תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 16:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום



פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 252 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: "הניחו לאוהדים באשר הם"
הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 21:16 
פאביו כתב:
סימרוטיץ כתב:
פאביו כתב:

תרמתי את תרומתי לעמותה , וגם לעוד עמותת הכדורסל,מכיר?
נו,ומה העמותה עשתה?
מה אתה מחזיק מהעמותה שאני מבהיר ומדגיש,תומך בה בכל ליבי.
מה העמותה עשתה?

אני בטוח שנציגי העמותה ישמחו לענות לך , בינתיים העמותה יוצרת קהילה וקורת גג אחת לכל אוהדי הפועל באשר הם ,העמותה פועלת לקידום נושאים אשר חשובים לכל אוהד ואהוד , אבל אתה אוהב דברים אינסנט אין לך סבלנות לחכות , מעניין שאתה אומר שהעמותה הביאה את דומב וקוטיניו אך לא את ורמוט טב"ח או ממן (למרות שברור לך שאין קשר )
אצלך הכל מונע מהמצב של הפועל , כשטוב העמותה וגירוש טביב אחלה , וכשרע אז חבל שאין טביב והעמותה לא עשתה כלום (אתה רואה גם אני יכול לעשות הכללות )

העמותה הביאה את טבח?ממן?אין לך מושג.
העמותה מביאה קורת גג,אין ספק,הישג מדהים.
חשבתי שהיא הביאה את דומב וקוטיניו ??? לא ?

_________________
לכל דבר יש את הזמן שלו


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "הניחו לאוהדים באשר הם"
הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
אתם ממשיכים דיון מפגר, על האם ראוי לתמוך בביתר או לא, ומפספסים את הנקודה-
מה עניינכם באיזו מטרה נוספת, פרט להפועל, מתעסקים באולטראס?
חבורה של חצופים, תרדו מהעץ כבר.

_________________
את הסמל הרקום בתמונה שלי, אני הכנתי. שש הגיע..
גיורא בא..
מש"ח..


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "הניחו לאוהדים באשר הם"
הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 21:27 
סימרוטיץ כתב:
יעקב אקהויז כתב:
סימרוטיץ כתב:
villa crespo כתב:
בני12 כתב:


א. הלוואי ונתחיל לתת קצת כבוד לעצמנו, נעריך את הכח שלנו ונשפיע על ההתעללות הפושעת באוהדי כדורגל. שוב, לא יכול להיות שאנחנו אלה שנשלם מחיר מופקע, שלאף אחד לא יהיה איכפת מהמאמץ השוחק שכרוך באהדת קבוצה, שהמשטרה והתקשורת ירדפו אותנו וייתייחסו אלינו כמו למחבלים, ובסופו של דבר, אנחנו נמשיך לשתוק ומי שיביע את דעתו על הכדורגל בישראל ועל האוהדים (לרבות קביעה מי אוהד ואיך אוהד צריך להתנהג) הם סמרטוטים כמו אייל ברקוביץ' וניב רסקין, שמעולם לא שילמו שקל על כרטיס.

ב. אבל שוב אתה קבעת שאותם אותם טענו ככה וככה. כאילו לכולם יש אותה דעה ולא ייתכן שיש כמה דעות שונות, גם אם במבחן התוצאה אתה צודק שלא נעשה כלום.

ג. אותי, למשל, הרבה יותר מעניין שנהיה שותפים ונשפיע על דברים כאלה, מאשר על דברים מקצועיים והצערבות בבחירת מאמנים ושחקנים. במקום זה קיבלנו קבוצת אוהדים שלא עושה כלום בכל מה שקשור ביחס לאוהדים, אבל בוולפסון מסתובבים יותר אוהדים משחקנים.

הלוואי וארגון האולטראס כארגון היה תורם להפועל בכל שנותיהם , מה שהעמותה תרמה להפועל (קהל + קבוצה) בפחות משנה.

:LOL2: אתה טמבל. :LOL2:

כרגיל , מטומטמי כל העולם התאחדו .

יאללה טמבל... תמשיך, נורא כיף לראות שאתה באמת חושב שיש לך מושג מהחיים שלך לגבי הפועל, העמותה, או האולטרס.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "הניחו לאוהדים באשר הם"
הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
אדום אופטימי כתב:
פאביו כתב:
אופטימי היקר,הדוגמא שלך לא טובה בלשון המעטה.
להשוות שירות של צבא (חובה) לאהדת קבוצה (לא חובה) ולועדת קישוט (ציטוט שלך,ציניות נטו שלך) שהיא סופר התנדבות , זו בדיחה.

ולנושא,לכל אדם יש זכות להביע את דעתו,גם לך,גם למקורמן וגם לי.
והדעה שלי היא,אם יש לך השגות לגבי שלט מסויים,שלח למקורמן פרטית ותשימו שלט אנטי לשלט "של ועדת קישוט".
ב ה צ ל ח ה.

למשל בשבת , או שבת הבאה מתי שנוח לכם תכינו שלט פריסה:
"אל תניחו לאוהדים,שימו אותם בבתי הכלא אם יש להם חולצה של UH"


ידידי היקר,
1. כתבתי את דעותי בפורום הרבה לפני שאישרו לך לכתוב בפורום וכניראה עוד לפני שידעת שהוא קיים . אני מניח שזה נכון גם לגבי קורמן שמסיבה כל שהיא הזכרת אותו בנושא זה. לכן אני נאלץ לדחות את הצעתך שאת דעותי אכתוב בפרטיות. דעותי לא מעניינות אותך. דלג על הודעותי או הכנס אותי לנודניקים. האמן לי שלא אעלב. יש הרבה שטויות שאתה כותב לטעמי ולא הצעתי לך לכתוב אותם לחבריך בפרטיות
2. לטעמי רוב השלטים במגרשי הכדורגל מיותרים והם חלק מתחרות עם קהלים של קבוצות אחרות. ולכן איני מוצא לנכון להכינם. בגיל צעיר התנדבתי לוועדת הקישות של הכיתה בביה"ס היסודי. לא מצאתי בעיסוק זה עיניין רב ופרשתי. כשבגרתי הבנתי שהזיין שלי עומד מדברים אחרים ולא מהכנת שלטים , כך שאיני מוצא לנכון להכין שלטים עם קורמן אלא אם יצע לי הצעה שלא אוכל לסרב.
3. ובקצרה, מכיני השלטים לא מתנדבים לשום דבר . הם מכינים אותם להנאתם שלהם. לריגושים שהם מייצרים עבורם.


ידידי היקר והנחמד
רוצה ומשתוקק כל כך לענות לך, אך אתה חייב פעם אחת להבהיר לי ,מדוע כל פעם שמגיעים לויכוח פה,אתה מזכיר כמה ותיק אתה בפורום וכמה אני לא נולדתי שאתה כתבת בפורום ?
האם זה רלוונטי ?
האם זכויות הצעירים בפורום פחותות משלך ?
האם אני צריך לעשות שמירות ומטבחים בפורום ?

אגב,אני כמדיניות של צעיר בפורום לא מכניס אף אחד לנודניקים.
בטח שאהיה ותיק כמוך,אחרי 20 שנות כתיבה בפורום,אעשה את זה.

ידידי,
אני לא חייב להבהיר לאף אחד שום דבר , אפילו לא לך ידידי היקר. אהל ההבהרה תיגרום לי קורת רוח (כל אחד מקבל את קורת הרוח שלו מדברים אחרים, יש כאלה שמתליית שלטים ויש כאלה שמביקורת עליהם ) כך שאני ממש משתוקק לענות ולהבהיר. מה שנקרא WIN WIN.
אני מזכיר את צעירותך היחסית בפורום בכל פעם ורק בכל פעם שאתה מנסה להכניס מנהגי כתיבה ומחליט מה מותר לכתוב ומה אסור, ומה הסיגנון שמותר ומה הסיגנון שאסור.
במקרה הספציפי שולח אותי להתכתב בפרטיות עם קורמן. אז אתה מוזמן לעלעל בתגובות דומות שלי אליך בנושא זה ולבדוק.
ואני מבין שאת שאר הדברים שכתבתי קיבלת שכן אליהם לא התייחסת וככל שלמדתי להכירך אתה לא נותן לדברים שאתה מתנגד להם לחלוף ככה ולהשאר פתוחים.
שיהיה לך ערב נפלא ידידי.
ד"א קראתי כאן באשכול דיון מעמיק בינך לבין סימרוטיץ שאני מניח שהוא ידידך הרבה יותר מאשר אני , ובוודאי מקורב אליך יותר מאשר קורמן אלי, הדיון בניכם מעניין למרות שיכלתם לנהלו גם בפרטית אבל אני שמח שבחרת לעשות זאת בפורום.

_________________
אדום עולה עולה, ואופטימי אשם בהכל !!!!!!
מי שמקלל היום את היריבים עלול לקלל מחר את השחקנים והמאמן ,לעלות במעלה היציע ולהרביץ לאוהדים, וללכת מכות עם שחקנים...אין כבר ממה להזהיר.
הפועל מייצגת את הפועל וגם את ישראל!!


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "הניחו לאוהדים באשר הם"
הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
הצעתי לך אופטימי ללכת למקורמן לפרטי בשביל לנסח שלט שימצא חן בעיניכם ולא יהיה מטומטם כדרבי מקורמן ,ולא שלחתי אותך לשום דיון בפרטי.

מצער אותי שאת יורד לפסים אישיים,ומערבב ידידות עם סימו ואיתך מעבר לדפי הפורום.
(רק שצנציפר את זה לא יכתוב מחר,על הידידים שלי בפורום)

מעליב שאתה קורא להם ועדת קישוט או קישות.
זכותך לחשוב על השלטים כאל אביזר מיותר,אני לא חושב כמוך.

שוב איני מסכים עימך:
לא בטוח שבדקת או מקורמן "ידידך היותר טוב" בדק כמה הזין שלהם עומד או לא עומד.
הכנת השלטים ונסיעה למקומות נידחים בעבורי מעוררת כבוד,ואני מעריך אותם מאוד,כנראה בניגוד אליך.

כמובן שזכותך לא לחשוב כמוני,הרי אתה מותיקי הפורום.
מאמין ומשער שאתה ,מקורמן ידידך,אדמין החמוד,מרשים לי למרות היותי "צעיר" בפורום לחשוב במידה מסויימת שונה ממך.
בברכה.

_________________
שום דבר לא ידוע
לא שנה, לא שבוע
יש לנוע, לנוע
ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "הניחו לאוהדים באשר הם"
הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 23:15 
סמל אישי של המשתמש
התנהל כאן דיון מעמיק שעיקרו סביב השאלה האם צריכים לתמוך באוהדי בית"ר ממאבקם או לא. כל אחד ודעתו. אני לפחות מתקשה לגבש דעה בנושא זה.
הדבר החשוב בעיני איך ניתפס השלט הזה , ולטעמי הוא לא ניתפס בציבור הרחב (לצערינו לא כולם בורכו ב- IQ 250 ) הוא קצת שונה ממה שהבנתי שרצו להשי בשלט הזה.

כמו שכתב לירון , ולא רק הוא, שיתוף פעולה עם מחנות אוהדים אחרים מבורך ואף רצוי. השאלה במה מתחילים (פעם הס מלהזכיר שיתוף פעולה עם אוהדי המחלה או בית"ר... הם כולם מצורעים לכל דבר ועיניין חוץ מלקביעת מלחמות האבקות) .

בעיני נכון לשתף פעולה בנושאים שבמידה ותהיה הצלחה ירוויח מההצלחה ציבור רחב יותר של אוהדים.
למשל מחירי כרטיסים. למשל מלחמה נגד ענישה קולקטיבית של קהל שלם... ועוד.

מישום מה ניבחר נושא על בסיס שת"פ לתמיכה במילחמה נגד מי שניתפס כאויב המשותף הגדול ביותר- המשטרה.
יש לי ביקורת עצומה על המשטרה ומעשיה ובעיקר מפקדיה. למרות ההזהרות הרבות ששלחו לי רבים בפורום לפני עשר שנים שיום אחד שוטר יפוצץ אותי או את ילידי ברוך ה' זה לא קרה (גם לא בתקופות שנוכחותי היתה אינטרנסיבית , אפילו מאוד ביציע). אז כניראה שהמשטרה (והפרקליטות שמשתפת איתה פעולה) לא בדיוק האוייב של אוהד נורמטיבי ממוצע (ובהחלט יכול להיות מיקרה שאוהד כזה יפגע) לכן אשמח מאוד לתמוך בהתארגנויות ושת"פ עם קהלים אחרים אבל קודם כל בנושאים אחרים.
מי שמנסה להרים את דגל הסולידריות בנושא זה כניראה שמאוד חושש ואולי אולי אולי יש לו סיבות לחשוש.
את תחששו ותדאגו.

וללא כל קשר מה שקורה בבירת ישראל לאוהדים שרוצים למחות נגד הנהלת הקבוצה הוא שערוריה גדולה. ולא משנה שבשנה שעברה היו שערוריות דומות. זה לא רלוונטי. שערוריה זו שערוריה.

_________________
אדום עולה עולה, ואופטימי אשם בהכל !!!!!!
מי שמקלל היום את היריבים עלול לקלל מחר את השחקנים והמאמן ,לעלות במעלה היציע ולהרביץ לאוהדים, וללכת מכות עם שחקנים...אין כבר ממה להזהיר.
הפועל מייצגת את הפועל וגם את ישראל!!


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "הניחו לאוהדים באשר הם"
הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 00:14 
שערורייה אמיתית. בראיון שראיתי היום בוואן אמר קצין במשטרה שבטח מנהל את כל הסיפור הזה:" הכל התחיל במעצרים של אלה שמזוהים עם אותו ארגון שמכנה את עצמו לה פמיליה". לא ניתן לעצור אדם על דבר כזה. זה פשוט שערורייה! זה מדהים איך כל הפורום פה נגד הסולידריות כלפי אנשים שפשוט השלטון מטפל בהם איך שבא לו. אני מהשונאים היותר רציניים של ביט"ר אבל מחר זה יכול לקרות גם לנו. בסיפור פה הם אוהדי כדורגל ואחר כך פאשיסטים גזענים. שוב לא רוצה לפתוח ויכוח אני מעריך שיהיה כאלה שיגידו שעצרו אותם בגלל שהם פאשיסטים גזענים. בולשיט. עצרו אותם בגלל ההזדהות עם הארגון שהוא פאשיסטי גזעני זה נכון אבל הם לא יכולים לעצור בן אדם בלי שום ראיה לעבירה או שהוא עתיד לעבור עבירה סתם ככה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "הניחו לאוהדים באשר הם"
הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 07:57 
סמל אישי של המשתמש
NF כתב:
שערורייה אמיתית. בראיון שראיתי היום בוואן אמר קצין במשטרה שבטח מנהל את כל הסיפור הזה:" הכל התחיל במעצרים של אלה שמזוהים עם אותו ארגון שמכנה את עצמו לה פמיליה". לא ניתן לעצור אדם על דבר כזה. זה פשוט שערורייה! זה מדהים איך כל הפורום פה נגד הסולידריות כלפי אנשים שפשוט השלטון מטפל בהם איך שבא לו. אני מהשונאים היותר רציניים של ביט"ר אבל מחר זה יכול לקרות גם לנו. בסיפור פה הם אוהדי כדורגל ואחר כך פאשיסטים גזענים. שוב לא רוצה לפתוח ויכוח אני מעריך שיהיה כאלה שיגידו שעצרו אותם בגלל שהם פאשיסטים גזענים. בולשיט. עצרו אותם בגלל ההזדהות עם הארגון שהוא פאשיסטי גזעני זה נכון אבל הם לא יכולים לעצור בן אדם בלי שום ראיה לעבירה או שהוא עתיד לעבור עבירה סתם ככה.


הלו, אני לא יודע איפה אתה וחברים אחרים שלך באשכול חיים (בעצם אני כן יודע, הם חיים בעולם שבו הם נגד גזענות אבל מזדהים עם ארגונים גזעניים) אבל להיות מזוהה או מנהיג של ארגון גזעני מזמין מעצר בכל מקום בעולם, רק בישראל לקח 10 שנים לעצור בן אדם כמו ליאור פטורי שהוא האמא של הגזענים והאבא של הדוקרים אחרי משחקים.
תמשיכו לבכות על פלורליזם וחופש הדיבור והבעת דיעה (שמעתם על דמוקרטיה מתגוננת פעם?) ולהמציא לעצמכם תרוצים לשלט המטופש מהמשחק האחרון, שורה תחתונה יצאנו מטומטמים עם השלט הזה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 08:20 
עומר מ. כתב:
NF כתב:
שערורייה אמיתית. בראיון שראיתי היום בוואן אמר קצין במשטרה שבטח מנהל את כל הסיפור הזה:" הכל התחיל במעצרים של אלה שמזוהים עם אותו ארגון שמכנה את עצמו לה פמיליה". לא ניתן לעצור אדם על דבר כזה. זה פשוט שערורייה! זה מדהים איך כל הפורום פה נגד הסולידריות כלפי אנשים שפשוט השלטון מטפל בהם איך שבא לו. אני מהשונאים היותר רציניים של ביט"ר אבל מחר זה יכול לקרות גם לנו. בסיפור פה הם אוהדי כדורגל ואחר כך פאשיסטים גזענים. שוב לא רוצה לפתוח ויכוח אני מעריך שיהיה כאלה שיגידו שעצרו אותם בגלל שהם פאשיסטים גזענים. בולשיט. עצרו אותם בגלל ההזדהות עם הארגון שהוא פאשיסטי גזעני זה נכון אבל הם לא יכולים לעצור בן אדם בלי שום ראיה לעבירה או שהוא עתיד לעבור עבירה סתם ככה.


הלו, אני לא יודע איפה אתה וחברים אחרים שלך באשכול חיים (בעצם אני כן יודע, הם חיים בעולם שבו הם נגד גזענות אבל מזדהים עם ארגונים גזעניים) אבל להיות מזוהה או מנהיג של ארגון גזעני מזמין מעצר בכל מקום בעולם, רק בישראל לקח 10 שנים לעצור בן אדם כמו ליאור פטורי שהוא האמא של הגזענים והאבא של הדוקרים אחרי משחקים.
תמשיכו לבכות על פלורליזם וחופש הדיבור והבעת דיעה (שמעתם על דמוקרטיה מתגוננת פעם?) ולהמציא לעצמכם תרוצים לשלט המטופש מהמשחק האחרון, שורה תחתונה יצאנו מטומטמים עם השלט הזה.


:ROSE:


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "הניחו לאוהדים באשר הם"
הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
עומר, השינוי שלך מדהים.

_________________
אמרתי לכם.
להחזיר את המנדט!
מגיע לנו. בריבוע.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "הניחו לאוהדים באשר הם"
הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע על איזה שינוי אתם מדברים.
אני תמיד אוהב את האנשים באולטראס ואני חושב שהם תומכים בקבוצה רוב הזמן.
בשאר הזמן הם עסוקים בעיקר בעצמם ובמלחמות אבודות ולצערי זה מקבל במה הרבה יותר גדולה משאר הפעילויות הטובות שלהם.
לי (וגם להם אני מניח) חשובה הפועל הרבה יותר מכל דבר אחר, יותר מחופש הדיבור, יותר מלה פמיליה ויותר מקריאות על השואה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "הניחו לאוהדים באשר הם"
הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 10:48 
vangroder כתב:
האדום הצורר כתב:
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
Shacham כתב:
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
עם כל השנאה לפלולות - זה לא אומר שמותר לרמוס את זכויותיהם כאזרחים וכאוהדים.
לעצור אנשים ולהרחיק אותם מהמגרשים בלי סיבה ובלי שהוכח שעשו משהו? מה קורה פה?
זכויות אדם הם לכולם - מהירדן ועד הים. כולל כלבים מצורעים מלה-פמילייה.
שאפו על השלט לאולטראס.

עד כמה שאני יודע מנעו כניסה של מי שהגיע עם חולצה של לה פמיליה, לא עצרו אף אחד ולא הרחיקו מהמגרשים אף אחד. ואם זה אכן כך, זה לגיטימי, גם אם אדום נחמד אומר "לא" בלי לנמק.


לא, זה לא לגיטימי.
מותר להזדהות עם ארגון האוהדים של בית"ר, זה עדיין בגבולות המותר. גם אם אני ואתה שונאים אותו.
חופש דיבור הוא דבר חמקמק מאוד, שצריכה לרעוד היד לפני שמגבילים אותו - ועוד בצורה כל כך שרירותית ושלא כדין.
ואני לא מתייחס לעובדה שלא הכניסו גם אנשים עם חולצות "איציק תתפטר".
אני רק רוצה להזכיר לך שאחרי הרימון שנזרק על הבית של טביב היו מי שהאשימו את האוהדים והאולטראס (עלילה חסרת שחר, אגב) אבל אני בטוח שהיו אז לא מעט אנשים שלא מחוברים לעניינים שחשבו שאולי יהיה נחמד לא לתת לאנשים עם חולצה של האולטראס להיכנס?
מספיק עם זה.

ועוד דבר אחרון - כדאי שתדע שהאולטראס יותר מכולנו מכירים טוב מאוד מי הם הפלולות - עד רמה של אלימות פיזית קשה. מזכיר שאוהד מוכר של הפועל נדקר במאהל של אוסישקין לפני כמה שנים על ידי הקופיפים, ועוד אוהד מוכר נחטף ואולץ להגיד דברים למצלמה באיומי סכין.
גם אני יודע מי זה ומה זה אוהדי בית"ר - מנסיון מר.

אבל שנאה לאנשים, וברוך השם יש שנאה, לא צריכה לעוור אותנו.


אני מסכים עם כל מילה שכתבת.
:ROSE:


אין לי ספק שרוב האוהדים יעמדו לצד האולטראס ברגע שגורמי האכיפה יעווטו את החוק רק בשביל לטפל בגורמים בתוך הקהל אשר יחשדו כגורם מתסיס או פוגעני.

:LOL2: :LOL2:


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "הניחו לאוהדים באשר הם"
הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 10:54 
מה מצחיק אותך אדון Perlov ?


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "הניחו לאוהדים באשר הם"
הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

בכיף.

_________________
שועל למשטרה


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "הניחו לאוהדים באשר הם"
הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
אגב אני מניח שזה לא סתם.. מכל השלטים האלה נובע שנציגי האולטראסים השונים בארץ כנראה נפגשו באיזה כנס זקני ציון והחליטו להביע הזדהות/מחאה..

_________________
שועל למשטרה


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אתם ממשיכים דיון מפגר, על האם ראוי לתמוך בביתר או לא, ומפספסים את הנקודה-
מה עניינכם באיזו מטרה נוספת, פרט להפועל, מתעסקים באולטראס?
חבורה של חצופים, תרדו מהעץ כבר.

אז האוהדים הלא גזעניים של ביתר סבבה, מה אכפת להם באיזה מטרות נוספות פרט להפועל מתעסקים הלה פמיליה.
כמה שאתה טיפש.

_________________
https://youtu.be/LhxVDkaWwY4?t=25


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 17:47 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
אדום נחמד כתב:
אתם ממשיכים דיון מפגר, על האם ראוי לתמוך בביתר או לא, ומפספסים את הנקודה-
מה עניינכם באיזו מטרה נוספת, פרט להפועל, מתעסקים באולטראס?
חבורה של חצופים, תרדו מהעץ כבר.

אז האוהדים הלא גזעניים של ביתר סבבה, מה אכפת להם באיזה מטרות נוספות פרט להפועל מתעסקים הלה פמיליה.
כמה שאתה טיפש.

אתה בטח מזה מבסוט מעצמך..
כולך ילד חצוף שמרגיש טיפה גבר.
אין שום לוגיקה מאחורי התגובה התוקפנית שלך. פשוט משפט חסר משמעות. עלה והצלחה.
אני אחזור לאט כדי שתבין:
1) האולטראס לא חייב דין וחשבון על שום שלט שהוא מרים.
2) גם אם השלט לא נראה למישהו, יש דרך לומר את זה.
אם נדמה לי ובשעות את השלט לקריאות גזעניות, אתה טיפש ממה שחשבתי..

_________________
את הסמל הרקום בתמונה שלי, אני הכנתי. שש הגיע..
גיורא בא..
מש"ח..


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 17:56 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
1) האולטראס לא חייב דין וחשבון על שום שלט שהוא מרים.
האולטראס חייב להסביר שלטים שכאלה למי שתורם לאולטראס.
בלי הסברים כאלה הרבה תרומות (שלי למשל) תאבדנה.

_________________
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
אדום נחמד כתב:
1) האולטראס לא חייב דין וחשבון על שום שלט שהוא מרים.
האולטראס חייב להסביר שלטים שכאלה למי שתורם לאולטראס.
בלי הסברים כאלה הרבה תרומות (שלי למשל) תאבדנה.

Good point
ועדיין, אתה תורם כי אתה מודע לכל שאר הדברים שהאולטראס עושה. אי אפשר לרצות את כולם תמיד.
האבוקות בזמנו גרמו להרבה אנשים להפסיק לתרום. כנל שירי טרבלינקה. בסופו של דבר זו החלטה שלהם לאיזה קו ללכת. אתה רק בוחר אם הקו נראה לך

_________________
את הסמל הרקום בתמונה שלי, אני הכנתי. שש הגיע..
גיורא בא..
מש"ח..


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "הניחו לאוהדים באשר הם"
הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 18:17 
סמל אישי של המשתמש
ברור שכל אחד מחליט לבד. השאלה היא אם בכל החלטה שגורמת לאובדן תרומות האולטראס מודעים להשלכות, ואיך נקבעים סדרי העדיפויות שלהם.
אני תורם כי אני רוצה שתמיד תהיה תפאורה ראויה. לכן אני גם לא אוהב את זה שהאולטראס תומכים בבבוני ההר הגזענים. אני פשוט לא רוצה שהפועל תסבול בגלל זה.
אם ההחלטה של האולטראס מוצדקת אז שפשוט יסבירו את ההחלטה שלהם. זה יותר הגיוני מלהתעלם מהתלונות.
האולטראס גם רוצים שיתרמו להם, אז שיתאמצו קצת להסביר את עצמם. לזה קוראים לתת דין וחשבון.

_________________
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
עומר מ. כתב:
NF כתב:
שערורייה אמיתית. בראיון שראיתי היום בוואן אמר קצין במשטרה שבטח מנהל את כל הסיפור הזה:" הכל התחיל במעצרים של אלה שמזוהים עם אותו ארגון שמכנה את עצמו לה פמיליה". לא ניתן לעצור אדם על דבר כזה. זה פשוט שערורייה! זה מדהים איך כל הפורום פה נגד הסולידריות כלפי אנשים שפשוט השלטון מטפל בהם איך שבא לו. אני מהשונאים היותר רציניים של ביט"ר אבל מחר זה יכול לקרות גם לנו. בסיפור פה הם אוהדי כדורגל ואחר כך פאשיסטים גזענים. שוב לא רוצה לפתוח ויכוח אני מעריך שיהיה כאלה שיגידו שעצרו אותם בגלל שהם פאשיסטים גזענים. בולשיט. עצרו אותם בגלל ההזדהות עם הארגון שהוא פאשיסטי גזעני זה נכון אבל הם לא יכולים לעצור בן אדם בלי שום ראיה לעבירה או שהוא עתיד לעבור עבירה סתם ככה.


הלו, אני לא יודע איפה אתה וחברים אחרים שלך באשכול חיים (בעצם אני כן יודע, הם חיים בעולם שבו הם נגד גזענות אבל מזדהים עם ארגונים גזעניים) אבל להיות מזוהה או מנהיג של ארגון גזעני מזמין מעצר בכל מקום בעולם, רק בישראל לקח 10 שנים לעצור בן אדם כמו ליאור פטורי שהוא האמא של הגזענים והאבא של הדוקרים אחרי משחקים.
תמשיכו לבכות על פלורליזם וחופש הדיבור והבעת דיעה (שמעתם על דמוקרטיה מתגוננת פעם?) ולהמציא לעצמכם תרוצים לשלט המטופש מהמשחק האחרון, שורה תחתונה יצאנו מטומטמים עם השלט הזה.


:ROSE:

_________________
Those who do not move, do not notice their chains


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 18:59 
its-sick כתב:
אדום נחמד כתב:
1) האולטראס לא חייב דין וחשבון על שום שלט שהוא מרים.
האולטראס חייב להסביר שלטים שכאלה למי שתורם לאולטראס.
בלי הסברים כאלה הרבה תרומות (שלי למשל) תאבדנה.


אבל אתם לא רוצים לשמוע את ההסברים, אז מה זה משנה?
אתם החלטתם שמטרת השלט היא תמיכה באירגון לה-פמיליה. זה מה שהבנתם, אז זאת ההוכחה שלכם. אומרים לכם שלא ואתם ממשיכים להתעקש, אז מה הטעם?
תגידו שהשלט אומר בעצם שאירגון אולטראס הפועל לא רוצה ערבים ושחורים בהפועל ואז תנהלו על זה דיונים כאן. זה בדיוק אותו הדבר.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "הניחו לאוהדים באשר הם"
הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
ברור שכל אחד מחליט לבד. השאלה היא אם בכל החלטה שגורמת לאובדן תרומות האולטראס מודעים להשלכות, ואיך נקבעים סדרי העדיפויות שלהם.
אני תורם כי אני רוצה שתמיד תהיה תפאורה ראויה. לכן אני גם לא אוהב את זה שהאולטראס תומכים בבבוני ההר הגזענים. אני פשוט לא רוצה שהפועל תסבול בגלל זה.
אם ההחלטה של האולטראס מוצדקת אז שפשוט יסבירו את ההחלטה שלהם. זה יותר הגיוני מלהתעלם מהתלונות.
האולטראס גם רוצים שיתרמו להם, אז שיתאמצו קצת להסביר את עצמם. לזה קוראים לתת דין וחשבון.

אני מתבלבל בין להסביר, שזה מה שקרה, ולהתחשב בדעה שלך.
זה שאתה תורם לא אומר שכל שלט ימצא חן בעיניך (אבל אתה בהחלט יכול להחליט על סמך קריטריון כלשהו להפסיק לתרום).
לגבי סדרי העדיפויות שלהם, הם שלהם בלבד. אני יכול להחליט אם לזרום איתם או לא.

_________________
את הסמל הרקום בתמונה שלי, אני הכנתי. שש הגיע..
גיורא בא..
מש"ח..


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 19:41 
villa crespo כתב:
its-sick כתב:
אדום נחמד כתב:
1) האולטראס לא חייב דין וחשבון על שום שלט שהוא מרים.
האולטראס חייב להסביר שלטים שכאלה למי שתורם לאולטראס.
בלי הסברים כאלה הרבה תרומות (שלי למשל) תאבדנה.


אבל אתם לא רוצים לשמוע את ההסברים, אז מה זה משנה?
אתם החלטתם שמטרת השלט היא תמיכה באירגון לה-פמיליה. זה מה שהבנתם, אז זאת ההוכחה שלכם. אומרים לכם שלא ואתם ממשיכים להתעקש, אז מה הטעם?
תגידו שהשלט אומר בעצם שאירגון אולטראס הפועל לא רוצה ערבים ושחורים בהפועל ואז תנהלו על זה דיונים כאן. זה בדיוק אותו הדבר.

לא מדויק.
את ההבנה שהשלט תומך בלה פמיליה הבינו כשהניפו אותו כמעט כולם ללא יוצא מהכלל.
לאחר שהסברתם בפורום (וכמו שאתה יודע, מרבית הנוכחים בבלומפילד לא קוראים פה) אז הבינו את המטרות שמאחורי השלט.
לאחר מכן הבקורת נחלקת לשניים:
1) כאלה שחושבים שאין לתמוך באוהדי בית"ר בשום מצב (זכותכם לחשוב אחרת).
2) כאלה שטוענים שהשלט לא היה מובן ואוהדי הפועל (ובראשם האולטראס עצמו) יסבלו מכך. אתה לא חושב שהשלט לא היה מובן
אבל 99.9% מאלו שראו אותו חשבו אחרת ממך.

_________________
בנתיב הצלילים - http://www.wayofmusic.com


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 19:47 
villa crespo כתב:
its-sick כתב:
אדום נחמד כתב:
1) האולטראס לא חייב דין וחשבון על שום שלט שהוא מרים.
האולטראס חייב להסביר שלטים שכאלה למי שתורם לאולטראס.
בלי הסברים כאלה הרבה תרומות (שלי למשל) תאבדנה.


אבל אתם לא רוצים לשמוע את ההסברים, אז מה זה משנה?
אתם החלטתם שמטרת השלט היא תמיכה באירגון לה-פמיליה. זה מה שהבנתם, אז זאת ההוכחה שלכם. אומרים לכם שלא ואתם ממשיכים להתעקש, אז מה הטעם?
תגידו שהשלט אומר בעצם שאירגון אולטראס הפועל לא רוצה ערבים ושחורים בהפועל ואז תנהלו על זה דיונים כאן. זה בדיוק אותו הדבר.


תגיד לי אני נראה לך מפגר???

נכון שהשלט מכוון לכל האוהדים בארץ,אבל אוהדי בית"ר הם האוהדים היחידים שהמשטרה מתעללת בהם זאת אומרת שהשלט בעקיפין משרת ב-100% את האינטרסים שלהם.

_________________
המוות פותר את כל הבעיות. אין אנשים - אין בעיות. *** לא המשתמש האגדי חבק אותי(תאגיד חדש)
If you keep on doing what you've always done ,you'll keep on being what you've always been


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
חבק אותי... כתב:
אוהדי בית"ר הם האוהדים היחידים שהמשטרה מתעללת בהם זאת אומרת שהשלט בעקיפין משרת ב-100% את האינטרסים שלהם.
זה לגמרי לא נכון.

בני, מה רצית? שיחלק פלאיירים בכל השערים שיסבירו את השלט?
אולי יוציאו הודעה לעיתונות?

_________________
את הסמל הרקום בתמונה שלי, אני הכנתי. שש הגיע..
גיורא בא..
מש"ח..


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 20:08 
אדום נחמד כתב:
חבק אותי... כתב:
אוהדי בית"ר הם האוהדים היחידים שהמשטרה מתעללת בהם זאת אומרת שהשלט בעקיפין משרת ב-100% את האינטרסים שלהם.
זה לגמרי לא נכון.

בני, מה רצית? שיחלק פלאיירים בכל השערים שיסבירו את השלט?
אולי יוציאו הודעה לעיתונות?

סוף מעשה במחשבה תחילה.

שלט שברור ממנו מה הכוונות ואז אין שום צורך להסביר שום דבר.
סתם שתי דוגמאות בלי הרבה מחשבה שמסבירות יותר טוב מהשלט שהונף:
"אוהדים הם חפים מפשע עד שתוכח אשמתם"
"בדמוקרטיה מותר ללבוש חולצות"

_________________
בנתיב הצלילים - http://www.wayofmusic.com


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "הניחו לאוהדים באשר הם"
הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 20:09 
ציטוט:
שלט שברור ממנו מה הכוונות ואז אין שום צורך להסביר שום דבר.


כמו הדגלים שניהלו עליהם כאן דיון של איזה מיליון עמודים, למה מניפים דגלים של גרמניה של פעם?


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: "הניחו לאוהדים באשר הם"
הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 22:05 
האשכול הזה לא עוסק רק בשלט , הוא מסתעף ומתרחב לעוד אספקטים נלווים אשר קשורים לקהל , זה קורה בלא מעט אשכולות אחרים כך שאני לא מבין מה התרעומת על כך ?

בכלל תמיד יש יותר מדי חשדנות (מוצדקת) בין שני צידי המתרס

_________________
לכל דבר יש את הזמן שלו


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 01:16 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
Shacham כתב:
אדום נחמד כתב:
אתם ממשיכים דיון מפגר, על האם ראוי לתמוך בביתר או לא, ומפספסים את הנקודה-
מה עניינכם באיזו מטרה נוספת, פרט להפועל, מתעסקים באולטראס?
חבורה של חצופים, תרדו מהעץ כבר.

אז האוהדים הלא גזעניים של ביתר סבבה, מה אכפת להם באיזה מטרות נוספות פרט להפועל מתעסקים הלה פמיליה.
כמה שאתה טיפש.

אתה בטח מזה מבסוט מעצמך..
כולך ילד חצוף שמרגיש טיפה גבר.
אין שום לוגיקה מאחורי התגובה התוקפנית שלך. פשוט משפט חסר משמעות. עלה והצלחה.
אני אחזור לאט כדי שתבין:
1) האולטראס לא חייב דין וחשבון על שום שלט שהוא מרים.
2) גם אם השלט לא נראה למישהו, יש דרך לומר את זה.
אם נדמה לי ובשעות את השלט לקריאות גזעניות, אתה טיפש ממה שחשבתי..

זה ממש לא חסר משמעות. אתה אמרת שהאולטראס לא חייב הסברים על מטרות אחרות שהם מתעסקים בהם פרט להפועל, מכאן נובע שמותר להם לבוא למשחקים של הפועל ולשיר שירים גזעניים לצורך העניין, זו מטרה שלא קשורה להפועל אז זה לא עניינו. "מה עניינכם באיזו מטרה נוספת, פרט להפועל, מתעסקים באולטראס?" זה פשוט משפט מנותק.
והשלט לא מזיז לי, כמו שאני חושב שזה לגיטימי לא להכניס אוהדים שלובשים חולצה של ארגון גזעני ככה אני חושב שזה לגיטימי למחות על זה, ואם השלט כוון גם על הקטע של "קורנפיין תתפטר" אז הוא מבורך. בקיצור אני לא משווה אותו לגזענות, רק אנלוגיה
אבל היי, מה אני יעשה שיכולת הריכוז שלך לא מאפשרת לך לזכור מה קראת בעמוד 5.

_________________
https://youtu.be/LhxVDkaWwY4?t=25


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 252 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים


אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 צוות phpBB הישראלי
Design by fragilix © 2008 based on subsilver2.