האמת חשבתי על זה ונראה לי מגיעה תגובה יותר רצינית לאשכול הזה: אני מסכים עם הלך הדברים, אבל בכל מקום, בכל דקה, בכל שניה, בכל קהל, אתה יכול למצוא מטומטם אחד. לא שאני תומך כמה שהילד עשה, אבל קשה להיות יותר צדיקים מאפיפיור. ה"אוהדים" הללו מוכנים להשליך מצית, לשיר שואה, ועל הזין שלהם ההשלכות, העיקר הצומי, העיקר שידעו שהם שם, שהם אנרכיסטים, שהם מאגניבים, זה לא משהו שהקהל שלנו המציא. אגב, למרות הניסיונות לקשר ביניהם, אני לא חושב שיש קשר ישיר בינם לבין האולטראס, כלומר, ברור שרוב מי ששר את השירים הללו הוא מהגרעין הקשה, אבל סתומים כאלו יש בכל קהל. ובאמת אני לא יכול לתאר את ההרגשה הזאת אחרי שניצחנו דרבי כדורסל, והאוהדים לא שרו שום דבר, ואף אחדל לא עשה כלום, אפילו פספסתי את האידיוט בטלוויזיה. ולקום יום אחר כך לאותן כתבות, שאני בטוח שלפחות חלק גדול מהם היה מונח על שולחן העורך כמה שעות לפני האירוע עצמו, זה שבר אותי. כמו שאמר האוהד שביקשתי ממנו לא לשיר בדרבי חוץ הזכור לרעה, כי יעמידו אותנו לדין. "בכל מקרה יעמידו אותנו לדין". אני חשבתי אז שזה תירוץ, זה היה חרא תירוץ, מהלינץ' התקשורתי באותו אוהד בדרבי, שאני באמת מרחם עליו, אני מתחיל להאמין לתירוץ. הילד אידיוט, הילד מפגר, הילד מטומטם, הכל נכון, אבל זה שהוא מטומטם לא אומר שכל תקשורת הספורט צריכה לעוט עליו.
שוב, אם היה אפשר להוציא חוק שכל פעם שדבר כזה קורה אסור לצלם, אני בטוח ב100% שזה היה נעלם. אני מרגיש שכבר אין לנו סיכוי, המשפט על הדרבי הקרוב, על זה שאחרי וכו', כבר היה, גזר הדין ניתן, אנחנו אשמים. והחלק הכי עצוב, זה שבבית הדין, בכלל לא עמדנו לדין.
ודבר אחרון, לאידיוט הבא, אם אתה קורא את זה, לפני שאתה עושה את הדבר האידיוטי הבא, גם אם זה הכי נכון בעולם, גם אם זה חוקי, גם אם לא נעמוד על זה לדין, גם אם זה לא פוגע בקבוצה, גם אם התקשורת היא אמא של הזונות, גם אם זה כולה מצית, גם אם האיגוד של מכבי/חיפה/בית"ר, גם אם השופט בן זונה, בחייאת תיקח אוויר, ותחשוב על האוהדים האחרים שהולכים לסבול מהדבר שהם כל כך אוהבים.
_________________ .Hapoel represents being one of the best, falling apart, then fighting to rise where u feel u belong. I am that n that is my same story. This is why I am Hapoel - קרטיס קלי.
In Rabash we trust
|