תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 13:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 235 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פניה לאוהד עם המשרוקית
הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:26 
קרספו, בטלויזיה שמעו את השריקות שלו והשדרים ציינו במפורש שזה מבלבל את השחקנים על הדשא - וזה היה לפני שהשוטרים נכנסו ליציע.

בלי כל קשר, גם אם תגיד לי שזו תופעה נהוגה במגרשים, בעיני זו תופעה מאד מעצבנת. זה מפריע לשחקנים ופוגע במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:26 
nati כתב:
ofir כתב:
להעניש את הפועל בגלל שמשהו שרק במשרוקית זה בהרבה יותר דפוק מלשרוק במשרוקית באמצע משחק
אם יעשו דבר כזה הטענות צריכות להיות מופנות להתאחדות ולא לאותו אוהד
ובלי שום קשר גם לגבי השלטים והדברים האחרים שהקהל בתוכנו עשה והם דברים שכולם מסכימים שהם לא בסדר, הדבר הדפוק ביותר זה ההתאחדות
כי טכנית אוהד מכבי יכול לבוא ליציע של הפועל לתלות שלט "שתיהיה שואה למכבי" והפועל יענשו
ההתאחדות צריכה להעניש את זה שהרים את השלט ולא את הקבוצה כולה
ואם הם לא מוצאים אותו זאת בעיה שלהם לא של הקבוצה

העונש אם נקבל לא יהיה בגלל המשרוקית.העונש יהיה בגלל הבלאגן ביציע בגלל "שהאוהד" המסור סירב לתת את המשרוקית לשוטרים.

כנראה שלא הבנת אותי
זה לא משנה מה אותו אוהד עשה
גם אם הוא רצח את זהבי או זרק פצצה לאיצטדיון
העונש צריך להנתן לאוהד ולא לקבוצה
אוהד מכבי יכול לבוא ולעשות שטויות ביציע של הפועל והפועל תפגע מזה
זה נראלך הגיוני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:27 
הגרמני המקורי כתב:
Woody Allen כתב:
הגרמני המקורי כתב:
אתה יודע מה אל תבוא במיוחד לשער 5 ,תבוא ליד האנג'ל לפני המשחק מול אשדוד ותגיד לי כמה אני עלוב .
אתה יושב בבית ,מודה שאתה אוהד כורסא ועוד מדבר על אוהדי הפועל ומעביר עליהם ביקורת ?
וואלה יש לך חוצפה....

אני יודע שאצל אנשים כמוך "אוהד כורסא" זה קללה מטורפת ודבר בלתי מתקבל על הדעת, אבל אתה צריך להבין שגם אוהדי כורסא הם אוהדי הפועל לא פחות (כן כן, לא פחות) ממך, וזכותם להעביר ביקורת גם על אוהדים שהולכים לכל משחק ומשחק אם הם פוגעים בקבוצה. לפחות אותם אוהדי כורסא לא פוגעים.
ואני הייתי בלא מעט משחקים בחיים שלי (עד השנתיים האחרונות שרוב הזמן הייתי בחו"ל), ואני יכול להעיד על עצמי שבחיים לא חשבתי לעשות משהו שיכול לפגוע בקבוצה. בין אם בשירים, בין אם בשלטים ובין אם ב"אביזרי עידוד" (פחחח).

ואתה צריך להבין שאתה לא מפחיד פה אף אחד... אני מרחם עליך על ההודעות שלך. באמת שאני רוצה לפגוש אותך רק כדי להוציא אותך מהסרט שאתה חי בו. אם זה לא יקרה, אני מקווה שתמצא את דרכך החוצה לבד.

אני אישית לא פגעתי בקבוצה מעולם ולא הזקתי לה אבל זכיתי ממך לכינוי עלוב אמרתי לך אתה יכול להעביר ביקורת ולא להסכים ואין שום בעיה עם זה אבל מה שאתה לא מבין זה שיש דרך להגיד דברים ועלוב זאת לא מילה שמקובלת בויכוח ...איתי בכל אופן ופה הבעיה היחידה שיש לי איתך ....אז לא יקרה כלום אם תתנצל כי לא עשיתי שום דבר שמזכה אותי בכינוי עלוב ....היית יכול למשל להשתמש במילה "טועה" והיית יוצא יותר מבסדר.

ולקרוא לאנשים קוקסינלים וזייני מוח זה כן בסדר ???
מה שלך מותר לאנשים אחרים אסור?
הרי לא באמת נעלבת מהמילה "עלוב", זה סתם האגו שלך בתור האוהד מספר 1 בשרשרת המזון שלא יכול לקבל את זה שמישהו קורא לו "עלוב", ושאנשים אחרים בפורום שמכירים אותך רואים את זה. אז אתה רוצה לצאת גבר ומתחיל לאיים פה, כאילו מישהו מפחד ממך (ואם מישהו באמת מפחד, אז גם הוא עלוב...).

ולא אמרתי שאתה מזיק לקבוצה, אני לא מכיר אותך ויכול להיות שאתה גם האוהד שתורם הכי הרבה, אבל הודעה שבאה להגן על אוהד שעושה מעשה כל כך מטומטם ופוגעני בקבוצה במחשבה תחילה, רק בגלל שהוא חבר שלך, ועוד להגיד שמי שמגנה אותו הוא זיין שכל ושהוא משתין עליו ושיבוא להגיד את זה בפנים, זו הודעה עלובה בלשון המעטה.

נערך לאחרונה על ידי Woody Allen בתאריך 25 פברואר 2013, 15:32, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:27 
nati כתב:
דני גולפיטק כתב:
נתי אתה בן 50 היום?!
מזל טוב!

:ROSE: תודה.(אצלנו זה נגמר לפני 20 דקות ;) )

ד"א,לילד המפחיד.אני לא אמרתי שאני אשלח אליך חברים.בסך הכל שאלתי אם אני לא יכול להגיד ל"אוהד" המסור בפנים שהוא חלאה.אם זה בסדר שחבר או שניים שלי יגידו לו את זה בפנים.

הילד המפחיד כבר בן 45
אתה יותר ממוזמן או חברייך לצורך העניין להגיד לד.א שהוא חלאה ומהיכרות אישית אני יכול להגיד לך שהם יהנו מהתגובה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:29 
הגרמני המקורי כתב:
nati כתב:
דני גולפיטק כתב:
נתי אתה בן 50 היום?!
מזל טוב!

ד"א,לילד המפחיד.אני לא אמרתי שאני אשלח אליך חברים.בסך הכל שאלתי אם אני לא יכול להגיד ל"אוהד" המסור בפנים שהוא חלאה.אם זה בסדר שחבר או שניים שלי יגידו לו את זה בפנים.

הילד המפחיד כבר בן 45
אתה יותר ממוזמן או חברייך לצורך העניין להגיד לד.א שהוא חלאה ומהיכרות אישית אני יכול להגיד לך שהם יהנו מהתגובה שלו.

יש לי הצעה: תעלה על מטוס, 16 שעות טיסה ותסגרו את זה פנים אל פנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:30 
הגרמני המקורי כתב:
nati כתב:
דני גולפיטק כתב:
נתי אתה בן 50 היום?!
מזל טוב!

הילד המפחיד כבר בן 45

מתי זה מתאים לו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:31 
מזל טוב נתי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:32 
19 כתב:
מזל טוב נתי!

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:33 
תמיד הוויכוחים האלו , בסופו של דבר חיבוק הדוב הזה של "האוהדים" (בכוונה ברבים , זה כל פעם מישהו אחר) שכולה שרקו במשרוקית כולה תלו שלט , כולה שרו שירי שואה , שכולה ירו פצצת תאורה לשער 11 , שכולה צירו ציורים מגניבים בשער 11 , שכולה שרים שואה למשטרה ושכולה ..... בסוף יהרוג אותנו ואותם בתור קהל .

אבל מה שהכי מגוחך זה תמיד התשובות בסגנון , קודם תתקנו את העולם אחרי זה אנחנו נשתנה , או במילים אחרות אבל זה הוא התחיל (המשטרה, ההתאחדות, הדיינים,שאר הקהל , הקהל היריב וכו ...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:34 
נועם שחם כתב:
קרספו, בטלויזיה שמעו את השריקות שלו והשדרים ציינו במפורש שזה מבלבל את השחקנים על הדשא - וזה היה לפני שהשוטרים נכנסו ליציע.

בלי כל קשר, גם אם תגיד לי שזו תופעה נהוגה במגרשים, בעיני זו תופעה מאד מעצבנת. זה מפריע לשחקנים ופוגע במשחק.

אני מניח שהאוהד הזה לא שמע מה אמרו הפרשנים בטלוויזיה.
השופט והכרוז לא אמרו כלום.
בושה שרוצים להעניש את הפועל בגלל משרוקית ואנשים כאן חושבים שהאוהד פושע ולא אבן עזרא הכלב.
ושוב, אי אפשר להגיד שאלה חוקי ההתאחדות ואין מה לעשות, כי אלה לא חוקי ההתאחדות.
אבן עזרא החליט לפתוח במלחמת חורמה נגד הפועל ואנחנו צריכים לפתוח במלחמה נגדו, אבל אנשים כאן מעדיפים להאשים אוהדים בכל דבר (לא שחסרות סיבות להאשים אוהדים, אבל זה לא המקרה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:35 
nati כתב:
19 כתב:
מזל טוב נתי!

מזל טוב יא צעיר
(וזה נכון מה שאומרים על זה שלא עומד יותר אחרי רק שתדע)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:35 
Woody Allen כתב:
הגרמני המקורי כתב:
Woody Allen כתב:
הגרמני המקורי כתב:
אתה יודע מה אל תבוא במיוחד לשער 5 ,תבוא ליד האנג'ל לפני המשחק מול אשדוד ותגיד לי כמה אני עלוב .
אתה יושב בבית ,מודה שאתה אוהד כורסא ועוד מדבר על אוהדי הפועל ומעביר עליהם ביקורת ?
וואלה יש לך חוצפה....

אני יודע שאצל אנשים כמוך "אוהד כורסא" זה קללה מטורפת ודבר בלתי מתקבל על הדעת, אבל אתה צריך להבין שגם אוהדי כורסא הם אוהדי הפועל לא פחות (כן כן, לא פחות) ממך, וזכותם להעביר ביקורת גם על אוהדים שהולכים לכל משחק ומשחק אם הם פוגעים בקבוצה. לפחות אותם אוהדי כורסא לא פוגעים.
ואני הייתי בלא מעט משחקים בחיים שלי (עד השנתיים האחרונות שרוב הזמן הייתי בחו"ל), ואני יכול להעיד על עצמי שבחיים לא חשבתי לעשות משהו שיכול לפגוע בקבוצה. בין אם בשירים, בין אם בשלטים ובין אם ב"אביזרי עידוד" (פחחח).

ואתה צריך להבין שאתה לא מפחיד פה אף אחד... אני מרחם עליך על ההודעות שלך. באמת שאני רוצה לפגוש אותך רק כדי להוציא אותך מהסרט שאתה חי בו. אם זה לא יקרה, אני מקווה שתמצא את דרכך החוצה לבד.

אני אישית לא פגעתי בקבוצה מעולם ולא הזקתי לה אבל זכיתי ממך לכינוי עלוב אמרתי לך אתה יכול להעביר ביקורת ולא להסכים ואין שום בעיה עם זה אבל מה שאתה לא מבין זה שיש דרך להגיד דברים ועלוב זאת לא מילה שמקובלת בויכוח ...איתי בכל אופן ופה הבעיה היחידה שיש לי איתך ....אז לא יקרה כלום אם תתנצל כי לא עשיתי שום דבר שמזכה אותי בכינוי עלוב ....היית יכול למשל להשתמש במילה "טועה" והיית יוצא יותר מבסדר.

הרי לא באמת נעלבת מהמילה "עלוב", זה סתם האגו שלך בתור האוהד מספר 1 בשרשרת המזון שלא יכול לקבל את זה שמישהו קורא לו "עלוב", ושאנשים אחרים בפורום שמכירים אותך רואים את זה. אז אתה רוצה לצאת גבר ומתחיל לאיים פה, כאילו מישהו מפחד ממך (ואם מישהו באמת מפחד, אז גם הוא עלוב...).

ולא אמרתי שאתה מזיק לקבוצה, אני לא מכיר אותך ויכול להיות שאתה גם האוהד שתורם הכי הרבה, אבל הודעה שבאה להגן על אוהד שעושה מעשה כל כך מטומטם ופוגעני בקבוצה במחשבה תחילה, רק בגלל שהוא חבר שלך, ועוד להגיד שמי שמגנה אותו הוא זיין שכל ושהוא משתין עליו ושיבוא להגיד את זה בפנים, זו הודעה עלובה בלשוט המעטה.

לא מגן על שום אוהד ואפילו חושב שהמעשה מיותר אבל מפה ועד לרעש שאתם עושים ממעשהו המרחק גדול
ומה לעשות מהכרותי האישית עם הבחור אני יותר מבטוח שזה לא מזיז לו מה שאתם חושבים והוא "שם זין" זה לא אישית עלייך אז אל תקח את זה לשם...זה הבחור ויכולותיו
עלוב היא לא מילה שמתאימה בויכוח ואם עדיין לא הבנת את זה וחזרת בך אז כל מה שאני יגיד לא יעזור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:40 
מה שבטוח שהגבול שלי לא ייעצר איפה שאתה ו19 וכל מיני מעריצי אולטראס יגידו שעברנו את הגבול. ועוד יותר שאני עוקב ורואה שכל פעם אתה קופץ עם סניגוריה שמיישרת קו עם כל מי ומה שפוגע בקבוצה, כמובן על טהרת הצדק הטהור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:42 
nati כתב:
העונש אם נקבל לא יהיה בגלל המשרוקית.העונש יהיה בגלל הבלאגן ביציע בגלל "שהאוהד" המסור סירב לתת את המשרוקית לשוטרים.

וואלה?
מאוסטרליה אתה ראית שהאוהד סירב לתת את המשרוקית לשוטרים?
ואולי השוטרים בכלל ביקשו את המשרוקית ממישהו שלא היה לו שום קשר אליה ולכן גם לא יכל לתת להם אותה?
אז נכון, אתם יכולים להגיד שהאוהד עם המשרוקית היה יכול ללכת ולעצור את זה קודם, אבל בסופו של דבר היה אירוע של 2 דקות בלי שום התפרעות של אוהדים וכל היתר אלה המצאות של אבן-עזרא.
ושוב, כמובן שאתה ראית הכי טוב מה קרה.
אם הפועל מקבלת רדיוס על השום דבר הזה שהיה בב"ש, אנחנו פראיירים אם אנחנו מקבלים את זה בשקט ואתם מוזמנים להמשיך להאשים בכך אוהד עם משרוקית.

נערך לאחרונה על ידי villa crespo בתאריך 25 פברואר 2013, 15:42, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:42 
:ROSE: :ROSE: :ROSE:
הגרמני המקורי כתב:
משעמם לכם? אין במה להתעסק ? שנים שיש פה ושם משרוקיות ביציעים ואף פעם זה לא היה ביג דיל אז מפה ועד אוהד חלאה ודברים כאלה ?
אותו אוהד הוא אוהב הפועל בכל רמ״ח אבריו ואל תהיו לי פה פתאם פסיכולוגים שמנתחים את אישיותו מעבר לזה שאני די בטוח שהוא משתין על מה שאתם אומרים רק דבר אחד חשוב לי להגיד אישית לאותו אחד שחוץ מלזיין את המוח בפורום לא יעשה בחיים כמו שאותו אוהד עושה למען הפועל......תהיה גבר ותגיד לו שהוא חלאה בפנים ולא בפורום !!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:43 
villa crespo כתב:
נועם שחם כתב:

אני מניח שהאוהד הזה לא שמע מה אמרו הפרשנים בטלוויזיה.
השופט והכרוז לא אמרו כלום.
בושה שרוצים להעניש את הפועל בגלל משרוקית ואנשים כאן חושבים שהאוהד פושע ולא אבן עזרא הכלב.
ושוב, אי אפשר להגיד שאלה חוקי ההתאחדות ואין מה לעשות, כי אלה לא חוקי ההתאחדות.
אבן עזרא החליט לפתוח במלחמת חורמה נגד הפועל ואנחנו צריכים לפתוח במלחמה נגדו, אבל אנשים כאן מעדיפים להאשים אוהדים בכל דבר (לא שחסרות סיבות להאשים אוהדים, אבל זה לא המקרה).

הבעיה זאת לא המשרוקית.הבעיה שהוא סירב לתת את המשרוקית לשוטר וגרם לבלאגן.בגלל הבלאגן הזה כנראה נועמד לדין.הוא צריך היה לדעת שאחרי הזיכוי התאחדות רק תחפש איך להכנס בנו.
אז יכול להיות שהוא צדק.אבל כמו שמישהו כבר כתב.לפעמים צריך להיות חכם לא צודק.
בכל השנים שלי בפורום אפילו פעם אחת לא יצאתי נגד האוהדים ולא משנה מה הם עשו.
אבל אם לאחד כמוני כבר נשבר,אז באמת שכנראה הגבול כבר נחצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:44 
mkorman1 כתב:
nati כתב:
19 כתב:
מזל טוב נתי!

מזל טוב יא צעיר
(וזה נכון מה שאומרים על זה שלא עומד יותר אחרי רק שתדע)

תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מכיר באופן אישי או כללי את השורק.
אם נכונה הטענה שהוא "שם זין" על מה שחושבים כאן, אז חבל לי מאוד.
כשפתחתי את האשכול זה היה מתוך כוונה לכבד את כולם, כולל את השורק, שאני חושב שפעל באופן פסול ושגוי. עשיתי כך משום שאני עדיין מאמין, בתמימות אולי, שביציע האדום צריך להיות לאחד איכפת מאלו שמסביבו.
הדברים הכי גרועים בעיניי הם אוהד שמקלל במשחק שחקן של הקבוצה שלו, אוהד ששם זין על כולם, כולל יתר אוהדי קבוצתו ומעל לכל - אוהד הפועל שמרים יד על אוהד הפועל אחר, או אפילו מאיים עליו.

אה, ומה שכתב אדום תלאביבי :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:45 
הגרמני המקורי כתב:
Woody Allen כתב:
הגרמני המקורי כתב:
Woody Allen כתב:
הגרמני המקורי כתב:
וואלה יש לך חוצפה....

ולא אמרתי שאתה מזיק לקבוצה, אני לא מכיר אותך ויכול להיות שאתה גם האוהד שתורם הכי הרבה, אבל הודעה שבאה להגן על אוהד שעושה מעשה כל כך מטומטם ופוגעני בקבוצה במחשבה תחילה, רק בגלל שהוא חבר שלך, ועוד להגיד שמי שמגנה אותו הוא זיין שכל ושהוא משתין עליו ושיבוא להגיד את זה בפנים, זו הודעה עלובה בלשוט המעטה.

לא מגן על שום אוהד ואפילו חושב שהמעשה מיותר אבל מפה ועד לרעש שאתם עושים ממעשהו המרחק גדול
ומה לעשות מהכרותי האישית עם הבחור אני יותר מבטוח שזה לא מזיז לו מה שאתם חושבים והוא "שם זין" זה לא אישית עלייך אז אל תקח את זה לשם...זה הבחור ויכולותיו
עלוב היא לא מילה שמתאימה בויכוח ואם עדיין לא הבנת את זה וחזרת בך אז כל מה שאני יגיד לא יעזור

זאת בדיוק הבעיה.
זה שלא מזיז לו מה שחושבים והוא "שם זין" כמו איזה גיבור.
העיקר שהוא יצא גבר, על הזין אם אוהדי הפועל נדפקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:46 
אני מכיר את האוהד והוא באמת אחלה אוהד
אבל ההיתממות בעניין "הכולה משרוקית" היא עלובה.
זה לא כולה משרוקית,
זה עוד פעם מכות עם שוטרים
באופן יזום ע"י הקהל שלנו,
שמצד אחד שר "לא רוצים שוטרים ביציע"
ומצד שני עושה כל מה שהוא יכול כדי
שהשוטרים כן יכנסו ליציע ויתעמתו איתנו
מתוך שעמום/מגניבות/בניית אתוס.

אם הפועל תואשם זה לא יהיה על השריקה במשרוקית,
אלא בסעיף של התפרעות אוהדים, שאכן קרתה ברגע
שלא העבירו לשוטר את המשרוקית כשהוא ביקש
והתחילו דחיפות.

חבל שאת כל האנרגיה האנטי ממסדית
אנחנו מבזבזים על מאבקים נחותים כמו
הזכות להיות דוחה ולצעוק "שואה", הזכות לשרוק במשרוקית, לנענע סלים, לעקור כיסאות ועוד קשקושים של ילדים קטנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
קליק קילק פירושו : לא היה לי איך להתמודד עם דבריך לכן בחרתי להציג אותם כרעיון המובא באינטרנט בלבד ונראה אותך גבר אומר את זה פנים אל פנים לאותו אוהד.

קליק קליק.
:HEART2:

המונח קליק קליק במקור פירושו:
ואני מצטט את אבן שושן :
ציטוט:
אני אוהב לשבת בבית ולזיין תמוח על אוהד ששר X או Y , אני גם נהנה לבלבל תשכל אם השלט ההוא מתאים לי או לא.
אבל לעשות ? עזוב אין לי כוח,עברתי תגיל,זה לא בשבילי.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:48 
villa crespo כתב:
nati כתב:

וואלה?
ואולי השוטרים בכלל ביקשו את המשרוקית ממישהו שלא היה לו שום קשר אליה ולכן גם לא יכל לתת להם אותה?
אז נכון, אתם יכולים להגיד שהאוהד עם המשרוקית היה יכול ללכת ולעצור את זה קודם, אבל בסופו של דבר היה אירוע של 2 דקות בלי שום התפרעות של אוהדים וכל היתר אלה המצאות של אבן-עזרא.
אם הפועל מקבלת רדיוס על השום דבר הזה שהיה בב"ש, אנחנו פראיירים אם אנחנו מקבלים את זה בשקט ואתם מוזמנים להמשיך להאשים בכך אוהד עם משרוקית.

אם הוא כל כך גבר אז במקום לתת לשוטרים לעשות חיפוש על חברים שלו ליציע(את זה כתב לי בפרטית אחד החברים שלו)הוא היה צריך לתת להם את המשרוקית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:50 
הגרמני המקורי כתב:
nati כתב:
דני גולפיטק כתב:
נתי אתה בן 50 היום?!
מזל טוב!

הילד המפחיד כבר בן 45

אני מאוד מקווה בשבילך שאתה לא באמת בן 45, אלא בן 14-15
כי אם אתה מדבר כמו שאתה מדבר בגיל הזה אתה שריטה מהלכת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:51 
chimpfive כתב:
מה שבטוח שהגבול שלי לא ייעצר איפה שאתה ו19 וכל מיני מעריצי אולטראס יגידו שעברנו את הגבול. ועוד יותר שאני עוקב ורואה שכל פעם אתה קופץ עם סניגוריה שמיישרת קו עם כל מי ומה שפוגע בקבוצה, כמובן על טהרת הצדק הטהור.

שמענו עלייך.
מי אמר שעברתם את הגבול? העיקר שאתה מבין מה שאתה קורא.
אם מחר תזרוק קליפות גרעינים ביציע ויענישו בגלל זה את הפועל, אז גם תגיד שההתאחדות צודקת? גם תבקש לערוף ראשים?
אין שום חוק שאומר שאסור לשרוק במשרוקית במגרש כדורגל. לא זכור לי מעולם שקבוצה נענשה על זה, אז מה נפלתם על אוהד שהביא משרוקית פתאום ומה אתם מאשימים אותו בקפריזות של אבן עזרא.
כנראה שהדרך היחידה לא להיכנס לפנקס של אבן עזרא, היא לא להגיע למשחקים (עבריינים כמונו כמובן, לא אוהדים אמיתיים וטובים כמוכם). אני חושב שזה יפגע בהפועל, אתה ודומיך חושבים שזה יעזור להפועל. אם ניענש על השטות הזו, מקווה שגם נוכל להעמיד את זה למבחן פעם אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:52 
villa crespo כתב:
nati כתב:

וואלה?

למה זה חייב להיות תמיד בכפיפה אחת ? למה אי אפשר להלחם בתופעות שפוגעות בנו כקהל גם אם זה מבפנים וגם אם זה מבחוץ , וואלה המשרוקית זה מעשה מטומטם ובית הדין עוד יותר מטומטם , אבל מה תמיד האוהד הפשוט משלם את המחיר גם מכאן וגם מכאן .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
5 עמודים על משרוקית? התחרפנתם לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
מוות כתב:

אם אתה חושב שזה רק דיון על משרוקית, אז או שלא קראת או שלא הבנת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

מוות כתב:

אם תקרא לפני שאתה מגיב ,תבין שהמשרוקית היא בערך הדבר הכי שולי בדיון הזה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

בן 45?!

סורי, אני עם מבוגרים לא מתעסק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2013, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
chimpfive כתב:

שמענו עלייך.
מי אמר שעברתם את הגבול? העיקר שאתה מבין מה שאתה קורא.
אם מחר תזרוק קליפות גרעינים ביציע ויענישו בגלל זה את הפועל, אז גם תגיד שההתאחדות צודקת? גם תבקש לערוף ראשים?
אין שום חוק שאומר שאסור לשרוק במשרוקית במגרש כדורגל. לא זכור לי מעולם שקבוצה נענשה על זה , אז מה נפלתם על אוהד שהביא משרוקית פתאום ומה אתם מאשימים אותו בקפריזות של אבן עזרא.
כנראה שהדרך היחידה לא להיכנס לפנקס של אבן עזרא, היא לא להגיע למשחקים (עבריינים כמונו כמובן, לא אוהדים אמיתיים וטובים כמוכם). אני חושב שזה יפגע בהפועל, אתה ודומיך חושבים שזה יעזור להפועל. אם ניענש על השטות הזו, מקווה שגם נוכל להעמיד את זה למבחן פעם אחת.

איפה עמיקם כשצריך אותו?
זכור לי מקרה מלפני ארבעים שנה (בשנות ה-70 כמדומני), שאוהדי גבעת אולגה או משהו כזה פוצצו משחק בעזרת משרוקיות. הקבוצה נענשה על ידי ההתאחדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 235 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: