אדום אופטימי כתב:
פאביו כתב:
אופטימי היקר,הדוגמא שלך לא טובה בלשון המעטה.
להשוות שירות של צבא (חובה) לאהדת קבוצה (לא חובה) ולועדת קישוט (ציטוט שלך,ציניות נטו שלך) שהיא סופר התנדבות , זו בדיחה.
ולנושא,לכל אדם יש זכות להביע את דעתו,גם לך,גם למקורמן וגם לי.
והדעה שלי היא,אם יש לך השגות לגבי שלט מסויים,שלח למקורמן פרטית ותשימו שלט אנטי לשלט "של ועדת קישוט".
ב ה צ ל ח ה.
למשל בשבת , או שבת הבאה מתי שנוח לכם תכינו שלט פריסה:
"אל תניחו לאוהדים,שימו אותם בבתי הכלא אם יש להם חולצה של UH"
ידידי היקר,
1. כתבתי את דעותי בפורום הרבה לפני שאישרו לך לכתוב בפורום וכניראה עוד לפני שידעת שהוא קיים . אני מניח שזה נכון גם לגבי קורמן שמסיבה כל שהיא הזכרת אותו בנושא זה. לכן אני נאלץ לדחות את הצעתך שאת דעותי אכתוב בפרטיות. דעותי לא מעניינות אותך. דלג על הודעותי או הכנס אותי לנודניקים. האמן לי שלא אעלב. יש הרבה שטויות שאתה כותב לטעמי ולא הצעתי לך לכתוב אותם לחבריך בפרטיות
2. לטעמי רוב השלטים במגרשי הכדורגל מיותרים והם חלק מתחרות עם קהלים של קבוצות אחרות. ולכן איני מוצא לנכון להכינם. בגיל צעיר התנדבתי לוועדת הקישות של הכיתה בביה"ס היסודי. לא מצאתי בעיסוק זה עיניין רב ופרשתי. כשבגרתי הבנתי שהזיין שלי עומד מדברים אחרים ולא מהכנת שלטים , כך שאיני מוצא לנכון להכין שלטים עם קורמן אלא אם יצע לי הצעה שלא אוכל לסרב.
3. ובקצרה, מכיני השלטים לא מתנדבים לשום דבר . הם מכינים אותם להנאתם שלהם. לריגושים שהם מייצרים עבורם.
ידידי היקר והנחמד
רוצה ומשתוקק כל כך לענות לך,
אך אתה חייב פעם אחת להבהיר לי ,מדוע כל פעם שמגיעים לויכוח פה,אתה מזכיר כמה ותיק אתה בפורום וכמה אני לא נולדתי שאתה כתבת בפורום ?
האם זה רלוונטי ?
האם זכויות הצעירים בפורום פחותות משלך ?
האם אני צריך לעשות שמירות ומטבחים בפורום ?
אגב,אני כמדיניות של צעיר בפורום לא מכניס אף אחד לנודניקים.
בטח שאהיה ותיק כמוך,אחרי 20 שנות כתיבה בפורום,אעשה את זה.
אני לא חייב להבהיר לאף אחד שום דבר , אפילו לא לך ידידי היקר. אהל ההבהרה תיגרום לי קורת רוח (כל אחד מקבל את קורת הרוח שלו מדברים אחרים, יש כאלה שמתליית שלטים ויש כאלה שמביקורת עליהם ) כך שאני ממש משתוקק לענות ולהבהיר. מה שנקרא WIN WIN.
אני מזכיר את צעירותך היחסית בפורום בכל פעם ורק בכל פעם שאתה מנסה להכניס מנהגי כתיבה ומחליט מה מותר לכתוב ומה אסור, ומה הסיגנון שמותר ומה הסיגנון שאסור.
במקרה הספציפי שולח אותי להתכתב בפרטיות עם קורמן. אז אתה מוזמן לעלעל בתגובות דומות שלי אליך בנושא זה ולבדוק.
ואני מבין שאת שאר הדברים שכתבתי קיבלת שכן אליהם לא התייחסת וככל שלמדתי להכירך אתה לא נותן לדברים שאתה מתנגד להם לחלוף ככה ולהשאר פתוחים.
שיהיה לך ערב נפלא ידידי.
ד"א קראתי כאן באשכול דיון מעמיק בינך לבין סימרוטיץ שאני מניח שהוא ידידך הרבה יותר מאשר אני , ובוודאי מקורב אליך יותר מאשר קורמן אלי, הדיון בניכם מעניין למרות שיכלתם לנהלו גם בפרטית אבל אני שמח שבחרת לעשות זאת בפורום.