במובן החיובי משקיעים ישימו כסף.אף אחד לא רוצה לשים כסף על מוצר סוג ב'.
אז אם אנחנו נאלצים לשחק עם 4 זרים כי הם יותר טובים מהישראלים אז אנחנו נשחק עם 4 זרים.

אולי בעתיד כשיבוא משקיע מיליארדר ותהיה לנו את הפריבלגיה להביא ישראלים ברמה כמו כספי או ליאור אליהו נוכל ליצור קבוצה טובה וחזקה על טהרת הישראלים
אם אתם שואלים אותי מה הסיכויים אז בכנות הם שואפים לאפס.

ולפותח האשכול-בא לך לראות קבוצה ישראלית???
לך לעירוני א' ותעודד את הפועל עודפים.אני גם יהיה שם.

בקיצור-יאללה הפועל :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2013, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
אבל לפעמים כשהולך לך אתה מנסה למשוך את זה עוד קצת ועוד קצת.
ואני חושב שזו הייתה החלטה נכונה מאוד של ארז. בתכל'ס המשחק הזה היה צריך להגיע לדקות האחרונות כשהפועל ביתרון 10-15 והמשחק גמור. כי הפועל שיחקה הרבה יותר טוב בעוד שחולון לא שיחקה כדורסל, אלא השתוללות של גאנרים.
אני הייתי בתחושה שלא צריך להוציא את סטיט כי יש מצב לגמור את המשחק ולא להגיע למשחק צמוד. להגיד היום שהיה צריך להוציא אותו זו חוכמה בדיעבד. בזמן אמת חשבתי שלא צריך להוציא אותו, כי חשבתי שכמו שחולון והפועל נראו היה אפשר לא להגיע לסיום צמוד בכלל.

שום חוכמה בדיעבד. חשבתי כך גם במהלך המשחק. תכנון גרוע של דקות משחק, חד וחלק.
אין שום דרך אחרת להסתכל על זה. לא סתם הוא ידע לעשות את זה בדרבי, אפילו ששם "למשוך את זה עוד קצת" היה לא פחות חשוב.
אתמול הוא פשוט שכח, וכאמור לא בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 04:36 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
עם כל הכבוד לארז, ויש הרבה כבוד, בולשיט.
אני לא מאשים אותו על חלוקת הדקות אתמול, כי אחרת כנראה לא היינו מנצחים (על אף ששירן, שולדברנד, טימור ומתן הם אכן ישראלים ברמה גבוהה מאוד), אלא על דיבורי הסרק.

זה לא סותר.
אפשר בהחלט להבין את חוקי המשחק הקיימים, לשחק לפיהם כדי לשרוד, ועדיין לרצות לשנות אותם.

המטרה צריכה להיות קידום הכדורסלן הישראלי. זה גם יעזור להפוך בטווח הארוך, אם יהיה לנו מיתוג של קבוצה שזו המטרה שלה - שחקנים צעירים מוכשרים ירצו יותר להצטרף אלינו מאשר למכבי.
זה לא סותר את זה שכשאנחנו נלחמים על החיים שלנו וכל שאר הליגה משחק עם 4 זרים, גם אנחנו צריכים.
אנחנו אבל צריכים גם להוביל את המאבק להוריד את מספר הזרים, ולפעול לזה שנוכל לקדם שחקנים צעירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 05:45 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
רואה שחורות כתב:
אני לא מאשים אותו על חלוקת הדקות אתמול, כי אחרת כנראה לא היינו מנצחים (על אף ששירן, שולדברנד, טימור ומתן הם אכן ישראלים ברמה גבוהה מאוד), אלא על דיבורי הסרק.

זה לא סותר.
אפשר בהחלט להבין את חוקי המשחק הקיימים, לשחק לפיהם כדי לשרוד, ועדיין לרצות לשנות אותם.

המטרה צריכה להיות קידום הכדורסלן הישראלי. זה גם יעזור להפוך בטווח הארוך, אם יהיה לנו מיתוג של קבוצה שזו המטרה שלה - שחקנים צעירים מוכשרים ירצו יותר להצטרף אלינו מאשר למכבי.
זה לא סותר את זה שכשאנחנו נלחמים על החיים שלנו וכל שאר הליגה משחק עם 4 זרים, גם אנחנו צריכים.
אנחנו אבל צריכים גם להוביל את המאבק להוריד את מספר הזרים, ולפעול לזה שנוכל לקדם שחקנים צעירים.

אתה רוצה להפוך את הפועל ת"א לקבוצה הכי לאומית או לאומנית בליגה?

ואם אתה רוצה לקדם שחקנים צעירים, אז תאבק גם להגבלת גיל השחקנים בליגה. רק 2 מעל גיל 25. זה יעשה יופי לקידום השחקנים הצעירים.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 06:35 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
רואה שחורות כתב:

זה לא סותר.

הקטנת מספר הזרים רק יגדיל את הפער בין מכבי לשאר הקבוצות ויעזור לה לקחת אליפות ביתר קלות. לא תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2013, 07:06 
סמל אישי של המשתמש
ראשית אני הראשון לדרוש את דקות המשחק של יותם כי זה השחקן שאני רציתי שיגיע להפועל כבר בליגה ארצית.
אבל מצבנו לא מאפשר לנו כרגע לשחק עם ישראלים כי הקבוצות האחרות מעמידות סגל של זרים שלרוב יותר טוב מהישראלים לכן במחזורים האחרונים היינו צריכים לנצח ולא משנה באיזה הרכב.
אם ארז שיחק עם ישראלים עד עכשיו זה מחוסר ברירה והאמת שזה יצא לא רע בכלל,במילים אחרות :כל עכבה לטובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: