תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 10:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 235 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פניה לאוהד עם המשרוקית
הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:59 
villa crespo כתב:
chimpfive כתב:
מה שבטוח שהגבול שלי לא ייעצר איפה שאתה ו19 וכל מיני מעריצי אולטראס יגידו שעברנו את הגבול. ועוד יותר שאני עוקב ורואה שכל פעם אתה קופץ עם סניגוריה שמיישרת קו עם כל מי ומה שפוגע בקבוצה, כמובן על טהרת הצדק הטהור.

שמענו עלייך.
מי אמר שעברתם את הגבול? העיקר שאתה מבין מה שאתה קורא.
אם מחר תזרוק קליפות גרעינים ביציע ויענישו בגלל זה את הפועל, אז גם תגיד שההתאחדות צודקת? גם תבקש לערוף ראשים?
אין שום חוק שאומר שאסור לשרוק במשרוקית במגרש כדורגל. לא זכור לי מעולם שקבוצה נענשה על זה, אז מה נפלתם על אוהד שהביא משרוקית פתאום ומה אתם מאשימים אותו בקפריזות של אבן עזרא.
כנראה שהדרך היחידה לא להיכנס לפנקס של אבן עזרא, היא לא להגיע למשחקים (עבריינים כמונו כמובן, לא אוהדים אמיתיים וטובים כמוכם). אני חושב שזה יפגע בהפועל, אתה ודומיך חושבים שזה יעזור להפועל. אם ניענש על השטות הזו, מקווה שגם נוכל להעמיד את זה למבחן פעם אחת.

האמת שאני באמת אוהד טוב, אבל בניגוד אליך אני לעולם לא חילקתי ציונים לאוהדים על פי הכרטיסים שהם קנו למשחקי חוץ, זה אתה שתמיד דואג לעדכן מי אוהד מספיק כדי להעביר דעה ומי לא. ואין לי בעיה עם האולטראס, יש לי בעיה אם אלה שמתעקשים לעשות מלחמות של ילדים מושתנים על הגב של הקבוצה. מצוין לגבי הבטה שאתה מציע, אל תופיעו למשחקי חוץ לפחות הפולניות שבינכם, ככה לא נצטרך לקרוא כמה אתם נהדרים ונפלאים בזמן שהחברים שלכם פוגעים בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
כן כן, כרגיל הנושא הוא מי אוהד טוב ומי אוהד רע. פשוט לרגע ניסיתי להבין אם אתם זוכרים שמדובר בפאקינג משרוקית.
מוציאים את העניין הזה מפרופורציות ואתם אוכלים את הבלוף בדיוק כמו שמואלביץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 16:04 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:
כן כן, כרגיל הנושא הוא מי אוהד טוב ומי אוהד רע. פשוט לרגע ניסיתי להבין אם אתם זוכרים שמדובר בפאקינג משרוקית.

השאלה היא האם לאוהד טוב בעיני עצמו (ואולי גם בעיני אחרים) מותר לקבוע את גורלם של אוהדים אחרים, טובים ורעים כאחד, להביא עליהם שוטרים ליציע ואולי לגרור אותם למשחקי רדיוס ברחבי הארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 16:04 
האמת כשהזכרו בשידור את המשרוקית,הייתי בטוח שזה איזה ילד אוהד ב"ש.אפילו לשניה לא חשבתי שאוהד הפועל יכול לעשות משהו כל כך ילדותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 16:06 
nati כתב:
האמת כשהזכרו בשידור את המשרוקית,הייתי בטוח שזה איזה ילד אוהד ב"ש.אפילו לשניה לא חשבתי שאוהד הפועל יכול לעשות משהו כל כך ילדותי.

מדבר המבוגר האחראי.....קוקסינל !!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 16:08 
אחרי זה תבכו על עונשים לא פרופורציונאליים להפועל אחרי שאתם בעצמכם שולחים מישהו לגרדום על שריקה בפאקינג משרוקית. אבל לא יכול לעבור שבוע בלי שתתלוננו או שתגידו שאנחנו הורסים לעצמנו ואנחנו אשמים במצב הזה, לא ה-40 שוטרים ויסמניקים שרצו לעבר היציע שלנו באמוק כאילו אנחנו מינימום רוצחים אנשים ביציע. יש לי הרגשה שאם חצי מהאנשים היו פה במגרש הם היו מדברים אחרת. אבל תמשיכו בשלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 16:11 
eKO23 כתב:
אחרי זה תבכו על עונשים לא פרופורציונאליים להפועל אחרי שאתם בעצמכם שולחים מישהו לגרדום על שריקה בפאקינג משרוקית. אבל לא יכול לעבור שבוע בלי שתתלוננו או שתגידו שאנחנו הורסים לעצמנו ואנחנו אשמים במצב הזה, לא ה-40 שוטרים ויסמניקים שרצו לעבר היציע שלנו באמוק כאילו אנחנו מינימום רוצחים אנשים ביציע. יש לי הרגשה שאם חצי מהאנשים היו פה במגרש הם היו מדברים אחרת. אבל תמשיכו בשלכם.

מי שלח אותו לגרדום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 16:12 
סמל אישי של המשתמש
eKO23 כתב:

1. הייתי במגרש.
2. הייתי בהמון מגרשים בעבר, והיה ברור מהרגע הראשון, כשהתחיל הדין והדברים עם השוטר הראשון, שזה לא ייגמר טוב.
3. השוטרים אכן רצו באמוק וללא כל פרופורציה, אבל אלו הרי שוטרים וכך הם נוהגים כשהם רואים אוהדי הפועל, ואת זה אמור לדעת ולהבין כל אוהד הפועל, וכנראה שגם השורק.
4. אני מוציא כל שנה לא מעט כסף על 4 מינויים. השנה גם על חברות בעמותה. על משחקי חוץ רבים ועל עוד המון שטויות. אני רוצה שתישאר לי הזכות להמשיך להגיע לכל משחק שהפועל משחקת, ושהזכות הזו לא תיפגע בגלל כמה אוהדים, נפלאים ככל שיהיו, ששמים עליי קצוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

מוות כתב:

זה לא רק משרוקית, זה גם עימות עם השוטרים
שבאו לקחת את המשרוקית, עימות שיכול להפוך לעוד עונש להפועל בשם
ההגנה על הזכות להפריע למהלך התקין של המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אדום תלאביבי כתב:
eKO23 כתב:

מי שלח אותו לגרדום?

תרפרף פה בתגובות של חלק מהאנשים על המעשה הנבזי של שריקה במשרוקית של אותו אוהד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פניה לאוהד עם המשרוקית
הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 16:13 
סמל אישי של המשתמש
כמה גועל נפש יש פה.
עשו טובה, עזבו אתכם מהטינופת שפה וקנסו להשפיע על הסקר שפתחתי בקנסו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 16:13 
eKO23 כתב:

כל מילה :ROSE: יאללה שלום לכם צדקנים ...אין עוד משהו שאתם רוצים לדון עליו,ראיתי אוהד הפועל אוכל בשר עם חלב במגרש וואיי עכשיו אבן עזרא יקרע אותנו,גועל נפש האולטראס האלה אנטי יהודים !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 16:14 
eKO23 כתב:

הנה ההודעה שאומרת בעצם, שמי שמביא את העונשים זה אלו שיוצאים נגד התופעות האלו בקהל, במקום לצאת נגד ההתאחדות , הגיון בריא פרופר.

גילוי נאות , אני כמעט חטפתי מכות במשחק ההוא בטדי (הדבר היחיד שהציל אותי זה מדים) וראיתי איך משטרה ויסמניקים מרביצים ככה סתם בלי סיבה ליציע שלם , אבל זה לא גורם לי לדבר אחרת .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 16:17 
eKO23 כתב:

במגרש זה היה הרבה יותר מעצבן ממה שנראה בשידור. אבל שטויות, אני בטוח ששחקני הפועל נהנו מאוד מהניסיונות להבין מי שורק עכשיו, השופט או האוהד הנפלא שביציע. זה בטח יותר מעניין מלרוץ כל הזמן אחרי החפץ העגול והמוזר הזה שמתעקש להתגלגל על הדשא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 16:23 
סימרוטיץ כתב:
eKO23 כתב:

הנה ההודעה שאומרת בעצם, שמי שמביא את העונשים זה אלו שיוצאים נגד התופעות האלו בקהל, במקום לצאת נגד ההתאחדות , הגיון בריא פרופר.

גילוי נאות , אני כמעט חטפתי מכות במשחק ההוא בטדי (הדבר היחיד שהציל אותי זה מדים) וראיתי איך משטרה ויסמניקים מרביצים ככה סתם בלי סיבה ליציע שלם , אבל זה לא גורם לי לדבר אחרת .

אתה קורא לשריקה במשרוקית תופעה, מצטער אבל אני לא מסכים איתך. כל דבר הוא תופעה פה, ובאמת הכי בטוח זה לא להופיע למשחקים, ככה משתמע מהדברים של חלק מהכותבים פה. ככה בטוח לא ניקנס ולא ניענש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 16:38 
eKO23 כתב:
סימרוטיץ כתב:
eKO23 כתב:

אתה קורא לשריקה במשרוקית תופעה, מצטער אבל אני לא מסכים איתך. כל דבר הוא תופעה פה, ובאמת הכי בטוח זה לא להופיע למשחקים, ככה משתמע מהדברים של חלק מהכותבים פה. ככה בטוח לא ניקנס ולא ניענש.

לא אני לא קורה לשריקה במשרוקית תופעה , באותה המידה יכל להיות ילד בן חמש ששורק במשרוקית כמשחק ואף אחד לא היה מעלה אותו לגרדום כהגדרתך , התופעה שאני מדבר עליה , היא התופעה שתמיד הקהל של הפועל צודק ומי שאשם זה מי שמאשים אותם .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 17:09 
הדיון ממש לא על משרוקית. וכן אם הנושא היה משרוקית הגבר גבר היה נותן אותה לשוטר הראשון שבה ולא מתחיל משחקים
והגברים גברים החברים שלו לא היו מתנהגים כמו לא יודע ומקיפים אתה השוטרים.
נמאס לי כאוהד שבא בית חוץ כדורגל כדורסל מכאלו שהפועל מעניינת אותם רק אחרי שהם סיימו לאונן על עצמם
נמאס מאלו שמנסים בכל פעם בכוח לייצר עימות
נמאס מאלו שמנסים להראות שהם גברים אנרכיסטים
קחו את האנרכיה שלכם למקום אחר.לא על הגב של הפועל
נמאס מקריאות השואה שפוגעות בהמון אוהדים שלנו
נמאס
ותפסיקו לזין לי בשכל שהם תורמים ועושים
שיפסיקו לתרום ולעשות.
א.אם המחיר של העשייה שלהם זה רדיוסים קנסות אז הוא עולה על התועלת אפשר לנצח גם בלי דגלים וקונפטי.
ב.בחיים אין וואקום.
לכו מאיתנו נבלות!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 17:17 
chimpfive כתב:
villa crespo כתב:
chimpfive כתב:
מה שבטוח שהגבול שלי לא ייעצר איפה שאתה ו19 וכל מיני מעריצי אולטראס יגידו שעברנו את הגבול. ועוד יותר שאני עוקב ורואה שכל פעם אתה קופץ עם סניגוריה שמיישרת קו עם כל מי ומה שפוגע בקבוצה, כמובן על טהרת הצדק הטהור.

שמענו עלייך.
אם מחר תזרוק קליפות גרעינים ביציע ויענישו בגלל זה את הפועל, אז גם תגיד שההתאחדות צודקת? גם תבקש לערוף ראשים?
אין שום חוק שאומר שאסור לשרוק במשרוקית במגרש כדורגל. לא זכור לי מעולם שקבוצה נענשה על זה, אז מה נפלתם על אוהד שהביא משרוקית פתאום ומה אתם מאשימים אותו בקפריזות של אבן עזרא.
כנראה שהדרך היחידה לא להיכנס לפנקס של אבן עזרא, היא לא להגיע למשחקים (עבריינים כמונו כמובן, לא אוהדים אמיתיים וטובים כמוכם). אני חושב שזה יפגע בהפועל, אתה ודומיך חושבים שזה יעזור להפועל. אם ניענש על השטות הזו, מקווה שגם נוכל להעמיד את זה למבחן פעם אחת.

האמת שאני באמת אוהד טוב, אבל בניגוד אליך אני לעולם לא חילקתי ציונים לאוהדים על פי הכרטיסים שהם קנו למשחקי חוץ, זה אתה שתמיד דואג לעדכן מי אוהד מספיק כדי להעביר דעה ומי לא. ואין לי בעיה עם האולטראס, יש לי בעיה אם אלה שמתעקשים לעשות מלחמות של ילדים מושתנים על הגב של הקבוצה. מצוין לגבי הבטה שאתה מציע, אל תופיעו למשחקי חוץ לפחות הפולניות שבינכם, ככה לא נצטרך לקרוא כמה אתם נהדרים ונפלאים בזמן שהחברים שלכם פוגעים בקבוצה.

ושוב יש לך בעיה גדולה בהבנת הנקרא, אם אתה אומר שאני אמרתי שמי שהולך למשחקי חוץ הוא אוהד טוב יותר (אגב, אם כבר שאלת ואתה רוצה לדעת את דעתי, אז ברור שמי שהולך למשחקים הוא אוהד טוב יותר ממי שלא הולך). מה שאמרתי אז הוא שמי שהולך למשחקי חוץ, צריך לקבל קדימות בתור לכרטיס למשחק חוץ. ממש בושה מצידי, אה?

ולגבי המקרה, שוב, תפרידו בין שני דברים:

דבר אחד זה להגיד, וכנראה בצדק, שהאוהד היה יכול להתחשב באוהדים שביקשו ממנו להפסיק (לפי מה שרשמו כאן, אני לא שמתי לב לזה) ושהוא יכל לנסות לסיים את המקרה הזה לפני שהשוטרים נכנסו.
דבר אחר, זה להאשים אותו במקרה והפועל תיענש. אם הפועל תיענש על השטות הזו, אז כנראה זה באמת היה בלתי נמנע ואם לא על זה, אז היינו נענשים על קללות לשופט או על המצאה אחרת של אבן עזרא.
הרי מה היה בסופו של דבר? משרוקית שלא הפריעה לשופוט ולא ביקשו להפסיק איתה בשום שלב וכניסה של המשטרה באמוק מוגזם, שנגמרה בסופו של דבר בהוצאת אוהד מהיציע.
לא התפרעות, לא תקיפת שוטרים ולא נעליים.
עכשיו, מי שחושב שעל מה שהיה בב"ש הפועל צריכה להיענש (אפילו בהנחת מוצא שהחוקים של ההתאחדות עקומים), אז באמת שאתם מזיקים להפועל הרבה יותר מכל אוהד עם משרוקית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
איפי טומבי כתב:
eKO23 כתב:

במגרש זה היה הרבה יותר מעצבן ממה שנראה בשידור. אבל שטויות, אני בטוח ששחקני הפועל נהנו מאוד מהניסיונות להבין מי שורק עכשיו, השופט או האוהד הנפלא שביציע. זה בטח יותר מעניין מלרוץ כל הזמן אחרי החפץ העגול והמוזר הזה שמתעקש להתגלגל על הדשא.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 17:41 
מה הקשר לעונש? מה זו ההיתממות הזו?
חבל שאוהדים שלנו לא מבינים שדעת הקהל מאפשרת למשטרה להכנס בנו ושתובע ההתאחדות מת לסגור איתנו חשבון ומשחקים לו לידיים בהתעקשות על שטויות במקום להוריד את הראש ולתת לגל הזה לעבור בלי תירוצים, וזה לא משנה אם השטות היא דגל, שלט, שיר או משרוקית.

עם כל הזלזול במשטרה, חבל שאין לנו אף אוהד גבר כמו השוטר שרץ עם שתי ידיים למעלה לעצור את המגבניקים שיעצור את ההסתערות של הקהל כל פעם שסדרן או שוטר עושים אפצ'י.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 17:42 
לאחר סיכום קצר של כל ששת העמודים האלו:
1. כל מילה של ערן :ROSE:
2. קרספו צודק בדבר אחד- הענשה של הקבוצה על המקרה הזה - זאת חוצפה !
3. מהמגרש זה לא היה נראה שהשופט ו\או השחקנים בכלל שומעים את השריקה.
4. כפי שכתבתי זה הפריע יותר לקהל שלנו מאשר לשחקנים (אם הם שמעו בכלל)
5. הריצה המטורפת של היסמניקים כאילו מינימום יש מחבל מתאבד ביציע או דקירות גרמה להתססה (וכל הכבוד לקצין המשטרה שסימן להם לעצור ושיכנסו רק 5-7 יסמניקים ולא כל החבר'ה) נ.ב- חייבים להחתים את היסמניקים האלו- איזה ספרינט מדהים !
6. על אירוע בודד של אוהד ששורק במשרוקית לא צריך להאשים את אולטראס הפועל !

וכמה דברים בנימה אישית:
אני בטוח שאותו אוהד "קיבל בראש" ממי שצריך, היה חייב לתת את המשרוקית ולא ליצור מהומות בתוך היציע(בו יש ילדים ונערים שחוטפים מכות מהמשטרה ומהמהומה שקרתה שם).
חבל שהוא התעקש לשרוק ולהעלים את המשרוקית, זה היה מיותר מאד ולא היה לזה בכלל אפקט בעידוד.
ועוד דבר קטן - בלי אולטראס הפועל אין באמת הפועל (ע"ע בית"ר כיום) - על האולטראס להתחיל להפגין איפוק וקצת כבוד לשאר הקהל.
מה גם כמו שערן כתב הם הבאים בתור הם על הכוונת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 17:44 
היה לי מוזר לראות שזה דווקא הגיע מאוהד שלנו כי בכל התקפה של הפועל הוא שרק דווקא נגדנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 17:45 
הבעיה שכתוצאה מעקרונות ההתגרות נפגעים כאלה שאינם מעוניינים. במשחק בירושלים כתוצאה מההשטתות כל הרבע הרביעי כמעט כל מי שהיה בגוש המעודד או בסמוך לו התעניין יותר באירועים במקום במשחק עצמו וכך יצא שכרנו בהפסדנו. הבחור הזה נעמד מול אנשי האבטחה והתגרה בשריקות חוזרות ונשנות.
בסופו של דבר הפועל נפגעת מכך ואני מקוה שתדתכנעו לפני שיהיה מאוחר מידיי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 18:00 
סמל אישי של המשתמש
מסיבות כאלו ואחרות במשחק מול ב"ש ישבתי מאחורי השער שהיה קרוב ליציע שאיכלס את אוהדי הפועל

לא שמעתי שריקות שהושמעו על מנת לבלבל את השחקנים אלא רק שריקות שנשרקו בלחן של התופים. מניח שהשחקנים כמוני, כך שלא ברור לי מעין הגיעה ההוראה להוציא את אותו אוהד מהיציע. לגבי השתלשלות העניינים אני באמת לא יודע מה קרה שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 18:07 
villa crespo כתב:
chimpfive כתב:
villa crespo כתב:
chimpfive כתב:

שמענו עלייך.

ושוב יש לך בעיה גדולה בהבנת הנקרא, אם אתה אומר שאני אמרתי שמי שהולך למשחקי חוץ הוא אוהד טוב יותר (אגב, אם כבר שאלת ואתה רוצה לדעת את דעתי, אז ברור שמי שהולך למשחקים הוא אוהד טוב יותר ממי שלא הולך). מה שאמרתי אז הוא שמי שהולך למשחקי חוץ, צריך לקבל קדימות בתור לכרטיס למשחק חוץ. ממש בושה מצידי, אה?

ולגבי המקרה, שוב, תפרידו בין שני דברים:

דבר אחד זה להגיד, וכנראה בצדק, שהאוהד היה יכול להתחשב באוהדים שביקשו ממנו להפסיק (לפי מה שרשמו כאן, אני לא שמתי לב לזה) ושהוא יכל לנסות לסיים את המקרה הזה לפני שהשוטרים נכנסו.
דבר אחר, זה להאשים אותו במקרה והפועל תיענש. אם הפועל תיענש על השטות הזו, אז כנראה זה באמת היה בלתי נמנע ואם לא על זה, אז היינו נענשים על קללות לשופט או על המצאה אחרת של אבן עזרא.
הרי מה היה בסופו של דבר? משרוקית שלא הפריעה לשופוט ולא ביקשו להפסיק איתה בשום שלב וכניסה של המשטרה באמוק מוגזם, שנגמרה בסופו של דבר בהוצאת אוהד מהיציע.
לא התפרעות, לא תקיפת שוטרים ולא נעליים.
עכשיו, מי שחושב שעל מה שהיה בב"ש הפועל צריכה להיענש (אפילו בהנחת מוצא שהחוקים של ההתאחדות עקומים), אז באמת שאתם מזיקים להפועל הרבה יותר מכל אוהד עם משרוקית.

דווקא לא קשה לי להבין מה שאתה כותב אני די הבנתי מה שכתבת בפעם ה20, אבל בכל זאת אני אנסה שוב להתמודד עם הטענות שלך למרות הקושי האדיר. אף אחד באשכול הזה לא חושב שהפועל צריכה להענש לא בגלל משרוקית ולא בגלל שלט, כן חושבים שאנשים בקהל שלנו מודעים לאפשרות שבדברים שהם עושים הם מסכנים את הקבוצה בענישה קולקטיבית גם אם היא לא מוצדקת כי מה לעשות מחפשים אותנו בגלל 1000 ואחד סיבות - ועדיין זה על הזין שלהם, ואתה מתעקש פעם אחרי פעם להסביר (כאילו שלא הבנו) שאין הצדקה לענישה המוגזמת, ואנחנו (אלה שמבקרים את ההתנהגות) מזיקים יותר לקבוצה. סבבה? אז אני לא מסכים איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 18:08 
ההוראה להוציא את האוהד הגיע לאחר שזה סרב
למסור את המשרוקית לסדרנים/שוטרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 18:10 
סמל אישי של המשתמש
שמעו נפלתם על הראש בחיי..
למי אכפת אם שמעו או לא שמעו, אם מותר אט אסור, אם זה בסדר שיעמידו אותנו או שלא..
על השאלה הכי חשובה לא התקבלה תשובה
למה, למען השם יתברך, הבחור שרק במשרוקית? למה?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 18:20 
הפורום נהיה יותר גרוע מכל כתבי החצר של אופירה בכמה דרגות... אין לכם במה להתעסק?

דרך אגב אני מכיר את אותו אוהד והוא באמת אדיוט בלי כל קשר למקרה :LOL2:

נערך לאחרונה על ידי פואד בתאריך 25 פברואר 2013, 18:22, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 18:21 
כי זה מה שהיה בזין שלו לעשות באותו הרגע זה למה
ואתה לא תטיף לו מוסר כי הוא חזק בשרשרת המזון ואם תרגיז אותו הוא פשוט יטרוף אותך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 18:46 
כן, אין לנו במה להתעסק. זה לא שאנחנו מתעסקים בחבורה לא גדולה של אוהדים שפוגעים ברובנו המוחלט, בעלי מנויים בכדורגל וכדורסל, שוב ושוב. שפוגעים בכל אוהד הפועל שמגיע למגרש כלשהו שכן כולם הופכים אוטומטית לחשודים והיחס של המשטרה הופך גרוע יותר גם כלפי כאלה שלא עשו כלום. באוהדים שגם באשכול הזה גורמים לכל מי שבטעות לא הבין שכל זה על הזין שלהם והם ימשיכו לעשות/לעודד אחרים לעשות מה שהם רוצים ולפגוע בכולנו, ורואים בנו זייני שכל.
אז 'אנחנו' נתעסק' במה ש'אנחנו' רוצים, כמו ש'אתם' תתעסקו במה שאתם רוצים, שזה לדפוק ל'כולנו' את הצורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 235 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: