תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 15:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 252 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: "הניחו לאוהדים באשר הם"
הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 15:36 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
מסכים עם כל מילה שכתבת! רק בעיה אחת יש לי, כל האש שהופנתה כפי האולטראס נבעה לדעתי מאי הבנה אחרת. האולטראס לא התכוונו תכניסו גזענים למגרשים אלא התכוונו שיניחו לאוהדים תמימים שבאים עם חולצות של ארגון או רוצים להביע את דעתם(בגדר החוק). כמו שזה קורה בבית"ר זה יכול לקרות גם אצלנו. אם פתאום מישהו יתהפך על כל אלה שצועקים שואה למכבי ויאשימו את האולטראס אז לא נוכל לבוא עם חולצות של אולטראס הפועל? או לא נוכל לקלל את יוסי או כל דבר אחר רק כי מישהו החליט? למרות היריבות האידיאולוגית כולנו אוהדים וכמו שזה קרה להם זה יכול לקרות גם לנו.

מה בביטוי "באשר הם" מבדיל בין גזענים לאוהד התמים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 15:43 
בני, אף אחד לא טעה בנוסח.
הכוונה ב"תניחו לכל האוהדים באשר הם", היא לא "תעזבו את האוהדים, במיוחד את הקיצוניים של לה פמיליה", אלא "תעזבו את האוהדים, גם אם הם אוהדי בית"ר ואויבים שלנו".
אתם אולי עושים הבדלה בין אוהדי בית"ר ללה-פמיליה. מבחינתי כולם שם אותו חרא.
ועדיין, לא יכול להיות שכל פעם שיחליטו לעשות עליהום נגד אוהדי כדורגל, אז האצבע תהיה קלה על ההדק.
ואין לי מושג אם מי שהרחיקו בצווים פאשיסטיים אשם או לא אשם (הבנתי שעם חלק סגרו חשבונות בלי שום קשר), כי לשמחתי אני לא מכיר ולא רוצה להכיר אוהדי בית"ר (או מכבי), אבל אני יודע איך זה עובד אצלנו וכמה פעמים חברים שלי אכלו חרא על דברים שהם לא עשו ואיך מתייחסים אליי במגרשי הכדורגל והכדורסל (ואני עבריין בדיוק כמו שאתה עבריין, אבל מספיק ששוטר קיטלג אותך בקבוצה מסוימת ומייד הפכת לחשוד המיידי).
ולהבדיל ממה שכתב ערן, אז ברור לכולנו שהעליהום התקשורתי לא יפסח עלינו וברור שאנחנו צריכים להוריד פרופיל עד יעבור זעם (וגם בלי קשר לנעשה בבית"ר), אבל מה הקשר בדיוק בין זה לבין השלט הזה?
איך אפשר להזכיר בנשימה אחת את הכתובת "פניני לגז" שכולה טיפשות לשמה (אם לא הייתי יודע שהקהל של הפועל כ"כ טיפש, הייתי בטוח שדבר כזה מיותר ומטומטם על שחקן כ"כ מיותר ומטומטם, היא לא יותר מפרובוקציה נגדנו), לבין שלט כזה?
במציאות האבסורדית של הספורט הישראלי, לעיתונאים ואנשי תקשורת מזדיינים יש את החוצפה להעביר ביקורת (ואני לא מדבר על ההתנגדות הליגטימית לאלימות, כשהיא לא מומצאת ע"י התקשורת והשופטים) על אוהדים שמוכנים ללכת אחרי הקבוצה שלהם לכל מקום ובכל מזג האוויר ולבזבז זמן וכסף ואחרי כל זה שיתייחסו אליהם בכל מגרש כמו לכלבים וישנו להם מועדי משחקים 3 ימים לפני משחק.
אז לא ירחק היום שכבר נהיה חייבים להתאחד ולהתחיל לשמור קצת על הזכויות שלנו כאוהדים, ומקווה שהשלט הזה אולי יהיה התחלה של שינוי בתפיסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 16:05 
היו כותבים על הבאנר "תנו לחיות לחיות" ושלום על ישראל.
אותה משמעות כמו השלט המקורי בלי לעורר כל כך הרבה שאלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: "הניחו לאוהדים באשר הם"
הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 16:25 
בואו נאפשר בשם זכויות האוהד להיכנס לתחומי האיצטדיון לקלל את סדאייב, לעשות לו הו הו הו כל פעם שהוא נוגע בכדור ולצעוק לו מוחמד מת.

גאוני!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 16:27 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
בואו נאפשר בשם זכויות האוהד להיכנס לתחומי האיצטדיון לקלל את סדאייב, לעשות לו הו הו הו כל פעם שהוא נוגע בכדור ולצעוק לו מוחמד מת.

גאוני!!

אף אחד לא דיבר על זה:
בואו ניתן לכל שוטר או לכל דנינו להחליט איזה חולצה חוקית ואיזה חולצה לא מתאימה לו שתלבש.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: "הניחו לאוהדים באשר הם"
הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 16:30 
JustZiv כתב:

גאוני!!

לא, מי שעושה את זה תעיף אותו החוצה, אל תיגע במי שלא עשה כלום.

כשלך נותנים משחק בלי קהל נשמע לך הגיוני שיגידו לך "שייכנס, שיתלה שלטים פניני לגז"?
אתה עשית משהו שמגיע לך להיענש?

אשכרה עושים מכם אזרחים חסרי זכויות בשנייה שאתם שמים על עצמכם צעיף, הזמן והכסף שלכם הופכים למשהו עם אפס משמעות, ואתם מרוצים כי עושים את זה גם לאחרים?

כנראה שהשנאה באמת מעוורת, רק לא את מי שהטיחו בו את זה לאורך לא מעט זמן. אלא דווקא להיפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 16:31 
villa crespo כתב:

אז לא ירחק היום שכבר נהיה חייבים להתאחד ולהתחיל לשמור קצת על הזכויות שלנו כאוהדים, ומקווה שהשלט הזה אולי יהיה התחלה של שינוי בתפיסה.

כולי תקווה שהשינוי הזה יקרה גם במאבקים על מחירי כרטיסים מופקעים, כרטיסי נוער וכו'. ..זה לא קרה בעבר, אולי השלט הזה מסמן שינוי בתפיסה באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: "הניחו לאוהדים באשר הם"
הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 16:31 
שטויות, כל מיני שהתכוון לבוא עם החולצות הנ״ל היה בסוף נוהם לצ׳צ׳נים. הזבלים האלה צריכים לשבת מאחורי סורג ובריח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 16:37 
וכל האלפים שבאים עם חולצה של האולטראס קשורים לאולטראס?
בן אדם כולה קנה חולצה ממי שיש לו לקנות חולצה, כי המועדון לא עושה כלום בכיוון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
וכל האלפים שבאים עם חולצה של האולטראס קשורים לאולטראס?
בן אדם כולה קנה חולצה ממי שיש לו לקנות חולצה, כי המועדון לא עושה כלום בכיוון הזה.

בדיוק.
היום זה הם מחר זה אנחנו.
מה תגידו אם בעקבות עוד אחד מ"פשעי האנושות" המוקצנים בטירוף שהקהל שלנו יעשה, המשטרה תחליט שכל מי שמגיע עם חולצת אולטראס הפועל לא יכול להכנס למגרש? זה בדיוק אותו הדבר.
אני חס וחלילה לא בא לסנגר על החבר'ה של הלה פמיליה, אבל יש גבול עד לאן אפשר להוריד את זכויות האוהד במדינה.
עכשיו אתם מבסוטים כי זה קורה להם, ורובם שם באמת נבלות שהיו צריכים להענש כבר אלף פעם לפני. אבל הבעיה שמחליטים על לנקוט ביד נוקשה אחרי איזה מקרה שאיבד פרופורציות בתקשורת, וכל שוטר שלא תבואו לו טוב בעין יוכל להחליט לעצור אתכם על כלום ולתפור לכם איזה תיק על שקר כלשהו.
היום זה הם, מחר זה שוב פעם אנחנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 17:02 
19 כתב:
JustZiv כתב:

גאוני!!

לא, מי שעושה את זה תעיף אותו החוצה, אל תיגע במי שלא עשה כלום.

כשלך נותנים משחק בלי קהל נשמע לך הגיוני שיגידו לך "שייכנס, שיתלה שלטים פניני לגז"?
אתה עשית משהו שמגיע לך להיענש?

אשכרה עושים מכם אזרחים חסרי זכויות בשנייה שאתם שמים על עצמכם צעיף, הזמן והכסף שלכם הופכים למשהו עם אפס משמעות, ואתם מרוצים כי עושים את זה גם לאחרים?

כנראה שהשנאה באמת מעוורת, רק לא את מי שהטיחו בו את זה לאורך לא מעט זמן. אלא דווקא להיפך.

מסכים איתך אבל את השלט שהונף הבינו כתמיכה גם באלה שאתה קורא כאן להעיף (כשהם מבצעים אקט שבגינו צריך להעיף אותם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 17:03 
שחר כתב:
villa crespo כתב:

כולי תקווה שהשינוי הזה יקרה גם במאבקים על מחירי כרטיסים מופקעים, כרטיסי נוער וכו'. ..זה לא קרה בעבר, אולי השלט הזה מסמן שינוי בתפיסה באמת.

בדיוק.
בעבר, אותם אנשים, טענו שאסור לשתף פעולה בשום מצב עם אוהדי בית"ר ומכבי, גם בנושאים שמשותפים לכל הקהלים.
נקווה שחל שינוי מחשבתי בנושא הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 18:10 
סמל אישי של המשתמש
לפי מה ששמעתי גם הקופים הירוקים עשו שלט של מחאה כנגד המשטרה במקרה הזה. שלט עם הכיתוב Freedom for Ultras

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 18:40 
מה קרה לכל היפי נפש פה? אתם באמת נהנים לראות מדינה שלמה מבקרת ודורסת בשיא הצביעות ארגון אוהדים..? מבחינתכם זה לגיטימי להוציא צווי מעצר לא תקניים? מעצרים של אוהדים לא מעורבים ועוד 1001 אקטים שלא יעברו אפילו במדינת עולם שלישי?

מישהו פה בכלל ראה מה קרה אחרי הדרבי עם המשטרה? מישהו בכלל היה פה במלחה אתמול וראה איך התנהגו אלינו? שמעתם על מה אוהדים *שלנו* נעצרו לאחרונה? הסתכלתם בכניסה לבלומפילד בפגיעה בפרטיות של מספר מורחקים? מישהו בכלל פתח פה את העיניים לראות את החוסר סובלנות שנוצר כלפי אוהדי כדורגל בארץ והלה פמילייה בפרט?

היום אלו הלה פאמילייה, מחר אלה אנחנו, צאו מהבועה שלכם טמבלים... מדובר פה באוהדי כדורגל, זה הכל.

נערך לאחרונה על ידי יעקב אקהויז בתאריך 19 פברואר 2013, 19:06, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 18:41 
אם ואם , זה לא עסק שלנו !!!! אנחנו בפסגת גן עדן ממש שיש לנו זמן וכוח להתעסק בביוב של אחרים
שיזדיינו בייתר והאוהדים שלה נקודה
חבל שהאולטראס מתחיל להמאיס את עצמו עם כל ה"הברקות" שלו בזמן האחרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 19:01 
בני12 כתב:
שחר כתב:
villa crespo כתב:

בדיוק.
בעבר, אותם אנשים, טענו שאסור לשתף פעולה בשום מצב עם אוהדי בית"ר ומכבי, גם בנושאים שמשותפים לכל הקהלים.

א. הלוואי ונתחיל לתת קצת כבוד לעצמנו, נעריך את הכח שלנו ונשפיע על ההתעללות הפושעת באוהדי כדורגל. שוב, לא יכול להיות שאנחנו אלה שנשלם מחיר מופקע, שלאף אחד לא יהיה איכפת מהמאמץ השוחק שכרוך באהדת קבוצה, שהמשטרה והתקשורת ירדפו אותנו וייתייחסו אלינו כמו למחבלים, ובסופו של דבר, אנחנו נמשיך לשתוק ומי שיביע את דעתו על הכדורגל בישראל ועל האוהדים (לרבות קביעה מי אוהד ואיך אוהד צריך להתנהג) הם סמרטוטים כמו אייל ברקוביץ' וניב רסקין, שמעולם לא שילמו שקל על כרטיס.

ב. אבל שוב אתה קבעת שאותם אותם טענו ככה וככה. כאילו לכולם יש אותה דעה ולא ייתכן שיש כמה דעות שונות, גם אם במבחן התוצאה אתה צודק שלא נעשה כלום.

ג. אותי, למשל, הרבה יותר מעניין שנהיה שותפים ונשפיע על דברים כאלה, מאשר על דברים מקצועיים והצערבות בבחירת מאמנים ושחקנים. במקום זה קיבלנו קבוצת אוהדים שלא עושה כלום בכל מה שקשור ביחס לאוהדים, אבל בוולפסון מסתובבים יותר אוהדים משחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 19:17 
villa crespo כתב:
בני12 כתב:
שחר כתב:
villa crespo כתב:

בדיוק.

א. הלוואי ונתחיל לתת קצת כבוד לעצמנו, נעריך את הכח שלנו ונשפיע על ההתעללות הפושעת באוהדי כדורגל. שוב, לא יכול להיות שאנחנו אלה שנשלם מחיר מופקע, שלאף אחד לא יהיה איכפת מהמאמץ השוחק שכרוך באהדת קבוצה, שהמשטרה והתקשורת ירדפו אותנו וייתייחסו אלינו כמו למחבלים, ובסופו של דבר, אנחנו נמשיך לשתוק ומי שיביע את דעתו על הכדורגל בישראל ועל האוהדים (לרבות קביעה מי אוהד ואיך אוהד צריך להתנהג) הם סמרטוטים כמו אייל ברקוביץ' וניב רסקין, שמעולם לא שילמו שקל על כרטיס.

ב. אבל שוב אתה קבעת שאותם אותם טענו ככה וככה. כאילו לכולם יש אותה דעה ולא ייתכן שיש כמה דעות שונות, גם אם במבחן התוצאה אתה צודק שלא נעשה כלום.

ג. אותי, למשל, הרבה יותר מעניין שנהיה שותפים ונשפיע על דברים כאלה, מאשר על דברים מקצועיים והצערבות בבחירת מאמנים ושחקנים. במקום זה קיבלנו קבוצת אוהדים שלא עושה כלום בכל מה שקשור ביחס לאוהדים, אבל בוולפסון מסתובבים יותר אוהדים משחקנים.

הלוואי וארגון האולטראס כארגון היה תורם להפועל בכל שנותיהם , מה שהעמותה תרמה להפועל (קהל + קבוצה) בפחות משנה .
אבל זה בסדר , אני לא מתפלא שהודעה כזו יוצאת מהמקלדת שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 19:28 
א. לא התכוונתי לפגוע בעמותה. התכוונתי שהשינוי צריך לבוא מהאוהדים ובעיקר מאולטראס הפועל, רק שקבוצת אוהדים הייתה אמורה להיות קרש קפיצה בעניין. בכדורסל, למשל, יש לנו הרבה יותר כח בכל מה שקשור ביחס לאוהדים.
גם המקורבים עליהם דיברתי הם לא אנשי העמותה. שוב אתם מכניסים לאחרים מילים לפה. לא יודע מי אתה ומה אתה, אבל אם אתה לא מבין שלהפועל יש כבר שנים בעיה קשה של מקורבים, אז אין לך מושג ואתה יכול להתכחש לזה עד מחר. זה לא קשור בכלל לעמותה.

ב. אולטראס הפועל כאירגון וכבודדים תרמו להפועל ולאוהדיה הרבה יותר ממה שאתה חושב. יותר מזה, בלי אירגון אולטראס הפועל לא הייתה עמותה ולא קבוצת אוהדים. לא שאני אומר שזה טוב או לא טוב, אבל שוב אתה מדבר על דברים שאין לך מושג בהם.

ג. אני שמח לדעת שאתה לא מופתע מהדברים שיוצאים לי מהמקלדת. לפחות זה אומר שאני עקבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
סימו וחזיונות העמותה
:LOL2:
תרמה את אסי דומב.קוטיניו

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 19:37 
villa crespo כתב:
א. לא התכוונתי לפגוע בעמותה. התכוונתי שהשינוי צריך לבוא מהאוהדים ובעיקר מאולטראס הפועל, רק שקבוצת אוהדים הייתה אמורה להיות קרש קפיצה בעניין. בכדורסל, למשל, יש לנו הרבה יותר כח בכל מה שקשור ביחס לאוהדים.
גם המקורבים עליהם דיברתי הם לא אנשי העמותה. שוב אתם מכניסים לאחרים מילים לפה. לא יודע מי אתה ומה אתה, אבל אם אתה לא מבין שלהפועל יש כבר שנים בעיה קשה של מקורבים, אז אין לך מושג ואתה יכול להתכחש לזה עד מחר. זה לא קשור בכלל לעמותה.

ב. אולטראס הפועל כאירגון וכבודדים תרמו להפועל ולאוהדיה הרבה יותר ממה שאתה חושב. יותר מזה, בלי אירגון אולטראס הפועל לא הייתה עמותה, לא קבוצת אוהדים ולא כלום. לא שאני אומר שזה טוב או לא טוב, אבל שוב אתה מדבר על דברים שאין לך מושג בהם.

ג. אני שמח לדעת שאתה לא מופתע מהדברים שיוצאים לי מהמקלדת. לפחות זה אומר שאני עקבי.

א. זה מה שמובן מדבריך (כאילו חברי העמותה הם המקורבים ובמקום לדאוג לקהל הם מתערבים בעניינים אחרים )
ב. העמותה לא יכלה לקום ללא אישור האולטראס , מה שנקרא פה קבור הכלב
ג. אני יודע הרבה יותר ממה שנדמה לך
ד. כן אתה עקבי .

אולטראס הפועל עושים המון למען הקבוצה אבל בעיקר במה שהם חושבים שהוא למען הקבוצה , לפעמים זה טוב ויפה ולפעמים זה רע ומגעיל .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 19:37 
סמל אישי של המשתמש
אולי מישהו יעיף כבר את הילד הדביל הזה מכאן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 19:38 
פאביו כתב:
סימו וחזיונות העמותה
תרמה את אסי דומב.קוטיניו

כרגיל , הרבה צבע מעט תוכן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 19:44 
לא זכור לי שתמכנו באוהדי הפועל חיפה ובמאבקם נגד יואב כץ.
לא זוכר שיתוף פעולה נגד מחירי הכרטיסים.
אבל שיתוף פעולה נגד המשטרה (ככל שתהיה צודקת) למען אוהדי בית"ר - זה כן.
אחלה סדר עדיפויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 20:04 
מתנקש על פיגום כתב:
אם ואם , זה לא עסק שלנו !!!! אנחנו בפסגת גן עדן ממש שיש לנו זמן וכוח להתעסק בביוב של אחרים
שיזדיינו בייתר והאוהדים שלה נקודה
חבל שהאולטראס מתחיל להמאיס את עצמו עם כל ה"הברקות" שלו בזמן האחרון

אתה רציני או שאתה סמוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 20:16 
רציני רציני , מה לא ברור או חשוד לך בהודעה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 20:24 
סימרוטיץ כתב:
villa crespo כתב:
בני12 כתב:
שחר כתב:
villa crespo כתב:

בדיוק.

הלוואי וארגון האולטראס כארגון היה תורם להפועל בכל שנותיהם , מה שהעמותה תרמה להפועל (קהל + קבוצה) בפחות משנה.

:LOL2: אתה טמבל. :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 20:41 
יעקב אקהויז כתב:
סימרוטיץ כתב:
villa crespo כתב:
בני12 כתב:

הלוואי וארגון האולטראס כארגון היה תורם להפועל בכל שנותיהם , מה שהעמותה תרמה להפועל (קהל + קבוצה) בפחות משנה.

כרגיל , מטומטמי כל העולם התאחדו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
יעקב אקהויז כתב:
סימרוטיץ כתב:
villa crespo כתב:
בני12 כתב:

כרגיל , מטומטמי כל העולם התאחדו .

תרמתי את תרומתי לעמותה , וגם לעוד עמותת הכדורסל,מכיר?
נו,ומה העמותה עשתה?
מה אתה מחזיק מהעמותה שאני מבהיר ומדגיש,תומך בה בכל ליבי.
מה העמותה עשתה?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 21:10 
פאביו כתב:

נו,ומה העמותה עשתה?
מה העמותה עשתה?

אני בטוח שנציגי העמותה ישמחו לענות לך , בינתיים העמותה יוצרת קהילה וקורת גג אחת לכל אוהדי הפועל באשר הם ,העמותה פועלת לקידום נושאים אשר חשובים לכל אוהד ואהוד , אבל אתה אוהב דברים אינסנט אין לך סבלנות לחכות , מעניין שאתה אומר שהעמותה הביאה את דומב וקוטיניו אך לא את ורמוט טב"ח או ממן (למרות שברור לך שאין קשר )
אצלך הכל מונע מהמצב של הפועל , כשטוב העמותה וגירוש טביב אחלה , וכשרע אז חבל שאין טביב והעמותה לא עשתה כלום (אתה רואה גם אני יכול לעשות הכללות )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2013, 21:14 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
פאביו כתב:

נו,ומה העמותה עשתה?
מה העמותה עשתה?

אני בטוח שנציגי העמותה ישמחו לענות לך , בינתיים העמותה יוצרת קהילה וקורת גג אחת לכל אוהדי הפועל באשר הם ,העמותה פועלת לקידום נושאים אשר חשובים לכל אוהד ואהוד , אבל אתה אוהב דברים אינסנט אין לך סבלנות לחכות , מעניין שאתה אומר שהעמותה הביאה את דומב וקוטיניו אך לא את ורמוט טב"ח או ממן (למרות שברור לך שאין קשר )
אצלך הכל מונע מהמצב של הפועל , כשטוב העמותה וגירוש טביב אחלה , וכשרע אז חבל שאין טביב והעמותה לא עשתה כלום (אתה רואה גם אני יכול לעשות הכללות )

העמותה הביאה את טבח?ממן?אין לך מושג.
העמותה מביאה קורת גג,אין ספק,הישג מדהים.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 252 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: