הגרמני המקורי כתב:
Woody Allen כתב:
הגרמני המקורי כתב:
אתה יודע מה אל תבוא במיוחד לשער 5 ,תבוא ליד האנג'ל לפני המשחק מול אשדוד ותגיד לי כמה אני עלוב .
אתה יושב בבית ,מודה שאתה אוהד כורסא ועוד מדבר על אוהדי הפועל ומעביר עליהם ביקורת ?
וואלה יש לך חוצפה....
אני יודע שאצל אנשים כמוך "אוהד כורסא" זה קללה מטורפת ודבר בלתי מתקבל על הדעת, אבל אתה צריך להבין שגם אוהדי כורסא הם אוהדי הפועל לא פחות (כן כן, לא פחות) ממך, וזכותם להעביר ביקורת גם על אוהדים שהולכים לכל משחק ומשחק אם הם פוגעים בקבוצה. לפחות אותם אוהדי כורסא לא פוגעים.
ואני הייתי בלא מעט משחקים בחיים שלי (עד השנתיים האחרונות שרוב הזמן הייתי בחו"ל), ואני יכול להעיד על עצמי שבחיים לא חשבתי לעשות משהו שיכול לפגוע בקבוצה. בין אם בשירים, בין אם בשלטים ובין אם ב"אביזרי עידוד" (פחחח).
ואתה צריך להבין שאתה לא מפחיד פה אף אחד... אני מרחם עליך על ההודעות שלך. באמת שאני רוצה לפגוש אותך רק כדי להוציא אותך מהסרט שאתה חי בו. אם זה לא יקרה, אני מקווה שתמצא את דרכך החוצה לבד.
אני אישית לא פגעתי בקבוצה מעולם ולא הזקתי לה אבל זכיתי ממך לכינוי עלוב אמרתי לך אתה יכול להעביר ביקורת ולא להסכים ואין שום בעיה עם זה אבל מה שאתה לא מבין זה שיש דרך להגיד דברים ועלוב זאת לא מילה שמקובלת בויכוח ...איתי בכל אופן ופה הבעיה היחידה שיש לי איתך ....אז לא יקרה כלום אם תתנצל כי לא עשיתי שום דבר שמזכה אותי בכינוי עלוב ....היית יכול למשל להשתמש במילה "טועה" והיית יוצא יותר מבסדר.
ולקרוא לאנשים קוקסינלים וזייני מוח זה כן בסדר ???
מה שלך מותר לאנשים אחרים אסור?
הרי לא באמת נעלבת מהמילה "עלוב", זה סתם האגו שלך בתור האוהד מספר 1 בשרשרת המזון שלא יכול לקבל את זה שמישהו קורא לו "עלוב", ושאנשים אחרים בפורום שמכירים אותך רואים את זה. אז אתה רוצה לצאת גבר ומתחיל לאיים פה, כאילו מישהו מפחד ממך (ואם מישהו באמת מפחד, אז גם הוא עלוב...).
ולא אמרתי שאתה מזיק לקבוצה, אני לא מכיר אותך ויכול להיות שאתה גם האוהד שתורם הכי הרבה, אבל הודעה שבאה להגן על אוהד שעושה מעשה כל כך מטומטם ופוגעני בקבוצה במחשבה תחילה, רק בגלל שהוא חבר שלך, ועוד להגיד שמי שמגנה אותו הוא זיין שכל ושהוא משתין עליו ושיבוא להגיד את זה בפנים, זו הודעה עלובה בלשון המעטה.