האדום הצורר כתב:
תאום אדום כתב:
צור ש. כתב:
Kyahs כתב:
ד"א, מישהו יכול לעשות פרינטסקרין של זה ולהעלות לכאן? לא בא לי שהוא ימחק זה לפני שאני חוזר הביתה ומעלה את זה לפייסבוק של ספורט 5.
בבקשה -
"אהבתי" את התגובה האחרונה ביחוד שניצן בתור בעל הפוסט בחר לא להסיר אותה ובכך לגרום ולהוסיף לזילות השואה.
אבל זה מה שכל כך מטומטם בזה. שאותו אדם שמזדעזע כל כך מהשימוש ה"ציני" בשואה של אוהדי הפועל מתבדח עליה עם החברים שלו ביום יום. הוא ועוד 90 אחוז מהיהודים בחברה הישראלית.
הרי שמה שמפריע למטומטמים הוא לא השימוש בשירים המתקשרים לשואה אלא ההתייחסות למכבי, כליל השלמות של החברה הישראלית, והקישור שלה לשואה. לכן גם התגובה לגיא פניני הייתה כל כך היסטרית - הרי הוא בשר מבשרנו, איך יכול להיות שהוא מעמיד אותנו באותה שורה כמו אוהדי הפועל, שמעזים להגיד שאנחנו בלתי נסבלים?
נ.ב
אני מתנצל שכיניתי אותך אוהד מכבי. הטעות אצלי.
אין לי ספק שהתקשורת מחבקת את המדינה של הקבוצה, ועדיין אני חי בעמי ופעם הקהל של הפועל היה הקהל הכי טוב ללא כל הרפש הזה או לפחות המעיט בו. לאחרונה הוא הקהל הכי טוב אבל כל משחק יש רפש אחר (או שתגידו שפשוט התקשרות החליטה לשים פוקוס על כל תנועה של אוהד הפועל)
אף אחד לא יכול להטיף לנו מוסר כאשר הם מתעלמים מאלימות פיסית ו/או גועל נפש אחר בקבוצות אחרות. אבל אני אשאל אותך באמת ובתמים אתה בעל אתר ספורט מביאים לך סיפור אחד על אלימות בין אוהדים וסיפור שני על אוהד שמצדיע במועל יד ועושה תנועה של צלב קרס, איזה סיפור יהיה אצלך בעמוד הראשון?
תאמין לי שלמכבי יש גועל נפש משלהם, ושמעון שהוציא דיבה על אלפי אוהדי הפועל כאשר כינה אותנו עוכרי ישראל רק בגלל שהעזנו להחזיק אצבעות לקבוצה הלא נכונה האחרון שיכול לבכות על היחס שהוא מקבל שהוא מגיע למגרש.