תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 17:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 252 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: "הניחו לאוהדים באשר הם"
הודעהפורסם: 17 פברואר 2013, 07:30 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
KID A כתב:
גרמנרי כתב:
להתייחס לכל שלט הפך להיות הנושא האהוב בפורום שדים .

אין לי מושג על מה השלט מדבר וגם לא אכפת לי , אכפת לי מהקבוצה.

:ROSE:
ועוד אנשים חיים בסרט שבהתאחדות, במשטרה ובבית הלבן קוראים את כל השלטים האלה וממש איכפת להם מהם.

את "פניני לגז" הם קראו יפה מאוד אז מי פה הוא זה שחי בסרט?

מי שנותן את הדוגמא של "פניני לגז".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2013, 09:16 
אכן שלט מעניין. אני אדאג לזכור וללחוש אותו כמנטרה ביציאה הבאה מאצטדיון טדי, בעודי מזגזג במיומנות בין רסיסי רוק, אבנים, בקבוקים ושאר ארטילריית בבונאז' בואכה מנהרת בגין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: "הניחו לאוהדים באשר הם"
הודעהפורסם: 17 פברואר 2013, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
KID A כתב:
ItaiH6 כתב:
KID A כתב:
גרמנרי כתב:
להתייחס לכל שלט הפך להיות הנושא האהוב בפורום שדים .

אין לי מושג על מה השלט מדבר וגם לא אכפת לי , אכפת לי מהקבוצה.

ועוד אנשים חיים בסרט שבהתאחדות, במשטרה ובבית הלבן קוראים את כל השלטים האלה וממש איכפת להם מהם.

את "פניני לגז" הם קראו יפה מאוד אז מי פה הוא זה שחי בסרט?

מי שנותן את הדוגמא של "פניני לגז".

אבל הוא צודק.
"הם" קוראים כל דבר. להזכירך בדרבי המוטות השלט לפני המשחק היה we are driven by pure hate וכולם עשו מזה סקנדל וקישרו את זה לאירועים בסוף המשחק.
לא יודע מה היתה המטרה של השלט הזה וזה גם לא כ"כ מעניין.
מי שירצה להתלבש עלינו יעשה את זה גם ככה, חבל רק לתת להם סיבות לעשות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2013, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
השלט במקום וכל הכבוד לכל מי שיצר והניף אותו.
עצרו שם עשרות אם לא יותר של אוהדים רק לפי חשדות והאשמות ללא ביסוס.
מחר זה יכול להתהפך עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2013, 09:49 
חשבתם אולי יש פה מגמה להיכנס בכל אירגוני האוהדים באופן הכי לא דמוקרטי שיכול להיות?
חשבתם שאולי אחרי שהלכתם הביתה בדרבי היו אוהדים שנשארו לקפל ציוד והרגישו את שינוי הגישה של המישטרה כלפי האוהדים ?
חשבתם על כך שאנו בעיני הממסד איננו שונים מכל אירגון אוהדים זה או אחר ומבחינתם כולנו חוליגנים בפוטנצייה.
אסור להגיע עם חולצות אירגון
אסור להביע מחאה
אסור אפילו להתווכח עם אנשים אחרים בעלי ראייה שונה (לא בא לי שתהיה פה קח את הבן שלך ותעוף מפה) מדברי החוכמה של שוטר לאוהד שאני שמעתי. ולמה זה כי הוא מזוהה עם האולטראס
פירסום תמונתם ושמם של מורחקים כולל מספר זהות , איפה פה צינעת הפרט?
השלט הוא לא הזדהות עם אירגון הלה פמיליה אלא מחאה על התנהגות המימסד והמישטרה בתור גוף מבצע על העליהום שנוצר כנגד אירגוני האוהדים והפיכתם לסוג של אירגוני פשיעה או טרור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: "הניחו לאוהדים באשר הם"
הודעהפורסם: 17 פברואר 2013, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
ציטיאט והגרמני המקורי, הכל נכון. אז אולי כדאי, דווקא עכשיו עם כל העליהום, להוריד טיפה את הראש עד יעבור זעם? או שזה לא בלקסיקון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2013, 10:02 
ערן אני מדבר על השלט. מעבר לכך מעצבן אותי שיש אוהדים של הפועל שכל מטרתם היא להכנס באולטראס ולא משנה מה יעשו או יניפו ובטימטום הכי גדול ששמעתי אחרי המשחק אתמול היה ואני מצטט ״שער 5 אשמים במצב כי הם העיפו את טביב״
לכו תזדיינו אתם וטביב יא חבורה של קוקסינלים,אנשי מקלדת מזדינים!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 17 פברואר 2013, 10:06 
ערן כתב:
ציטיאט והגרמני המקורי, הכל נכון. אז אולי כדאי, דווקא עכשיו עם כל העליהום, להוריד טיפה את הראש עד יעבור זעם? או שזה לא בלקסיקון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: "הניחו לאוהדים באשר הם"
הודעהפורסם: 17 פברואר 2013, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
אורי משגב כתב:
ללא אבוקסיס, את ששת המחזורים הבאים והמכריעים תקיים הקבוצה הלא מתפקדת הזו במגרשי חוץ; שלושת משחקי הבית הבאים שלה לא יתקיימו בבלומפילד עקב עונש רדיוס, שהתקבל באדיבות חבורת המטומטמים שהניפו שלט בנוסח "פניני לגז". מן הסתם אותה חבורה שהתהדרה אתמול במשך דקות ארוכות בשלט "הניחו לאוהדים באשר הם". מדינה שלמה וחצי בית"ר ירושלים מתגייסות סוף סוף לנקות את הזוהמה הגזענית מיציעי טדי, ואולטראס הפועל מתגייסים להביע סולידריות עם "לה פמיליה". משהו רע מאוד עובר על המועדון הזה, בכל הרמות.

היום ב״הארץ״. נו, עוד מישהו רוצה לטעון שבציבור יבינו את השלט אחרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 17 פברואר 2013, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:

אז מתי נפגין הזדהות?כשהנושא לא בוער? לא הבנתי, הבעיה במסר או בעיתוי מבחינתך?
נהוג בכל העולם שכשהמשטרה מתעללת באוהדים מקבוצה אחת, הם מקבלים הזדהות מאוהדים מכל הקבוצות. לא חסרות דוגמאות מיריבויות גדולו בהרבה באיטליה גרמניה ארגנטינה ועוד , שהאוהדים הפגינו חזית אחת נגד עוול וחוסר צדק.

מבחינתי אם עוצרים בנאדם סתם ופותחים לו תיק במשטרה או רישום פלילי זה עוול גם אם הוא אוהד ביתר או מכבי.והדברים האלה קורים, וממש בימים אלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2013, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
פחות משנה מה היתה הכוונה בשלט.
כן משנה מה הבינו כאלה שלא סיימו תואר שלישי בבלשנות בסורבון מהמסר שעל השלט.

כדאי שוועדת הקישוט תישתמש בקופרייטרינג שעובר מסך אצל אוהד הכדורגל/ עיתונאי הממצוע ולא רק ע"י בוגרי הסורבון וגם אז בעלי תואר שלישי.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 17 פברואר 2013, 10:17, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2013, 10:15 
אורי משגב הוא עיתונאי והוא מנותק והוא פופוליסט והוא טיפש והוא אנטי דמוקרט בעליל והוא יכול לדחוף את הפרשנות הלא נכונה שלו לשלט ......לתחת.
אני נגד המגמה של לנקות את הכדורגל מאירגונים אני לא תומך בכל אותם אירגונים או בהשקפתם אז אין קשר בין השלט ובין הגיזענות של הלה פמיליה ואורי משגב נפל למלכודת הרייטינג על בסיס דם שתקשורת הספורט חיה ממנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2013, 10:21 
[quote="אדום אופטימי"]פחות משנה מה היתה הכוונה בשלט.

כדאי שוועדת הקישוט תישתמש בקופרייטרינג שעובר מסך אצל אוהד הכדורגל/ עיתונאי הממצוע ולא רק ע"י בוגרי הסורבון וגם אז בעלי תואר שלישי.[/quot

מה צריך לשנות לך מה כתוב או למה התכוונו אתה בכל מקרה תהיה נגד.
אפילו בתגובה הצינית שלך אתה מכנה אירגון שחי ונושם את הפועל ועדת קישוט אז מבחינתי אתה לא ראוי לתגובה רצינית .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2013, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
הגרמני המקורי כתב:
ערן אני מדבר על השלט. מעבר לכך מעצבן אותי שיש אוהדים של הפועל שכל מטרתם היא להכנס באולטראס ולא משנה מה יעשו או יניפו ובטימטום הכי גדול ששמעתי אחרי המשחק אתמול היה ואני מצטט ״שער 5 אשמים במצב כי הם העיפו את טביב״

ראשית, תירגע. בכלל, תירגעו.
שנית, תבינו שהשלט לא העביר את המסר שרציתם. הבעייה היא לא באלפי האוהדים שראו אותו, אלא באלו שניסחו אותו. קורה. לא נורא. קללות לא יפתרו את זה.
שלישית, אתם צודקים. במסגרת העימות החשוב מול 'לה פמיליה' נזנחו כמה עקרונות דמוקרטיים מהותיים, ואף אחד לא דיבר על זה, כי כולם שמחים שהם חוטפים. כל עוד לא הוכרז 'לה פמיליה' כארגון טרור והוצא מחוץ לחוק לא יתכן שלא יתנו לרוכשי כרטיסים להיכנס למשחק, רק כי הם לובשים חולצות עם שם הארגון.

באופן עקרוני, הבעייה של אוהדי הכדורגל בארץ (ואולי בעולם) היא שהם חוגגים כשהיריב שלהם חוטף, והם לא מבינים שאם היום עושים את זה להם, מחר יעשו את זה לנו.
נדרש כאן מאבק מאוחד, של כל האוהדים, בכדי לשנות את התדמית והיחס לאוהדי הכדורגל.
ציבור שמשלם מחיר של כרטיס לתיאטרון, ומקבל יחס כאילו הוא עדר בהמות, שאפשר לתת לו עונשים קולקטיביים, וכל שוטר או סדרן יכול להרשות לעצמו להתייחס אליו בגסות ובאלימות.
אחר כך מתפלאים שאנשים טסים למדריד או לברצלונה לראות משחק כדורגל בודד, ולא מוכנים להשקיע חמישית מזה כדי לעשות מנוי שנתי של 20 משחקים לקבוצה הישראלית שהם אוהדים.
זה נורא פשוט: שם מתייחסים אליהם כבני אדם, כלקוחות, כחלק מהחגיגה, לא כחוליגנים בפוטנציה.
הפתרון גם הוא פשוט, והוא מיושם בשיטת המשפט שלנו יום יום מאז ימי התנ"ך: אין ענישה קולקטיבית. יש ענישה פרטנית. איש בעונשו יומת.
יש מצלמות אבטחה, יש מאבטחים, יש שוטרים, אפשר לעשות כרטיסים שמיים (כמו באיטליה) וכרטיסי מנוי נושאי תמונה.
אפשר הרבה דברים, אבל כל אדם הוא חף מפשע כל עוד לא הוכח אחרת, וכל מי שרוכש כרטיס במיטב כספו זכאי שיגידו לו: סליחה, בבקשה, תודה, תיהנה.
אם רוצים לשקם את הכדורגל הישראלי, זה הצעד הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2013, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
הגרמני המקורי כתב:
אדום אופטימי כתב:
פחות משנה מה היתה הכוונה בשלט.

כדאי שוועדת הקישוט תישתמש בקופרייטרינג שעובר מסך אצל אוהד הכדורגל/ עיתונאי הממצוע ולא רק ע"י בוגרי הסורבון וגם אז בעלי תואר שלישי.[ /quot
מה צריך לשנות לך מה כתוב או למה התכוונו אתה בכל מקרה תהיה נגד.
אפילו בתגובה הצינית שלך אתה מכנה אירגון שחי ונושם את הפועל ועדת קישוט אז מבחינתי אתה לא ראוי לתגובה רצינית .

יקירי,
לא ביקשתי ממך תגובה רצינית.
כתבתי את דעתי כמו שאתה כותב את דעתך.
והתגובה שלי כתובה בלשון צינית אבל אני מתכוון לכל אות שכתובה בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2013, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
שנית, תבינו שהשלט לא העביר את המסר שרציתם. הבעייה היא לא באלפי האוהדים שראו אותו, אלא באלו שניסחו אותו. קורה. לא נורא. קללות לא יפתרו את זה.
שלישית, אתם צודקים. במסגרת העימות החשוב מול 'לה פמיליה' נזנחו כמה עקרונות דמוקרטיים מהותיים, ואף אחד לא דיבר על זה, כי כולם שמחים שהם חוטפים. כל עוד לא הוכרז 'לה פמיליה' כארגון טרור והוצא מחוץ לחוק לא יתכן שלא יתנו לרוכשי כרטיסים להיכנס למשחק, רק כי הם לובשים חולצות עם שם הארגון.

באופן עקרוני, הבעייה של אוהדי הכדורגל בארץ (ואולי בעולם) היא שהם חוגגים כשהיריב שלהם חוטף, והם לא מבינים שאם היום עושים את זה להם, מחר יעשו את זה לנו.
ציבור שמשלם מחיר של כרטיס לתיאטרון, ומקבל יחס כאילו הוא עדר בהמות, שאפשר לתת לו עונשים קולקטיביים, וכל שוטר או סדרן יכול להרשות לעצמו להתייחס אליו בגסות ובאלימות.
אחר כך מתפלאים שאנשים טסים למדריד או לברצלונה לראות משחק כדורגל בודד, ולא מוכנים להשקיע חמישית מזה כדי לעשות מנוי שנתי של 20 משחקים לקבוצה הישראלית שהם אוהדים.
זה נורא פשוט: שם מתייחסים אליהם כבני אדם, כלקוחות, כחלק מהחגיגה, לא כחוליגנים בפוטנציה.
הפתרון גם הוא פשוט, והוא מיושם בשיטת המשפט שלנו יום יום מאז ימי התנ"ך: אין ענישה קולקטיבית. יש ענישה פרטנית. איש בעונשו יומת.
יש מצלמות אבטחה, יש מאבטחים, יש שוטרים, אפשר לעשות כרטיסים שמיים (כמו באיטליה) וכרטיסי מנוי נושאי תמונה.
אפשר הרבה דברים, אבל כל אדם הוא חף מפשע כל עוד לא הוכח אחרת, וכל מי שרוכש כרטיס במיטב כספו זכאי שיגידו לו: סליחה, בבקשה, תודה, תיהנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2013, 10:31 
ציטיאט כתב:
השלט במקום וכל הכבוד לכל מי שיצר והניף אותו.
עצרו שם עשרות אם לא יותר של אוהדים רק לפי חשדות והאשמות ללא ביסוס.
מחר זה יכול להתהפך עלינו.

אבל כשכותבים את השלט כמו שכותבים אותו אז
זאת לא מחאה נגד מעצרים שרירותיים או הליכה עם חולצת ארגון או קורנפיין תתפטר
אלא הבעת תמיכה בארגון הלה פמיליה באשר הוא.

וכמו שערן כתב לך, בוודאות מחר יתהפכו עלינו אבל אז אחד מהתירוצים יהיה
שאולטראס הפועל תומך בלה פמיליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2013, 10:35 
אתה יכול לכתוב את דעתך וזה בסדר אבל אפשר לוותר על הלשון הצינית זה לא עושה לך שרות אלא ההפך זה מעורר כעס ואז לא באמת קוראים את דעתך וחבל.
אופטימי מה יקרה אם פעם אחת תקבל הערה ותיקח אותה לצד הטוב שלה אפילו שאני צעיר ממך בטיפונת.
אני מכבד את דעתך אפילו שאינני מסכים איתה, אני חושב שהאמירה ועדת קישוט פוגעת בעושים במלאכה יום ולילה ומזלזלת בהם וזה לא לעניין. 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2013, 10:38 
הגרמני המקורי כתב:
אורי משגב הוא עיתונאי והוא מנותק והוא פופוליסט והוא טיפש והוא אנטי דמוקרט בעליל והוא יכול לדחוף את הפרשנות הלא נכונה שלו לשלט ......לתחת.
אני נגד המגמה של לנקות את הכדורגל מאירגונים אני לא תומך בכל אותם אירגונים או בהשקפתם אז אין קשר בין השלט ובין הגיזענות של הלה פמיליה ואורי משגב נפל למלכודת הרייטינג על בסיס דם שתקשורת הספורט חיה ממנה.

אורי משגב מנוי ואוהד הפועל ומגיע כל שבת לראות את המשחקים שלה.
אני חושש שאתה לא מבין מי באמת נפל פה למלכודת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2013, 10:41 
נו אז הוא אוהד הפועל, זה אומר שהוא צודק? שידחוף את הפרשנות שלו לתחת !!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2013, 10:41 
יש אנשים שלא כ"כ יודעים להתמודד עם העובדה שאלה ש"שונאים בצורה עיוורת" כנראה לא כל כך שונאים בצורה עיוורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2013, 10:52 
yos כתב:
הגרמני המקורי כתב:

קודם כל אתה תירגע...
מי אתה בכלל שתגיד את דעותי בעיניין???
ארגון אולטראס הפועל זה אירגון שמייצג את אוהדי הפועל-אסור לו ליצג פוליטית שום גוף בארץ ובטח לא לתמוך באירגונים שונים.
באם החליט האירגון לתמוך באירגונים שונים אין שום בעיה שיעשה הצבעה בעיניין,לא מקובל עלי שבכספי יגבו מועדון אוהדים זה או אחר בייחוד את אירגון לה פמיליה.
לגבי הטעות הפאטלית-מה פתאום אנחנו צריכים לעזור לקהל הגיזעני הזה???
מה נהיינו נוצרים??? בנצרות כתוב מי שנותן לך סטירה תן לו את הלחי השנייה... אז להזכירכם אנחנו יהודים וביהדות כתוב-"הקם להורגך השכם להורגו".
אם ארגון אולטראס הפועל מחליט לתמוך באירגון לה פמיליה אין לי בעיה הוא צריך לעשות שתי פעולות.
א.לעשות הצבעה בין אוהדי הפועל לראות אם יש תמיכה לנושא.
ב.לדבר עם ראשי אירגון לה פמיליה וליצור דיאלוג איתם.
לא יכול להיות שכל התהליך הזה יהיה חד צדדי ובמסווה של דמוקרטיה בשקל "אסור ללבוש חולצות" ועוד כהנה הסברים מפגרים בשקל תשעים.
אם אוהדי בית"ר הסתכלו עלינו עד היום ואמרו בליבם "הנה קומוניסטים הומאים ערבים" הם יכולים להוסיף עוד תואר "מוצצים".
וכל הנחמדים פה בפורום או ביציא שמגלים סולידריות ואומרים היום זה הם מחר זה אנחנו.
יש לי סוד קטן,אי אפשר להלחם במשטרה אי אפשר להלחם באירגון.
אם יחליטו לסגור את לה פאמיליה זה תוך דקה אם יחליטו לסגור את אולטראס הפועל זה בתוך דקותיים אל תשלו את עצמכם שיש לכם איזה שהוא כוח.
אתם כולכם מריונטות על חוטים בתוך תיאטרון גדול.אתם לא רוצים שמשטרה תפגע בכם? יש דרך אחת תסתמו את הפיות.
שבת שלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2013, 10:55 
חבק אותי... כתב:
yos כתב:
הגרמני המקורי כתב:

קודם כל אתה תירגע...
מי אתה בכלל שתגיד את דעותי בעיניין???
ארגון אולטראס הפועל זה אירגון שמייצג את אוהדי הפועל-אסור לו ליצג פוליטית שום גוף בארץ ובטח לא לתמוך באירגונים שונים.
באם החליט האירגון לתמוך באירגונים שונים אין שום בעיה שיעשה הצבעה בעיניין,לא מקובל עלי שבכספי יגבו מועדון אוהדים זה או אחר בייחוד את אירגון לה פמיליה.
לגבי הטעות הפאטלית-מה פתאום אנחנו צריכים לעזור לקהל הגיזעני הזה???
מה נהיינו נוצרים??? בנצרות כתוב מי שנותן לך סטירה תן לו את הלחי השנייה... אז להזכירכם אנחנו יהודים וביהדות כתוב-"הקם להורגך השכם להורגו".
אם ארגון אולטראס הפועל מחליט לתמוך באירגון לה פמיליה אין לי בעיה הוא צריך לעשות שתי פעולות.
א.לעשות הצבעה בין אוהדי הפועל לראות אם יש תמיכה לנושא.
ב.לדבר עם ראשי אירגון לה פמיליה וליצור דיאלוג איתם.
לא יכול להיות שכל התהליך הזה יהיה חד צדדי ובמסווה של דמוקרטיה בשקל "אסור ללבוש חולצות" ועוד כהנה הסברים מפגרים בשקל תשעים.
אם אוהדי בית"ר הסתכלו עלינו עד היום ואמרו בליבם "הנה קומוניסטים הומאים ערבים" הם יכולים להוסיף עוד תואר "מוצצים".
וכל הנחמדים פה בפורום או ביציא שמגלים סולידריות ואומרים היום זה הם מחר זה אנחנו.
יש לי סוד קטן,אי אפשר להלחם במשטרה אי אפשר להלחם באירגון.
אם יחליטו לסגור את לה פאמיליה זה תוך דקה אם יחליטו לסגור את אולטראס הפועל זה בתוך דקותיים אל תשלו את עצמכם שיש לכם איזה שהוא כוח.
אתם כולכם מריונטות על חוטים בתוך תיאטרון גדול.אתם לא רוצים שמשטרה תפגע בכם? יש דרך אחת תסתמו את הפיות.
שבת שלום.

תודה רבה ושישרפו הלה פאמלייה מכל הלב, ע"י המשטרה, החזבאללה או נשות ויצ"ו. שום סולידריות ושום בטיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2013, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
הגרמני המקורי כתב:

קשה להודות בטעות...

תבין, טעיתם!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2013, 11:02 
הגרמני המקורי כתב:

לא, זה רק אומר שהוא לא מנותק כמו עיתונאים אחרים שיושבים בבית ומגרבצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2013, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
אז לא הבנתי
הבעיה עכשיו היא לא בעצם השלט, אלא בניסוח שגרם לאנשים לחשוב שאנחנו תומכים בגזענות?
אפילו אם הבעיה היא רק בתזמון (ואני אל חושב שהתזמון בעיתי, אבל מקבל את אלה שכן), לטנף את אלה שהרימו רק כי הם ראו לנכון זה בושה וחרפה.
אנשים כפויי טובה שיודעים רק להתלונן.

אז תתלוננו. גם ככה שומעים אתכם רק פה. ופה יש לכם קהל של 80 איש ביום טוב.
מה שקורה עם המשטרה זה שערוריה וטוב שהבענו את עמדתנו. נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2013, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
הגרמני המקורי כתב:

לא יודע מי זה המשגב הזה, אבל פה בפורוםה קטן שלנו היו אנשים שחשבו שהשלט ציני
היו אנשים שחשבו שהשלט תומך בגזענות
היו כאלה שחשבו שהשלט מיועד בכלל לסוגיית פניני לגז.

אם הוא היה טורח לבדוק, כמו שעיתונאי עושה באמת, הוא היה מגיע לתשובה הנכונה. זה שהוא אוהד הפועל לא מנקה אותו מעבודה עיתונאית עלובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2013, 11:10 
IdanTheLittle כתב:
הגרמני המקורי כתב:

קשה להודות בטעות...

תבין, טעיתם!

לא ידידי אתם אלו שצריכים להבין את מה שאנחנו הבנו כבר מזמן אנחנו לא אתם או אנחנו אנחנו יחד בסירה הזאת ואם לא תגן על זכויותייך כאוהד,לקוח.
אנחנו המטרה העיקרית שלשמה התכנסנו אנחנו האוהדים זה הדבר הכי חשוב לחיים של הכדורגל ולצערי זה התערער קצת בתקופה האחרונה.
לא יתכן שיתנהגו כלפי כחוליגן,ידברו אלי בצורה מעליבה או פוגעת וישפילו אותי רק כי אני מגיע ומשלם ממיטב כספי לראות כדורגל.
לא טעינו ולא נוריד ראש כנגד פגיעה בזכויות בסיסיות .
מי שעובר על החוק שיענש ולא כל מי שמגיע לראות כדורגל צריך לסבול כולל אותך וכולל את כולם .
ומשגב היה צריך להבין את זה וזה לא קרה.
אין פה תמיכה בלה פמיליה ותפסיקו להסתכל על המיקרו אלא על מה שמעבר כל האוהדים יחד בסירה הזאת ומישגב נפל למלכודת כי הוא לא זיהה את זה ובעקיפין הוא משרת את האינטרסים של אותם גורמים שמעוניינים ליצור הפרד ומשול ולקטלג את האוהדים.
אנחנו המשאב הכי חשוב לספורט הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2013, 11:13 
אדום נחמד כתב:
שחר כתב:
הגרמני המקורי כתב:

אם הוא היה טורח לבדוק, כמו שעיתונאי עושה באמת, הוא היה מגיע לתשובה הנכונה. זה שהוא אוהד הפועל לא מנקה אותו מעבודה עיתונאית עלובה.

מה התשובה הנכונה? זה לא תמיכה בלה פמיליה כמו שכתבו פה וכמו שהוא התייחס לשלט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2013, 11:15 
שחר כתב:
אדום נחמד כתב:
שחר כתב:
הגרמני המקורי כתב:

מה התשובה הנכונה? זה לא תמיכה בלה פמיליה כמו שכתבו פה וכמו שהוא התייחס לשלט?

אני חושב שדבריי מסבירים בצורה הברורה ביותר את כוונת השלט ומי שבוחר להמשיך לחשוב שזה תמיכה בגיזענות של הלה פמילייה שיבושם לו.
אגב אני לא ידעתי מראש על הכוונה להניף את השלט וכשראיתי את זה שאלתי וקיבלתי תשובות ברורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 252 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: