הסלע האדום כתב:
חוסר הבנה מוחלט של מה שעומד מאחורי המהלכים של יחימוביץ' בצירוף גישה פטרונית ומזלזלת שמזכירה את מה שקורה כאן בפורום.
כן, נזרוק לשלי את האוצר (בממשלה קפיטליסטית, 180 מעלות מהגישה שלה) שתתמודד עם גרעון שהיא לא יצרה, לא ניתן לה את הכלים לנהל את הכלכלה כפי שהיא חושבת שצריך לנהל אותה, נדחוף לה 4 תיקים לשאר החבר'ה (מעניין את הביצים של כבל תיק בממשלה, שלא לומר את הביציות של מיכאלי) והם יסתמו.
ואת כל הבולשיט הזה הוא רושם אחרי שבפתיח שלו הוא רשם את זה על הפתרון שהוא מציג :
ציטוט:
אני לא מציג אותו כתחזית ולא קוצב לו הסתברות. אני רק טוען שמבחינה אנליטית, זה מה שאמור לקרות. לצורך כתיבת הפוסט הזה גזרתי על עצמי באופן חריג הימנעות משני מרכיבים רגילים בארגז הכלים העיתונאי שלי: מידע ודעה. אני מבקש להציג בו רק ניתוח רציונלי, שמוביל לתסריט שאני מדבר עליו. מכיוון שהוא כל כך רציונלי, אני מניח שהוא בהחלט יכול להתגשם בסופו של דבר.
ממש רציונלי. שום דבר מהטיעונים שהוא העלה להצטרפות של העבודה לממשלה הוא לא רציונלי.
לביבי יש 3 אפשרויות :
1) לשכנע את בנט להצטרף לממשלה עם החרדים, ציפי ומופז.
2) להוציא את החרדים ולהכניס את הבית העתידי (את זה דווקא אהבתי). על פניו, זו הממשלה האופטימלית שתמלא את רצון הבוחרים. הבעיה שהיא ממש לא אופטימלית מבחינתו של ביבי, וזה מה שקובע בסוף.
3) ללכת לבחירות מחדש.
mkorman1 כתב:
קובסטר
מפריע לי שאתה קורא לו יהיר
גם אם הוא כזה אין צורך להגחיך אותו
הוא כזה. קשה לקרוא אחרת לבן אדם שבראיון הראשון שלו כפוליטיקאי מניח שבבחירות הבאות הוא יהיה ראש ממשלה בלי להניד עפעף.
בכל מקרה, אני מכבד את הבקשה שלך ואשתדל למנן