תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 10 אוגוסט 2025, 15:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 41  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מרכיבים ממשלה
הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 22:01 
קובסטר
מפריע לי שאתה קורא לו יהיר
גם אם הוא כזה אין צורך להגחיך אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:

חוסר הבנה מוחלט של מה שעומד מאחורי המהלכים של יחימוביץ' בצירוף גישה פטרונית ומזלזלת שמזכירה את מה שקורה כאן בפורום.
כן, נזרוק לשלי את האוצר (בממשלה קפיטליסטית, 180 מעלות מהגישה שלה) שתתמודד עם גרעון שהיא לא יצרה, לא ניתן לה את הכלים לנהל את הכלכלה כפי שהיא חושבת שצריך לנהל אותה, נדחוף לה 4 תיקים לשאר החבר'ה (מעניין את הביצים של כבל תיק בממשלה, שלא לומר את הביציות של מיכאלי) והם יסתמו.

ואת כל הבולשיט הזה הוא רושם אחרי שבפתיח שלו הוא רשם את זה על הפתרון שהוא מציג :
ציטוט:

אני לא מציג אותו כתחזית ולא קוצב לו הסתברות. אני רק טוען שמבחינה אנליטית, זה מה שאמור לקרות. לצורך כתיבת הפוסט הזה גזרתי על עצמי באופן חריג הימנעות משני מרכיבים רגילים בארגז הכלים העיתונאי שלי: מידע ודעה. אני מבקש להציג בו רק ניתוח רציונלי, שמוביל לתסריט שאני מדבר עליו. מכיוון שהוא כל כך רציונלי, אני מניח שהוא בהחלט יכול להתגשם בסופו של דבר.

ממש רציונלי. שום דבר מהטיעונים שהוא העלה להצטרפות של העבודה לממשלה הוא לא רציונלי.
לביבי יש 3 אפשרויות :
1) לשכנע את בנט להצטרף לממשלה עם החרדים, ציפי ומופז.
2) להוציא את החרדים ולהכניס את הבית העתידי (את זה דווקא אהבתי). על פניו, זו הממשלה האופטימלית שתמלא את רצון הבוחרים. הבעיה שהיא ממש לא אופטימלית מבחינתו של ביבי, וזה מה שקובע בסוף.
3) ללכת לבחירות מחדש.

mkorman1 כתב:
קובסטר
מפריע לי שאתה קורא לו יהיר
גם אם הוא כזה אין צורך להגחיך אותו

הוא כזה. קשה לקרוא אחרת לבן אדם שבראיון הראשון שלו כפוליטיקאי מניח שבבחירות הבאות הוא יהיה ראש ממשלה בלי להניד עפעף.
בכל מקרה, אני מכבד את הבקשה שלך ואשתדל למנן ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
נפטלי בנט, יאיר לפיד, שאול מופז (צילום: חדשות 2)
המו"מ הקואליציוני: הכירו את ציר לפיד-בנט-מופזלאחר הניסיון להאיץ את התהליך להסכם עם "התנועה" של ציפי לבני, קיימו הבוקר ראשי "יש עתיד", "הבית היהודי" ו"קדימה" פגישה חשאית

http://www.mako.co.il/news-military/pol ... =565984153

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: מרכיבים ממשלה
הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 22:50 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
KingAlpaca כתב:
kobster כתב:
KingAlpaca כתב:
1. עצם זה שזאת קבוצה כל כך מבוססת כבר מנטרל את ההטרוגניות שבדבר.
2. לא נכון.

כמובן שזה כרגיל לא ישנה שום דבר בדיעה שלך אבל סתם שתדע שהיו הרבה מהעדה האתיופית שהצביעו ללפיד בגלל שמעון סלומון ופנינה תמנו-שאטה, מקומות 12 ו 14 בהתאמה אצל לפיד.
יתרה מכך, הבחור שהיה איתי משקיף ביום הבחירות הוא אתיופי בעצמו.כל מי ששמע על מערך השטח העצום שהם הקימו מבין איך הם גרפו כל כך הרבה מתלבטים.

התרשמות שלך זה נחמד,
"הרבה" זה נחמד,
נתונים יש לך?

כי כל ניתוח סטטיסטי שראיתי מעיד בבירור מאיפה מגיע החלק הארי של הקולות.

כן, אפילו יש נתונים.
כשישבנו על הקלפיות בראש העין למשל וניתחנו תוצאות, בכל קלפי עם ריכוז גבוה של העדה יהיר ניצח בהפרש ענק.
מן הסתם החלק היחסי שלהם באוכלוסיה מתבטא גם בפילוח המצביעים אצל יהיר. הוא גם כבש בקלות ובפער ענק את הקלפיות בשכונה הצבאית למשל והרוב המכריע שם (אם לא כולם) הוא אותו שבט לבן עדרי. הליכוד ומירי רגב (תושבת השכונה) הגיעו למקום השני בפער קטן מאוד מהעבודה.
העניין הוא שמי שהצביע ליהיר זה לא רק השבט הלבן העדרי אלא יותר מכך. כמות המתלבטים בכל השכבות באוכלוסיה היתה גדולה מאוד, בימים שלפני הבחירות העריכו אותם במשהו כמו 20 מנדטים.
הם הלכו ברובם ליהיר כי הוא היה הכי אטרקטיבי. לא ימין ולא שמאל, לא ביבי שהתאכזבו ממנו ולא שלי שסלדו ממנה, לא ציפי שכבר איכזבה ולא מופז שלא רלבנטי. הוא בעיקר נהנה מהדה-לגיטמציה שהליכוד עשה לבנט ולרשימה שלו. כל הפרסומים על האנשים הפסיכים בבית היהודי בסוף עשו את שלהם ואנשים הלכו עם מישהו שהמצפון שלהם יהיה רגוע איתו.
אתה חושב שמישהו מהמתלבטים ידע לנקוב בשמותיהם של חמשת הראשונים אצל יהיר ? אני סקפטי אם רובם בכלל ידעו ששי פירון הוא מספר 2 אצלו.
אני גם לא מופתע מהסקר של פאנל פוליטיקס. יהיר נתפס עכשיו כאחד עם עקרונות שהצליח לכופף את ביבי ולגרום לבנט הימני להתנגד להיכנס לממשלת ימין. הוא קונצנזוס, לצערי ולצערך, ובתור אחד כזה מסתבר שהוא גם שווה היום 30 מנדטים.
זה העם שלך.

תסלח לי, כן?
אבל אחותך.

ביקשתי נתונים,
אמרת כן,
ואז רשמת 14 שורות בלי נתון אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: מרכיבים ממשלה
הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
kobster כתב:
KingAlpaca כתב:
kobster כתב:
KingAlpaca כתב:
1. עצם זה שזאת קבוצה כל כך מבוססת כבר מנטרל את ההטרוגניות שבדבר.
2. לא נכון.

כמובן שזה כרגיל לא ישנה שום דבר בדיעה שלך אבל סתם שתדע שהיו הרבה מהעדה האתיופית שהצביעו ללפיד בגלל שמעון סלומון ופנינה תמנו-שאטה, מקומות 12 ו 14 בהתאמה אצל לפיד.
יתרה מכך, הבחור שהיה איתי משקיף ביום הבחירות הוא אתיופי בעצמו.כל מי ששמע על מערך השטח העצום שהם הקימו מבין איך הם גרפו כל כך הרבה מתלבטים.

התרשמות שלך זה נחמד,
"הרבה" זה נחמד,
נתונים יש לך?

כי כל ניתוח סטטיסטי שראיתי מעיד בבירור מאיפה מגיע החלק הארי של הקולות.

כן, אפילו יש נתונים.
כשישבנו על הקלפיות בראש העין למשל וניתחנו תוצאות, בכל קלפי עם ריכוז גבוה של העדה יהיר ניצח בהפרש ענק.
מן הסתם החלק היחסי שלהם באוכלוסיה מתבטא גם בפילוח המצביעים אצל יהיר. הוא גם כבש בקלות ובפער ענק את הקלפיות בשכונה הצבאית למשל והרוב המכריע שם (אם לא כולם) הוא אותו שבט לבן עדרי. הליכוד ומירי רגב (תושבת השכונה) הגיעו למקום השני בפער קטן מאוד מהעבודה.
העניין הוא שמי שהצביע ליהיר זה לא רק השבט הלבן העדרי אלא יותר מכך. כמות המתלבטים בכל השכבות באוכלוסיה היתה גדולה מאוד, בימים שלפני הבחירות העריכו אותם במשהו כמו 20 מנדטים.
הם הלכו ברובם ליהיר כי הוא היה הכי אטרקטיבי. לא ימין ולא שמאל, לא ביבי שהתאכזבו ממנו ולא שלי שסלדו ממנה, לא ציפי שכבר איכזבה ולא מופז שלא רלבנטי. הוא בעיקר נהנה מהדה-לגיטמציה שהליכוד עשה לבנט ולרשימה שלו. כל הפרסומים על האנשים הפסיכים בבית היהודי בסוף עשו את שלהם ואנשים הלכו עם מישהו שהמצפון שלהם יהיה רגוע איתו.
אתה חושב שמישהו מהמתלבטים ידע לנקוב בשמותיהם של חמשת הראשונים אצל יהיר ? אני סקפטי אם רובם בכלל ידעו ששי פירון הוא מספר 2 אצלו.
אני גם לא מופתע מהסקר של פאנל פוליטיקס. יהיר נתפס עכשיו כאחד עם עקרונות שהצליח לכופף את ביבי ולגרום לבנט הימני להתנגד להיכנס לממשלת ימין. הוא קונצנזוס, לצערי ולצערך, ובתור אחד כזה מסתבר שהוא גם שווה היום 30 מנדטים.
זה העם שלך.

תסלח לי, כן?
אבל אחותך.

ביקשתי נתונים,
אמרת כן,
ואז רשמת 14 שורות בלי נתון אחד.

קרצ, לא הייתי ליד המחשב אלא מהסלולר.

קבל - הקלפיות בשכונה הצבאית :
http://www.votes-19.gov.il/ballotresults?cityID=2640&BallotNumber=29
http://www.votes-19.gov.il/ballotresults?cityID=2640&BallotNumber=32
http://www.votes-19.gov.il/ballotresults?cityID=2640&BallotNumber=31

הקלפיות בשכונה עם ריכוז אתיופי (שכונת אביב) :
http://www.votes-19.gov.il/ballotresults?cityID=2640&BallotNumber=19
http://www.votes-19.gov.il/ballotresults?cityID=2640&BallotNumber=20

אבג, בעוונותי גרתי בעבר ביבנה וזו הקלפי בשכונה של יוצאי העדה האתיופית שם (בי"ס מעין) :
http://www.votes-19.gov.il/ballotresults?cityID=2660&BallotNumber=45

שוב, כמות המתלבטים היתה היסטרית וחצתה מגזרים,מגדרים ורמות סוציו-אקונומיות.
הביטוי שאני שמעתי הכי הרבה בשבועיים שלפני הבחירות היה "אין לי למי להצביע".
אני פגשתי אנשים שהגיעו לקלפי ולא היה להם מושג מה לשים בפתק אלא החליטו ממש ברגע האחרון ואני נוטה להאמין שהם הלכו עם מי שהמצפון שלהם יהיה הכי שקט לגביו. כשאין לך במי לבחור אתה הולך על האמצע. ולפיד (קורמן, שים לב) כנראה היה האופציה הכי "אמצע" בשבילם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 23:22 
סמל אישי של המשתמש
תגיד, אתה רוצה איזו סטירה?

הנתונים הם שמי שהצביע ליהיר זה בעיקר אשכנזים, מהמרכז,
במעמד הביניים פלוס ומעלה (!),
יש לך פאקינג נתון שסותר את זה? (לא הקלפי הרביעית במתנ"ס נווה חמציצים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 23:28 
אלפקה נראה שאתה לא מבין מה משמעות המילה נתונים וממש מתרגז. זה שיאיר לפיד קיבל הרבה קולות מאוכלוסיה אחת לא אומר שהוא לא קיבל הרבה קולות מאוכלוסיה אחרת, ומה שקובסטר נתן לך זה נתונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
יופי,
גם לש"ס מצביעים ערבים,
זה לא אומר שאנחנו לא יודעים איך נראה מצביע ממוצע של ש"ס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מרכיבים ממשלה
הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
תגיד, אתה רוצה איזו סטירה?

הנתונים הם שמי שהצביע ליהיר זה בעיקר אשכנזים, מהמרכז,
במעמד הביניים פלוס ומעלה (!),
יש לך פאקינג נתון שסותר את זה? (לא הקלפי הרביעית במתנ"ס נווה חמציצים)

אני אביא לך סולם בשביל להביא לי סטירה (;
מה שאמרת לא סותר את מה שאמרתי.
כן, ללפיד הצביעו בעיקר אשכנזים, בעיקר מהמרכז, כי הם היו רוב המתלבטים. באופן מפתיע, הם גם היו הרוב שהצביעו לקדימה בבחירות הקודמות. הם המתלבטים הידועים.
מי אתה רוצה שיתלבט ? החרדים ? הערבים ? הפריפריה ?
כולם הצביעו ויצביעו באופן דומה.
אין צורך להזכיר כמה חפרתי פה באשכול של הבחירות שכלום לא גמור והסקרים לא נכונים כי הם לא יכולים לפלח את המתלבטים, וצדקתי. לפיד היה על 12 מנדטים בערך והגיע ל 19, כלומר קפץ ביותר מ 50 לפי הסקר הכי אופטימי. אז המתלבטים הכריעו הפעם, ובתור צופה מהצד אני יכול להבין למה אנשים חושבים שלפיד בינתיים מספק את הסחורה, מביא פוליטיקה חדשה (עאלק) ומצליח בו זמנית גם ללכת ראש בראש עם ביבי וגם לשמור אליו קרוב את.בנט. בינתיים, המתלבטים מקבלים את מה שהם רצו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

בדיוק, זה מה שטענתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2013, 00:02 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
kobster כתב:

בדיוק, זה מה שטענתי.

אבל מה שהדגשתי מקודם הוא שאתה לא מרים 19 מנדטים למפלגה שלא היתה קיימת בכלל רק בגלל המתלבטים.
ההצבעה ללפיד חצתה מגזרים ומעמדות, ספציפית לגבי העדה האתיופית יש את הכתבה הזו - http://www.beteisrael.co.il/article.asp?ArtId=2322 והיו גם פעילויות בשטח שמן הסתם אי אפשר להביא להם לינקים...
לפיד עשה דבר חכם מאוד והרים מערך שטח עם הרבה מאוד סניפים ופעילים וזה מה שהחזיק אותו גם כשהסקרים ניבאו לו מספר דו ספרתי של מנדטים. השטח אצלו עבד כל הזמן בשיא הכוח והוא קצר את הפירות בסוף.
בעקבות כל המו"מ הקואליציוני ומה שמצטייר מבחוץ , כאילו הוא הולך ראש בראש עם נתניהו ותוך כי מחזיק קרוב אליו את בנט, אני בכלל לא מתפלא שהכוח שלו עולה והוא מרחיב את מעגלי התמיכה בו.
העם שלנו לא מחפש עומק, הוא מחפש כותרות. והכותרות כרגע משרתות מצוין את לפיד. מה יקרה בנקודת ההכרעה כשיגיע הזמן להחליט אם הולכים לממשלה או הולכים לבחירות חדשות זה כבר מבחן אחר. נראה אם הוא יעמוד גם בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2013, 00:07 
סמל אישי של המשתמש
מה זה אתה לא מרים 19 מנדטים?
קדימה הרימו 29.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2013, 00:15 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
מה זה אתה לא מרים 19 מנדטים?
קדימה הרימו 29.

קדימה הורכבה מאנשים שכבר היו במערכת הפוליטית ולהזכירך הגיעה לבחירות 2009 כמפלגת שלטון.
מה זה יש עתיד ? מי הם ? איפה האנשים האלו היו לפני שנה או אפילו לפני חצי שנה ? איזה ניסיון פוליטי יש להם ? איזה מערך שטח היה להם ?
זה עוד יותר אבסורד משינוי של אבא לפיד ו 15 המנדטים שלו כי ברשימה שלו היו אנשים שהגיעו מהפוליטיקה.
ההתלכדות סביב לפיד הגיעה מכל המגזרים, ברור שחלק גדול מהכוח הגיע ממצביעי קדימה שחיפשו למי להצביע אבל זה לא מעגל התמיכה היחיד, ועכשיו מעגלי התמיכה רק הולכים ומתרבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2013, 00:17 
סמל אישי של המשתמש
שוב,
מה קשורה כל ההודעה שלך?

אמרת שמתלבטים/שבט לבן/וואטאבר, לא מביאים 19 מנדטים, העבר מראה שהם מביאים גם 29. (ויותר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2013, 00:24 
mkorman1 כתב:
גיא האדום כתב:
mkorman1 כתב:
על רקע הנחישות של לפיד- בנט-שלי (בינתיים)
מתעצמת הסלידה שלי מהזחילה של ציפי ופרץ
לממשלה
ליבי ליבי לכל הפראיירים שהצביעו בשבילה

כמו שאמרתי, אם הייתי מצביע בארץ הייתי מצביע לה ולא הייתה לי שום בעייה עם מה שהיא עשתה. מתאים לעמדות שלה ולדעתי לתפיסת העולם של רוב אלו שהצביעו לה.

אני הצבעתי לה ב2009 והיא פשוט התאידה
לא נראה לי שהפעם זה יהיה שונה
גם המינוי שלה כשרת המשפטים לא מבשר טובות
וימנע כל שינוי ורפורמה בפרקליטות שדרוש בדחיפות

היא די פרשה מהפוליטיקה לכמה זמן אחרי זה.
בכל מקרה, המינוי שלה לשרת המשפטים אומר שהסיכוי של כל מהלכי החקיקה הפסיכיים של הדני-דנונים וחבריו יורד כמעט לאפס. לא עוד יוזמת חקיקה ממשלתית כל יומיים להגבלת חופש הביטוי. אם זה יקרה זה יהיה הישג מכובד למפלגה די קטנה כמו התנועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2013, 00:25 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
שוב,
מה קשורה כל ההודעה שלך?

אמרת שמתלבטים/שבט לבן/וואטאבר, לא מביאים 19 מנדטים, העבר מראה שהם מביאים גם 29. (ויותר)

וכל מי שהצביע לקדימה ב 2009 הוא מהשבט הלבן ?
שלילי, גם הם לקחו מכל המגזרים.
הנקודה המרכזית היא שלא רק שלפיד לא נשען על השבט הלבן בלבד בבחירות האחרונות אלא עם מה שקורה עכשיו הוא מרחיב את התמיכה בו הרבה מעבר למעגל הזה.
סקר של 30 ללפיד מול 22 לליכוד. מאיפה ה 30 האלו מגיעים, גם מהשבט הלבן בלבד ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2013, 00:47 
אבו כובע כתב:
ברגר, אתה כזה סאחי מטונף שאפילו הומור אתה לא קולט.

תן לי קצת קרדיט ;)
------------

לפני שאתם אומרים ששיויון בנטל זה שטיות ואי אפשר לגייס וכו׳,
תנסו לקרוא ואולי אפילו להבין למה יש עתיד מתכוונת שהיא אומרת שיויון בנטל.

(למשל שירות אזרחי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2013, 01:34 
מצד שני יש שלושה מתווים שבגדול יתקבלו ע"י רוב הציבור בהבנה, ככה שכנראה שבמקרה הזה יש מקום לפשרה. לא תקום ותיפול פה ממשלה על 40 אלף בני ישיבות בגלל מתווה שגם ככה ב2 חלופות נכנס לפועל בעוד חמש שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2013, 01:48 
לא תתפוס אותי כתב:
מצד שני יש שלושה מתווים שבגדול יתקבלו ע"י רוב הציבור בהבנה, ככה שכנראה שבמקרה הזה יש מקום לפשרה. לא תקום ותיפול פה ממשלה על 40 אלף בני ישיבות בגלל מתווה שגם ככה ב2 חלופות נכנס לפועל בעוד חמש שנים.

חמש שנים זה מתווה אחד. (ד״א,אתה יודע למה זה חמש שנים?)
ועם ובלי קשר שרות אזרחי יכול להיות ממחר בבוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2013, 02:25 
סמל אישי של המשתמש
שירות אזרחי? כדי שכל מיני חרדים יעשו טובה שהם מבלים כמה שעות בבתי חולים או בנייני ציבור אחרים, לא יגעו או יסתובבו איפה שיש נשים, והם עוד יבואו על חשבון אוכלוסיות חלשות שעושות עבודות בסיסיות בשכר זעום? לא תודה. גם לא שירות צבאי, אגב, שבשבילו יצטרכו להפוך חצי צה"ל. "שוויון בנטל" זה ה"השקעה בנוער" בכדורגל. בלוף שלא יתרום בכלום אבל נשמע יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מרכיבים ממשלה
הודעהפורסם: 22 פברואר 2013, 02:59 
כל מילה. שוויון בנטל זה להפסיק קצבאות ושיצאו לעבודה וישלמו מסים. רוצים תקציבים? שיהיו בפיקוח הדוק של משרד החינוך כמו כל בית ספר או מכללה. לא מבין איך אף אחד לא מתעורר, יש פה הזדמנות היסטורית לשלוח אותם לקיבינימאט. ולא, הם לא אחים שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2013, 07:10 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
KingAlpaca כתב:
שוב,
מה קשורה כל ההודעה שלך?

וכל מי שהצביע לקדימה ב 2009 הוא מהשבט הלבן ?
שלילי, גם הם לקחו מכל המגזרים.
הנקודה המרכזית היא שלא רק שלפיד לא נשען על השבט הלבן בלבד בבחירות האחרונות אלא עם מה שקורה עכשיו הוא מרחיב את התמיכה בו הרבה מעבר למעגל הזה.
סקר של 30 ללפיד מול 22 לליכוד. מאיפה ה 30 האלו מגיעים, גם מהשבט הלבן בלבד ?

"כל", "גם", "בלבד",
אתה עדיין לא מבין את הדיון, כל מפלגה לוקחת מכל מיני מקומות,
כבר אמרנו, גם לש"ס מצביעים ערבים, גם לליכוד מצביעים אלפיון עליון, גם לעבודה מצביעים אנשים שפויים,
מדברים על הרוב, ומדברים כמה הרוב דומיננטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2013, 07:12 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
שירות אזרחי? כדי שכל מיני חרדים יעשו טובה שהם מבלים כמה שעות בבתי חולים או בנייני ציבור אחרים, לא יגעו או יסתובבו איפה שיש נשים, והם עוד יבואו על חשבון אוכלוסיות חלשות שעושות עבודות בסיסיות בשכר זעום? לא תודה. גם לא שירות צבאי, אגב, שבשבילו יצטרכו להפוך חצי צה"ל. "שוויון בנטל" זה ה"השקעה בנוער" בכדורגל. בלוף שלא יתרום בכלום אבל נשמע יפה.

מילא שאתה לגמרי צודק,
אבל אנחנו אפילו לא שם,
הרי כבר עכשיו אין תקציב לשירות אזרחי והמונים שרוצים לעשות אותו לא יכולים.

ללא ספק המושג הכי מגוחך שנתקלתי בו בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2013, 08:20 
סמל אישי של המשתמש
הנקודה היחדה שצריך להתייחס אליה בנוגע לחרדים זו מערכת החינוך המופרעת שלהם, הבעיה שאין לי שמץ של מושג איך מנתקים אותם ממנה, לפחות לא בלי לגרום להמון אנשים שהם סתם תינוקות שנשבו בידים של פוליטיקאים מסריחים לגמור ברחוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2013, 09:22 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
שוויון בנטל זה להפסיק קצבאות.

בדיוק. לא שרות צבאי ולא שרות אזרחי ואפילו לא מערכת החינוך.
המפתח לפתרון הוא ביטול קצבאות הילדים מילד רביעי ומעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2013, 09:53 
לא רק את קצבאות הילדים
קיים מערך עצום של קצבאות הנחות והטבות
שמיועד רק לחרדים וכולל הכל החל מדיור ועד למוצרי מזון בסיסיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2013, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
הנקודה היחדה שצריך להתייחס אליה בנוגע לחרדים זו מערכת החינוך המופרעת שלהם, הבעיה שאין לי שמץ של מושג איך מנתקים אותם ממנה, לפחות לא בלי לגרום להמון אנשים שהם סתם תינוקות שנשבו בידים של פוליטיקאים מסריחים לגמור ברחוב.

צודק ב 100%.
כל מערכת החינוך התורנית מתוקצבת בעשרות מיליונים מדי שנה שהולכים לילדים שממשיכים אח"כ לישיבות, לא תורמים למדינה במאומה וחיים על חשבון קצבאות ותרומות.
לא פרודוקטיבי בעליל, שורפים המון כסף על אנשים שלא לומדים לימודי ליב"ה, לא עושים אף שירות מסוג כלשהו, לא עובדים, לא משלמים מיסים ופשוט חיים על חשבון כולנו.
אי אפשר לנתק אותם מהמערכת אבל אפשר לשנות את המערכת הקיימת ולנסות להכריח אותם להחזיר בקצת על מה שהם מקבלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2013, 10:45 
אבו-כובע כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

חמש שנים זה מתווה אחד. (ד״א,אתה יודע למה זה חמש שנים?)
ועם ובלי קשר שרות אזרחי יכול להיות ממחר בבוקר.

אין לי מושג למה זה חמש שנים, מניח שיש סיבה הגיונית אבל כמו שאחרים ענו- אנילא חושב שגיוס חרדים הוא הדבר החשוב בעולם. הייתי מעדיף, למשל, שבמקום לבזבז כסף וזמן יקצרו את שירות החובה לשנתיים ויבטלו את כל ההטבות למשתחררים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2013, 10:46 
אם למחזר סיסמה מהבחירות:
חייל לא קרבי בחובה מקבל 352 ש״ח
אברך בגילו מקבל פי עשר
אם זאת לא נראית לכם כבעיה רצינית
שלא לומר הבעיה הכי רצינית שיש לחברה הישראלית כרגע
אז אתם מנותקים לחלוטין
(ואם שלי תיכנס לממשלה אני אתנקש במישהו כאן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2013, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
דנינוימן1, באשכול הקודם זו היתה האובססיה והשנאה לארץ חדשה וגזל הקולות,
עכשיו זו תהיה האובססיה והשנאה לחרדים ואתם מנותקים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1208 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 41  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: