תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 19:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 188 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מחזור הבא - אילת בחוץ
הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
נמאס לי לחשוב על המשחק המגעיל אתמול, אז נדבר קצת על זה.
אילת כמעט ניצחה את מכבי במשחק האחרון. שיחררו את הזר החדש וושינגטון שהיה חלש למדי, והביאו היום במקומו את לארי אובאנון
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2618069

כאן יש את המאזן שלנו מולם בליגה בכל הזמנים. די צמוד
http://bit.ly/YjLFtC

יהיה קשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מחזור הבא - אילת בחוץ
הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
כמות החלפת הזרים בליגה הזו זה פשוט משהו הזוי.
זה שסטיט וקלי כבר שנה שנייה אצלנו נראה כמו הישג בפני עצמו.
ליגת פרטץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 13:48 
סמל אישי של המשתמש
זה בדיוק מה שאמרתי בתחילת השנה גם. קבוצות מביאות כמה זרים טובים, ועוד אחד בינוני שלרוב לא משחק הרבה, והרבה פעמים גם מוחלף. התועלת שבזה מוטלת בספק.
גם אתמול אגב מי שניצח אותנו בגליל היו פחות או יותר אותם שחקנים שהיו מתחילת העונה.
הזר החדש שהם הביאו בקלילות לפני שבועיים, ברנדון באומן, היה זוועה ושותף מעט. די בהמשך ישיר ליכולת שלו מאז הגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 14:13 
kobster כתב:
כמות החלפת הזרים בליגה הזו זה פשוט משהו הזוי.
זה שסטיט וקלי כבר שנה שנייה אצלנו נראה כמו הישג בפני עצמו.
ליגת פרטץ'.

אם היה לנו כסף היינו עושים כנראה אותו דבר.
פרטץ' או לא פרטץ', אלה הם חוקי הפורמט כרגע, ומי שלא מצליח לשחק את המשחק הזה (תרתי משמע) - סיכוי גדול שיישאר בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 14:14 
הפועל כתב:
הזר החדש שהם הביאו בקלילות לפני שבועיים, ברנדון באומן, היה זוועה ושותף מעט. די בהמשך ישיר ליכולת שלו מאז הגיע.

שוחחר היום.
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 37&Lang=he

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 15:22 
הפועל כתב:
נמאס לי לחשוב על המשחק המגעיל אתמול, אז נדבר קצת על זה.
אילת כמעט ניצחה את מכבי במשחק האחרון. שיחררו את הזר החדש וושינגטון שהיה חלש למדי, והביאו היום במקומו את לארי אובאנון
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2618069

כאן יש את המאזן שלנו מולם בליגה בכל הזמנים. די צמוד
http://bit.ly/YjLFtC

יהיה קשה

וואו, מתברר שכשמתנהלים בצורה רצינית אפשר להביא זר תוך יום!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
גם את באומן הביאו תוך יום לגליל. וגם את וושינגטון לאילת הביאו מעכשיו לעכשיו. והנה אנחנו רואים מה יצא מזה ואיפה שניהם עכשיו, וכמה "רציני" זה נראה.

אני לא חסיד גדול של הנחתות שכאלו. לא אומר שאני אוהב את הסאגה שזה הפך אצלנו, אבל לדעתי בפירוש כדאי לעשות בדיקה קצת יותר יסודית, לפני שרצים להחתים שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 15:34 
לך על זה. בינתיים הבדיקות והניסויים נמשכים כבר 17 מחזורים.
עוד 10 מחזורים זה נגמר. נקווה שלא בליגה השנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
אל תגנוב דעת. ב17 המחזורים האלה התחלפו כבר 4 גארדים. אולי לא בקצב שהיינו רוצים, אולי לא כאלו שהיינו מרוצים מהם.
אבל לגנוב דעת ולאמר שזה לקח 17 מחזורים זה קשקוש.
אם היינו מנחיתים תוך יום מישהו שהיה אחרי שבוע עוזב כי לא עשו בדיקות רפואיות מספיק טובות, או היו מגלים שהקבוצה הקודמת שלו שחררה אותו כי הוא הד-קייס, או שהוא עצלן ושמן, או שמכרו אותו כעילוי ובעצם הוא בקושי יודע לעשות סל, או אנערף מה אחץ מאלף סיבות אחרות- מה היית אומר אז? היית אומר שזה לא רציני ובצדק.
והנה מתברר שזה מה שגליל עשו, וזה גם מה שאילת עשו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 16:58 
קודם כל, התחלפו פה שני גארדים ולא ארבעה. היה לך שחקן אחד בתחילת העונה ומאז הגיעו שני שחקנים להחליף אותו.

שנית, אני חד משמעית לא מסכים. הרי זה שיש נפילות עם זרים זה ברור ותמיד יהיה, אבל דוקא המציאות בשטח מוכיחה שה-"זמן" הזה של ה-"בירורים" הוא חרטה אחד גדול ולא עוזר לך לצפות הרבה מהדברים שהם פשוט לא צפויים. אז לנו לוקח חודשים להחתים זר, זה הביא לך זרים יותר טובים? זה הפך את ראמון מור למתאים? זה שילב את ג'רמיין טיילור בקבוצה? זה גרם להארדי לרצות לבוא לפה ולא להבריז לך על הפרצוף? אין שום ערובה (או עדות לכך) שה-"זמן" הזה נותן לך איזשהו יתרון.

מעבר לזה, זה שלוקח לקבוצה יום להביא מחליף זה לא אומר שהם החליטו להביא שחקן תוך יום. זה פשוט אומר שהיו להם מועמדים עוד לפני שהם שיחררו שחקן, רחמנא לצלן. זה אומר שהם ערים להתפתחויות בשוק השחקנים לכל אורך השנה. זה אומר שהם עובדים בצורה מספיק מקצועית (אולי לא מקצועית מאה אחוז אבל מספיק מקצועית) כדי לא להקלע למצב שהם משחקים בחיסרון של זר. כי בליגה הזאת זה חיסרון עצום ואנחנו חווים את זה על בשרינו.

גניבת הדעת האמיתית זה לנסות לטעון שזה שלהפועל לוקח כל כך הרבה זמן להחתים שחקן (ואני בכלל לא מדבר על זה שהיא נכשלת פעם אחר פעם) זה איזשהו סממן ל-"מקצוענות". ההיפך הוא הנכון. זה חוסר מקצוענות, חוסר רצינות ובעיקר חוסר תחרותיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 17:34 
סמל אישי של המשתמש
שוב, אני לא אומר שמה שקורה אצלנו זה מקצוענות וראוי לחיקוי.

אבל אי לי ספק שמה שקרה בגליל ואילת זה לא מקצוענות.
אם אילת עקבה אחרי וושינגטון (הייתי שמח לדעת מי הסמכות המקצועית שם שעשתה את זה אגב), איך הם גילו אחרי שהחתימו אותו שבעצם הוא זר די מעפן, ופרימן ששיחררו בשבילו הוא 2 רמות מעליו?
אתה באמת חושב שגליל עקבו אחרי באומן תקופה ארוכה והוא היה מועמד? אם הם עקבו אחריו, איך הם רק אחרי שהחתימו אותו גילו שבעצם הבנאדם בקושי זז? אתה באמת חושב שזה מה שקרה? כי אם כן צריך לפטר כבר היום את מי שהיה אחראי למעקב המפואר הזה.

אני מוכן להתערב שהם פשוט חיפשו זר, איזה סוכן שהם סומכים עליו דחף להם שם והם מיד קפצו עליו בלי לחשוב יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 17:42 
מקצוענות זה קודם כל לא להרשות לעצמך לשחק בנחיתות תהומית משחקים בליגת העל. חובבנות שמתאימה לליגה א' זה לשחק עונה שלמה למעשה בלי גארד זר. ולמעשה עם שני זרים ורבע.
אז מנסים ומביאים ומחליפים. ומתפשרים (ונכון שזה נראה כמו רכבת זרים והביקורות מוצדקות וכו' וכו'), אבל לא משחקים בנחיתות כל כך תהומית.
מה שאילת עושה זה לנסות כל הזמן לשחק עם ההרכב הטוב ביותר שניתן. מה שהפועל עושה זה לשחק עם הרכב חלש, לעתים ברמה מביכה, בתירוצים שונים. זה כל ההבדל.
ודריוס וושינגטון לא שחקן מעפן. אם הוא היה שחקן מעפן לה מאן לא הייתה לוקחת אותו. הוא שחקן עם רזומה (NBA, פאוק סלוניקי, אוראל גרייט, רומא, גלטסראיי ועוד) שבאילת היה בינוני. ועדיין, אם היה לך בינוני כזה העונה היית בפלייאוף העליון. אבל יש לך אוויר בעמדת הגארד הזר אז אתה מועמד מס' 1 לירידת ליגה. אבל אל דאגה, החיפושים נמשכים. בלאומית יהיו שני זרים.
ולגבי באומן: נפלו. וגליל נפלו העונה לא רק איתו. אבל העובדה פשוטה: גם במסגרת החוק הרוסי הם לרגע לא שיחקו בנחיתות של זרים. הם לרגע לא אפשרו לעצמם לעלות למשחק עם שני זרים בסגל. וזו התנהלות רצינית. ועובדה שלמרות פתיחת העונה העלובה שלהם הם אוטוטו עוברים את הפועל בטבלה.
כי גם ההתנהלות המקצועית הכושלת שלהם העונה הייתה התנהלות כושלת בסטנדרטים של ליגת העל. ההתנהלות המקצועית הכושלת של הפועל העונה הייתה בסטנדרטים של ליגה א'.
זה כל ההבדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 17:45 
סמל אישי של המשתמש
בסדר גמור. אבל נא לא למכור לי שההתנהלות המקצועית של גליל זה איזה סטנדרט. גם לא אילת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 17:48 
הפועל כתב:
בסדר גמור. אבל נא לא למכור לי שההתנהלות המקצועית של גליל זה איזה סטנדרט. גם לא אילת.

בנוגע לגליל: זה כושל בסטנדרט של ליגת על. אבל זה לפחות סטנדרט של ליגת על. לא של ליגה א'.
בנוגע לאילת: היא משחקת מתחילת העונה עם שלושה זרים טובים מאוד: הולמן, טילמן והופסון. פרימן הוא שחקן מעולה שלא התחבר. קורה. הופסון נפצע אז הביאו את דאוול.
הלוואי שהפועל הייתה מתנהלת ככה. אז היא לא הייתה מועמדת ראשית לרדת ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 18:16 
לדריוס וושינגטון יש רקורד פסיכי, אני לא חושב שיש הרבה קבוצות בליגה שהיו חושבות פעמיים לפני שהיו מביאות אותו. ואני גם לא חושב שאילת היתה משחררת אותו אם לא ההצעה מלה מאן (במשחק האחרון שלהם מול מכבי הוא היה מצוין ובכלל הוא במגמת שיפור גדולה). הלוואי והיה אצלנו, אין מה לדבר בכלל. הלוואי עלינו "נפילה" כמוהו.
ובאומן כבר שיחק פה בארץ וכולם מכירים אותו. זה שהם אולי לא בדקו אותו פיזית זו בעיה אבל זה לא עניין של "זמן" שלוקח להחתים שחקן. אלו בעיקר בדיקות רפואיות פיזיות שהיו צריכים לעשות לו בארץ, לא מדובר פה על "בירורים" על יכולת של שחקן. מעבר לזה, זה גם ברור שאתה לוקח סיכון עם שחקן שעבר פציעות לא קלות כמו שאנחנו לקחנו סיכון עם רנדל, וגם עם כל הבדיקות בעולם אתה לא יכול להיות בטוח. "הזמן" פה הוא אלמנט כמעט חסר חשיבות ובטח שאם מישהו מאמין שצריך חודשיים כדי להחתים שחקן כי צריך "לברר" דברים אז הוא הזוי.

באמת שאין דברים בגו' וכאמור ראינו כבר אצלנו עד כמה ה-"זמן" וה-"בירורים" הם ערובה למשהו.
חרטה ברטה.

חוסר מקצוענות נטו. וכן, בטח אילת ואפילו גליל מתנהלות הרבה יותר טוב מאיתנו בנושא הזה, לאין שיעור יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 18:52 
סמל אישי של המשתמש
פז, אין לי טיפת ספק אפילו, שגליל לא עקבו אחרי באומן ולא בטיח.
אמרו להם שהוא פנוי, והם החתימו אותו ישר. ועוד הוסיפו חטא על פשע ולא בדקו אותו כמו שצריך כשנחת. אני בטוח בזה. לא היה פה שום "סיכון" ושום כלום. להשוות את זה לרנדל זה לא רציני. באומן בבירור בקושי זז. זה מביך.
אם זה היה אצלנו היית אומר (ובצדק) שזה בושה וחרפה וצריך לפטר את האחראי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 19:05 
ברור שהם לא עקבו אחריו. זה שחקן שהם מכירים משנה שעברה.
מה שהם היו צריכים לעשות זה לבדוק אותו רפואית ופיזית הרבה יותר טוב, כמו שאני מניח שאנחנו עשינו עם רנדל.
ואגב, גם זה לא ערובה לכלום. לפעמים נופלים עם זרים גם אם תעשה מיליון בדיקות.

בכל מקרה זו לא הפואנטה. הפואנטה היא שאין פה עניין של "זמן" ושכל הסיפורים האלה על "בירורים יסודיים" שנמשכים חודשים זה חרטה ברטה, כמו שהמציאות מספרת לנו פעם אחר פעם במקרה של הפועל. הזמן הוא לא פקטור ואין שום מניעה להחתים שחקן תוך כמה ימים, זה לא מקטין או מגדיל את סיכויי ההצלחה (יש דברים אחרים שמקטינים/מגדילים את הסיכויים והם לא קשורים לזמן), לעומת זאת כל יום כזה שעובר ואתה משחק עם שני זרים וחצי (אני מניח שזה הממוצע שלנו העונה) אתה צובר הפסדים ומסתבך עוד יותר, כמו גם מעכב את ההשתלבות של הזרים החדשים לקראת רגעי ההכרעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 19:10 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חשוב שזה חארטה בארטה, ואני מעדיף בפירוש מועדון שבודק בצורה רצינית, ולא מחתים שחקנים מעכשיו לעכשיו רק כי "מכירים את השם".
ברור שיש מקום (גדול מאד) לשיפור בהתנהלות שלנו השנה. זה לא אומר שכל יריבותינו מתנהלות יותר טוב.

אני חוזר על מה שאמרתי ואני בטוח בכך - אם היו מתנהלים אצלנו כמו שהתנהלו אצל גליל במקרה באומן היו דורשים לפטר את האחראי להבאתו, ובצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 19:12 
ותתפלא, אבל לא הייתי בא בטענות למי שהחתים את באומן כמו שלא הייתי בא בטענות למי שהחתים את רנדל. קצת מצחיקים הסיפורים של עמית גל ש-"רימו אותו" וזה באמת פתטי, אבל אם עשו לשחקן את הבדיקות המתאימות, וזה שחקן שאתה מכיר משנה שעברה (לא מלפני עשר עונות) ויודע שהוא שחקן ליגה טוב, אז גם אם נפלת לקחת סיכון סביר.
יכול להיות שגליל לא עשו את כל הבדיקות אבל מהניסיון שלי (ואני יודע דבר או שניים על בדיקות רפואיות) אלו לא דברים חד משמעיים ויש הרבה מאוד דברים שאי אפשר לגלות גם במיליון בדיקות עד הרגע שהשחקן דורך על הפרקט ומשחק כמה משחקים. זה רחוק מלהיות המחדל הזועק שאתה מתאר, רחוק מאוד אפילו. אלו דברים שקורים גם במועדונים הגדולים והמקצועיים ביותר.

החובבנות האמיתית זה מה שקורה בהפועל לצערי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 19:28 
סמל אישי של המשתמש
פז, אני מצטער, אבל זה נראה שפשוט יש לך אג'נדה כבר.
החלטת שאצלנו ההתנהלות הכי גרועה, שבכל הקבוצות האחרות זה בסדר, וזהו.
אפילו שבא לך פה מקרה שממש זועק לשמיים, של שחקן שלקחו אותו מהיום למחר רק בגלל השם, ואחרי שהוחתם ברוב פאר והדר התברר שבקושי קושר את השרוכים. ואתה מתפלפל פה על "סיכון סביר".
שום סיכון ושום סביר. זה מחדל שאם היה אצלנו הפורום היה קורס מדרישה לפטר את אורי שלף ולקנוס את ארז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 19:50 
אי אפשר לנהל דיון בדמגוגיות אובר דרמטיות שכוללות תיאורים על שחקן לא מסוגל לזוז סנטימטר או לקשור שרוכים. בפועל המצב הוא הרבה יותר אפור. יש לך שחקן שהיה שחקן ליגה טוב מאוד רק לפני חצי שנה, עבר איזושהי פציעה אבל נראה מבחינה פיזית בסדר גמור (לא הגיע באיזה אובר משקל של 50 קילו ובטח לא נכה כמו שאתה מתאר אותו), עבר את הבדיקות הרפואיות הבסיסיות. הוא מתחיל לשחק, נראה לא כל כך בכושר (בכל זאת סגר בסביבות ה-20 דקות כל משחק ואפילו היה לא רע בליגה הבלקנית, לא צריך להגזים עם התיאורים על הנכות שלו), לא ברור אם זה עניין שצריך לתת לו כמה משחקים להכנס לעניינים כי הוא לא שיחק תקופה, או שיש פה בעיה יותר רצינית. נותנים לו צ'אנס כמה משחקים ורואים שזה לא זה. זהו.

סיפור שחוזר על עצמו באלפי מועדונים ותמיד יחזור על עצמו. כאמור הסיפור שלנו עם רנדל גם הוא יכל (ועוד יכול) להתפתח לכאן או לכאן, שוב אני אומר שהבדיקות הרפואיות זה לא מדד מושלם לכשירות של שחקן. אין לי מושג ממה אתה כל כך מתרגש. גם עם רנדל היו כל הסימנים (פציעה לא קלה, כמעט ולא שיחק העונה), גם את רנדל לקחו "רק בגלל השם הפאר וההדר" ושאר התיאורים הבומבסטיים שלך (מה הבעיה עם זה בדיוק?), ובכל זאת חשבתי שההחתמה שלו היא סיכון סביר שאנחנו חייבים לקחת וגם טענתי את זה מהאשכול הראשון שדיבר עליו, כך שאתה יכול לדבר לך על אג'נדה אבל העובדות לצדי ומי ששומר פה על עקביות זה לצערי רק אני. מה שאתה עושה לגבי באומן זה פרשנות בדיעבד, אני מסתכל על הדברים נכון לרגע ההחתמה.

בכל מקרה אני לא יודע למה כל כך נתפסת לעניין הזה, זה די רחוק מהפואנטה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 20:09 
סמל אישי של המשתמש
אני מתרגש, כי הבאומן הזה מובא בתור דוגמה להתנהלות תקינה.
אפילו שהוא הוחתם מעכשיו לעכשיו, אפילו שלפחות כשאני רואה אותו הוא נראה בבירור כאילו הוא בקושי זז. אני לא יכול להשוות בכלל את איך שהוא נראה (מוגבל, איטי) לאיך שרנדל נראה (בעיקר חסר כושר גופני).
זה לא סיכום מחושב. זה הימור פזיז, שהתפוצץ להם בפרצוף, אם הייתי צריך לשים כסף הייתי מהמר שהם החתימו אותו בלי לעשות בדיקות רציניות בכלל ("השם שלו מוכר לי" זאת לא בדיקה רצינית).

ואני נתפס לזה, כי ההצגה הזאת כאילו המועדון שלנו (עם כל בעיותיו וחסרונותיו, ויש ועוד איך, ואני בעצמי מעלה אותם בפני חברי הנהלה מפעם לפעם) הוא איזה פרטאץ' מוחלט שבמקרה משחק בליגה של הגדולים, היא בעיניי לא רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 20:14 
גם ברנדון באומן הכושל והמחדל שיחק בממוצע יותר דקות מג׳ף אלן.
וכן, ההתנהלות של הפועל העונה מקצועית היא ביי פאר הכי גרועה בליגת העל, ואני מהמר שגם לא תמצא כמעט קבוצות בלאומית שהרשו לעצמן להתנהל ככה העונה.
העובדה היא פשוטה. גליל לא שיחקה משחק אחד העונה בנחיתות של זר. לדעתי גם לא הפועל אילת. הפועל תל אביב משחקת כל העונה. כל העונה, עם שני זרים ורבע. זה מביש, זה לא מקצועי. זה לא רציני. זו התנהלות מקצועית שמתאימה לליגה א׳.
כן בדיקות רפואיות, לא בדיקות רפואיות. לפחות הקבוצות האלה לא מוותרות מראש. מחתימות שחקנים ומשחקות עם סגל ראוי בעוד שהפועל מרוב בדיקות משחקת כל העונה עם שני זרים ורבע.
אז הפועל, הבדיקות האלה יפות וטובות, אבל הן לא ערובה לכלום. ראה טרייסי סמית בעונה שעברה, ראה הפארסות של העונה.
מה שאילת וגליל עושות זה משהו מקצועי וסביר בתנאי ליגת העל. הן מתפשרות, כי גם הפשרה טובה יותר מאשר לשחק עונה שלמה עם מיסטר אוויר כלום בעמדת הגארד הזר. הפועל, במקום זה, הלכה על מיסטר אוויר כלום. ככה זה נראה לצערי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 20:24 
סמל אישי של המשתמש
ושוב הלכה על כלום. שוב פעם הגניבת דעת.
איך הלכה על כלום אם כבר היו 4 שחקנים שהוחתמו בעמדה הזאת?!
מצד אחד - יכול לקרות שמפשלים, ושנופלים. זה נסלח. רק לא אצלנו. אצלנו זה לא רציני, וחובבני ובדיחה.

העיכובים - לא רציניים. אני לא חולק על זה. זאת בעיניי התקלה האמיתית, שזמן רב כ"כ חלף בין החלפה להחלפה (אם כי לחלק מזה לפחות יש הסבר סביר בעיניי), ואם שואלים אותי בקיץ זה צריך להיות במקום מס' 2 ברשימת הדברים לטפל בהם (אחרי להשיג כסף).

אבל לאמר שלא הביאו כלום? די לזיין בשכל. זה כבר מרתיח ממש.
כשמביאים ולא הולך או נפצעים אצל אחרים זה "מובן" ו"קורה" ו"סיכון מחושב". אצלנו זה לא בסדר. אצלנו זה "בדיחה".
הבדיחה האמיתית פה זה שפשוט אנשים לא מוכנים לקבל אצלנו דברים שאצל אחרים הם מקבלים בלי בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 20:28 
הפועל כתב:
אני מתרגש, כי הבאומן הזה מובא בתור דוגמה להתנהלות תקינה.
אפילו שהוא הוחתם מעכשיו לעכשיו, אפילו שלפחות כשאני רואה אותו הוא נראה בבירור כאילו הוא בקושי זז. אני לא יכול להשוות בכלל את איך שהוא נראה (מוגבל, איטי) לאיך שרנדל נראה (בעיקר חסר כושר גופני).
זה לא סיכום מחושב. זה הימור פזיז, שהתפוצץ להם בפרצוף, אם הייתי צריך לשים כסף הייתי מהמר שהם החתימו אותו בלי לעשות בדיקות רציניות בכלל ("השם שלו מוכר לי" זאת לא בדיקה רצינית).

ואני נתפס לזה, כי ההצגה הזאת כאילו המועדון שלנו (עם כל בעיותיו וחסרונותיו, ויש ועוד איך, ואני בעצמי מעלה אותם בפני חברי הנהלה מפעם לפעם) הוא איזה פרטאץ' מוחלט שבמקרה משחק בליגה של הגדולים, היא בעיניי לא רצינית.

באומן לא סתם "שם מוכר" אלא היה שחקן של 16 נק' ו-8 ריב' בקבוצה מקום שני בליגה שנה שעברה. היה אחד השחקנים הטובים בליגה. מבחינה מקצועית אין מחלוקת על היכולת שלו ובאמת בפן הזה לא היה להם מה לבדוק. יש מצב טוב שהם לא עשו לו את כל הבדיקות הרפואיות הדרושות אבל כאמור הבדיקות האלה הן לא בדיוק הגולד סטנדרט. יכול מאוד להיות שגליל כן התרשלה כאן (אנחנו לא באמת מכירים את ההליך המדויק שם להבאת שחקן), אבל דברים כאלה קורים ותמיד יקרו גם כשהקבוצה לא מתרשלת ולכן לא הבנתי את ההתרגשות הגדולה. עדיין לא הבהרת לי מה מבדיל את ההחתמה שלו מזו של רנדל למעט התוצאה. תיאורטית רנדל יכל לעלות אתמול ולשחק כמו באומן גם עם כל הבדיקות בעולם ועדיין לא הייתי מאשים לרגע את ההנהלה בנושא הזה.

והמועדון שלנו הוא אולי לא המילים המדויקות שכתבת אבל הוא בהחלט מועדון יוצא דופן בהתנהלות שלו בליגת העל (ולא לטובה). הוא בהחלט המועדון היחיד בליגת העל שמרשה לעצמו לשחק בלי זרים כבר כמעט עונה שלמה. הוא באמת המועדון היחיד שמרשה לעצמו להיות בחיסרון מתמשך. אלו עובדות. אין עוד קבוצות בליגה שמתנהלות בצורה הזאת - פשוט אין. אי אפשר להתווכח עם זה. אפשר לנסות להסביר, אפשר לנסות לתרץ, אבל בכל ניסיון כזה צריך להתמודד עם העובדה שאנחנו היחידים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
ושוב - לא חולק על זה. פישלנו בתחום הזה, ובגדול. אבל מפה ועד הדרך שזה מוצג פה - ושההתנהלות במועדונים אחרים מוצגת לעומת זאת - יש מרחק רב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 20:31 
הפועל כתב:
ושוב הלכה על כלום. שוב פעם הגניבת דעת.
איך הלכה על כלום אם כבר היו 4 שחקנים שהוחתמו בעמדה הזאת?!
מצד אחד - יכול לקרות שמפשלים, ושנופלים. זה נסלח. רק לא אצלנו. אצלנו זה לא רציני, וחובבני ובדיחה.

העיכובים - לא רציניים. אני לא חולק על זה. זאת בעיניי התקלה האמיתית, שזמן רב כ"כ חלף בין החלפה להחלפה (אם כי לחלק מזה לפחות יש הסבר סביר בעיניי), ואם שואלים אותי בקיץ זה צריך להיות במקום מס' 2 ברשימת הדברים לטפל בהם (אחרי להשיג כסף).

אבל לאמר שלא הביאו כלום? די לזיין בשכל. זה כבר מרתיח ממש.
כשמביאים ולא הולך או נפצעים אצל אחרים זה "מובן" ו"קורה" ו"סיכון מחושב". אצלנו זה לא בסדר. אצלנו זה "בדיחה".
הבדיחה האמיתית פה זה לאמר שפשוט אנשים לא מוכנים לקבל אצלנו דברים שאצל אחרים הם מקבלים בלי בעיה.

הלכה על כלום זה אומר שב17 מחזורים לא היה לך פעם אחת גארד זר במשרה מלאה. זה בעיני כלום. אתה יכול לאמץ את תירוצי ״חוסר המזל״ (אם כי אני בתחושה עמוקה שהסיכוי שמאט בולדין היה הופך לכישלון מהדהד גבוה פי כמה מהסיכוי שהוא היה זר סביר) אני קורא לזה ״התנהלות חובבנית״. העובדה היא שעונה שלמה אתה משחק עם שני זרים ורבע. זו העובדה. עכשיו, בוא תראה לי עוד קבוצה בליגת העל שמשחקץ עונה שלמה עם הרכב זרים מביך כזה. עזוב, בוא תראה לי בלאומית קבוצה ששיחקה העונה 10 משחקים זר אחד. זה התנהלוץ מביכה. זה שהביאו את רמון מור ושיחררו אותו אחרי שקיבל חמש דקות בשלוש משחקים זה בדיחה. ההתנהלוץ עם טיילור היא בדיחה. זה שהארדי ביטל ביום חמישי ולא הייתה אלטרנטיבה זמינה זה לא רציני.
וכן, בעמדת הגארד הזר העונה שילקת עם מיסטר כלום. תהפוך את זה כבר שתרצה. לגלבוע גליל יש את קמי הייז ולידו רקים סנדרס וג׳מאר סמית כזרים. לך יש את סטיט ולידו את מיסטר כלום בתור גארד זר. כל העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 20:33 
סמל אישי של המשתמש
הפועל
פעם ראשונה מקרה
פעם שניה צירוף מקרים
פעם שלישית שיטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 20:34 
הפועל כתב:
ושוב - לא חולק על זה. פישלנו בתחום הזה, ובגדול. אבל מפה ועד הדרך שזה מוצג פה - ושההתנהלות במועדונים אחרים מוצגת לעומת זאת - יש מרחק רב.

ההתנהלות המקצועית בסוגיית הזרים במועדונים אחרים היא יותר טובה, או פחותהטובה. אבל היא התנהלות של ליגת על. ההתנהלות של הפועל תל אביב בנושא הזרים היא התנהלות של קבוצה בליגה א. מצטער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 20:36 
סמל אישי של המשתמש
תגיד לי פרביס (ואני אחזור על זה עד שתבין) - אם הייתה אלטרנטיבה "רצינית" כמו שבגליל באומן הייתה אלטרנטיבה רצינית והיו מביאים מהיום למחר מישהו רק כי שיחק כאן בליגה ומכירים את השם שלו, מה יית אומר על זה?

וכן יש גם חוסר מזל בחיים, אתה יודע. אלן נפצע אחרי סיבוב. זה לא קורה אף פעם? טורה מורי שוחרר לפני תחילת העונה. זה לא חוסר מזל? בולדין נפצע אחרי 3 דקות. זה לא חוסר מזל? רמון מור הגיע ונראה בכל רגע על המגרש כאילו הדבר האחרון שבא לו זה להיות פה, וברח ברגע שהתחילו טילים - זה לא חוסר מזל?
בעיות כסף חמורות היו השנה (מכל מיני סיבות שלא ניכנס כרגע) - זה לא חוסר מזל?
לטיילור אני לא אכנס, כי שם באמת לדעתי ארז אשם יותר מטיילור.

אז הכל נכון. התעכבנו, וטיילור והכל. אבל לקחת את כללללל מה שהיה השנה ולהפיל הכל על חובבנות ובדיחה, וכשדברים "חמורים" לא פחות קורים בקבוצות אחרות להתייחס לזה בסלחנות, ויותר מכך - כרצינות! באומן שהוחתם מהיום למחר אפילו שהוא נראה מוגבל לחלוטין כהתנהלות רצינית! - זה כבר גניבת דעת.

לא התנהלנו טוב השנה. לא התנהלנו ברמה שראויה לליגת על. אבל מפה ועד "ליגה א'" ו"בדיחה" ו"ללמוד מגליל" - רב המרחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 188 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: