תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 23:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 188 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור הבא - אילת בחוץ
הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
כולם מסכימים על זה שההתנהלות בנושא הזרים היא כשלון כולל חברי ההנהלה עצמם כמו שכתב בוכמן לא פעם.
זאת שנה ראשונה של הצורך להתנהל בליגה כזאת והפעם הראשונה בכלל בשביל ההנהלה הזאת או כל הנהלה נבחרת שהייתה יכולה להיות במקומה.
נשאר רק לקוות שיגיע גארד זר במהרה (ולא רק בשביל שתפסיקו כבר לטחון את המוח בכל אשכול אפשרי בפורום הזה) ושיופקו לקחים לגבי התנהלות מקצועית לשנים הבאות, גם אם זה כולל את הצורך שארז יתפשר או יפנה מקום.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 20:49 
טורה מארי מראש היה במבחנים. בקיצור, לא מחזיק מים.
בולדין נפצע. אבל בולדין היה הימור יותר גדול מבאומן. שחקן שנכשל באירופה וגם הושעה. בקיצור, לא מחזיק מים.
רמון מור. אם כל כך בדקו ובדקואיך זה שהגיע שחקן בלי חשק?
טיילור? שחקן מצוין. השחרור שלו, מבלי שיום אחרי נוחת מחליף זו התנהלות לא רצינית בלשון המעטה. דוגמא להתנהלות רצינית קיבלת מאילת. ביום שוושינגטון שוחרר אובנון הוחתם. זו התנהלות של ליגת על.

דברים חמורים קורים בקבוצות אחרות. ולא חסרות התנהלויות בדיחה בליגת העל. וברמה האנושית אין בכלל מה להשוות בין ההנהלה של הפועל להנהלות אחרות. אבל מבחינה מקצועית? לא תמצא קבוצה בליגת העל עם התנהלות כזאת. כי אין. כי הביזיונות המקצועיים שיש בקבוצות אחרות הם במסגרת ״ניהול סגל ליגת על״ בהפועל זה במקרה הטוב ניהול סגל לאומית. אין קבוצה בליגה שהתייצבה לכל כך הרבה משחקים עם סגל כל כך חסר. אין.

ויש לי רק שתי תקוות.
1. שהפועל תישאר בליגה.
2. שיופקו הלקחים. כרגע לפחות בעונה הזאת אני לא רואה את זה קורה. אבל אני מקווה שזה יקרה ומנהלי הקבוצה ילמדו מהטעויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 21:51 
האמת שנמנעתי מלהגיב עד עכשיו אבל זה כבר באמת מוגזם.
להשוות את הפועל תל אביב לגליל שיש לה 8 מיליון שקל תקציב או לכל קבוצה אחרת זה פשוט עוול. מה שאתם אולי לא מבינים שההבדל התקציבי של הפועל הוא משמעותי במובן נוסף והוא התזרים. אם קבוצות אחרות מתחילות את העונה עם כסף בכיס ומתנהלות איתו, אז אנחנו צריכים לגייס כסף כל חודש כדי להגיע למצב שאנחנו מסוגלים לשלם משכורות בכלל, וזה ממש ממש ממש לא מובן מאליו לכל מי שנמצא במערכת ואני נושך שפתיים כדי לא להגיד יותר מזה בפורום פתוח.
אז כשמאט בולדין עוזב את הפועל תל אביב (וגם ההחתמה שלו הייתה כבר חריגה ממסגרת התקציב) והפועל תל אביב נאלצת לפצות אותו במספר משכורות, אי אפשר להביא זר במקומו אלא אם לצורך העניין השכר של בולדין היה X דולרים, אז נותר X פחות מספר המשכורות שקיבל כפיצוי. כל טיסה של שחקן שמגיע, כל דירה שצריך לדאוג לה, כל רכב - זה כסף שיוצא ויש לו משמעות אדירה בקבוצה עם תקציב כמו שלנו שבנוסף לכל גם נפלו עליה צרות כספיות אדירות והתעסקויות בלתי פוסקות בעניינים מסביב.
אז השוק של הכדורסל מלא בשחקנים שאפשר להביא ב-80 אלף דולר לעונה. אבל כשיורדים ל-40-50 אלף המבחר קטן הרבה יותר והסיכון גדול פי כמה ומהמרים, וכשמהמרים יש נפילות יותר ויש סיכונים גדולים יותר ולכן גם נזהרים יותר (וזה לא שלא היו משאים ומתנים מול סוכנים ושחקנים במשך כל התקופה. היו והרבה, אבל אנחנו משתדלים שדברים ישמרו עד שהם באמת יהיו סגורים).
כשיש אופציה להביא שחקן כמו פרימן, אבל זו חריגה של עוד 15 אלף דולר מתקציב הזרים - אין בהפועל מי שישלם אלא אם עוד פעם מישהו יצטרך להכניס את היד לכיס ולכסות את זה. אז כן, העדפנו להלחם בשיניים ולשלם משכורות לשחקנים שנמצאים פה מאשר להיכנס לגרעון גדול יותר ולהביא זר בטוח. ונכון שנעשו טעויות, ואנחנו גם יודעים את זה, ונכון שהיה צריך להתפשר עוד קודם ולהביא אולי שחקני ליגה שניה רק כדי שיהיה סגל סביר יותר, אבל במסגרת התפקוד של הקבוצה זה לא קרה ואנחנו כן מסיקים את המסקנות, מקיימים ישיבות ומפיקים לקחים לעונה הבאה. ואני עדיין מאוד בדבריי לגבי המצב הקבוצה ומלחמת ההישרדות שאנחנו עוברים השנה וברור לכולנו שאין שום סיכוי לעבור שנה נוספת כזו.
אני גם לא רוצה להפריז, אבל מה שהציל את הקבוצה ואת המועדון בכלל העונה זה שינוי התקנון (שקרה לא מזמן). בלי זה אי אפשר היה לחלום על רנדל בכלל או על כל חיזוק אחר, ואגב רנדל - אם אני לא טועה היה זה פרוויס שטען כל הזמן ואף כתב על זה בעיתון שצריך לקבל החלטה להיות עם 3 זרים ולהביא זר אחד טוב במקום שניים בינוניים, אך ברגע שהוחתם הזר ה-3 כבר הגיב ישר ש"עדיין חסר לנו זר נוסף". אבל זה ממש לא בקטע אישי פרוויס (כמו שהביקורת שלך לא אישית ואני לא ציני), אנחנו מבינים את הצורך להתחזק ופועלים במסגרת היכולות שיש לנו ומשקיעים בזה הרבה יותר שעות ממה שאי פעם האמנו. אבל אין צורך לכתוב 50 פעם בשבוע שאנחנו חובבנים וכו׳ כי זה לא באמת מקדם את הדיון הצודק והחשוב.

נערך לאחרונה על ידי ראצ'ו בתאריך 19 פברואר 2013, 22:09, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
אתה חייב קלעי בעמדה 2-3.בלי זה אין לך מה לחפש בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 22:01 
נפלו עליה צרות כספיות אדירות
ככה סתם נפלו מן השמיים , באמת אף אחד לא יודע מאיפה הגיעו הצרות האלה
גזירת גורל וזהו
בכמה ה״צרות״ האלה הסתכמו עד כה?
חצי מליון ש״ח או יותר?
ועדיין לא עושים שום פעולה כדי למנוע את ה״צרות״ ,אפילו לא מס שפתיים
כמה זמן אפשר להמשיך ככה?
הרי לאנשים כבר מתחיל להמאס והם יתחילו להצביע ברגליים בקרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 22:42 
האמת? בכל הקשור להתנהלות תקציבית,התנהלות עם זרים וכו' אני סומך במאה אחוז על ההנהלה.

מה שכן, יש לי רק תלונה אחת: אף פעם לא שמעתי התייחסות רצינית לפגיעה הקבועה של אוהדים מתוכנו בקבוצה, מקצועית וכלכלית.
אם היינו מועמדים לדין השנה רק פעם אחת למשל ולא 8 פעמים, היינו יכולים להביא זר רציני יותר.
בנוסף, לא היינו צריכים להרחיק לכת עד אשדוד וירושלים. גם היינו יכולים לשבת ב-3 השורות הראשונות מאחורי הסלים ולהרוויח עוד קצת
אווירה במשחקי הבית וגם קצת כסף חיוני לתפעול הקבוצה.

יכול מאוד להיות שפועלים בנושא, אבל אני באמת לא רואה מעשים או שיפור בתחום בשטח.
הבעיות הפנימיות האלו קריטיות אולי יותר מכל דבר אחר. מה קורה עם זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 22:44 
ראצ׳ו, אני לחלוטין אמפתי למצב ולאילוצים, אני מודה לכל חבר הנהלה על מאמציו ואני לא ממש לא ״מחפש ראשים״ של מישהו. אני מקפיד להשתמש במילה ״התנהלות״ ובשום אופן לא מדבר על ההנהלה ובטח שלא על חברי הנהלה.

אתה גם לא חייב לי או לכל משתמש בפורום / אוהד תשובה, ואני אישית לא כותב כאן במטרה לקבל ״הסברים״ או משהו כזה.
עם כל ההסברים ועם כל האילוצים (שאני לרגע לא מוריד מחשיבותם), אני חושב שלשחק עם ארבעה זרים בכל משחק (בטח בסגל הנוכחי שלנו) זה א״ב של לקיים קבוצה תחרותית בליגת העל, ואני אגב תמיד חשבתי ככה. גם כשהיה פופולרי פה לדבר על שלושה זרים. ואי אפשר להתעלם מזה שאולי גליל או אילת גדולות עלינו, אבל יש מספיק קבוצות בסדר גודל שלנו תקציבית (אשקלון, חולון, אשדוד) שמבינות את זה וגם מתפשרות לפעמים כדי שזה יקרה. בעיני ההתנהלות של המועדון ברמה המקצועית נמדדת במידה רבה כאן. אין לי ספק שיש אילוצים מסביב שהם לא לגמרי בשליטתכם אבל בדיוק את הדברים האלה צריך לפתור (ואני לא מטיל את האחריות רק עליכם - חלק מהדברים צריכים להפתר ברמת התקנון כפי שהתחלתם לעשות).

לכן, כשמדובר על הפקת לקחים זה מעבר לסחבת בהחתמות. זה גם בהתמודדות עם האילוצים הקשים שאתה מתאר. זה גם במקרה של תקנון של העמותה, שלשמחתי אכן שונה. זה גם בענייני התקציב והתזרים. זה גם בהתמודדות עם הקנסות וההוצאות הנלוות למשחקי הרדיוס ולכל ההעמדות לדין. זה לא הכל מהיום למחר וזה לא הכל רק בידיים שלכם. אבל כל זה מהווה חלק מההתנהלות של המועדון וכולנו נצטרך לעבוד קשה כדי לפתור את זה. בשורה התחתונה השנה זה לא עבד (שוב, לא מאשים אתכם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מחזור הבא - אילת בחוץ
הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 23:29 
פז, אני לא לוקח את זה אישית ואנחנו מודעים לביקורת וחיים אותה יום-יום שעה שעה. אנחנו כל הזמן עוסקים בניתוח ובקרה של הדברים ומנסים להסיק מסקנות תוך כדי ריצה. גם אנחנו רצינו 4 זרים וכך היה בתחילת העונה, אבל גם התעקשנו שלא לחרוג ממסגרת התקציב הנמוכה כי אין מאיפה לשלם את זה והפציעה של בולדין יצרה בעיה.
ואני חייב להתמקד שוב בהבדל בינינו לבין קבוצות אחרות. חלק גדול מהתקציב שלנו עוד לא הגיע - יש המון כסף שמגיע רק בסוף השנה אבל בינתיים צריך להחזיק קבוצה, לשלם משכורות ולהמשיך להתקיים - זה הופך את ההתנהלות הכלכלית לקשה מאוד ומשפיע על היכולת להתחזק בהתאם.
אני גם לא חושב שההתנהלות המקצוענית שלנו היא חובבנית, יש לנו את המאמן הכי מקצוען בליגה (יש שיגידו מקצוען מדי), יש צוות מקצועי מהטובים בליגה, כל שחקן שמגיע עובר רשימה גדולה של ממליצים וסקאוטים שמכירים אותו, ארז מדבר עם המאמנים שלהם, יכול להיות שהתהליך קפדני מדי ולפעמים צריך להסתכן יותר (למרות שזה גם לא מבטיח כלום, בטח ברמות השכר שלנו) ובמבחן התוצאה גם כנראה שהיינו צריכים לנהוג אחרת.

אני יכול להגיד שכבר קיבלנו החלטות וגיבשנו מסקנות לגבי העונה הבאה וברור שאי אפשר יהיה להגיע לאמצע העונה בלי הסגל החזק ביותר האפשרי (באופן אישי אני מקווה שכמות הזרים בליגה תרד ואז יהיה קל יותר :) ).
אני יכול לספר שברגע שהבנו שיש בעיה עם הארדי ארז חזר מהגליל (נסע במיוחד לעקוב אחריהם במשחק הליגה הבלקנית) וכבר הרים טלפונים לסוכנים על שחקנים שהיו בקנה.

ברגר - יש שיפור גדול בהתנהגות הקהל וזה קורה מתוך ההבנה שזה פוגע בקבוצה. המשחק אתמול עבר בצורה נקיה עם כל הדיבורים שהיו פה על הבלאגן שיהיה ולא בכדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2013, 20:17 
הכל טוב ויפה, ושוב באמת האילוצים לא פשוטים וכבודם של כל הפועלים בנושא באמת במקומו מונח.
אבל בכל מקרה, אם גויס כסף לראמון מור, זה אומר שכבר היה כסף, וברגע שהוא עזב לא צריך לקחת כמעט חודשיים להביא מחליף.
ואם גויס כסף לג'רמיין טיילור, זה אומר שכבר היה כסף (ולפי הצהרתכם אפילו קיבלנו עליו פיצוי ו-"הרווחנו עליו"), אז ברגע שהוא שוחרר לא צריך לקחת חודש להביא מחליף. בכלל מעטים המועדונים שישחררו שחקן טוב לקבוצה אחרת באמצע העונה לפני שיש להם מחליף ביד, שלא לדבר על המצב שלוקח כבר חודש להביא לו מחליף והיד נטויה.
ואם הארדי הבריז, זו לא סיבה שאחרי שבוע עדיין אין פה זר במקומו אחרי שכבר כל השנה אנחנו בשוק הגארדים הזרים (זה לא שהיינו צריכים להתחיל מאפס).

לדברים האלה פשוט אין הסבר עם כל האמפתיה והסימפטיה, ובאמת עם כל הבנת האילוצים. שוב אני לא מאשים אנשים ספציפיים אבל ברור שיש פה בעיה בהתנהלות. ברור שזה משהו מעבר לתקציב ולאילוצים ושיש פה בעיה אמיתית.
עם כל הבנת המצב, הדברים הנ"ל כבר לא קשורים לזה שבולדין נפצע לפני מיליון שנה וזה טרף את הקלפים וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 14:08 
1. הביקורת היא לא אישית, אלא התנהלותית. וכיף לקרוא את התשובה הארוכה של ראצ'ו, אף שיש לי השגות נגד חלקה.
2. לגבי השלושה זרים. נכון, אני הייתי בעד שלושה זרים. בשתי סיטואציות:
א - בפגרה. מתוך תקווה שיהיה אפשר להחתים ישראלי בכיר ולעלות בחמישייה עם מתן, ישראלי בכיר ושלושה זרים.
ב - אחרי שראיתי שארז לא מחזיק מאלן ובולדין, שבעיני גם ככה לא היה הבטחה גדולה נפצע. אמרתי שבמקום להביא שני בינוניים עדיף זר אחד ברמה גבוהה. אני עדיין חושב שאם היה זר גבוה ברמה גבוהה כל העונה, כזה שיכול לבלות 30 דקות טובות על הפרקט - היו להפועל עוד כמה ניצחונות.
אין לי פטיש לזרים. אני בעד הפחתת מספר הזרים. מה שחסר להפועל היום הוא כישרון בקו האחורי. אשמח מאוד אם היו מביאים את דגן יבזורי למשל, או את גל מקל. אבל כיוון שזה לא ריאלי ולא היה ריאלי הכישרון היחיד שאפשר היה להביא לקו האחורי הוא זר.
3. לגבי פרימן. השאלה היא לא ה-15 אלף דולר (ושוב, אני קשוב לבעיות ולצרכים וכו'). השאלה היא האם ירידת ליגה, בגלל הפסדים במשחקים שפרימן כזה יכול היה לשחק בהם, או בגלל המשחקים הרבים נגד הקבוצות החלשות של הליגה שאליהם הפועל הופיעה בלי גארד זר ולמעשה הפסידה אותם מראש (אשדוד, הרצליה, גליל, נתניה בבית, גביע נגד אשדוד - הפסד שגרם להפסד כספי) היא לא יקרה יותר מ-15 אלף דולר. כי כרגע לעונה הזאת יש שני תסריטים אפשריים:
א - הישרדות בליגה. ואז אני רוצה להאמין שההנהלה תפיק לקחים ותשפר את התנהלותה בעונה הבאה, כפי שראצ'ו כותב.
ב - ירידת ליגה. האם יש תכנית מגירה למקרה הזה? האם לוקחים את זה בחשבון? האם יש להנהלה דרך להעמיד תקציב לעלייה בעונה הבאה אם, חלילה, יורדים? כי פה קבור הכלב. ירידת ליגה עולה הרבה יותר מלהחתים את אוסטין פרימן. אם יש להפועל את הגב הכלכלי הזה, לעלות תוך עונה (כמו שהבקעה עשתה למשל) אז ניחא, אבל אם אין, אז מה שנעשה העונה זה הימור גדול. זה הליכה על סף תהום באופן מודע כשאין שום תכנית לצאת מהתהום במקרה שנופלים אליו.
4. והנה, עבר שבוע מאז הארדי ביטל את הגעתו (ובמאמר מוסגר: זה שבכלל אם הוא היה נוחת זה רגע לפני המשחק נגד הגליל זה לא ממש רציני. בטח כשמגדירים את המשחק הזה כמשחק עונה) ולא הוחתם שחקן. מה שאומר שנגד אילת שוב הפועל תתייצב עם הרכב חלוש, הדרבי ממילא אבוד מראש. ואז, במקרה הטוב, אם יקרה הנס ויוחתם זר, יישארו לו שמונה משחקים. עד שייכנס לקצב ולשיטה ובלה בלה בלה יישארו עוד פחות.
מצטער, זה לא רציני. זה לא מתאים לליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2013, 14:42 
אזלו כל הכרטיסים למשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2013, 21:26 
סמל אישי של המשתמש
איזה ערוץ השידור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2013, 00:02 
55

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2013, 00:31 
סמל אישי של המשתמש
פריצות או שידור מלא?

http://www.haadumim.com/?page_id=385

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2013, 02:12 
לפי לוח השידורים של ספורט5, אנחנו המשחק המרכזי והפריצות הן לראשל"צ-הרצליה וגלבוע-נתניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2013, 13:19 
אילת פירסמה הודעה בפייסבוק בסגנון "זה הזמן להראות להם איך נראים אוהדים אמיתיים בלי אלימות ובלי גזענות". 20 דקות אחר כך, הם נאלצו למחוק את הפוסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2013, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
למה נאלצו למחוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2013, 14:39 
טשטוש ראיות לקראת הרדיוס הבא עלינו לטובה מול המחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2013, 15:17 
הפועל כתב:
למה נאלצו למחוק?

אוהדי הפועל טענו להסתה ולהתגרות, והתפתח דיון מה הייתה כוונת המשורר והאם אוהדי הפועל הם גזענים.
מישהו שם כנראה הבין שהם טעו וההודעה רק יצרה פרובקציה, אני מניח שבשל כך הם מחקו את ההודעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2013, 16:38 
יש כרטיסים בקופות נכון לעכשיו, צריך להזדהות כתושב אילת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2013, 16:56 
אין ספק
הם, שבא מישהו וקנה בשבילם ישירות את המקום בליגת העל, אוהדים אמיתיים!
אלה שבוקר אחד התעוררו וגילו שהופ, יש להם קבוצה בליגה הראשונה, הם ילמדו אותנו איך זה להיות אוהדים אמיתיים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2013, 17:02 
דני גולפיטק כתב:
אין ספק
אלה שבוקר אחד התעוררו וגילו שהופ, יש להם קבוצה בליגה הראשונה, הם ילמדו אותנו איך זה להיות אוהדים אמיתיים!

כמו שרשמתי אחרי המשחק הראשון נגדם. מה שלא תעשה, תמיד יבוא מוטי אמסלם ויעקוף אותך בסיבוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2013, 17:07 
יכולת לקבל את אמסלם העוקף בסיבובים
לא רצית אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2013, 17:09 
mkorman1 כתב:
יכולת לקבל את אמסלם העוקף בסיבובים
לא רצית אותו

לא תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2013, 17:11 
בדיוק
אז אין על מה להתלונן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2013, 17:18 
סמל אישי של המשתמש
מנהל שיש לו קבוצה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2013, 17:31 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
אין ספק

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2013, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
יאללהפועלמלחמה!!!! :hapoel:
קדימה בואו נעשה את זה!
רק בבקשה...קרטיס+רנדל יחד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2013, 19:17 
שידור אינטרנט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 פברואר 2013, 19:24 
סמל אישי של המשתמש
מאנצס כתב:
שידור אינטרנט?

ישודר גם באתר ערוץ הספורט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 188 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: