פז, אני לא לוקח את זה אישית ואנחנו מודעים לביקורת וחיים אותה יום-יום שעה שעה. אנחנו כל הזמן עוסקים בניתוח ובקרה של הדברים ומנסים להסיק מסקנות תוך כדי ריצה. גם אנחנו רצינו 4 זרים וכך היה בתחילת העונה, אבל גם התעקשנו שלא לחרוג ממסגרת התקציב הנמוכה כי אין מאיפה לשלם את זה והפציעה של בולדין יצרה בעיה.
ואני חייב להתמקד שוב בהבדל בינינו לבין קבוצות אחרות. חלק גדול מהתקציב שלנו עוד לא הגיע - יש המון כסף שמגיע רק בסוף השנה אבל בינתיים צריך להחזיק קבוצה, לשלם משכורות ולהמשיך להתקיים - זה הופך את ההתנהלות הכלכלית לקשה מאוד ומשפיע על היכולת להתחזק בהתאם.
אני גם לא חושב שההתנהלות המקצוענית שלנו היא חובבנית, יש לנו את המאמן הכי מקצוען בליגה (יש שיגידו מקצוען מדי), יש צוות מקצועי מהטובים בליגה, כל שחקן שמגיע עובר רשימה גדולה של ממליצים וסקאוטים שמכירים אותו, ארז מדבר עם המאמנים שלהם, יכול להיות שהתהליך קפדני מדי ולפעמים צריך להסתכן יותר (למרות שזה גם לא מבטיח כלום, בטח ברמות השכר שלנו) ובמבחן התוצאה גם כנראה שהיינו צריכים לנהוג אחרת.
אני יכול להגיד שכבר קיבלנו החלטות וגיבשנו מסקנות לגבי העונה הבאה וברור שאי אפשר יהיה להגיע לאמצע העונה בלי הסגל החזק ביותר האפשרי (באופן אישי אני מקווה שכמות הזרים בליגה תרד ואז יהיה קל יותר

).
אני יכול לספר שברגע שהבנו שיש בעיה עם הארדי ארז חזר מהגליל (נסע במיוחד לעקוב אחריהם במשחק הליגה הבלקנית) וכבר הרים טלפונים לסוכנים על שחקנים שהיו בקנה.
ברגר - יש שיפור גדול בהתנהגות הקהל וזה קורה מתוך ההבנה שזה פוגע בקבוצה. המשחק אתמול עבר בצורה נקיה עם כל הדיבורים שהיו פה על הבלאגן שיהיה ולא בכדי.