chimpfive כתב:
villa crespo כתב:
chimpfive כתב:
מה שבטוח שהגבול שלי לא ייעצר איפה שאתה ו19 וכל מיני מעריצי אולטראס יגידו שעברנו את הגבול. ועוד יותר שאני עוקב ורואה שכל פעם אתה קופץ עם סניגוריה שמיישרת קו עם כל מי ומה שפוגע בקבוצה, כמובן על טהרת הצדק הטהור.
שמענו עלייך.
מי אמר שעברתם את הגבול? העיקר שאתה מבין מה שאתה קורא.
אם מחר תזרוק קליפות גרעינים ביציע ויענישו בגלל זה את הפועל, אז גם תגיד שההתאחדות צודקת? גם תבקש לערוף ראשים?
אין שום חוק שאומר שאסור לשרוק במשרוקית במגרש כדורגל. לא זכור לי מעולם שקבוצה נענשה על זה, אז מה נפלתם על אוהד שהביא משרוקית פתאום ומה אתם מאשימים אותו בקפריזות של אבן עזרא.
כנראה שהדרך היחידה לא להיכנס לפנקס של אבן עזרא, היא לא להגיע למשחקים (עבריינים כמונו כמובן, לא אוהדים אמיתיים וטובים כמוכם). אני חושב שזה יפגע בהפועל, אתה ודומיך חושבים שזה יעזור להפועל. אם ניענש על השטות הזו, מקווה שגם נוכל להעמיד את זה למבחן פעם אחת.
האמת שאני באמת אוהד טוב, אבל בניגוד אליך אני לעולם לא חילקתי ציונים לאוהדים על פי הכרטיסים שהם קנו למשחקי חוץ, זה אתה שתמיד דואג לעדכן מי אוהד מספיק כדי להעביר דעה ומי לא. ואין לי בעיה עם האולטראס, יש לי בעיה אם אלה שמתעקשים לעשות מלחמות של ילדים מושתנים על הגב של הקבוצה. מצוין לגבי הבטה שאתה מציע, אל תופיעו למשחקי חוץ לפחות הפולניות שבינכם, ככה לא נצטרך לקרוא כמה אתם נהדרים ונפלאים בזמן שהחברים שלכם פוגעים בקבוצה.
ושוב יש לך בעיה גדולה בהבנת הנקרא, אם אתה אומר שאני אמרתי שמי שהולך למשחקי חוץ הוא אוהד טוב יותר (אגב, אם כבר שאלת ואתה רוצה לדעת את דעתי, אז ברור שמי שהולך למשחקים הוא אוהד טוב יותר ממי שלא הולך). מה שאמרתי אז הוא שמי שהולך למשחקי חוץ, צריך לקבל קדימות בתור לכרטיס למשחק חוץ. ממש בושה מצידי, אה?
ולגבי המקרה, שוב, תפרידו בין שני דברים:
דבר אחד זה להגיד, וכנראה בצדק, שהאוהד היה יכול להתחשב באוהדים שביקשו ממנו להפסיק (לפי מה שרשמו כאן, אני לא שמתי לב לזה) ושהוא יכל לנסות לסיים את המקרה הזה לפני שהשוטרים נכנסו.
דבר אחר, זה להאשים אותו במקרה והפועל תיענש. אם הפועל תיענש על השטות הזו, אז כנראה זה באמת היה בלתי נמנע ואם לא על זה, אז היינו נענשים על קללות לשופט או על המצאה אחרת של אבן עזרא.
הרי מה היה בסופו של דבר? משרוקית שלא הפריעה לשופוט ולא ביקשו להפסיק איתה בשום שלב וכניסה של המשטרה באמוק מוגזם, שנגמרה בסופו של דבר בהוצאת אוהד מהיציע.
לא התפרעות, לא תקיפת שוטרים ולא נעליים.
עכשיו, מי שחושב שעל מה שהיה בב"ש הפועל צריכה להיענש (אפילו בהנחת מוצא שהחוקים של ההתאחדות עקומים), אז באמת שאתם מזיקים להפועל הרבה יותר מכל אוהד עם משרוקית.