תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 10:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 108 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: האוהדים שהורסים הכל ומוציאים את החשק מלהיות אוהד הפועל
הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
האמת חשבתי על זה ונראה לי מגיעה תגובה יותר רצינית לאשכול הזה:
אני מסכים עם הלך הדברים, אבל בכל מקום, בכל דקה, בכל שניה, בכל קהל, אתה יכול למצוא מטומטם אחד.
לא שאני תומך כמה שהילד עשה, אבל קשה להיות יותר צדיקים מאפיפיור.
ה"אוהדים" הללו מוכנים להשליך מצית, לשיר שואה, ועל הזין שלהם ההשלכות, העיקר הצומי, העיקר שידעו שהם שם, שהם אנרכיסטים, שהם מאגניבים, זה לא משהו שהקהל שלנו המציא.
אגב, למרות הניסיונות לקשר ביניהם, אני לא חושב שיש קשר ישיר בינם לבין האולטראס, כלומר, ברור שרוב מי ששר את השירים הללו הוא מהגרעין הקשה, אבל סתומים כאלו יש בכל קהל.
ובאמת אני לא יכול לתאר את ההרגשה הזאת אחרי שניצחנו דרבי כדורסל, והאוהדים לא שרו שום דבר, ואף אחדל לא עשה כלום, אפילו פספסתי את האידיוט בטלוויזיה.
ולקום יום אחר כך לאותן כתבות, שאני בטוח שלפחות חלק גדול מהם היה מונח על שולחן העורך כמה שעות לפני האירוע עצמו, זה שבר אותי.
כמו שאמר האוהד שביקשתי ממנו לא לשיר בדרבי חוץ הזכור לרעה, כי יעמידו אותנו לדין. "בכל מקרה יעמידו אותנו לדין".
אני חשבתי אז שזה תירוץ, זה היה חרא תירוץ, מהלינץ' התקשורתי באותו אוהד בדרבי, שאני באמת מרחם עליו, אני מתחיל להאמין לתירוץ.
הילד אידיוט, הילד מפגר, הילד מטומטם, הכל נכון, אבל זה שהוא מטומטם לא אומר שכל תקשורת הספורט צריכה לעוט עליו.

שוב, אם היה אפשר להוציא חוק שכל פעם שדבר כזה קורה אסור לצלם, אני בטוח ב100% שזה היה נעלם.
אני מרגיש שכבר אין לנו סיכוי, המשפט על הדרבי הקרוב, על זה שאחרי וכו', כבר היה, גזר הדין ניתן, אנחנו אשמים.
והחלק הכי עצוב, זה שבבית הדין, בכלל לא עמדנו לדין.

ודבר אחרון, לאידיוט הבא, אם אתה קורא את זה, לפני שאתה עושה את הדבר האידיוטי הבא, גם אם זה הכי נכון בעולם, גם אם זה חוקי, גם אם לא נעמוד על זה לדין, גם אם זה לא פוגע בקבוצה, גם אם התקשורת היא אמא של הזונות, גם אם זה כולה מצית, גם אם האיגוד של מכבי/חיפה/בית"ר, גם אם השופט בן זונה, בחייאת תיקח אוויר, ותחשוב על האוהדים האחרים שהולכים לסבול מהדבר שהם כל כך אוהבים.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
בטח קורמן-לציין עובדה שהצמידו במכוון מצלמה לקהל של הפועל ולא לקהל של מכבי עם שירי החיזבאללה,טועמה וביבראס נאתכו שלהם ומי הנפשות הפועלות מאחורי המצלמה ומכונת העריכה,זה לדבר ״גבוהה גבוהה״.
מצידי שכף רגלו של האוהד היחיד שעשה מה שעשה לא תדרך פה יותר,אבל הבעיה הכי גדולה אחרי מכונת ההסתה המשומנת של משפחת רקאנטי וערוץ הספורט,זה אנשים כמוך וכמו פותח האשכול.
ושוב: אני יודע שעדיין יש הרבה עבודה פנימית כדי לנקות רעות חולות בתוך הקהל שלנו.
לצערי,גם אתם סוג של רעות חולות ואני עוצר את עצמי כדי לא להשתמש בביטויים יותר חריפים.

נערך לאחרונה על ידי עזרא בתאריך 09 מרץ 2013, 12:43, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
מה לנו כי נלין על השחיטה שאנחנו עוברים בערוצי התשקורת השונים כשגם בפורום הזה יש נשמות טובות כמו פותח האשכול.

:ROSE:

יש גם הסבר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 12:51 
קצת נדוש לא כן?
מוטב שתוסיף כמה טיעונים לארסנל שלך
האישה המוכה והשדים הדמיוניים יצאו כבר מכל החורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
גיִס חמישי הוא כינוי לכוחות חתרניים חשאיים הפועלים בגוף מסוים, מתוך מטרה לערער את חוסנו של אותו הגוף ולסייע לכוחות המתנגדים לו מבחוץ.
[עריכה]היסטוריה

הביטוי נולד במלחמת האזרחים הספרדית (1936–1939). כשנשאל הגנרל מולה, מפקד הצבא הלאומני שעלה על מדריד, מה גודל צבאו, השיב כי לצבאו ארבעה גייסות, וכי בעיר עצמה ממתין גיס חמישי - כוח מיליטנטי אוהד שיפעל נגד נאמני הממשלה הרפובליקנית שהגנו על העיר. הגיס החמישי של תומכי פרנקו במדריד לא היה יעיל במיוחד, והעיר נפלה רק אחרי קרבות מרים בשנת 1939, אך השימוש בכינוי הפך רווח, במיוחד כדי להגדיר כבוגדים קבוצות מיעוט דתיות או אתניות, או קבוצות בעלות עמדות מקובלות פחות שמשתפים פעולה עם האויב. הגדרת קבוצת המיעוט כ"גיס חמישי" רווחה במיוחד במשטרים דמוקרטיים, שבהם לא ניתן היה לאפשר בנסיבות רגילות ועל־פי חוקי המדינה לבודד או לנדות את קבוצת המיעוט. הצגת טיעון "הגיס החמישי" אפשרה לתועמלנים שעשו בו שימוש, להציג את המצב ככזה בו יש איום ישיר על שלומם של אזרחי המדינה, המצדיק השעייה או התעלמות מחוקים המבטיחים שוויון בפני החוק ופוטר את מעלה הטיעון מהבאת טעמים והוכחות לטענותיו. הביטוי זכה לפרסום בעיקר עקב מחזה של ארנסט המינגוויי באותו שם.
במהלך מלחמת העולם השנייה שימשו גרמנים בעלי אזרחות זרה או תושבים מקומיים שאהדו את האידאולוגיה הנאצית כגיס חמישי במהלך כיבושן של הולנד ובלגיה על ידי הגרמנים‏[1]
בטיעונים בדבר "גיס חמישי" נעשה שימוש נרחב בבריטניה ובארצות־הברית בזמן מלחמת העולם השנייה. בבריטניה בתחילת מלחמת העולם השנייה, טענה התעמולה הרשמית כי על שלומה של בריטניה מאיים "גיס חמישי" פרו־נאצי, ובנימוק זה נעצרו אזרחים גרמנים שהתגוררו בבריטניה והועברו למחנות מעצר באי מאן (Isle of Man) שמול החוף הדרומי של אנגליה. בין העצורים היו גם יהודים גרמנים רבים, וכן מספר גדול של גרמנים אנטי-נאצים שנמלטו לבריטניה לאחר עליית היטלר לשלטון. בארצות־הברית שימש טיעון דומה כהצדקה למעצר אמריקאים ממוצא יפני וכליאתם במחנות מעצר. בישראל הועלה טיעון דומה על ידי דוד בן-גוריון בפרשת אלטלנה, אם כי כאן לא נגע הטיעון לחשד בבגידה אלא לתביעת הבלעדיות לכוחות צה"ל בהפעלת כוח לחימה, כאשר בן-גוריון ראה בצורך להעביר חיילים מהחזית לתל אביב כדי להתמודד עם אנשי האצ"ל בזבוז משאבי אנוש שהוא כיצירת "גיס חמישי".
השימוש המקובל בביטוי כיום הוא לצרכים רטוריים או דמגוגיים, לשם תקיפת יריבים פוליטיים או קבוצה אחרת (במקרים רבים קבוצה אתנית המהווה מיעוט). ביפן למשל נפוצה האשמת המיעוט הקוריאני הגדול החי במדינה כ"גיס חמישי", ובמיוחד מופנית האשמה זאת כלפי אותו חלק מתוך המיעוט הזה המקורב למשטר הקומוניסטי בצפון קוריאה, ואשר מקיים ארגונים ומוציא לאור עיתונים המביעים את אהדתו זאת. בישראל נעשה לעתים שימוש בביטוי ביחס לערביי ישראל ולפעילי שמאל (במיוחד השמאל הקיצוני)
[עריכה]קישורים חיצוניים

מיזמי קרן ויקימדיה
ערך מילוני בוויקימילון: גיס חמישי
[עריכה]הערות שוליים

^ יו סבאג מונטיפיורי, דנקרק, הוצאת דביר 2010

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 13:03 
kobster כתב:
אם כבר, בעקבות המשחק האחרון יש הרבה יותר גאווה וחשק להיות אוהד הפועל.
הלוואי שבכל משחק, כדורסל וכדורגל, יהיה עידוד כמו בדרבי.
את הבן אדם הספציפי עם התנועות צריך להרחיק מהמשחקים ואולי לשלול חברות בעמותה (במידה והוא חבר בה).
אוי לנו אם ניפול להכללות כמו שניסו לעשות השבוע בתקשורת. יש בן אדם אחד שסרח, לא קהל שלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 13:08 
האמת שאם יצא להם החשק למה אנחנו מנסים לתמוך בהם . תבחרו את הדלת ? 13 שערים בבלומפילד ועוד 5 שערים בראשון .
בחרו דלת ויאללה צאו !
אין ספק שערוץ הנאלחים ישמח לספר את הסיפור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
את הבן אדם הספציפי עם התנועות צריך להרחיק מהמשחקים ואולי לשלול חברות בעמותה (במידה והוא חבר בה).
אוי לנו אם ניפול להכללות כמו שניסו לעשות השבוע בתקשורת. יש בן אדם אחד שסרח, לא קהל שלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 13:13 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
קצת נדוש לא כן?
מוטב שתוסיף כמה טיעונים לארסנל שלך
האישה המוכה והשדים הדמיוניים יצאו כבר מכל החורים

מה נעשה? המציאות לא משתנה יותר מדי מהר.

(ונדמה לי שאתה מבלבל ביני לבין משתמש אחר, כי אני לא מרבה להשתמש בטיעון האישה המוכה)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
גיִס חמישי הוא כינוי לכוחות חתרניים חשאיים הפועלים בגוף מסוים, מתוך מטרה לערער את חוסנו של אותו הגוף ולסייע לכוחות המתנגדים לו מבחוץ.

תמונה תמונה

לא הייתי מנסח את זה טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 13:25 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
עזרא כתב:

תמונה תמונה

הוא בהחלט-מסכים איתך,וגם אלה שעובדים מבפנים בשביל רקאנטי.
כמו בכל דבר בחיים,גם כאן קיימים כמה סוגים של גיס חמישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: האוהדים שהורסים הכל ומוציאים את החשק מלהיות אוהד הפועל
הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 13:52 
מה שטוב בעליהום הזה שלפחות מפחיתים בכמויות גדולות את האוהדים תומכי סמלי נאציזם אצלינו. לפני שנה אנשים כמוני ועוד רבים אחרים קיבלו אש מהמאגניבים שהיום לפחות סותמים את הג׳ורה שלהם, גם להם בסוף נפל האסימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: האוהדים שהורסים הכל ומוציאים את החשק מלהיות אוהד הפועל
הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 13:56 
הרוש הודף כתב:
פששש...... הצליח לשמעון ולספורט 5....יפה יפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
kobster כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 14:16 
סמל אישי של המשתמש
כל הזמן להתבכיין, כל הזמן לצאת נגד האוהדים שלנו, נמאס :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 14:30 
Frank Serpico כתב:
עזרא כתב:

תמונה תמונה

הבחור המוצג הוא עבריין (גם אם לא בעיני החוק ) , את טעמיו כדאי לבדוק והבנתי (לחות מתקשורת) שהנהלת העמותה מחפשת אותו.
הבחור אינו גיס חמישי !! תוצאות פעולתו פוגעים בנו בדומה לגיס חמישי אבל הוא אינו עונה להגדרה של גיס חמישי. להבנתו מעשיו מסייעים לקבוצה ואין מטרתו לפגוע בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 14:36 
STFUorCCnewB כתב:
זה לא עוד דיון על "מייצגים את הפועל ולא את ישראל" ושה"תהיה שואה למכבי" וכ'ו, כי זה לזה כבר התרגלנו, אבל לגועל נפש שהיה בכדורסל כבר אי אפשר להתעלם.

כבר כמה ימים שאני שואל את עצמי למה אני צריך את זה. למה שבגלל אנשים שעושים צלב קרס ומועל יד אני צריך ללכת ולריב עם החברים האישיים שלי , למה במקום להתעסק בניצחון הענק שהיה התקשורת צריכה להתעסק באוהדים כאלה, ובכלל, למה אני צריך את זה? למה בגלל מה שמישהו עשה אני צריך להדפק ברמה האישית כשבכלל לא הייתי במגרש? למה אני צריך לאהוד קבוצה שיש כמה אוהדים שמרשים לעצמם לעשות מה שבא להם, שהם בעצם ה"פנים" של הקבוצה הזו והסטיגמה המכוערת שהודבקה לנו, שאנחנו קהל של אשכנזים שמאלנים הומואים שונאי ישראל? אז הנה, רק בגלל הדברים האלה. תצעקו לשמעון מזרחי להתאבד, תעשו מה שבא לכם, אבל לזה כבר יש גבול.

בית"ר ירושלים החתימה 2 שחקנים צ'צ'ניים ועכשיו היא עוברת ניתוח לב פתוח להוצאת נגע הגזענות ממנה, ניתוח לב קשה שמשפיע על כל המערכת, אך בסופו של דבר הוא יצליח. גם אנחנו צריכים לעשות דבר כזה. בכדורגל ובכדורסל. ושלא יגידו לי שאי אפשר לקחת אחריות, ושאוהד ההוא חבר עמותה, וכ'ו. מכבי תבעה אוהד שלה ב-30 אלף שקל רק בגלל שהוא קילל את קדאייב. ואם אנחנו כבר קבוצה שנגד הגזענות, אז רק שתדעו, כל הדברים שקשורים לשואה זו גזענות לשמה ממדרגה ראשונה.

אז קדימה חיים רמון, העמותה בכדורגל, העמותה+ההנהלה בכדורסל, רמי כהן, נמרוד בוכמן, וכל מי שעולה לי לראש. תתחילו להעיף את האוהדים האלה מהמגרשים. זה כבר נהיה בלתי נסבל. אני רוצה לאהוד את הפועל ת"א ואת הערכים האמיתיים שהיא מייצגת, כי בסופו של דבר, כולנו נפגעים מיזה, גם אם לא היינו חלק מיזה.

אותו אוהד שצולם בערוץ הספורט סגר את חשבון הפייסבוק שלו. את העונש שלו, שזו הבושה לכל החיים, הוא כבר קיבל, אבל מקרים כאלה עוד יכולים לחזור על עצמם, כמו האוהד ההוא שבא עם חולצה שתהיה שואה למכבי.

אגב אולי במקום לריב איתם תוכל להציג להם את המשחק כפי ששודר בטלביזיה (ללא מצלמת המעקב) , להציג להם את דוח המשטרה ו/או השופט ו/או המבקר
ובסוף להציג להם את הסרטון הבא מתוך אתר העמותה . http://www.hapoeluta.com/pre/forum/index.html
אגב את הנער המצולם בברכה עם ילדי הזרים (או אחרים המופיעים במצגת) משום מה מחריב ספורט 5 לא שידר.
אותו נער הוא בני והוא מייצג את הפועל יותר מהבחור שעושה שימוש אסור בידיו.
אבל את זה מחריב הספורט5 ועוכר הספורט זוכה פרס ישראל לא יספר או יציג (הוא כן יחפש בעלי עור כהה ל"חתןך" להם).
במסגרת עבודת העיתונות המופלאה של המחריב הוא גם יספר לפני מספר שבועות על תרומתו של "ג'ימבו הם קוראים לו" לספורט הישראלי אך לא על היום בו ברח ישירות מאליפות אירופה בצכיה ,שם 'יצג' את ישראל , לארה"ב מפני השירות בצה"ל (איזרחו אותו בתואנת שווא אז פתאום הוא הבין שהוא יצטרך לשרת בצה"ל).

נערך לאחרונה על ידי קודם ניקח גביע אחרי זה בתאריך 09 מרץ 2013, 14:48, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
Frank Serpico כתב:
עזרא כתב:

תמונה תמונה

הבחור המוצג הוא עבריין (גם אם לא בעיני החוק ) , את טעמיו כדאי לבדוק והבנתי (לחות מתקשורת) שהנהלת העמותה מחפשת אותו.
הבחור אינו גיס חמישי !! תוצאות פעולתו פוגעים בנו בדומה לגיס חמישי אבל הוא אינו עונה להגדרה של גיס חמישי. להבנתו מעשיו מסייעים לקבוצה ואין מטרתו לפגוע בקבוצה.

מניין לך מהי הבנתו ומהן מטרותיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 14:48 
סמל אישי של המשתמש
כשקבוצה מזוהה כאנטי מימסדית כל הזבלים מהשוליים הסהרוריים נדבקים אליה. הפיתרון היחיד הוא להחזיר את מפא"י לשלטון. חוץ מזה, כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 14:58 
teknoboy כתב:
zink כתב:
מה לנו כי נלין על השחיטה שאנחנו עוברים בערוצי התשקורת השונים כשגם בפורום הזה יש נשמות טובות כמו פותח האשכול.

יש גם הסבר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 15:06 
סמל אישי של המשתמש
יאללה, אדיוט אחד עשה תנועה ממש אבל ממש מטומטמת וזה מה שמוציא לפותח האשכול את החשק להיות אוהד הפועל?
על זה אין לך מה להגיב לחברים שלך?
אדיוט אחד שעבר על החוק ומצולם, בתצוגת עידוד מדהימה של האוהדים. וזה מה שיש לך להגיב.
אדיוטים תמיד יהיו ועובדה שהערוץ של מכבי מצא רק את הארוע הזה מתוך מאות שעות הקלטה שיש לו מהמשחק.
אז הערוץ של מכבי עשה רעש כי הם שונאים אותנו, חדש פה למישהו ששונאים אותנו, עשינו מזה קריירה ושיר בדאבל

במקום לציין את הבגרות של הקהל של הפועל את התהליכים החיוביים והמדהימים שעוברים עליו.
כל מי שמתחיל לבלבל במח על הבחור ההוא אני מספר לו מה קרה לפני שנתיים במשחקים של הפועל ואיך הפסיקו עם הקריאות האלה ולאנשים אין מה לענות

האמת אני לא כועס על הבחור, עשה מעשה מטומטם מאוד שבחיים אני לא יזדהה איתו. אבל לא בכוונה לפגוע ובלי לצפות לעליהום הנוראי שעושים עליו.
אני מקווה שאנשים ילמדו את הלקח ולא נראה אירועים כאלה יותר במגרשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 15:08 
fankrashkin כתב:
כשקבוצה מזוהה כאנטי מימסדית כל הזבלים מהשוליים הסהרוריים נדבקים אליה. הפיתרון היחיד הוא להחזיר את מפא"י לשלטון. חוץ מזה, כל מילה.

את זה כבר לא תצליח לעשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
אשכרה אידיוט אחד גורם לאנשים שהם (כביכול) אוהדי הפועל להוציא מעצמם דברים שאפילו אחרון המכביסטים לא מוציא. אשכול מגעיל

http://www.haadumim.com/?page_id=385

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 15:52 
סמל אישי של המשתמש
אני מחזק את ידם של המבוגרים הערכיים,
שיוצאים כנגד איזה שטות שילד עשה תוך כדי משחק בלי לדעת שמצלמים אותו,
ומתעלמים לחלוטין מהזובור הון שמכבי וספורט5 עושים לנו.

מי ייתן ותמשיכו לגור במודיעין ולהחזיק במשרה פקידית עם רכב מליסינג עם האישה שכבר 10 שנים אתם לא אוהבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 16:20 
Guri כתב:

מי ייתן ותמשיכו לגור במודיעין ולהחזיק במשרה פקידית עם רכב מליסינג עם האישה שכבר 10 שנים אתם לא אוהבים.

אני מוחה:
- אני חיתיאר אבל לא ערכי.
- בא לי להקיא מספורט 5 כבר מזמן. אין ספק שהם מתפקדים כזרוע במערכת של דון שימון, אין ספק שהם לא אובייקטיביים. אבל לא יעזור לנו לבכות על זה. זה לא ישתנה בקרוב
- אני לא גר במודיעין
- אני אוהב את אשתי

לגבי רכב ליסינג - אני מודה :-)

ולעניין ה"שטות" של "הילד": היא גורמת המון נזק להפועל. מי שרוצה לראות הפועל מצליחה, מנצחת בדרבים, מביאה קהל, צריך להילחם בתופעות האלה ככל יכולתו. זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 16:28 
ב-10 שנים האחרונות היו את התופעות "המכוערות" האלה וניצחנו את רובם, אז תפסיק לנסות להפחיד.

וגם לך לא יעזור לבכות על התופעות האלה... זה כנראה לא ישתנה בקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
יוסי האדום כתב:
Guri כתב:

אני מוחה:
- אני חיתיאר אבל לא ערכי.
- בא לי להקיא מספורט 5 כבר מזמן. אין ספק שהם מתפקדים כזרוע במערכת של דון שימון, אין ספק שהם לא אובייקטיביים. אבל לא יעזור לנו לבכות על זה. זה לא ישתנה בקרוב
- אני לא גר במודיעין
- אני אוהב את אשתי

לגבי רכב ליסינג - אני מודה :-)

ולעניין ה"שטות" של "הילד": היא גורמת המון נזק להפועל. מי שרוצה לראות הפועל מצליחה, מנצחת בדרבים, מביאה קהל, צריך להילחם בתופעות האלה ככל יכולתו. זה הכל.

ראשית, אני מקווה שנהנית מטיול האופניים שעשית היום עם הציוד המיוחד שקנית מהחנות המיוחדת.

מה שמבחיל בכל הסיפור הזה, שהגנון הנאצי שהאוהד הזה בלי לדעת שמצלמים אותו- הרבה יותר "חמור" מגבר שעושה תנועת שיסוף גרוף למצלמה. וזה הכל בגלל שזה מה שפורסם, ועל זה בוחרים להתעלק ומשום מה אתם בוחרים לחגוג לילד הזה על הדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
הכותרת עצמה בומבסיטית מידי ולכן קל לאנשים לתקוף את פותח האשכול בגלל הכותרת ולא בגלל תכני הודעתו שחלקם נכונים ומוצדקים.
ערוצי התקשורת אינם אובייקטיבים בלשון המעטה וחלקם מחפשים את הפועל.
הנהלת הקבוצה בכדורגל ובכדורסל צריכה לפעול כדי למגר את החולירות שלישימחתי מספרם ירד (עקב העונשים חלקם מוצדקים שקיבלה הקבוצה). עושה רושם שמעבר לפעולות שיכנוע היא לא עושה די בנושא.
אם האוהד לא יורק מהיציע למשך זמן מסויים ואם לא ישא בעונשים ( במידה ונענש) זה מבחינתי לא עושה די.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 17:01 
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
Frank Serpico כתב:
עזרא כתב:

תמונה תמונה

מחפשים אותו עאלק
כולם כאן יודעים ועושים את עצמם שלא
אני מקווה בשבילך שאתה לא מאמין במה שכתבת
כי יש גבול גם לתמימות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2013, 17:15 
כמו שנאמר
טיפש אחד זורק אבן לבאר, אלף חכמים לא יוציאו אותה !!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 108 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: