עם כל הכבוד ויש הרבה כבוד... גם לי יש מה לומר.
א.פותח האשכול מראה כמה אנשים/אוהדים הם כל כך "ישראלים" באופי,כל הזמן תלונות תלונות תלונות... אז בואו נפנים כולם שעל כל דבר אפשר להתלונן.
שהשירותים מלוכלכים,האוכל מלוח ובקולה אין מספיק גזים.אז אולי די עם ההתנהגות הזאת???
ב.הפועל תל אביב היא מועדון תחרותי ורוצה להגיע להשגים,אנחנו לא מועדון בילוי אנחנו לא בית ספר לכדורסל ולא חרטנו על דיגלנו לחנך דורות של שחקנים ישראלים.
כל מה שקרה בתחילת העונה זה היה בלית ברירה נתנו דקות לישראלים-בליגה שכל הקבוצות משחקות עם 4 זרים אנחנו כמועדון עם התקציב הכי נמוך לא יכולים להרשות לעצמנו להביא שחקנים ישראלים
איכותיים.תאמינו לי שגם אני רוצה שתהיה חמישה ישראלית אבל זה לא יכול לקרות.
ג.תארים מביאים משקיעים-הישגים מביאים משקיעים.
SP מרצפלס או איך שקוראים להם הגיעו לפני 3 שנים שהגענו עם יוטר ואוסברי לחצי גמר גביע המדינה.
משקיעים רוצים לשים כסף אבל רוצים תוצאות-ככל שהקבוצה תתברג למעלה ותעשה רעש במובן החיובי משקיעים ישימו כסף.אף אחד לא רוצה לשים כסף על מוצר סוג ב'.
אז אם אנחנו נאלצים לשחק עם 4 זרים כי הם יותר טובים מהישראלים אז אנחנו נשחק עם 4 זרים.
אולי בעתיד כשיבוא משקיע מיליארדר ותהיה לנו את הפריבלגיה להביא ישראלים ברמה כמו כספי או ליאור אליהו נוכל ליצור קבוצה טובה וחזקה על טהרת הישראלים
אם אתם שואלים אותי מה הסיכויים אז בכנות הם שואפים לאפס.
ולפותח האשכול-בא לך לראות קבוצה ישראלית???
לך לעירוני א' ותעודד את הפועל עודפים.אני גם יהיה שם.
בקיצור-יאללה הפועל