תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 09:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 173 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול על פי מקורות זרים - מהדורת פברואר
הודעהפורסם: 15 פברואר 2013, 13:16 
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/436/ ... =875&loc=1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2013, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
הסלע האדום כתב:
הפסקה החשובה במאמר של משגב, לדעתי:
ציטוט:
לא מדובר בבוגד שמכר סודות מדינה לגרועים באויבי ישראל ממניע כספי או אידיאולוגי. מדובר בעבירה של התרשלות, בשוגג וללא כוונת זדון, שבעקבותיה עלול היה להיגרם נזק מסוים לביטחון ישראל. על פי המידע שהצטבר אצלי, לא מדובר בעבירה הרת גורל, ותגובת המערכת אליה הייתה בלתי פרופורציונית. עובדה שמחזקת מאוד כיוון זה הנה קיומה של עסקת טיעון שהונחה על השולחן; בפני מי שביצעו עבירת בגידה וריגול חמורה באמת לא מניחים עסקאות טיעון.

כאמור, אני חושב שהזעם הקדוש של משגב, שמוביל אותו לפרסם דברים שחלקם מגוחכים על פניהם, נובע מזה שהיועץ המשפטי לממשלה לא טרח לעדכן אותו.

גיא, אתה כותב את זה בפעם השנייה.
איפה משגב כותב את זה?
אפשר ציטוט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2013, 14:25 
moshiko כתב:

אתה רומז כאן שחיסלו אותו ?
אם זאת הכוונה אז זו שטות מוחלטת כי היה אפשר לעשות זאת לפני כן גם בלי הליך שיפוטי
כלשהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אשכול על פי מקורות זרים - מהדורת פברואר
הודעהפורסם: 15 פברואר 2013, 14:26 
mkorman1 כתב:
moshiko כתב:

אתה רומז כאן שחיסלו אותו ?
אם זאת הכוונה אז זו שטות מוחלטת כי היה אפשר לעשות זאת לפני כן גם בלי הליך שיפוטי
כלשהו

לא בטוח. אולי יותר מדי אנשים ידעו, וזה בעצם כל העניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2013, 14:28 
ובתוך בית סוהר פחות אנשים יודעים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2013, 15:59 
חיסלו אותו בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2013, 16:18 
חיסלו , לא חיסלו, זה כבר לא באמת משנה,
אני מניח שכל מי שנכנס לעסק הזה והולך לעבוד בסוג כזה של עבודה,
מודע לעובדה שישנו סיכוי טוב שהוא לא יחזור הביתה בסופו של יום, בטח אם הוא מחליט להפוך לשוחר שלום ולפתוח את הפה על מפעיליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2013, 16:31 
אמיר: אני בטוח שעובדת מעצרו של וענונו בישראל הייתה מתפרסמת בכל מקרה זמן לא רב אחרי מעצרו וכך היה. לא הייתה סיבה מספיק טובה לשמור את זה בסוד לטווח הארוך.
אני לא זוכר מתי מעצרו של עיזאת נאפסו פורסם אבל זאת פרשה בת 30 שנה. אני כמעט משוכנע שהמעצר גם של דיראני וגם של עובייד פורסם כמעט באופן מיידי.

אגב, לא נאפסו, לא דיראני, ולא עובייד, נשפטו בהליך משפטי מסודר בבית משפט אזרחי, כמו אותו אסיר X.

ציטוט:
אני אשאל אותך (עוד פעם) להפך, היתה הצדקה לכלוא את אחד מהאנשים שאנחנו כן יודעים עליהם בבידוד וסודיות?
יש לך דוגמא אחת שיכולה להסביר לי למה אתה סומך על שיקול הדעת שלהם בעיניים עצומות?

אתה מבקש ממני להסביר עובדות שלא ממש קיימות. אם סיכמנו שלמיטב ידיעתנו בעשרות השנים האחרונות הקבוצה של האנשים שנכלאו בבידוד ובסודיות כוללת (אולי) שני אנשים: נאפסו ומרקוס קלינברג, אז לגבי הראשון אני לא יודע אבל לגבי השני ההסבר הוא די טרוויאלי. היו לו בראש הרים של מידע סודי. המדינה האמינה שהוא לא מסר את כולו למפעיליו. וגם אם הוא מסר את כולו, יש הבדל בין העברת המידע הזה לסובייטים לבין פרסום שלו בעיתון. מעבר לזה, עצם המקום שבו הוא עבד ומה עשו זה מידע שכנראה היה ידוע לסובייטים אבל לא לכל העולם. לכן שמרו את זה בסוד. אגב, מה היה הציבור מרוויח אם היו מפרסמים את דבר מעצרו באופן מיידי?

ציטוט:
ההבדל הוא שאסיר כמו עמוס ברנס*, כנופיית מע"צ או "רוצחי" דני כץ יכולים לנהל מאבק ציבורי, עיתונאים, אירגוני זכויות אדם ועורכי דין יכולים להרתם לנושא, מה יכול לעשות אסיר בלי שם ובלי תיעוד במתקן סודי של השב"כ?

כל האנשים האלו ניהלו מאבק ציבורי הרבה מאוד שנים אחרי שהם נשפטו כאשר התגלו ראיות חדשות ולא בחודשים הראשונים למעצרם. בשלבים האלו המאבק שלהם, כמו של אותו X, הוא בעיקרו משפטי. וכל החברים האלו גם זכו למשפט חדש ע"י החלטות שיפוטיות. אגב, כנ"ל עיזאת נאפסו. למען האמת המערכת הייתה יותר יעילה איתו מאשר עם כל השמות האחרים שציינת.

מבחינה פרקטית, היכולת של אסיר X שכזה (בהנחה שמסופק לו ליווי משפטי וכו' וכו' וכו') לצאת למאבק ציבורי בחודשים שלאחר מעצרו קיימת אבל אפסית. אבל זה לא ממש שונה מהיכולות של אסירים אחרים. בכל רגע נתון יש עשרות אם לא מאות עצורים שנמצאים במאסר ארוך עד תום ההליכים והציבור לא ממש מתעניין בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2013, 16:34 
הסלע האדום כתב:
גיא האדום כתב:
הסלע האדום כתב:
ציטוט:
לא מדובר בבוגד שמכר סודות מדינה לגרועים באויבי ישראל ממניע כספי או אידיאולוגי. מדובר בעבירה של התרשלות, בשוגג וללא כוונת זדון, שבעקבותיה עלול היה להיגרם נזק מסוים לביטחון ישראל. על פי המידע שהצטבר אצלי, לא מדובר בעבירה הרת גורל, ותגובת המערכת אליה הייתה בלתי פרופורציונית. עובדה שמחזקת מאוד כיוון זה הנה קיומה של עסקת טיעון שהונחה על השולחן; בפני מי שביצעו עבירת בגידה וריגול חמורה באמת לא מניחים עסקאות טיעון.

כאמור, אני חושב שהזעם הקדוש של משגב, שמוביל אותו לפרסם דברים שחלקם מגוחכים על פניהם, נובע מזה שהיועץ המשפטי לממשלה לא טרח לעדכן אותו.

איפה משגב כותב את זה?
אפשר ציטוט?

ציטוט:
אני פניתי ליועץ המשפטי לממשלה ב-19 ביוני 2010 . בעקבות זאת, שוחח עמי באופן רשמי המשנה ליועץ המשפטי לממשלה, והבטיח כי העניין נמצא תחת ביקורת מלאה ותחת פיקוח, ואין מצב של 'אסיר במחשכים', והם דואגים לכך. רק אמש, בעקבות הפרסום באוסטרליה, הבנתי כי מספר חודשים לאחר פנייתי ליועץ המשפטי ולאחר הרגעותיו, האיש מצא את מותו. אני לא קיבלתי על כך שום הודעה, למרות שפניתי בעניינו ולמרות שהובטח מה שהובטח.

כאמור, נרקסיזם של עיתונאי.
ואגב, אתה עדיין סבור שזה שהיו דיבורים על עסקת טיעון מעיד שX לא נאשם בעבירת כוונה אלא ברשלנות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2013, 16:39 
האמת משגב די משעשע. מנסה לאחרונה למתג עצמו כאיזה סופר עיתונאי חוקר בעל קשרים ומקורות עלומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2013, 17:17 
בדיוק
כמו הגילוי המרעיש שיאיר לפיד ניפס לפני 20 שנה
המדהים הוא שהעיתון שלו נותן לשטויות שלו מקום כאילו היה מדובר
בעיתונאים שחשפו את ווטרגייט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2013, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
הסלע האדום כתב:
גיא האדום כתב:
הסלע האדום כתב:
ציטוט:

איפה משגב כותב את זה?
אפשר ציטוט?

ציטוט:
אני פניתי ליועץ המשפטי לממשלה ב-19 ביוני 2010 . בעקבות זאת, שוחח עמי באופן רשמי המשנה ליועץ המשפטי לממשלה, והבטיח כי העניין נמצא תחת ביקורת מלאה ותחת פיקוח, ואין מצב של 'אסיר במחשכים', והם דואגים לכך. רק אמש, בעקבות הפרסום באוסטרליה, הבנתי כי מספר חודשים לאחר פנייתי ליועץ המשפטי ולאחר הרגעותיו, האיש מצא את מותו. אני לא קיבלתי על כך שום הודעה, למרות שפניתי בעניינו ולמרות שהובטח מה שהובטח.

כאמור, נרקסיזם של עיתונאי.
ואגב, אתה עדיין סבור שזה שהיו דיבורים על עסקת טיעון מעיד שX לא נאשם בעבירת כוונה אלא ברשלנות?

גיא, אתה חייב למשגב התנצלות. הציטוט שהבאת ועליו ביססת את כל תאוריית המניע של משגב לכתיבת הדברים
אינו אלא ציטוט מדבריו של חבר הכנסת ניצן הורוביץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2013, 18:08 
וואללה צודק. כנראה שקצת התעייפתי כשהגעתי לנקודה 15, ועם העובדה שחצי ציטוט מודגש וחצי לא, לא שמתי לב איפה מתחילים ואיפה נגמרים המרכאות הארוכות האלו.

אז כנראה שהמניע לכתיבת השטויות הוא יותר עלום.

בדקתי עכשיו והאמירה שמדובר בעבירת התרשלות אינה ציטוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2013, 19:59 
סמל אישי של המשתמש
לא כל כך מבין את החיפוש שלך אחרי מניע.
למה אתה לא מוכן לתת למשגב את הקרדיט שהדברים נכתבו בתום לב פשוט מפני שזוהי דעתו?

ולשאלתך, אני בהחלט עדיין סבור ש"בפני מי שביצעו עבירת בגידה וריגול חמורה באמת לא מניחים עסקאות טיעון".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2013, 20:27 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
אמיר: אני בטוח שעובדת מעצרו של וענונו בישראל הייתה מתפרסמת בכל מקרה זמן לא רב אחרי מעצרו וכך היה. לא הייתה סיבה מספיק טובה לשמור את זה בסוד לטווח הארוך.
אני לא זוכר מתי מעצרו של עיזאת נאפסו פורסם אבל זאת פרשה בת 30 שנה. אני כמעט משוכנע שהמעצר גם של דיראני וגם של עובייד פורסם כמעט באופן מיידי.

עובייד בטוח לא פורסם, שנים הוא הוחזק בחשאי בלי שישראל הודתה שהוא נמצא אצלה.

גיא האדום כתב:
אגב, לא נאפסו, לא דיראני, ולא עובייד, נשפטו בהליך משפטי מסודר בבית משפט אזרחי, כמו אותו אסיר X.

ומה עזר ההליך לאסיר X?
ואיך אתה יודע שהוא מסודר?
בגלל שהם אמרו לך?
אלו אותם אנשים שאמרו לא שחטיפת ומעצרם של עובייד ודיראני היא חוקית, אלו אותם אנשים שאמרו שעיזאת נאפסו הוא בוגד ושאיציק מרדכי הרג את המחבלים בקו 300.
אבל אני בטוח שהפעם הם אומרים את האמת לאמיתה.

גיא האדום כתב:
אתה מבקש ממני להסביר עובדות שלא ממש קיימות. אם סיכמנו שלמיטב ידיעתנו בעשרות השנים האחרונות הקבוצה של האנשים שנכלאו בבידוד ובסודיות כוללת (אולי) שני אנשים: נאפסו ומרקוס קלינברג, אז לגבי הראשון אני לא יודע אבל לגבי השני ההסבר הוא די טרוויאלי. היו לו בראש הרים של מידע סודי. המדינה האמינה שהוא לא מסר את כולו למפעיליו. וגם אם הוא מסר את כולו, יש הבדל בין העברת המידע הזה לסובייטים לבין פרסום שלו בעיתון. מעבר לזה, עצם המקום שבו הוא עבד ומה עשו זה מידע שכנראה היה ידוע לסובייטים אבל לא לכל העולם. לכן שמרו את זה בסוד
איפה סיכמנו את זה?
החמצת את הציטוט הנ"ל?
ציטוט:
בעשרות השנים האחרונות הוחזקו בישראל אסירים בודדים תחת שם בדוי ללא פרסום. כך אמר היום (חמישי) גורם משפטי בכיר המעורה בפרשת בן זיגייר. לדבריו, בעוד שחלק מהמקרים פורסמו, אחרים לא פורסמו עד היום.

אבל אני בטוח שכולם ארכי מרגלים שאם רק היינו יודעים את השם שלהם האירנים היו זורקים פצצת אטום על ישראל, בדיוק כמו שחשיפת שמו של בן זייגר הביאה למותו של המפעל הציוני.
גיא האדום כתב:
אגב, מה היה הציבור מרוויח אם היו מפרסמים את דבר מעצרו באופן מיידי?
עוד פעם, הטענה הזו שהשב"כ היה חושף את זה בעצמו לבד נראת לי מאד מאד בעייתית בגלל שבכל המקרים שאני מכיר, לא רק שרשוית הביטחון לא חשפו את זה בעצמם הם נלחמו, לעתים בפראות בשביל למנוע את החשיפה הזו.
ואני אשאל אותך עוד פעם, יש לך מקרה אחד שבו אדם נכלא בסודיות ורשויות הביטחון באו בעצמם וחשפו את המקרה הזה?
כי אם לא, על מה ולמה אתה מאמין שהם יעשו את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2013, 21:14 
הטיעון על עובייד הוא מגוחך. הוא נחטף ע"י סיירת מטכ"ל שנחתו על ביתו עם מסוקים. אתה חושב שאישתו, שראתה את כל הארוע, באמת לא ידעה מי הם הבחורים החסונים האלו שלקחו את בעלה ולצבא של איזה מדינה הם משתייכים?
ואגב, גם אם היא לא ידעה, אני מניח שבסופו של יום אפילו הערבים הטיפשים הצליחו להבין את זה ואפילו לדבר על זה עם הגויים האחרים, יימח שמם וזכרם, באו"ם שמום. http://www.jewishvirtuallibrary.org/jso ... es638.html

(מה שלא פורסם בזמנו הוא באיזה מתקן כליאה בארץ הוא כלוא. זה הכל. לא דומה לסיפור הנוכחי. הוא גם היה המעצר מנהלי, בניגוד לסיפור הנוכחי.)

אני יודע, או לפחות מעריך, שההליך הוא מסודר כי אני רואה מי היה מעורב בו. אלו אנשים שאני מכיר שישרים והגונים ואני מאמין להם. אני מתכוון לאנשים כמו הילה גרסטל או אברהם טל פלוס אותם שופטים עליונים שאישרו את ההליך. אלו לא אותם אנשים שאמרו שהחטיפה של עובייד ודיראני היא חוקית אלא אלו דווקא אותם אנשים (יותר נכון אותו סוג של אנשים) שאמרו שהיא לא חוקית. אלו לא אותם אנשים שהפלילו את איציק מרדכי אלא דווקא אותם אנשים שטיהרו את שמו והביאו להתפטרות כל צמרת השב"כ. למען האמת יש סיכוי לא רב שאלו אולי אפילו אותם אנשים ממש.
אז כן, אני מאמין להם.

אשר לציטוט. קצת קשה לי אעפס, להסביר את העובדות שמסתתרות מאחורי ציטוט בלי שם שמדבר על "אסירים בודדים". כפי שהסברתי לך, לפעמים הרצון לחשאיות הוא מאוד מובן, כמו במקרה קלינברג. אם יש עוד שלושה קלינברגים שנעצרו לאורך השנים זה לא ממש מטריד את מנוחתי ואני לא חשוב שזה ממש מטריד את מנוחתו של הציבור הישראלי. אם חוץ ממנו

אשר למשפט האחרון שלך, אני באמת שלא מבין על מה אתה מגיב.
ואשר לדוגמאות, בהתחשב בעובדה שעד כה כולנו ביחד הצלחנו למצוא לכל היותר שני מקרים היסטוריים שבהם אנשים הוחזקו בכלא לתקופה ארוכה תחת צו איסור פרסום, אז קצת קשה להביא דוגמאות. אני גם לא בטוח שבמקרים האלו האסיר או משפחתו ניסו לגרום לפרסום הפרשה או אפילו רצו בזה. ולמרות זאת, למיטב זכרוני, בסופו של יום המדינה ויתרה על צו איסור הפרסום בפרשת מרכוס קלינברג.
ואגב, אם מדברים על צווי איסור פרסום לתקופות קצרות אז יש מאות מקרים שבהם השב"כ נותן לפרשות להתפרסם אחרי כמה ימים או שבועות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2013, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
מעבר לויכוח על גבולות הכוח והסכנה שבשירותי חרש חזקים מדי לדמוקרטיה
אני חושב שהעובדה המצערת היא שצו איסור פרסום חל כ"כ הרבה זמן
כשלכאורה, אין כבר סכנה ממשית לביטחון המדינה
וה"עיתונות" הישראלית הי"ד לא עושה את עבודתה

בלי קשר, משפט מעניין בטוקבק לפוסט של משגב
טוקבק, יכול להיות קשקוש פרי דמיונו של משועמם כלשהו
ציטוט:
זייגר כעס על השימוש בדרכונו ובשמו ללא עדכונו ורשותו, ועל חקירתו המביכה באוסטרליה בענין זה – וזהו פשע חמור. מושחתים נמאסתם !!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2013, 23:48 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
הטיעון על עובייד הוא מגוחך. הוא נחטף ע"י סיירת מטכ"ל שנחתו על ביתו עם מסוקים. אתה חושב שאישתו, שראתה את כל הארוע, באמת לא ידעה מי הם הבחורים החסונים האלו שלקחו את בעלה ולצבא של איזה מדינה הם משתייכים?
ואגב, גם אם היא לא ידעה, אני מניח שבסופו של יום אפילו הערבים הטיפשים הצליחו להבין את זה ואפילו לדבר על זה עם הגויים האחרים, יימח שמם וזכרם, באו"ם שמום. http://www.jewishvirtuallibrary.org/jso ... es638.html

(מה שלא פורסם בזמנו הוא באיזה מתקן כליאה בארץ הוא כלוא. זה הכל. לא דומה לסיפור הנוכחי. הוא גם היה המעצר מנהלי, בניגוד לסיפור הנוכחי.)
ברור שהחיזבאללה ידעו, זה מה שהופך את כל הסיפור למגוחך, הנקודה היא שהיה על זה איפול מלא בארץ מה שמנע כל דיון ציבורי בנושא.
ועוד פעם, בראייה לאחור, איזה סיבה שבעולם היתה לעשות את זה?

גיא האדום כתב:

אני יודע, או לפחות מעריך, שההליך הוא מסודר כי אני רואה מי היה מעורב בו. אלו אנשים שאני מכיר שישרים והגונים ואני מאמין להם. אני מתכוון לאנשים כמו הילה גרסטל או אברהם טל פלוס אותם שופטים עליונים שאישרו את ההליך. אלו לא אותם אנשים שאמרו שהחטיפה של עובייד ודיראני היא חוקית אלא אלו דווקא אותם אנשים (יותר נכון אותו סוג של אנשים) שאמרו שהיא לא חוקית. אלו לא אותם אנשים שהפלילו את איציק מרדכי אלא דווקא אותם אנשים שטיהרו את שמו והביאו להתפטרות כל צמרת השב"כ. למען האמת יש סיכוי לא רב שאלו אולי אפילו אותם אנשים ממש.
אז כן, אני מאמין להם.
אני לא, אבל בוא נשאל אותך ככה, יש משהו שיכול לקרות שיגרום לך לא להאמין להם?
רבאק, מדובר במערכת שהראתה שיש לה נכונות להעלים בני אדם (כולל אנשים שעד היום אנחנו לא יודעים עליהם) ומערכת שאיפשרה עינויים עד כדי אונס רקטלי.

גיא האדום כתב:
אשר לציטוט. קצת קשה לי אעפס, להסביר את העובדות שמסתתרות מאחורי ציטוט בלי שם שמדבר על "אסירים בודדים". כפי שהסברתי לך, לפעמים הרצון לחשאיות הוא מאוד מובן, כמו במקרה קלינברג. אם יש עוד שלושה קלינברגים שנעצרו לאורך השנים זה לא ממש מטריד את מנוחתי ואני לא חשוב שזה ממש מטריד את מנוחתו של הציבור הישראלי. אם חוץ ממנו
אתה אפילו לא יודע אם היתה סיבה מוצדקת למאסר של האסיר X, ועדיין לא הסברת לי מה היתה הסיבה להחזיק את קלינברג בחשאי, ואתה עדיין סומך בעיניים עצומות על האנשים האלו, אני אשכרה לא מבין אותך.
ואני יודע שזה לא מטריד את הציבור בארץ, אבל גם ילדים פלשתינאים מתים לא מטרידים אותו.
גיא האדום כתב:
אשר למשפט האחרון שלך, אני באמת שלא מבין על מה אתה מגיב.
ואשר לדוגמאות, בהתחשב בעובדה שעד כה כולנו ביחד הצלחנו למצוא לכל היותר שני מקרים היסטוריים שבהם אנשים הוחזקו בכלא לתקופה ארוכה תחת צו איסור פרסום, אז קצת קשה להביא דוגמאות. אני גם לא בטוח שבמקרים האלו האסיר או משפחתו ניסו לגרום לפרסום הפרשה או אפילו רצו בזה. ולמרות זאת, למיטב זכרוני, בסופו של יום המדינה ויתרה על צו איסור הפרסום בפרשת מרכוס קלינברג.
ואגב, אם מדברים על צווי איסור פרסום לתקופות קצרות אז יש מאות מקרים שבהם השב"כ נותן לפרשות להתפרסם אחרי כמה ימים או שבועות.
בוא אני אנסה עוד פעם במילים יותר קטנות -
אתה טוען שהשב"כ או שירותי הבטחון היו בעצמם וללא שום לחץ חיצוני משחררים מידע על אסירים כאלו , ואני שואל, בהתחשב בעובדה שזה לא קרה אף פעם (צו איסור הפירסום על קלינברג הוסר רק אחרי שגורמי תקשורת דיווחו עליו) ובהתחשב בעובדה שהם נלחמו כנגד חשיפה בכל המקרים שאנחנו כן מכירים, למה אתה חושב שזה יקרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2013, 18:56 
סמל אישי של המשתמש
אם הבנתי נכון את עמנואל רוזן אצל לונדון וקירשנבאום אז לדעתו זייגר
עשה דברים פחות חמורים מענת קם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2013, 19:04 
סמל אישי של המשתמש
זה מה שכתבתי כבר בשבוע שעבר, היה אפשר להבין את זה מבין השורות של הדיווחים.
גם רון בן ישי די כתב הכל היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2013, 19:19 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
זה מה שכתבתי כבר בשבוע שעבר, היה אפשר להבין את זה מבין השורות של הדיווחים.
גם רון בן ישי די כתב הכל היום.

"יוזמה אנטי ישראלית נקמנית"?
יאללה יאללה, מה הם מצפים, שאוסטרליה תתן ליהודים להוציא דרכונים חופשי לסוכני מוסד?

ומה שהכי מעצבן, שמי שהולך לאכול מזה זין זה יהודים באוסטרליה (וגם במדינות אחרות) שגם ככה גזענים טוענים שיש להם נאמנות כפולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 פברואר 2013, 19:33 
סמל אישי של המשתמש
אה, כן, שכחתי לציין שתתעלמו מכל התעמולה הרדודה שבטקסט (למה זיגייר התאבד לפי בן ישי? "הוא פשוט לא עמד בציפיות של משפחתו וסביבתו ובעיקר - בציפיות שלו מעצמו") ותסננו מתוכה רק את הפרטים החשובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2013, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
מקורות זרים אומרים שיש עוד אסיר X.
http://www.richardsilverstein.com/2013/07/11/prisoner-x-the-sequel-israeli-censorship-run-amok/?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+richardsilverstein%2FZOfh+%28+Tikun+Olam-%D7%AA%D7%A7%D7%95%D7%9F+%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%9D%3A+Make+the+World+a+Better+Place%29

יש גם מקורות זרים שאומרים שמדובר בבכיר במוסד שסרח.

עריכה: יש עוד - http://www.hahem.co.il/friendsofgeorge/?p=3462

עריכה 2: אני מבין פתאום שבינתיים זה כבר דבר שכולם מדברים עליו גם ככה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 173 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: