תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 17:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 238 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עוד קצת מההם
הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 15:49 
סמל אישי של המשתמש
או האם גם שקלתם להציב להבא מצלמות מול צוות השידור של ערוץ הספורט, ולפרסם דברים שהם אומרים שלא לשידור - בהפסקות ובהכנות לשידור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 16:01 
מוות כתב:
התאום האדום - לפני פחות משבוע אוהד מכבי בכדורגל הכה את אחד משחקניה של בית"ר ירושלים. כמה פעמים הדבר הזה קרה? כמה רעש עשו מזה בתקשורת?

זה אחד הדברים החמורים שקרו אי פעם, חציית קו אדום שמשום לא קיבל את הביטוי הראוי בתקשורת- רק תזכור שמי שחשף את הצילומים זה אותו ערוץ מכבי... ואני מסכים שזה לא קיבל את הרעש התקשורתי הראוי. מצד שני שני תשים לב שהתגובה של מכבי הייתה ראויה והיא הודעה לאוהד שהוא מורחק מהמגרשים (אין לי מושג אם יקרה בפועל למראת עין זאת דרך הנכונה).

שום מקרה אלימות פיסית לא דומה לכל אלימות מילולית גועלית ככל שתהיה, ועדיין אוהד מצדיע במועל יד זה לא דבר נפוץ במחוזתינו... אלימות פיסית לצערי כן.

שוב, אתם חוטאים להבנת התקשורת והחברה בישראל, אלימות פיסית תמיד תהיה, אוהד נפגע מאלימות זה משהו שנשמע לצערי באופן תדיר ואם שומעים את זה מקבלים את זה כדרך אגב, ביטוי שואה זה משהו שהאוזן הישראלית לא מסוגלת לשמוע ולהכיל. לא תשנו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 16:03 
תאום אדום כתב:
מוות כתב:
התאום האדום - לפני פחות משבוע אוהד מכבי בכדורגל הכה את אחד משחקניה של בית"ר ירושלים. כמה פעמים הדבר הזה קרה? כמה רעש עשו מזה בתקשורת?

זה אחד הדברים החמורים שקרו אי פעם, חציית קו אדום שמשום לא קיבל את הביטוי הראוי בתקשורת- רק תזכור שמי שחשף את הצילומים זה אותו ערוץ מכבי... ואני מסכים שזה לא קיבל את הרעש התקשורתי הראוי. מצד שני שני תשים לב שהתגובה של מכבי הייתה ראויה והיא הודעה לאוהד שהוא מורחק מהמגרשים (אין לי מושג אם יקרה בפועל למראת עין זאת דרך הנכונה).

שום מקרה אלימות פיסית לא דומה לכל אלימות מילולית גועלית ככל שתהיה, ועדיין אוהד מצדיע במועל יד זה לא דבר נפוץ במחוזתינו... אלימות פיסית לצערי כן.

שוב, אתם חוטאים להבנת התקשורת והחברה בישראל, אלימות פיסית תמיד תהיה, אוהד נפגע מאלימות זה משהו שנשמע לצערי באופן תדיר ואם שומעים את זה מקבלים את זה כדרך אגב, ביטוי שואה זה משהו שהאוזן הישראלית לא מסוגלת לשמוע ולהכיל. לא תשנו את זה.

אם אתה לא אוהד מכבי אני בטטה.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
יש לי סקופ מטורף בשביל אתרי הספורט: אדם לבוש חולצה אדומה נצפה הולך לשיעורי גרמנית במכון גתה.
חלאס כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 16:14 
ניצן פלד הצדקן הגדול והמטיף כנגד שירי שואה, עושה בפייסבוק שלו שכונה על השואה..

אוי הצביעות..

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: עוד קצת מההם
הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 16:17 
שחר כתב:

אוי הצביעות..

והכלב הזה יטיף לנו מוסר.
צבוע מזדיין, אפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 16:20 
ד"א, מישהו יכול לעשות פרינטסקרין של זה ולהעלות לכאן? לא בא לי שהוא ימחק זה לפני שאני חוזר הביתה ומעלה את זה לפייסבוק של ספורט 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 16:20 
שחר כתב:

אוי הצביעות..

אם היו שירי שואה, אז עוד היה לו איכשהו קייס. לא היו שירי שואה, אבל זה לא שינה למר פלד.
עכשיו גם שירי שימון צוותו לשירי שואה. הכל תחת המסגרת של "נו נו נו, הקהל של הפועל זבל".

ותאום אדום, השואה שהיא לטענתך כזה טאבו בחברה הישראלית עולה כמעט בכל שיחה שמנהלים שני ישראלים, הרבה פעמים בהקשרים הומוריסטיים. את הפסיכוזה של החברה הישראלית עם אוהדי הפועל והשואה ראוי לנתח במחקר פסיכולוגי מעמיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 16:21 
יש כאן סיטואציה שכל אחד מהפרטים שלה פשוט, אבל ביחד היא מורכבת

ערוץ הספורט פתטי ברמות שקשה לתאר, כשהוא נטפל לאוהד אחד אחרי עידוד מטורף ומדהים כמו שהיה

אותו אוהד הוא טמבל ברמות שקשה לתאר, אם אחרי כל מה שהקבוצה עוברת ונענשת וסכנת הירידה שהיא מאוד ריאלית וכמות המצלמות המשטרתיות והתקשורתיות שיש בדרבי, הוא עושה תנועה של צלב קרס

לצערי הלוואי והבעיה היתה מסתכמת באוהד אחד. הרבה מאוד אנשים בשער 1 עשו סססס לפני המשחק, וכשמהיציע ליד שרקו להם בוז, הם עשו זין וסימנים של "נסגור אתכם חשבון"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 16:22 
20 כתב:
יש כאן סיטואציה שכל אחד מהפרטים שלה פשוט, אבל ביחד היא מורכבת

ערוץ הספורט פתטי ברמות שקשה לתאר, כשהוא נטפל לאוהד אחד אחרי עידוד מטורף ומדהים כמו שהיה

אותו אוהד הוא טמבל ברמות שקשה לתאר, אם אחרי כל מה שהקבוצה עוברת ונענשת וסכנת הירידה שהיא מאוד ריאלית וכמות המצלמות המשטרתיות והתקשורתיות שיש בדרבי, הוא עושה תנועה של צלב קרס

לצערי הלוואי והבעיה היתה מסתכמת באוהד אחד. הרבה מאוד אנשים בשער 1 עשו סססס לפני המשחק, וכשמהיציע ליד שרקו להם בוז, הם עשו זין וסימנים של "נסגור אתכם חשבון"

לדעתי אתה יושב לידי בשער 11 לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 16:23 
הנהלת הפועל צריכה להודיע ש-"האוהד הזה מורחק מהמגרשים עד הודעה חדשה...
בדיוק כמו ההשעיה של פניני."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 16:25 
Kyahs כתב:
ד"א, מישהו יכול לעשות פרינטסקרין של זה ולהעלות לכאן? לא בא לי שהוא ימחק זה לפני שאני חוזר הביתה ומעלה את זה לפייסבוק של ספורט 5.

בבקשה -

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 16:28 
האדום הצורר כתב:
שחר כתב:

אוי הצביעות..

אם היו שירי שואה, אז עוד היה לו איכשהו קייס. לא היו שירי שואה, אבל זה לא שינה למר פלד.
עכשיו גם שירי שימון צוותו לשירי שואה. הכל תחת המסגרת של "נו נו נו, הקהל של הפועל זבל".

ותאום אדום, השואה שהיא לטענתך כזה טאבו בחברה הישראלית עולה כמעט בכל שיחה שמנהלים שני ישראלים, הרבה פעמים בהקשרים הומוריסטיים. את הפסיכוזה של החברה הישראלית עם אוהדי הפועל והשואה ראוי לנתח במחקר פסיכולוגי מעמיק.

תאמין לי שאני רחוק מלהיות אוהד מכבי, פשוט נמאס לי כל פעם לנסות ולהסביר לאנשים שהקהל של הפועל לא גרוע כמו הקהל של ביתר.

אני מסכים שיש צביעות גם בחברה הישראלית ולראיה הטענה האהובה עלי היא:" איזה נאצים אוהדי הפועל שרים על השואה" שזה פשוט אחד המשפטים הגאונים...

ועדיין התקשורת רק מחכה לאיזה אוהד מטומטם אחד לאיזה צלב קרס כזה או אחר כי זה כל כך חריג בנוף שלנו בשונה מאלימות פיסית, לא יודע אם הובנתי לא נכון אבל אלימות פיסית גרועה פי כמה מכל אלימות מילולית, מה עוד ששירי שואה הם ככל הנראה חוקיים במדינה שלנו בניגוד לאלימות פיסית. פשוט זה מעורר כזאת תחושת גועל בקהל שלנו (ובלי קשר לעליהום של התקשורת) אצלי לפחות זה מעורר דחיה בדיוק כמו שמישהו אומר לי (כמו שכתבת שקורה בחברה שלנו):"איזה יום שואה" או "איזה מפקד נאצי יש לי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 16:28 
תודה.
אני ממליץ להתחיל להפיץ את זה בפייסבוק שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 16:31 
צור ש. כתב:
Kyahs כתב:

בבקשה -

תמונה

"אהבתי" את התגובה האחרונה ביחוד שניצן בתור בעל הפוסט בחר לא להסיר אותה ובכך לגרום ולהוסיף לזילות השואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 16:31 
מוקדש לתאום אדום:
http://debuzzer.sport5.co.il/bekerman/archives/4065

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 16:36 
אם אוהדי הפועל היו מניפים שלט עם התגובה האחרונה שם , היו מוציאים מישהו להורג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 16:41 
דרך אגב, אחת התגובות היותר טובות שקראתי הייתה בישראל היום שם נכתב שאוהדי הפועל קיללו וניאצו אבל לא משהו שלא שמענו בעבר מקפטן מכבי ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 16:52 
תאום אדום כתב:
צור ש. כתב:
Kyahs כתב:

בבקשה -

תמונה

"אהבתי" את התגובה האחרונה ביחוד שניצן בתור בעל הפוסט בחר לא להסיר אותה ובכך לגרום ולהוסיף לזילות השואה.

אבל זה מה שכל כך מטומטם בזה. שאותו אדם שמזדעזע כל כך מהשימוש ה"ציני" בשואה של אוהדי הפועל מתבדח עליה עם החברים שלו ביום יום. הוא ועוד 90 אחוז מהיהודים בחברה הישראלית.
הרי שמה שמפריע למטומטמים הוא לא השימוש בשירים המתקשרים לשואה אלא ההתייחסות למכבי, כליל השלמות של החברה הישראלית, והקישור שלה לשואה. לכן גם התגובה לגיא פניני הייתה כל כך היסטרית - הרי הוא בשר מבשרנו, איך יכול להיות שהוא מעמיד אותנו באותה שורה כמו אוהדי הפועל, שמעזים להגיד שאנחנו בלתי נסבלים?

נ.ב
אני מתנצל שכיניתי אותך אוהד מכבי. הטעות אצלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 17:03 
האדום הצורר כתב:
תאום אדום כתב:
צור ש. כתב:
Kyahs כתב:

בבקשה -

תמונה

אבל זה מה שכל כך מטומטם בזה. שאותו אדם שמזדעזע כל כך מהשימוש ה"ציני" בשואה של אוהדי הפועל מתבדח עליה עם החברים שלו ביום יום. הוא ועוד 90 אחוז מהיהודים בחברה הישראלית.
הרי שמה שמפריע למטומטמים הוא לא השימוש בשירים המתקשרים לשואה אלא ההתייחסות למכבי, כליל השלמות של החברה הישראלית, והקישור שלה לשואה. לכן גם התגובה לגיא פניני הייתה כל כך היסטרית - הרי הוא בשר מבשרנו, איך יכול להיות שהוא מעמיד אותנו באותה שורה כמו אוהדי הפועל, שמעזים להגיד שאנחנו בלתי נסבלים?

נ.ב
אני מתנצל שכיניתי אותך אוהד מכבי. הטעות אצלי.

אין לי ספק שהתקשורת מחבקת את המדינה של הקבוצה, ועדיין אני חי בעמי ופעם הקהל של הפועל היה הקהל הכי טוב ללא כל הרפש הזה או לפחות המעיט בו. לאחרונה הוא הקהל הכי טוב אבל כל משחק יש רפש אחר (או שתגידו שפשוט התקשרות החליטה לשים פוקוס על כל תנועה של אוהד הפועל)

אף אחד לא יכול להטיף לנו מוסר כאשר הם מתעלמים מאלימות פיסית ו/או גועל נפש אחר בקבוצות אחרות. אבל אני אשאל אותך באמת ובתמים אתה בעל אתר ספורט מביאים לך סיפור אחד על אלימות בין אוהדים וסיפור שני על אוהד שמצדיע במועל יד ועושה תנועה של צלב קרס, איזה סיפור יהיה אצלך בעמוד הראשון?

תאמין לי שלמכבי יש גועל נפש משלהם, ושמעון שהוציא דיבה על אלפי אוהדי הפועל כאשר כינה אותנו עוכרי ישראל רק בגלל שהעזנו להחזיק אצבעות לקבוצה הלא נכונה האחרון שיכול לבכות על היחס שהוא מקבל שהוא מגיע למגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 17:11 
העניין הוא שלא "הביאו לעורך" משהו שנתפס במצלמת העדשה במקרה. מהצפייה בכתבה נוצר הרושם שהם חיפשו בנרות שירים או אזכורים של השואה. בדרבי. מול הקבוצה שהרוויחה ביושר את השנאה של אוהדי הפועל אליה. איזו הפתעה שהם מצאו בחור אחד בכל השעתיים האלה שעושה תנועות אידיוטיות.
מפה ועד הפרסומת המרהיבה שהם נתנו לזה המרחק גדול.
אחר כך הם טרחו להעלות כתבה שטוענת שאי אפשר בלי חוליגנים בספורט הישראלי, שבעצם רק מחזקת את התפיסה שאוהדי הפועל הם חוליגנים.
ערוץ מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 17:21 
ברור שהם חיפשו את זה, גם אני הייתי מחפש את זה אם הייתי מפיק בערוץ הספורט, אירועי הדרבי הקודם הביאו רייטינג אדיר לערוץ והם קיוו שיהיה המשך לפרשה בתגובה של הקהל שלנו בדרבי הזה.
הם לא מצאו יותר מדי וחיפשו בנרות את האייטם שנקבע עוד לפני המשחק בהכנות של הערוץ ושהרי דיברו עליו בשבוע שקדם למשחק בין השאר בראיון עם אורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 17:22 
שחר כתב:

אוי הצביעות..

:HEART2:
הנה, גם לנו יש בלשים...

ההוכחה הטובה ביותר שכשמחפשים מספיק, בסוף מוצאים.

וכמובן שהוא כבר חסם את זה. למה שיהיו לו ביצים לעמוד מאחורי המילים שלו, עיתונאי קטנטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 17:24 
Fez כתב:
שחר כתב:

אוי הצביעות..

הנה, גם לנו יש בלשים...

וכמובן שהוא כבר חסם את זה. למה שיהיו לו ביצים לעמוד מאחורי המילים שלו, עיתונאי קטנטן.

לא רק זה, אתר ערוץ הספורט עורך במגמתיות את כל התגובות המאזכרות את הפרסות של אדון כתב בפייסבוק

אלו שמצליחות "לחדור" מוסרות אחרי פחות מדקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 17:28 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
שחר כתב:

אוי הצביעות..

הנה, גם לנו יש בלשים...

חסם? אין בעיה. אפשר פשוט להגיב למייל האישי שלו:
nitsanpel@gmail.com

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 17:29 
ארדיטי כתב:
ברור שהם חיפשו את זה, גם אני הייתי מחפש את זה אם הייתי מפיק בערוץ הספורט, אירועי הדרבי הקודם הביאו רייטינג אדיר לערוץ והם קיוו שיהיה המשך לפרשה בתגובה של הקהל שלנו בדרבי הזה.
הם לא מצאו יותר מדי וחיפשו בנרות את האייטם שנקבע עוד לפני המשחק בהכנות של הערוץ ושהרי דיברו עליו בשבוע שקדם למשחק בין השאר בראיון עם אורי.

סבבה, אם הם לא מצאו יותר מדי (או למעשה, לא מצאו כלום, חוץ משנאה עמוקה למכבי, אבל ללא שירי שואה) ההיגיון אומר שזו הייתה אמורה להיות כתבה זניחה בתחתית האתר, לא?
במקום זה זכינו לשתי כתבות ראשיות פלוס כתבה בחדשות הספורט.
אובייקטיביות עיתונאית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

RedWorker כתב:
Fez כתב:
שחר כתב:

אוי הצביעות..

הנה, גם לנו יש בלשים...

לא רק זה, אתר ערוץ הספורט עורך במגמתיות את כל התגובות המאזכרות את הפרסות של אדון כתב בפייסבוק

אלו שמצליחות "לחדור" מוסרות אחרי פחות מדקה

אכן. גם אני ניסיתי את מזלי לשווא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
עריכה - לא חשוב ראיתי שכבר פרסמו פה צילום מסך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
כתבתי קודם - אין לי שום טענה למועדון ולהנהלה שעושים מעל ומעבר. יש לטענות אך ורק לקהל שלנו.

איפה הטענה לקהל שלנו?
מה הקהל שלנו עשה לא בסדר?
ילד אחד מתוך קהל שלם עשה מעשה חמור,בטח שלא חכם חזותית.
איפה הבעיה שלך עם הקהל שלנו?
אולי הבעיה שלך אישית עם הבחור הזה שערוץ מכבי תפס?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2013, 17:42 
האדום הצורר כתב:
ארדיטי כתב:

סבבה, אם הם לא מצאו יותר מדי (או למעשה, לא מצאו כלום, חוץ משנאה עמוקה למכבי, אבל ללא שירי שואה) ההיגיון אומר שזו הייתה אמורה להיות כתבה זניחה בתחתית האתר, לא?
במקום זה זכינו לשתי כתבות ראשיות פלוס כתבה בחדשות הספורט.
אובייקטיביות עיתונאית.

הם לא עיתונות אוביקטיבית הם ערוץ טלויזיה שרוצה רייטינג אתה מתבלבל פה, אין להם שום יומרה או אינטרס להיות עיתונות לוחמית חוקרת או מראה אוביקטיבית של המצב, יש להם אינטרס שיצפו בהם כמה שיותר אנשים.
זה יכול לא למצוא חן בעיני או בעינייך אבל זה בסדר וזאת לעניות דעתי הסיבה שהם "מחפשים" אותנו, זה לא משנאה להפועל זה מאהבת רייטינג וזה בדיוק מה שהם עשו עם בית"ר ועם פרשת פניני ועם כל אירוע שמעניין אנשים, אתה מנפח אותו ורוכב עליו כמה שאתה יכול כדי למצות את הפונטציאל השיווקי שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 238 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: